Dodaj do ulubionych

47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:10
GWwKr ostatnio coraz częściej lubuje się w pierdzących bzdetach (zwanych artykułami), z których nic nie wynika. Tytuł obiecuje wiele, czytam a tu nagle koniec i kupa.
Obserwuj wątek
    • Gość: Smok1 Sadzia ma na imię Elżbieta IP: *.ists.pl 20.12.10, 22:16
      Więc wypadałoby imion nie przekręcać
      • Gość: k Re: Sadzia ma na imię Elżbieta IP: *.toron.pl 20.12.10, 22:23
        o to to, jak zobaczyłam, że Jadwiga, to w pierwszej chwili nie skojarzyłam, że o Sadzię chodzi ;p a z kawą są wtórni (może jeszcze ktoś pamięta kawa inka kawa nesca Kawa-Sapyta)
        • Gość: pzdr Re: Sadzia ma na imię Elżbieta IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 22:33
          pamiętają, pamiętają. 2003 ;)
          • Gość: Szulamitka Kafka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 03:16
            kawa inka kawa nesca Kawa-Sapyta - mój Ci to był, nie chwaląc się, pomysł ;) Może zostanę copywriterką, skoro ktoś jeszcze pamięta?;p
    • Gość: Dżony ze Słomnik Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 22:32
      Pozdrowienia dla męskiego przedstawiciela młodzieży z klamrą Lacoste na pół ekranu.
      • Gość: greg Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 22:39
        ten pasek akurat bral udzial w przedstawieniu
    • Gość: ania 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: *.2-0.pl 20.12.10, 22:44
      Wiecznie żywy zawieszony prof. Pfeifer :)) w 2004 r. też był i wcześniej również bywał :)
    • smoktasmanski 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają 20.12.10, 23:05
      Postacią wszechczasów w szopkach powinien być okropny prof. Bąk!
      • Gość: DawnoDawnoTemu Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.inig.pl 21.12.10, 09:13
        Bąk był OK. Jak na początku podzielił klasę na dobrych i marnych, ci dobrzy nie mieli szans zjechać do marnych, ci marni nie mieli szans na 4 (skala 2-5). To się nazywa stabilizacja.
        Chwalę to bo należałem do lepszych.
        A swoją drogą, czy szkoła powoli obniża loty?
        • Gość: ropuch Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: 213.241.1.* 21.12.10, 11:33
          Nic nie obniża, od pokoleń moja rodzina z niej korzysta, bo blisko i zawsze była kiepska. Sama chodziłam pod koniec lat 90-tych i był to czysty koszmar.
    • Gość: Medyk Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: 77.236.28.* 20.12.10, 23:15
      11 lat od matury minęło... 12 i 13 lat od występów w Szopce... Widzę, że Aula ta sama i krzesła te same :-)

Pozdrowienia dla Wszystkich Nowodworczyków i dla tych cos 12 lat temu tworzyli w grudniu telewizję NOWOTVOREK...

Pozdrawia prowadzący Randkę w Ciemno :-)
      ehhh stare dobre czasy....
    • Gość: eeeee 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: *.med.nyu.edu 21.12.10, 00:36
      2-3 lata temu w wyborczej byl zmyslony artykul o przedstawieniu szopki nowodworskiej dla absolwentow ktore sie nigdy nie odbylo chociaz w artykule jak byk stalo ze sie odbylo i artykul pieknie omowil to orzedstawienie; dzisiejszy artykul tez brzmi jak napisany tydzien przed sama szopka tyle ze w bezpieczniejszy sposob bo nie ma w nim zbyt wiele szczegolow zeby nie mozna sie bylo przyczepic;
      • Gość: rk Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 00:41
        Co się dziwić - od dawna można zaobserwować, że Pani Szpunar nie zna chyba pojęcia "rzetelność dziennikarska".
    • Gość: tomasz_lida A skąd sciągnąć?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 07:19
      No dobra, dobra, a skąd sciągnąć film z szopką, ktoś ma adres??
      Pozdrawiam!!
      Ojciec Nowodworczyków
    • Gość: Kara_Thrace 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: 91.196.215.* 21.12.10, 08:34
      Jadwiga Sadowska? Skoro już się pisze "artykuł" na kilka zdań, to warto chociaż zrobić to porządnie.
      Dobrze wiedzieć, że wiele się nie zmieniło. :)

Tak czy siak - zawieszony Pfeifer to klasyka gatunku i tyle!
    • Gość: rocznik95 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 09:01
      Jak widzę to Pfeifer wiecznie żywy - o matematyko ! jak się cieszę że już mnie nie dręczysz:))), a Sadowska swoją drogą oryginalna - w naszych szopkach ( sprzed lat:) zawsze była w "grubym" makijażu:) i w swoich kolorowych wdziankach, a poza tym Brzeźina, Jastrzębski ..........
      • Gość: x Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.geod.agh.edu.pl 21.12.10, 16:57
        ... a poza tym Grisza, Szafa, Kanapa, Ostrakon, Ciotka, Kura, Metal, Szczeżuja, Dziadek, Wół, Znosek ...
    • Gość: autor 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: 193.106.245.* 21.12.10, 11:47
      ale pfeifer z długimi włosami? eeeeee....
    • Gość: bjku 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażają IP: *.ghnet.pl 21.12.10, 20:41
      a czy "zwrócono uwagę" w szopce na dr Graffa?
      • Gość: małgorzata Re: 47. szopka w I LO: Oficjalnie się nie obrażaj IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 22:00
        Niestety nie, ale się uwzględni :) Tak samo prof. Szostka w tym roku nie było, bo nie miał kto grać, a wieelka szkoda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka