Gość: rodzic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 11:49 "Urzędnicy pozbawili leczenia zębów dzieci," jakoś moje dzieci nie są pozbawione leczenia zębów mimo, że w szkole nie ma gabinetu. Za to chodzą do porządnie wyposażonej przychodni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katarzyna Re: W NFZ dyrektorowanie przez bywanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.04.11, 14:22 Niestety nie każdego stać na takie przyjemności, więcej empatii mniej egoizmu. Dyrektor Bulanowska pokazała, że zdrowiem mieszkańców Małopolski się nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: W NFZ dyrektorowanie przez bywanie 14.04.11, 14:56 Pani chyba nie do końca zrozumiała o co chodzi w jej robocie. A koledzy uratują. Szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q W NFZ dyrektorowanie przez bywanie IP: *.play-internet.pl 14.04.11, 14:57 Konkursy na stanowiska, i to prawdziwe. W nich wymogi możliwe do spełnienia a nie wydumane i pod konkretne osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sssss W NFZ dyrektorowanie przez bywanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 20:06 Głosowałam na radnego Hehenauera (PO), bo wydawał mi się uczciwy, Panie Radny co pan na to, wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Kasy brak 15.04.11, 07:57 w NFZ i kombinują . A rząd nie chce podnieść składki zdrowotnej . Pora jesienią zdecydować o tym rządzie i o Donku . Odpowiedz Link Zgłoś