clavicula_nox 08.05.04, 18:17 Wie ktoś coś? :-) Jaki poziom ludzie atmosfera? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franc Re: XX LO w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:39 poziom przeciętny, ludzie różni: zdarzają się muły ale zdarzają się i całkiem do rzeczy,a co do atmosfery to w gruncie żeczy ujdzie (zdecydowanie się poprawiłą od kąd odszedł stary dyrektor - pan Matuszek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: XX LO w Krakowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.04, 11:14 Chodziłam do XX . Spotkała mnie tam nienawiść, złośliwość, dyskryminacja i jeszcze pare innych a to wszystko ze strony UCZNIÓW. Miałbyć metalowa szkoła a mnie wciąż jakieś dresy wkurwiały. Generalnie jak Ci zależało i chciałeś coś z tej szkoły wynieść innego niż kurz i brud z ławek to miałeś problem bo grupa Cię nieakceptowała . POziom przeciętny języki obce a zwłaszcza francuski leżą Odpowiedz Link Zgłoś
clavicula_nox Re: XX LO w Krakowie 13.05.04, 17:42 No ładnie... Nic no, dzięki za odpowiedzi a szczególnie Mili :] Tak to jest jak się zna szkołę jedynie z dni otwartych... A co to jest metalowa szkoła? ;) That sounds interesting, very interesting... ;) Zna ktoś może prawdziwe metalowe szkoły??? :P Oprócz XI LO heh ;) Odpowiedz Link Zgłoś