Dodaj do ulubionych

List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za grypę

• asir-czarny-sznaucer-olbrzym List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za grypę 02.12.10, 20:22

Nie głosujcie na Majchrowskiego !!!

.
    • Gość: ~asia91 List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za grypę IP: *.ghnet.pl 02.12.10, 21:07
      Popieram! Majchrowski się na prezydenta nie nadaje.
    • Gość: Krakus Panie motorniczy mam pana w d.... IP: 81.219.70.* 02.12.10, 21:20
      • Gość: geso Re: Panie motorniczy mam pana w d.... IP: *.ghnet.pl 02.12.10, 21:22
        To niezła szafę musisz mieć, pewno płacisz za za 2 miejsca w samolocie.
        Jeszcze trochę a ci cały tramwaj wjedzie :-))))
    • Gość: eso Re: List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za g IP: *.net.autocom.pl 02.12.10, 21:47
      szkoda ze model biznesowy wybiorczej nie zaklada sprzedawania osobno tanszej gazety ogolnopolskiej i osobno dodatku - ludzie mogliby pokazac co o was mysla
    • Gość: eso Re: List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za g IP: *.net.autocom.pl 02.12.10, 21:52
      bardzo podoba mi się szczery i wyrażany na forum odbiór społeczny robienia kampanijki przez wybiórczą

A jakby napisał mieszkaniec zalanej miejscowości albo miejsca gdzie nie ma prądu przez śnieg, że dziękuje wojewodzie za niezabezpieczone wały etc to puścilibyście to?
    • Gość: akozz List motorniczego: Dziękuję prezydentowi za grypę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 22:39
      Ooo to Majchrowski jeszcze grypę roznosi ? Ciekawe jakimi jeszcze innymi choróbskami zaraża krakowian. Zapewne rolę gripexu czy innego specyfiku będzie pełnił Kracik. Podejrzewam że cała ta zima i śnieg to też sprawka Majchrowskiego. Dziękuje gazecie za kolejny niezwykle ważny i w 100% bezstronny artykuł.
    • rusalka-amelka Grypa to wirus 02.12.10, 22:49
      Grypa to wirus - nie da się jej go "złapać" od zwrotnicy. Wyziębienie może sprzyjać infekcji, ale zarażamy się od ludzi.
      • Gość: Korek Re: Grypa to wirus IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 16:27
        ale da sie ja zlapac poprzez wyziebienie organizmu przy odsniezaniu/czyszczeniu zwrotnic a nastepnie ktos zacznie kaszlec w tramwaju i gotowe.

Gdyby nie musial czyscic zwrotnic, nie wysiadalby z Tramwaju i jednoczenie nie wyziebilby organizmu :)
        • Gość: ona Re: Grypa daje objawy po 48 godzinach!!!!!!!!!!!!! IP: *.ghnet.pl 03.12.10, 19:10
    • Gość: z Krakowa ________ ALE BLAMAŻ, panie Kracik _________ IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 16:42
      sam pan pisał ten list ? Czy po prostu komuś pan to zlecił ?
      • Gość: Wanda Re: ______ ALE BLAMAŻ, panie Majchrowski_______ IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 19:51
        Najlepszy transport publiczny w Krakowie, chyba w wykolejaniu się tramwajów. Zagonili motorniczych do pracy jak w wojsku, a zapomnieli o ciepłych posiłkach.
        • Gość: miś odszedł motorniczy IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.10, 08:36
          do dalszej pracy na Basztowej
    • Gość: l grypa to poważna choroba wirusowa IP: *.gemini.net.pl 08.12.10, 08:56
      grypa to poważna choroba wirusowa. Pan żeś miał co najwyżej przeziębienie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka