Dodaj do ulubionych

szeregówka w centrum

21.03.11, 13:19
Witam, ja jestem zainteresowana szeregówką nową w centrum . No może nie koniecznie ścisłym centrum Krakowa ale w dobrym miejscu . Niezbyt hałaśliwym, dostępnym komunikacjnie z infrastukturą: sklepy , szkoły. Czy jest to do kupienia w Krakowie i w jakich cenach ? Dzielnice tj. Nowa Huta mile widziane. Czy słyszeliście o takich inwestycjach? A może to niezbyt dobry pomysł dom w centrum miasta. Pomażyć można 2 w 1.
Obserwuj wątek
    • Gość: tiktak Re: szeregówka w centrum IP: *.ghnet.pl 02.04.11, 08:44
      to jakiś groch z kapustą:

szeregówka i centrum?
      Nowa huta i centrum?
      dobre miejsce i Nowa Huta?

można post wysmażyć i można sobie pomarzyć
      i co jeszcze można?
    • Gość: gość_portaluX Re: szeregówka w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.11, 10:25
      > A może to niezbyt dobry pomysł dom w centrum miasta.
      > Pomażyć można 2 w 1.

Dokładnie to co napisałeś. Widziałem wiele takich inwestycji, które w momencie budowy prezentowały się nieźle, ale w ciągu kilku lat zostały zewsząd zabudowane blokami i już nie było tak pięknie. Jeżeli planujesz dom z ogródkiem na lata, to znajdź coś poza miastem i nie stosuj pół środków.

Analogicznie jest z blokami poza miastem. Nie mam pojęcia dlaczego (poza ceną/m2) ktoś kupuje mieszkanie w bloku poza, albo tuż przed granicami miasta.
      • domar123 Re: szeregówka w centrum 19.04.11, 13:52
        Witam, okazuje się że trzeba marzyć bo marzenia się urealniają.
        Może nie w centrum Krakowa ale w obrębie miasta , w świetnej lokalizacji domków jednorodzinnych gdzie spokój i cisza a jednak miasto, do centrum 20 min. tramwajem, będą budowane szeregówki. Bardzo dobre rozwiązania komunikacyjne, pełna infrastruktura bo to już zasiedziana dzielnica, a i o budowie bloku nie może być mowy bo plan zagospodarowania nie puszcza. Całkiem fajna inwestycja- widziałam projekty. Może jedyny mankament to niewielka działka, ale cóż , coś za coś.
        • Gość: Richard Re: szeregówka w centrum IP: 31.63.140.* 19.04.11, 20:53
          To zdradź nam, gdzie znalazłeś to swoje miejsce na ziemi?
          • krypciocha Spokojnie, poczekaj ... 19.04.11, 21:54
            domar123 odrobił zadanie i nie jedzie kryptoreklamą od drugiego posta. Dawkuje powoli, żebyś miał wrażenie że to przypadek.

Tylko gdyby to był przypadek, to nie zakładałby konta do napisania jednego posta na otwartym forum.
            • domar123 Re: Spokojnie, poczekaj ... 26.04.11, 10:11
              Witam, nie wiem o co chodzi ale zostały usunięte niektóre komentarze i między innymi mój. Czyżby moderator weryfikował i umieszczał to co dlaniego wygodne?
              • domar123 Re: Spokojnie, poczekaj ... 26.04.11, 10:17
                Pisałam w poprzednim poście, że znalazłam taką inwestycję ale nie zamierzam jej reklamować. Jeśli ktoś chce mieszkać w domku i w dodatku w mieście to trzeba poszukać i zawsze można coś znależć. Właściwie to chyba już nie chce mi się pisać po tym co odkryłam. Nawet na forum gazety inwigilacja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka