Gość: ArAb IP: 217.153.5.* 01.10.03, 18:38 zainteresowali by sie jakimis bandziorami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ferd Re: Obraził policję IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 20:12 jak widać jednym już się zainteresowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: Obraził policję IP: 111.111.51.* 01.10.03, 20:13 Gość portalu: ArAb napisał(a): > zainteresowali by sie jakimis bandziorami... wlasnie sie zainteresowali. co na to tatus? pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forumowicz Re: Obraził policję IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 01.10.03, 20:30 Gość portalu: ArAb napisał(a): > zainteresowali by sie jakimis bandziorami... A jesteś pewien, że młody Łuszczewski to nie bandzior? Arogancja to jedna z głównych cech bandyty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykly czlowiek Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 04:15 Kto dal wam prawo nazywania bandziorem czlowieka ktorego nawet nie znacie? Nie rozumiem skad taka pasja i zajadlosc ?? Czy naprawde juz nie potrafimy porozumiewac sie jak ludzie bez napastliwosci i obrazliwych okreslan? JESLI NAWET MLODY CZLOWIEK ZACHOWAL SIE NIEZBYT POPRAWNIE TO MUSI ZARAZ BYC BANDZIOREM ?? Ciekawe ile promili mieli policjanci w wydychanym powietrzu? a ile autor/autorka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myslacy Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 04:20 Jesli agresja to cecha bandyty to kim jest Forumowicz, czyz nie wykazal w swej wypowiedzi prawdziwej agresji ??? Gdybym byl Mariuszem pozwal bym cie do sadu za obraze , jesli myslisz ze trudno cie bedzie zidentyfikowac to sie mylisz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAblo Re: Obraził policję IP: 217.98.232.* 03.10.03, 08:22 Gość portalu: myslacy napisał(a): > Jesli agresja to cecha bandyty to kim jest Forumowicz, czyz nie wykazal w swej > wypowiedzi prawdziwej agresji ??? Gdybym byl Mariuszem pozwal bym cie do sadu > za obraze , jesli myslisz ze trudno cie bedzie zidentyfikowac to sie mylisz . Mam pytanko.Jeśli to takie proste to proszę napisz mi jak zidentyfikujesz Forumowicza jeśli korzystał on z usług którejś z kafejek internetowych;););) Mam nadzieję, że nie spędzi Ci to snu z powiek ponieważ odpowiedź jest prosta - NIE zidentyfikujesz i basta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czlowiek Re: Obraził policję IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:04 Nie jest istotne,czy mozna Cie zidentyfikowac,czy nie.Jestes pospolitym gatunkiem dawno juz rozpoznanym....szczurem,szczury sie tepi,ale to plugastwo i tak sie rozmnaza.Jedyna roznica pomiedzy szczurem a toba,to inteligencja...szczura oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAblo Re: Obraził policję IP: 217.98.232.* 04.10.03, 10:38 Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałeś mój post Człowieku.Ja nie usprawiedliwiam Forumowicza ani nie popieram formy, w której komentuje on zachowanie bohatera artykułu...tym bardziej sam tego nie napisałem, co możnaby wywnioskować z Twojego ataku wobec mojej osoby. Na przyszłość uważniej czytaj to co ludzie piszą i WSZYSTKO co piszą bo wyrywając z kontekstu poszczególne wypowiedzi możesz przez przypadek dać świadectwo swojego IQ. Tak na marginesie to jestem szczurem czy nie jestem????Szczury to BARDZO inteligentne stworzenia i bardzo wytrzymałe:)Pozostaję z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania L. Re: Obraził policję IP: 212.14.63.* 03.10.03, 08:58 ooooo następna groźba, cos wam się w głowach poprzewracało chłopcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antyknajak Michnik był wczoraj agresywny wobec Kolendy Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 09:09 Michnik bardzo agresywnie potraktował wczoraj kobietę, dziennikarkę Kolendę Zalewską. Dlaczego nie sprawdzono ile ma we krwii promili. Jak znam to o tej godzinie już powyżej 1.00 promila. Ten młody człowiek (domyślam się, że bogaty) dał się zapewne sprowokować, a nie powinien.Spacerujący Policjanci uwielbiają tego typu akcje. Ma nauczkę. I mam nadzieję, że wyciągnie z tego jakieś wnioski. Inaczej wyrośnie z niego osoba agresywna i zachowująca się po chamsku jak Adam Michnik wobec dziennikarki Kolendy Zalewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:01 Gość portalu: ArAb napisał(a): > zainteresowali by sie jakimis bandziorami... właśnie się zainteresowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Obraził policję i mnie !!!!!!!!!!!!!! IP: *.nitka.net.pl 01.10.03, 21:23 Wszyscy rowni w/g obowiazujacego prawa.Mamy szanse zaobserwowac co tez uczyni "wladza".Jezeli to byl pierwszy raz tego mlodego czlowieka to powinno sie potraktowac jego tak jak wszystkich obywateli , natomiast jesli jest to "recydywa" to tez tak jak przecietnego obywatela.A zreszta dobrze oplacony "papuga" da sobie rade. Bardzo zaciekawilo mnie zdanie ; co moze bogaty czlowiek zrobic z policjantami,no,no!!! Mozna rownie dobze snic nie spiac, jak spac nie sniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:47 No i będzie następna pomrozność jasna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arteq Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 03:12 ...może się w końcu ukróci "wożenie się synusiów",m.in. Marka Runowicza??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Komendat Pok zapewne już biega w tej sprawie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 07:56 Bombaj to tylko przykrywka, podobnie jak handel szmatami z indii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Komendat Pok zapewne już biega w tej sprawie IP: 217.153.158.* 02.10.03, 08:56 ... powinno byc jak za komuny... kilka pal na dupe, do radiowozu... na glebokie tam jeszcze kilka razow... i wracaj gnoju z buta, a bryke na lawete i na parking strzezony hihihi... zartuje oczywiscie... synalek sie wywinie jak nic... nic tez wiecej o tej sprawie nie uslyszymy, chyba ze niuchacze GW beda obserwowac sprawe zza wegla... :) POzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffin Re: policjanici na służbie się nie obrażają, mogą się IP: *.comnet.krakow.pl 02.10.03, 10:25 wk....ć.Smarkacz takie wychowanie wyniósł z domu.Gdyby było inaczej, ojciec zareagowałby, przepraszając za zachowanie swojej pociechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arteq Re: policjanici na służbie się nie obrażają, mogą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:18 Co mnie udzerzył w tej sprawie to,to,że jak napisano był pod wpływem alkoholu,zmusił policjantów do odstąpienia czynności służbowych i tym podobne ale NIE WYLĄDOWAŁ NA IŹBIE WYTRZEŹWIEŃ.Uwierzycie w to?Każdemu z nas po takim czynie groziła Izdebka i minimum 24h na Komendzie.A on jak gdyby nic wyszedł!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 03.10.03, 05:55 >Każdemu z nas po takim > czynie groziła Izdebka i minimum 24h na Komendzie.A on jak gdyby nic >wyszedł!!! Co Ty opowiadasz ? Izdebka przy 0.66 ? W niektórych krajach przy 0.66 można prowadzić jeszcze auto. 0.66 nie jest żadną nietrzeżwością to może być 1- 3 piw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAblo Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: 217.98.232.* 03.10.03, 08:20 Zdziwiłbyś się z jaką zawartością w wydychanym powietrzu ludzie trafiali na izbę.Jeśli będziesz pyskował funkcjonariusze zabiorą Ciebie na Dąbrowskiego nawet trzeźwgo gdzie pracownicy Izby oskubią Twój portfel i będzie dobrze jak nie dostaniesz wpier..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK1 Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.apcc.com 03.10.03, 12:32 Sadze, ze dobrze sie stalo - nie lubie gnoi ktorzy zaslaniaja sie tatuskami i kasa...Jakbym byl glina to jeszcze bym go skul i wpieprzyl na komende na 24godzinki, zabral buty, pasek i wpieprzyl do celi z jakims grypsujacym gadem (tak coby mu profilaktycznie dal w pierdol lub zeby zrobil z niego cwela...::)) moze wiecej nie bylby taki odwazny... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 03.10.03, 13:04 No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie w ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pasa, a przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 10:49 absztyfikant napisał: > No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie w > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pasa, a > > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam. Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebie! Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełomie 1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest sposob na zdobycie kapitału ! To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 12:37 Absztyfikancie,ja również się z Tobą nie zgadzam.W tym konkretnym przypadku,"rodzina polityka"przywaliła sobie sama...A tak na marginesie,z łuszczewskiego taki polityk,jak z jego syna gentleman... Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 05.10.03, 15:18 Stasiu, przyznam, ze rodzice maja dosc ograniczony wplyw na wychowywanie swoich dzieci, ktore w najwiekszym stopniu ksztaltuja szkola i koledzy. Jesli nie podoba ci sie dzialnosc p. Luszczewskiego to krytykuj jego, a nie jego syna, psa czy ew. kochanke, jesli ja ma. Kazdy odpowiada za swoje czyny. Nawet prezydent USA ma problemy z pijanstwem swoich corek i jakos nie slyszalem, zeby te fakty byly wykorzystywane w krytyce wojny w Iraku. A idealow sierpnia czy 1989 r. do tego nie mieszaj. Pozdrawiam. Gość portalu: stasiek napisał(a): > absztyfikant napisał: > > > No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie > w > > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pa > sa, > a > > > > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam. > > Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci > polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebie! > Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełomie > 1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest sposob > na zdobycie kapitału ! > To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych > sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:48 absztyfikant napisał: > Stasiu, przyznam, ze rodzice maja dosc ograniczony wplyw na wychowywanie swoich > > dzieci, ktore w najwiekszym stopniu ksztaltuja szkola i koledzy. Jesli nie > podoba ci sie dzialnosc p. Luszczewskiego to krytykuj jego, a nie jego syna, > psa czy ew. kochanke, jesli ja ma. Kazdy odpowiada za swoje czyny. Nawet > prezydent USA ma problemy z pijanstwem swoich corek i jakos nie slyszalem, zeby > te fakty byly wykorzystywane w krytyce wojny w Iraku. A idealow sierpnia czy > 1989 r. do tego nie mieszaj. Pozdrawiam. > > > > > Gość portalu: stasiek napisał(a): > > > absztyfikant napisał: > > > > > No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez wa > lenie > > w > > > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy poniz > ej pa > > sa, > > a > > > > > > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawia > m. > > > > Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci > > polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebi > e! > > Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełom > ie > > 1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest > sposob > > na zdobycie kapitału ! > > To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych > > sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś ! Absztyfikant mów i pisz mi stasiek; chyba ze dwa razy prosiłem o to na tym forum, ponieważ nie lubię zrobnienia stasiu, to po pierwsze ! Właśnie ideałów sierpnia czy roku 1989 nie mieszam do tych "teorii ekonomicznych" o kradzieży pierwszego miliona złotych; nie posądzam Ciebie także o to, że do tych ideałów zaliczasz takie "teorie" . Przyznaję, że niezręcznie sformułowałem twierdzenie o dziciach polityków i "elyt" gospodarczych. Z własnego doświadczenia kontaktów ze szkołą wiem, że obecnie aktualne są twierdzenia pedagogów, że nikt oprócz rodzicow nie ponosi odpowiedzialności za wychowanie i ukształtowanie dzieci. Po rodzicach, dzieci jako spadkobiercy mogą dziedziczyć z dobrodziejstwem inwentarza lub bez i to zarowno w prawie polskim jak też amerykańskim ! A styropian z 1980 r. , na który obecnie nawet "dwudziestolatkowie się powołują" też był nasz wspólny ! A apropos p.