sabbina 05.05.11, 01:51 Robert Gawliński Edyta Górniak Agnieszka Chylińska Zbigniew Hołdys Paulina Młynarska Maciej Maleńczuk też są bez matury... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seven Re: pocieszenie dla ych co obleją maturę... 05.05.11, 02:06 widzę, że czytasz pudelka. gratki :x Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: pocieszenie dla ych co obleją maturę... 06.05.11, 01:01 seven napisał: > widzę, że czytasz pudelka. gratki :x codziennie... .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pitcher Re: pocieszenie dla ych co obleją maturę... 05.05.11, 05:56 do konca nie jestem przekonany, ze to jest rzeczywiscie pocieszenie Odpowiedz Link Zgłoś
sabbina Re: Switalski też 06.05.11, 01:01 jest bardzo wielu miliarderów w Polsce bez matury Roman Karkosik Przemysła Sztuczkowski itp. wszyscy mają majątki ponad 1 mld zł... zarobili legalnie, na skupie i handlu złomem ... Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: pocieszenie dla ych co obleją maturę... 05.05.11, 20:24 zapomnieliście doktorze Sabinie o niejakim Lechu Wałęsie.... Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Re: pocieszenie dla ych co obleją maturę... 06.05.11, 10:59 Jeżeli p. Hołdys to pocieszenie, to ja cieszę się, że zdałem maturę. Podzielę się taką anegdotką. Razu pewnego byliśmy z przyjaciółmi na dyskusji, której przysłuchiwał się też rzeczony jegomość. Po zakończeniu miałem podejść, na prośbę pewnej osoby, i poprosić o autograf. W pewnym momencie p. Hołdys zaczął się wypowiadać, i po mniej więcej dziesięciu minutach jego słowotoku wspomniana osoba powiedziała: "Wiesz, możesz już nie iść po ten autograf". Z ciepłym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś