Dodaj do ulubionych

Rajska plaża

06.05.04, 14:32
siedze se na rajskiej plaży i pije piwo bo lubie.,
Obserwuj wątek
    • peteen tylko przez sen nie ciągnij za mocno... 06.05.04, 14:34
      bo se genitalia urwiesz...
      • sabbina Re: tylko przez sen nie ciągnij za mocno... 06.05.04, 15:04
        podrywasz mnie ?
        • peteen nie, żal mi resztki twoich jajek... 06.05.04, 15:25

• Gość: 7 sabbin opala te swoje 100kg IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:30
            wyobrazacie sobie kobiete co wazy 100 kilo (tak napisala wczoraj)?? wyglada pewnie jak
            piramida z tluszczu
            • sabbina Re: sabbin opala te swoje 100kg 06.05.04, 15:33
              Gość portalu: 7 napisał(a):

> wyobrazacie sobie kobiete co wazy 100 kilo (tak napisala wczoraj)?? wyglada
              pew
              > nie jak
              > piramida z tluszczu

jak popijem piwa i pojem to nawet dochodzę do 101.5 kg

cóż, "kochanego ciała nigdy nie za mało"
              • Gość: 7 Re: sabbin opala te swoje 100kg IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 06.05.04, 15:37
                zmien nicka na Sabba Hutt, hehehe
    • longwehicle Re:sabbinko od kiedy nazywasz dupkę rajską plażą? 06.05.04, 21:12
      • sabbina Re:sabbinko od kiedy nazywasz dupkę rajską plażą? 06.05.04, 21:29
        o proszę ! w tym wieku a tylko dupy w głowie !!!
        • longwehicle Re:sabbinko od kiedy nazywasz dupkę rajską plażą? 07.05.04, 06:15
          Nie Znasz powiedzenia :.."Leb siwieje -dupa szaleje!!'':)))).A co robić na Forum
          gdzie tylko o dupie/w obawie o własną/ się pisze!!.A nikt nie przyjmuje do
          wiadomości,że w Polsce co 20-sta osoba jest gejem czy lesbijką!!!.To nie jest
          drobiazg,z tego musimy sobie z tego zdać sprawę i przyjąć ten fakt z pokorą,a
          winnych tej sytuacji widzę w rodzicach,bliskich ,szkole i Kościele który nie
          potrafi w pokojowy sposób się z tym uporać,nasyłają bandy swoich "błędnych
          rycerzy moralności" na spokojnych ludzi którzy pokojowo sygnalizują swoją inność
          i wybór drogi życiowej,z niej już ich nie Zawrócisz!!.:(((Tolerancja to coś-
          czego nas nie nauczono,a będziemy musieli ze względu na Unijną przynależność
          się jej nauczyć bo ciężko będzie nam żyć!!.
          • sabbina Re:sabbinko od kiedy nazywasz dupkę rajską plażą? 07.05.04, 10:47
            szok o 6,15 już jesteś przed kompem ???
            • longwehicle Re:sabbinko od kiedy nazywasz dupkę rajską plażą? 07.05.04, 21:00
              sabbinko ja pracuję....jeszcze mogę!!!
    • Gość: eeeee Re: Rajska plaża IP: *.plants.ox.ac.uk 07.05.04, 11:00
      A jakie akcje trza kupowac w tym tygodniu?? Najlepiej na londynskiej gieldzie?
      • sabbina Re: Rajska plaża 07.05.04, 11:10
        kontakty;
        longi na rope,
        shorty na miedź - ale ty muszą być stopp loss obowiązkowo !
        • Gość: eeeee Re: Rajska plaża IP: *.plants.ox.ac.uk 14.05.04, 14:43
          dzieki za info :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka