Dodaj do ulubionych

Uwaga! Fałszywe wolontariuszki zbierają na zwie...

IP: *.76.classcom.pl 13.12.10, 15:47
Pazerne kretynki doprowadzą do tego, że kiedy się będzie naprawdę zbierało na pomoc dla zwierząt - ludzie nauczeni przykrym doświadczeniem nie dadzą nic. Poprawczak... to całkiem dobre miejsce dla takiego materiału na kryminalistki.
Obserwuj wątek
    • Gość: wrocławianka Uwaga! Fałszywe wolontariuszki zbierają na zwie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 17:48
      Chciałam zaalarmować, że na Wrocławskim Rynku, tzn. w uliczkach bocznych (Świdnicka, Oławska itd.) też nieraz zaczepiały mnie jakieś gó...ary. Wyglądały jak młode siksy i narkomanki, a nie wolontariuszki ze schroniska.
      Chodzą z jakąś dziwną puszką i kartką i tam się niby wpisuje ile się wrzuca i imię.
      A tak naprawdę to pic na wodę... Akurat wrzucasz ile chcesz, a zapisują ile...;/
      Straż miejska powinna ich legitymować.
      Jak je zapytałam o legitymację, to powiedziała, że zapomniała i akurat dziś nie ma przy sobie.
      • Gość: dw spontan IP: *.xdsl.centertel.pl 13.12.10, 19:42
        A może wrażliwe dziewczynki, postanowiły wesprzeć zwierzaki i wpadły na taki pomysł. A za uzbieraną kasę zakupiłyby puszki dla psów.
        W szkołach trwa Gwiazdka dla zwierzaka więc może w ramach tej akcji zrobiła szkoła plakaty, kartki i sprzedają ?
    • q-ku zasada jest prosta 13.12.10, 21:44
      nigdy nie dawać pieniędzy na ulicy, nikomu
      • Gość: dawacz czasem daj IP: *.centertel.pl 13.12.10, 23:26
        a
    • Gość: krakus skandalem jest istnienie tego schroniska IP: *.multi-play.net.pl 14.12.10, 01:05
      powinna być jakas przechowalnia dla znalezionych kundlów, jak tydzień nikt się nie zgłosi to ubój i do fabryki karmy dla zwierząt, a nie jakieś wieloletnie przetrzymywanie na koszt podatnika.
      • Gość: ? Re: skandalem jest istnienie tego schroniska IP: 77.236.16.* 14.12.10, 07:50
        A to wreszcie się okazuje

że mam rację

każdemu co prosi mnie o kasę - mam zwyczaj przyjebać :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka