Gość: w.w. IP: *.tor.primus.ca 15.04.04, 07:16 to super ze bede wiecej przelotow do Krakowa z innych miast.... wkrotce mam badzieje ze bedzie wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zauroczony Re: Czeskie linie lotnicze w Krakowie IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 15.04.04, 11:12 Tylko cena za wysoka. Na tak krótkiej trasie bilet w obie strony nie powinien przekraczać 500-550 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozek Re: Czeskie linie lotnicze w Krakowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.04.04, 11:31 jak wszystko w polsce co dobre szybko sie skonczylo, gdzie sa te tanie loty lufthasy relacji krakow monachium, owszem byly tanie loty za 130€, przez cale dwa dni potem znikly a obecnie kosztuja juz 600€. Niewiem kto te ceny wymysla ale ja napewno za ta cene nie skorzystam, niech lataja puste zobaczymy jak dlugo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza linie lotnicze w IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.04, 15:32 A ja zarezerwowalam lot do Berlina z katowickich Pyrzowic. Za podroz tam i z powrotem zaplacilam nieco ponad 200 PLN. Szkoda, ze nie moge skorzystac z lotniska w Krakowie, ale Balice i Krakow ze swoja niemoznoscia spisalam juz na straty. Wszystkim zycze milego latania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike mh4 KRK IP: *.spam.mim.pl 15.04.04, 21:25 Szkoda że "ważni" ludzie z warszafki nie pomyśleli że lepiej by było zmodernizować Balice,a nie budowac nowy port lotniczy gdzieś tam na mazowszu./... Boshe co za kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz znalazlem fajna stronke, polecam IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:25 www.get-jet.com/Mozna porownac oferty tanich linii lotniczych i znaleźć tani hotel, stronka jest dobra</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz <a href="http://www.get-jet.com/"target="_blank"> IP: *.local2.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.04, 01:26 t Odpowiedz Link Zgłoś