Dodaj do ulubionych

Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na pl...

IP: 193.201.137.* 15.11.10, 14:28
Powinni zmienić nazwę, np. na "Towarzystwo Wzajemnego Adorowania z Pięknym Jackiem"
Obserwuj wątek
    • eminey Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na pl... 15.11.10, 14:29
      Jest w tym jakas ironia, ze przyjaciele sztuk pieknych zalepiaja plakatami zabytkowe miasto.

Na marginesie dodam, ze troche mi to smierdzi...
    • Gość: Jarząbek Wacław Łubu dubu... IP: *.centertel.pl 15.11.10, 14:50
      "Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszego klubu, prezes Ochódzki Ryszard, naszego klubu Tęcza. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłem ja – Jarząbek Wacław, trener drugiej klasy. Niech żyje nam prezes sto lat! (...) To jeszcze ja – Jarząbek Wacław, bo w zeszłym tygodniu nie mówiłem, bo byłem chory. Mam zwolnienie. Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja – Jarząbek."
      • Gość: Owca Re: Łubu dubu... IP: *.chello.pl 15.11.10, 17:30
        Hehehe:D Dokładnie to samo przyszło i do głowy!
        To farsa jakaś jest czy co?! Kwiaty mu kupcie i miejsce na Wawelu zaklepcie! Co za miasto.... A fe!....
        • Gość: ktoś Re: Łubu dubu... IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.10, 20:04
          Mało to klakierów żywi się przy boku prezia?
    • Gość: Leonadro da Vinci PO Porozumienie Oszustow.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 14:51
      Do Sejmiku z Listy PO kaandyduje niejaka Bozena Pietras -Goc..czy ktos pamieta taka policjantke Bozene Cwiklinska(policjantka po ukonczeniu studiow politologii UJ w stanie wojennym)-wslawila sie wspolpraca z magazynem Zły Jerzego Urbana.. to ta sama osoba..zrobila piekny kamuflaz.. zapomniala wieksza czesc swojego zyciorysu.. taki przekret na sobie zrobila.. takich ludzi PO wysyla po wladze.
    • Gość: m Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na pl... IP: *.direct-adsl.nl 15.11.10, 16:11
      Czy plac, za ktory dziekuja znajduje sie na plakatach?
      Rozumiem ze takie zdanie moge znalesc w tytule "Faktu", ale tu? Powinno byc "Dziekuja na plakatach prezydentowi za plac Szczepanski". Wstyd
      • Gość: st Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: 77.236.26.* 15.11.10, 17:44
        Inteligentni ludzie dawno z Gazety Wyborczej poodchodzili. Pozostali, tacy którzy nie nauczyli się prawidłowo pisać w języku polskim.
        • Gość: kibicka Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.n4u.abpl.pl 15.11.10, 17:52
          I bardzo dobrze.Temu prezydentowi warto dziękować.Wbrew temu co wypisuje ta gazetka,to najlepszy prezydent jaki się temu miastu trafił.
          • Gość: pallapont Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 19:07
            W zupełności się zgadzam. Plac Szczepański jest OK.
          • Gość: :) Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.chello.pl 15.11.10, 19:57

bredzisz

• Gość: wyborca Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 07:38
              krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,8655147,Alfabet_prezydenta_Jacka_Majchrowskiego__ZDJECIA_,,ga.html
    • Gość: krakus Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.internet.v.pl 15.11.10, 16:13
      mi się podoba
    • Gość: mikerr ironia? jednak nie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:22
      pierwsze co pomyslalem to ze ten plakat jest ironia....szkoda ze sie pomylilem :(
    • Gość: Piotr Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na pl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.10, 16:54
      Jaja jak balony
    • Gość: & wazelinują komucha IP: 67.159.45.* 15.11.10, 17:29
      PRL-bis
    • Gość: krakauer Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na pl... IP: 213.241.63.* 15.11.10, 18:59
      nie no, to juz jest jawne przegiecie!
      mam nadzieje, ze ktos pozwie tych debili w trybie wyborczym, a pacan Majchrowski w koncu zaplaci za wszystkie swoje przekrety!!!
      • Gość: ddd Re: Dziękują prezydentowi za Plac Szczepański na IP: *.chello.pl 15.11.10, 20:44
        M załatwił pracę swoim kolesiom a teraz chłopaki muszą się odwdzięczyć
    • mark-one Tak tak panu Majchrowskiemu już dziękujemy 15.11.10, 20:51
      cyt. "Chcieliśmy za to podziękować. Nie wiemy, czy Jacek Majchrowski będzie nadal prezydentem, więc trzeba było zrobić to teraz - dodał prezes."
      Mam nadzieje ,że prezes ma racje i stsry prezydent odchodzi.

• Gość: imd żenua IP: 82.177.125.* 15.11.10, 21:58
        Towarzystwo z taką historią! goście nie dorośli - jak można???
        pl.wikipedia.org/wiki/Towarzystwo_Przyjaci%C3%B3%C5%82_Sztuk_Pi%C4%99knych_w_KrakowieŻENUA!
        dobrze robię, że nie płacę składek. Do widzenia takiemu "towarzystfu" wzajemnej adoracji.
        • carlo liżydupki 15.11.10, 22:37
          No Majchrowski z pewnością może liczyć na wdzięczność wszystkich urzędasów, stowarzyszeń i doradców, którzy żyją z naszych pieniędzy. Kracik pewnie by ukrucił to rozpasanie, a tu tyle mizeroty z budżetu miasta żyje. A mizerota przecież ma wujków, ciocie i pradziadków... niedługo się okaże, że pół Krakowa będzie dziękować panu prezydentowi, że tak szczodrze marnotrawi publiczne pieniądze.

• Gość: balusz Dziękują prezydentowi za plac Szczepański na pl... IP: *.multi-play.net.pl 15.11.10, 22:50
      Żałosny lizus z tego prezesa... Łubu-dubu Łubu-dubu, niech nam ,zyje prezes naszego klubu !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka