skks 08.04.04, 22:28 Ogłaszam casting! Zapisy tu na tym forum:) A tera o skks'ie: 1. stary jak PRL 2. komuch 3. malutki 4. gruby 5 łysawy 6. chytry 7. upierdliwy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:31 Pytanie ad.pkt 3 malutki.....co? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:32 No ... malutki z dużym małym:)) aaaa i jeszcze skks to stary kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka7 Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 22:34 jestem chetna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka7 Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 22:39 no jesli ci nie odpowiada blond opalony elektorat samejbrony to trudno, ide!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:41 Ale ja całkiem poważnie szukam.... Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:42 A ona widać całkiem poważnie poszła ;PP _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:43 Takie moje szczęście:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:44 To może się załapie...zawsze szukałam kogoś kto ma wnętrze i intelekt miast pięknej elewacji wyłącznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:48 a...i do tego takiego, który chce mieć saturator - to bardzo romantyczne a nawet, rzekłabym, sentymentalne! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:51 Gość portalu: vizga napisał(a): > a...i do tego takiego, który chce mieć saturator - to bardzo romantyczne a > nawet, rzekłabym, sentymentalne! LKW napisał:...on marzy o pokręceniu korbą ciśnieniową,doradzałem mu zakup wołgi,też można pokręcić korbą!!!,lub pracę w MPK,też jeszcze są korby choć bardziej nowoczesne!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:55 tą korbą ciśnieniową to mnie trochę zaskoczyłeś...na to nie byłam przygotowana. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudzi?o mi sie˛, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:49 Gość portalu: vizga napisał(a): > To może się załapie...zawsze szukałam kogoś kto ma wnętrze i intelekt miast > pięknej elewacji wyłącznie.. LKW napisaŁ::...Cudowna Vizgo ....pomóż naszemu przyjacielowi,popatrz gdzie On już surfuje!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:35 skks ,czy Ty przypadkiem nie podajesz c.v.lepperusa????!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:53 No i żeby nie było, że kiep co na poezyji sięm nie znam, prosze: Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, czyli dwóch dwudziestkachpiątkach, dopiero wtedy potrafisz smakować, choć stempel przybity: pięćdziesiątka! Już Cię ujęli w rejestrze rencistów, serce, wątrobę, prostatę zbadali, viagrę chcieli przepisać, nie wziąłeś, bo wciąż wesoło żeglujesz na fali. Już nie musisz dbać o pieniądze, bo po co dbać o coć, czego się nie ma, nie musisz szukać splendoru i sławy, bo drugiego takiego jak Ty, to nie ma. Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, choć dnia następnego kacyk męczy, to nic, Ty wstajesz jak skowronek, z głosem ochrypłym, ale młodzieńczy. Znów pewnie narozrabiałem, mówisz, damskiej bielizny "szalem" owinięty, choć dobrze wiesz: po pięćdziesiątce zaczyna sie "Dolce Vita", ale i zakręty. Życzymy Ci wszyscy, Drogi Jubilacie, stopy wody pod kilem na mórz krańcach, spełnienia marzeń o Szabli Ułańskiej, i kuśce, co jak Wisła płynie do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:58 skks napisał: > No i żeby nie było, że kiep co na poezyji sięm nie znam, > prosze: > > Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, > czyli dwóch dwudziestkachpiątkach, > dopiero wtedy potrafisz smakować, > choć stempel przybity: pięćdziesiątka! > > Już Cię ujęli w rejestrze rencistów, > serce, wątrobę, prostatę zbadali, > viagrę chcieli przepisać, nie wziąłeś, > bo wciąż wesoło żeglujesz na fali. > > Już nie musisz dbać o pieniądze, > bo po co dbać o coć, czego się nie ma, > nie musisz szukać splendoru i sławy, > bo drugiego takiego jak Ty, to nie ma. > > Życie zaczyna się po pięćdziesiątce, > choć dnia następnego kacyk męczy, > to nic, Ty wstajesz jak skowronek, > z głosem ochrypłym, ale młodzieńczy. > > Znów pewnie narozrabiałem, mówisz, > damskiej bielizny "szalem" owinięty, > choć dobrze wiesz: po pięćdziesiątce > zaczyna sie "Dolce Vita", ale i zakręty. > > Życzymy Ci wszyscy, Drogi Jubilacie, > stopy wody pod kilem na mórz krańcach, > spełnienia marzeń o Szabli Ułańskiej, > i kuśce, co jak Wisła płynie do Gdańska. > > LKW napisał:...Pokręciłeś ,"kręcie" ostatnią zwrotkę,ja tez mam piędziesiątkę!!:)))).Kuśkę, na której rozpięty żagiel doprowadzi Cię do Gdańska!!:))). > > Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 22:56 jeszcze jestem spostrzegawczy: Była raz sobie dorodna i sympatyczna królica, co miękkie miała futerko i bardzo lubiła kicać. Lecz, jak to bywa w życiu, nie mogła sobie pobrykać, bo męża miała zazdrosnego, też zresztą pana królika. Jak tylko wyszła na łąkę, po prostu "między króliki", on zaraz ją podejrzewał o jakieś sprośne "fiki-miki". Pewnego razu szpiegował na skraju polany z ukrycia, by wreszcie zdobyć dowody cudzołożnego pożycia. Tak był zajęty tą czynnością, że nie zauważył głupiec, jak go za uszy złapał niedźwiedź i wytarł nim sobie dupę. Jaki wynika z tego morał? "Jak nie chcesz być ośmieszony, to lepiej obserwuj świat wokoło i nie śledź własnej żony". Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 08.04.04, 23:05 skks-siadłeś???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 09.04.04, 06:06 Z tyloma zaletami to skks jest idealnym kandydatem dla Sabbiny. Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 10:17 skks!!! To Ty stary babiarz jesteś!!!he,he,he,he!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 10:20 nastki mu się marzą... ech, starość nie radość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:39 ...jest wyjscie alternatywne, mozna taka np "50", potraktowac w "rozbiciu" jako dwie po "25", ale to chyba tyz za stare.:( ...Jedno bóstwo - To ubóstwo!... ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 10:42 jakie dwie dwudziestkipiątki ? wyłącznie trzy szesnastkiipół !!! dla mnie, skksa i rezerwowa... :c) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 10:49 ...pod jednym warunkiem, zeby staro nie wygladały, ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 11:15 dwie szesnastki dla Ciebie i skks ,osiemnastka dla mnie/mnie nie weżmie prokurator!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 11:17 nie doczytałeś: szesnastkiipół... poza tym sabbin ci powie, że prokurator już tego wieku nie broni... aha, po łacinie ci powie... Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 12:29 skks napisał: > 3. malutki malusi, ale fajniusi ;c)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Swoja drogą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 12:35 to ciekawe że mężczyźni swoją wartość odliczają w centymetrach...ciągle nie mogę się nadziwić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen to od tego momentu... 09.04.04, 12:37 kiedy posłanka błochowiak zaczęłą dostrzegać pionowe korytarze w agorze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: to od tego momentu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 12:46 posłance błochowiak wszystko się kręci, niestety...ja bym się nią aż tak bardzo nie przejmowała. Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiekrokodyli Re: a ja, w związku z tym... 09.04.04, 13:31 podobno nie jest łatwo mówić o sobie dobrze, postaraj się jednak,kierując się powiedzeniem:"..troche śmierdzi ale ma złote serce" ,wymyślić coś in plus, powinno poskutkować:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 13:28 Kandydatek nie widzę:(((( Cierpię!!! Mam chętki i zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
bluetab70 Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 13:34 młode szykujom koszyczki na jutro, pisanki malujom i inne takie, a stare sprzontajom, piekom, gotujom strawe, a zresztom, co ciebie stare obchodzom ;C) pozdr. B przedświątecznie wyluzowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vacare Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.04, 14:38 ...skks`ie moze z tym opisem przyciagasz kandydatów, ;) vacare Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 13:37 Oczywiście, kandydatki mogę być starsze niż /18/ ale bez przesady..... Aaaa i jeszcze powinienem dodać, że jako stary kazimierski żyd mam trochy kasy:) A piszę to, bo ktoś powiedzia, że trudno o sobie coś dobrego napisać ... ja nie mam z tym problemów:))) zara napislem..:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 14:10 Hehe, jak nikogo nie nońdzies, jestem chętno do podzielenia sie Twojom kasom, hehe... Jo juz tu po Krakowie w swoim casie chłopa sukała i nie nasłak, i cosik mi sie widzi, abo mi sie ino zdaje, ze Ty tyz nie nońdziys. Cosik mi sie widzi, ze ni mos roboty i trza by Ci jakiyj roboty posukać, a nie baby, haj! WESOLYK Świąt! Syćkim Krakusom! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 09.04.04, 18:29 Coooooo? skks i robota? Ciupazko!!!!! Ja stary hrabia - herbowy - robotą się brzydzęęęęę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin2809 Re: Znudziło mi się 10.04.04, 15:01 wysiadywanie wlasnych jajek. Co robic Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 13.04.04, 08:10 skks napisał: > Ogłaszam casting! > Zapisy tu na tym forum:) > A tera o skks'ie: > 1. stary jak PRL > 2. komuch > 3. malutki > 4. gruby > 5 łysawy > 6. chytry > 7. upierdliwy Ułaaaaaa!!!!! "Wesołe jest życie staruszka wesołe jak piosnka jest ta! Tu biuścik zachwyci tam nóżka i świat doń się śmieje ha! ha!" Was na chwilę z oczu spuścić!!! Wyjechał człowiek na chwilkę, wraca a tu takie cóś na forum.. ;))) Siebie Waszmość opisałeś, a cechy idealnej kandydatki? Gdzie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia ideałów ni ma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 08:47 biorę co jest Odpowiedz Link Zgłoś
peteen jak to, a skks ? 13.04.04, 09:13 on sie tylko źle opisał, ale tak naprawdę to wzorzec (we wszelkich dziedzinach)! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: jak to, a skks ? 13.04.04, 09:14 peteen napisał: > ale tak naprawdę to wzorzec (we wszelkich dziedzinach) na przykład?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia no przecie ja skksa biorę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:17 czy to mu sie podoba czy nie ;) zaklepany mój ci on Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zara, zara... 13.04.04, 09:19 ile, pytam sie grzecznie, jako jego menago ? i czy transfer definitywny, czy czasowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia do grobowej deski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:24 ni ma zmiłuj się. Zdesperowana jezdem Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: do grobowej deski 13.04.04, 09:25 Gość portalu: kat.ia napisał(a): > ni ma zmiłuj się. Zdesperowana jezdem Oooooooooooo!!!! "Jak się nie ma co się lubi...", powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: znaczy się zniżka będzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:34 to jest ich więcej? tych skksów? można wymienić na lepszy model jakby zaczął brykać? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Kat.ia, brykający Ci się nie podoba??? 13.04.04, 09:36 już grymasisz, a przed chwilką brałaś w "ciemno"... :))))))))) A ten lepszy model to Peteen? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: Kat.ia, brykający Ci się nie podoba??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:40 przestraszylam się - biorę w ciemno, nie ma to tamto. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen on jest stały... 13.04.04, 09:37 tylko one się zmieniały... skks kupowany hurtem w znaczeniu czasowym, ofkorz... aha, nie licz na części zamienne, brakło w magazynie, a do takich starych modeli się już nie produkuje... i spiesz się, bo właśnie odebrałem telefon z muzeum techniki, że są zainteresowani tym zabytkowym eksponatem... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: on jest stały... 13.04.04, 09:40 peteen napisał: > tylko one się zmieniały... > i spiesz się, bo właśnie odebrałem telefon z muzeum techniki, że są > zainteresowani tym zabytkowym eksponatem... Licytacja???? Daję duuuuuuuuuuuuuży pierniczek!! Kto da więcej?! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia ni ma co się licytować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:46 podzielimy się nim jak kargule kotem: u mnie bedzie robił przez trzy dni, u Ciebie trzy, a w niedz. u Peteena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: on jest stały... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.04, 09:43 no wiedziałam, że nie tak ławto chłopa zakupić, ale żeby aż tak. Dobra,przechodni tyż może być. Mam znajomego tapicera, zrobi renowacje, bedzie jak nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya renowacja 13.04.04, 09:44 Myślisz, że sam tapicer da radę? A hydraulika masz? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen zdradzę tajemnicę... 13.04.04, 09:48 geriavitu farmatonu jeszcze nie łyka, ale wszystko może być kwestią dni... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Te, menago, 13.04.04, 15:34 a przegląd techniczny zrobiony? ;)))) W którym roku ostatni...? ;) :D ;P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen obiekt sie mnie znarowił... 13.04.04, 15:38 i znikł był gdzieś... hallo, skks, gdzie jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: obiekt sie mnie znarowił... 13.04.04, 15:39 Paaaaanie kochany! I jak tu z Panem handlować?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: obiekt sie mnie znarowił... 13.04.04, 21:18 Jezdem, jezdem! Alem zafascynowany wątkiem:)) Peteenku walcz dali może coś wreszcie se osiągne, przeca żem znowu nie taki głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: obiekt sie mnie znarowił... 14.04.04, 02:07 Czuję,że Byłeś na randce i.......,Miałeś usta;ręce i inne dodatki b.zajęte:)))). Skks ,Pytaj o gwarancję,przebieg i stan bieżnika-czy za bardzo nie wytarta!!!:))).Zapomnij o 18-stkach,nie dożyjesz jutra!!!:)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL ozen sie z mikolajem7 to teraz takie proste. IP: *.proxy.mas.lu.se / *.skane.se 14.04.04, 02:38 Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Obiekt, 14.04.04, 07:28 zajrzyj: bizz.pl/gry/lovemeter/licznik.html :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia jaki obiekt - towar menago, towar ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 12:46 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen towar chce wyższej ceny... 14.04.04, 13:30 w związku z pojawieniem się (nota bene oczekiwanym) sporego zainteresowania... aha, za dzisiejszą polityką, w 10 oznakach kul męskości, mój towar mieści się luźnym kalafiorem w większości: - gra w zośkę - lubi nocne imprezowanie (o ile uda mu sie dotrwać) - nie są mu obce drinki mad dogs (gł. w wersji szalony jamnior) - seks uprawia wyłącznie bez skarpetek (nawet naciągnietych na głowę) - całuje kobiety w rękę (ale tylko prawdziwe, sabbin nie ma szans) - uwielbia picie wina (jest koneserem szato de y.) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya chcieć to on sobie może... 14.04.04, 13:44 pytam grzecznie: przegląd zrobion????? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: towar chce wyższej ceny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:54 To niedobrze, że taki porządny towar się marnuje, nieużywany...skończy mu się gwarancja i dopiero będzie kłopot. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen a wiesz co to... 14.04.04, 13:56 gwarancja typu lajftajm ? to un ma taką... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Menago, 14.04.04, 14:02 a zapasowe baterie w cenie czy trza sobie dokupić? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Menago, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:06 a może ma akumulator? Albo na energię słoneczną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: a wiesz co to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:03 jesli ta gwarancja obejmuje również wszystkie podzespoły, to cholernie drogi musi być!Chyba nie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: a wiesz co to... 14.04.04, 14:09 Gość portalu: vizga napisał(a): > jesli ta gwarancja obejmuje również wszystkie podzespoły, to cholernie drogi > musi być!Chyba nie dla mnie... Wiesz, drogi tani, co za różnica! Kupić nie kupić- pohandlować można:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: a wiesz co to... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:18 Masz rację.Nie zaszkodzi...Przekonałaś mnie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: a wiesz co to... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 14:06 lajftime mojego czy towara? bo mnie już niedługo zostało Odpowiedz Link Zgłoś
peteen w takim razie... 14.04.04, 14:48 idealnie do siebie pasujecie... "był sobie dziad i baba bardzo starzy oboje ona kaszląca i słaba a on skurczony we dwoje..." Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya zapotrzebowanie chyba inne... 14.04.04, 14:53 ... było? Bo chyba nie na babę?1 kaszlącą?! słabą?! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: w takim razie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:55 hehe, to się nazywa miłóść od pierwszego wejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: to se załóż osobny wąt... 14.04.04, 16:06 Lepiej w tym, bo menago już prawie jest na miejscu... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.gazeta.pl / 216.127.68.* 14.04.04, 07:53 proponuje Blochowiak Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Skks, znalazłam ofertę!!!!!!! ;))))) /nt 15.04.04, 08:46 Samochwała w kącie stała I wciąż tak opowiadała: "Zdolna jestem niesłychanie, Najpiękniejsze mam ubranie, Moja buzia tryska zdrowiem, Jak coś powiem, to już powiem, Jak odpowiem, to roztropnie, W szkole mam najlepsze stopnie, Śpiewam lepiej niż w operze, Świetnie jeżdżę na rowerze, Znakomicie muchy łapię, Wiem, gdzie Wisła jest na mapie, Jestem mądra, jestem zgrabna, Wiotka, słodka i powadna, A w dodatku, daję słowo, Mam rodzinę wyjątkową: Tato mój do pieca sięga, Moja mama - taka tęga Moja siostra - taka mała, A ja jestem - samochwała!" ("Samochwała" Jan Brzechwa) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 15.04.04, 09:44 Ktoś się pytał o przegląd. Robiłem miesiąc temu: cukier - w normie cholesterol całkowity - w normie chol LDL - w ormie chol HDL - w normie markery prostatowe - jak u 18-sto latka:)) ob, morfologia w normie tiglicerydy - niestety dupa:(( norma: 3 z hakiem a skks ma 5 z hakiem. /dla informacji: obniżyłem z 7:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya cud miód wyniki ale... 15.04.04, 09:51 skks napisał: > Ktoś się pytał o przegląd. > Robiłem miesiąc temu: > cukier - w normie > cholesterol całkowity - w normie > chol LDL - w ormie > chol HDL - w normie > markery prostatowe - jak u 18-sto latka:)) > ob, morfologia w normie > tiglicerydy - niestety dupa:(( norma: 3 z hakiem a skks ma 5 z hakiem. > /dla informacji: obniżyłem z 7:)/ Pięęęęęęęęęęęknie!!!!!!! A hydraulika? a zawieszenie? hę??!! :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nielubiekrokodyli Re: cud miód wyniki ale... 15.04.04, 10:32 co to jest ormie??? to jakaś wskazówka dotycząca przeszłości komucha?? czy inna pułapka??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.it-net.pl 15.04.04, 11:26 A białka? Co to za chłop, kie białka juz ni mo, hehe... Mnie interesuje ino biołko... Hej! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 15.04.04, 11:37 biołko mu sie juz scieło... ale żółtko jeszcze się trzyma... ps. aha, a i wypić potrafi ! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 15.04.04, 11:39 peteen napisał: > ps. aha, a i wypić potrafi ! Znaczy: na biopaliwo chodzi? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 15.04.04, 11:41 ale nie oleum, jeno yabolum... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya biopaliwo 15.04.04, 11:43 oleum to on zdaje się w głowie posiada (menago potwierdź) a yaboloom- hmmmmmmm...- zawszeć to ekologiczny napęd... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: biopaliwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:00 No to z lajftajmem i do tego pracujacy na tak tanim i ogólnie dostepnym napędzie, wcale nie jest znów taki drogi!!!Nawet bardzo ekonomiczny! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya a tak wogóle to 15.04.04, 11:45 co ja tutaj robię w onym wątku ???!!! Jam i tak bez szans... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen potwierdzam... 15.04.04, 11:46 ale robiąc zamieszanie pwodujesz wzrost zainteresowania onym, ergo wrost, tfu, wzrost jego ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia menago, nie truj, ino mów ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:01 Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wymyśliłem !!! 15.04.04, 12:03 licytacja podczas majoovki... to moje ostatnie słowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: wymyśliłem !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:06 ale muszę znać choć cenę wywoławczą, coby wiedzieć czy nie odpadam w przedbiegach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia cena wywoławcza-dwa jabolki? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:10 i koło od roweru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: cena wywoławcza-dwa jabolki? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:14 Spokojnie mogę dac trzy i dorzucam jeszcze pompkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia skks na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:09 Kurcze, przypomniało mi się jak na allegro ktos wystawił takiego super kota małego, podpalanego z niebieskimi oczami. Obserwowałyśmy z przyjaciółką tę licytację, bo kot był przeuroczy. Gość wystartował od 30 zł chyba, na trzy dni przed końcem było już ponad 300. Zrezygnowałyśmy, bo dla nas było za drogo, właściciel się juz oblizywał na kasę i okazało się, że dwa dni przed licytacją kot zdechł. A nie wiem, dlaczego mi się to przypomniało. Jakoś tak bez związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: skks na allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:13 Jejku, straszna historia,głównie ze względu na kota.Bidne kocisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: skks na allegro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:17 noooo, fajne było, tyż mi żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: menago, nie truj, ino mów ile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 12:04 tak szybko to sie nie dowiemy!Za łatwo by poszło!Zobaczysz, jeszcze będą podbijać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciupazka Re: menago, nie truj, ino mów ile IP: *.it-net.pl 15.04.04, 12:20 Jak po tym coście tu i teroz ponapisywali stary kocór skks nie zdechnie to bee cud boski. Grzecnościom to Wy nie grzysycie, haj! Telo.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia Re: menago, nie truj, ino mów ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:19 ano w sumie nie grzeszymy, tyz prowda Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: potwierdzam... 15.04.04, 13:41 No tak, 18naście skończone chwilkę (małą!!!!) temu, blondynką z duuuuuuuuuuuuużyyyyyyymi niebieskimi oczętami tyż nie jestem, głupio o stan techniczny pytam jakbym conajmniej się na tym znała ;P... O ja biedny, mały, żuczek... ;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: potwierdzam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:50 Nie przejmuj się!Najważniejszy jest stan ducha-tzn.żeby duchem młodym być!A Ty to napewno jesteś!Ja też 18-tkę miałam prawie 10 lat temu.Zaczynam sie przyzwyczajać, jakos trzeba z tym żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
peteen wszystkie jesteście... 15.04.04, 13:52 dla mojego klienta - towaru ZA STARE... i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga No wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 13:57 Jak możesz!Jak możesz w ten sposób!Wszystkie jesteśmy młode i piękne!Baaaardzo nieelegancko... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: No wiesz... 15.04.04, 14:05 Przecież tak w sumie to nie jestem aż taki ortodoks!! jak ma skończone kilkę temu 18-cie to i dobrze, zawszeć to dojrzała kobiecina więcej umie:) A ja w leciech posunięty i za wiagrą się muszę porozglądać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: No wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:12 Chyba żartujesz!!Mnie nazywać "dojrzałą kobieciną"!No chyba trochę się pogniewamy. Mam tylko 27, a "kobiecina" z pewnościa nie jestem!!!!A że umiem, to już nie piętno wieku!Ta "kobiecina" to najbardziej mnie zdenerwowała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: No wiesz... 15.04.04, 14:15 :)) Kawaler z takimi zaletami jak ja ...... to wisz:) Co tam kultura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: No wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:18 od dziecka mi powtarzali, że kultura najważniejsza!!!A reszta to dodatek... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: No wiesz... 15.04.04, 14:20 Powtarzali, powtarzali, powtarzali ... i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: No wiesz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:25 no i zapadło w pamięć...do tej pory najważniejsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat.ia złożyłam doniesienie na peteena do Hagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 14:22 o dyskryminację wiekową Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 16.04.04, 10:00 Jestem załamany!!!:)) vizga mnie nie kce!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 16.04.04, 10:23 chopie, kogo w końcu ci mam szukać: babć, czy nastek ? weźże się zdecyduj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:25 A że ta "babcia" to niby ja??!! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 16.04.04, 10:27 Gość portalu: vizga napisał(a): > A że ta "babcia" to niby ja??!! A może ja, co???!!!! grrrrrrrr... ;))))) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
peteen widzisz, skks, nie mówiłem ? 16.04.04, 10:28 stół, nożyce - te sprawy... trza napisać dużymi literami: NASTKI, to interesuje mojego klienta ! :c) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya od marca aż tak się zestarzałam?? ;)) 16.04.04, 10:39 to.ya napisała: > A może ja, co???!!!! > grrrrrrrr... ;))))) > ;P forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=11668426&a=11707659 Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 16.04.04, 10:29 Przecież napisałem, że nie jestem ortodoks:)) jak "babcia" ..... to czemu nie:)) seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seksseks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seksseks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, mi w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 16.04.04, 10:31 seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seksseks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seksseks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,sseks,seks ,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seksseks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,s eks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks,seks, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:37 Straszny świntuch z Ciebie!Oj okropny!Jest tyle innych pięknych rzeczy na świecie.Nie można tak ciągle o jednym...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zostań sekserem... 16.04.04, 10:32 ale mam mało delikatne paluszki i nie wyczuję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: zostań sekserem... 16.04.04, 10:33 będziesz specjalistą od seksu... a ile tych "towarów" naobracasz... Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: zostań sekserem... 16.04.04, 10:34 :(( ale ja kce coś bardziej ludzkiego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
peteen rozmowa zbacza na niebezpieczne tory... 16.04.04, 10:36 jestem bliski propozycji dla ciebie: a weź se wsadź palec... ;c) ps. przecież już kwiecień, czemu sie marcujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: rozmowa zbacza na niebezpieczne tory... 16.04.04, 10:38 kazden czymś musi sie zająć: ja gadaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vizga Re: rozmowa zbacza na niebezpieczne tory... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.04, 10:49 Erotoman gawędziarz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: mikolaj 7 do lozka i malzenstwa 16.04.04, 23:12 Oj szwedziku, szwedziku obsesja cy cuś? Lekarze to nazywają: schizofrenia paranoidalna Odpowiedz Link Zgłoś
longwehicle Re: Znudziło mi się, szukam towarzyszki zycia 17.04.04, 06:01 Zostań sex-optykiem!!:))).Na Podhalu optyk to taki fachowiec ,który optyka celem uszczelnienia bali budynku warkoczem utkanym ze słomy.Ty możeśz kobietkom optykać.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya :))) Podhale 17.04.04, 11:43 longwehicle napisał: > Zostań sex-optykiem!!:))).Na Podhalu optyk to taki fachowiec ,który optyka > celem uszczelnienia bali budynku warkoczem utkanym ze słomy. a nie jest to przypadkiem mechoptyk? ;))) ;PP Odpowiedz Link Zgłoś