Łuszczewskiego, to nie znam człowieka ani jego działalności politycznej czy tez gospodarczej, ale znam aroganckie zachowania młodych ludzi będących zagrożeniem dla np przechodniow w "maszynach swoich tatusiów lub kupionych dla nich przez tatusiów" ! Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 05.10.03, 21:47 Ja tego malolata nie bronie. Dziwi mnie tylko, ze w dywagacjach na temat tego ile mial promili alkoholu we krwi pojawilo sie nazwisko jego ojca. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 19:43 Gość portalu: ArAb napisał(a): > zainteresowali by sie jakimis bandziorami... Ma racje absztyfikant, cos tu brzydko pachnie .... jakby nietolerancja i ksenofobia /bombaj, szmaty z indi /, zawiscia / kasa, tatus/ i zwykla glupota /wiekszosc napastliwych wypowiedzi/ Ten smrodek znamy od dawna, ciagle jeszcze unosi sie nad Jedwabnym...moze po wejsciu do Unii zaczniemy tolerowac innosc i podziwiac ciezka praca zarobione pieniadze, choc napewno nie zrobia tego zyjacy z zapomog " pracowici " Wiecej szcunku dla czlowieka to jedyna recepta bysmy stali sie europejczykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Dobry tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:53 Ten smrodek znamy od dawna, ciagle jeszcze unosi sie nad Jedwabnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza2 Re: Dobry tekst IP: 217.153.94.* 03.10.03, 19:55 Jedwabne pojawilo sie tu jako wyszukane porownanie czy wskazanie na domniemane zydowskie pochodzenie Luszczewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arbiter Re: Dobry tekst IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 22:32 Gość portalu: iza2 napisał(a): > Jedwabne pojawilo sie tu jako wyszukane porownanie czy wskazanie na domniemane > zydowskie pochodzenie Luszczewskiego ? Ani jedno, ani drugie ... myslenie meczy co? Jedwabne pojawilo sie jako niehlubne, historyczne napadanie na ludzi kierujac sie nienawiscia i ksenofobia, ktore do dzis pokutuje niestety rowniez wsrod mlodych Polakow, szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tandeciarz Re: Dobry tekst IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 03.10.03, 21:44 pozwole sie nie zgodzic z zadnym z was. To nie jest kwestia tego czy to ma podloze polityczne czy spoleczne w odniesieniu do synow miernych politykow.... Jestem czlowiekiem, ktory zna mlodego łuszczewskiego jako czlowieka. Moge powiedziec o nim tylko jedno, zadufany w sobie bufon ktoremu obdarowane dobra ( pieniadze VW passat i wiele innych) uderzyly do glowy... Sam jestem synem KOGOS przez duze K w szczecinskim "politycznym" swiatku i moge tylko powiedziec jedno... nigdy nie odwarzylbym sie na upublicznianie mojej osoby. Zrobilem w zyciu kilka glupstw ktorych zaluje ( vide mlody wiek, brak autorytetow) ale zawsze staralem sie robic to w ten sposob by nikt nie dowiedzial sie kim jestem by nie przysporzyc nikomu problemow. Cala ta sytuacja jest niczym innym jak osadem nad czlowiekiem, nad jego wartosciami... i nie robmy tutaj Jedwabnego jak ktos to powiedzial bo kiedy Indie rozkwitaly my schodzilismy z drzew - niedowiarkom polecam "Stara Basn" Ktos kogo nie ma - a moglby byc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Tandeciarz IP: *.net.pl 03.10.03, 21:59 Wiesz wszystko co napisales jest OK! Jeden wyjatek to brak tych autorytetow??? A rodzice ???Ci ustosunkowani jak wspomniales??? Pozdro:-) Mozna rownie dobrze snic nie spiac, jak spac nie sniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tandeciarz Re: Tandeciarz IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 03.10.03, 22:43 Zle mnie zrozumiales... Ten ktos bedzie zawsze dla mnie niczym wyrocznia, niczym najwiekszy autorytet. Jest to kwestia pod osobna dyskusje ( dzisiejsza debata na temat szkolnictwa w sejmie), ale nie wystarczy rodzic !!!!! Musisz miec autorytety poza domem. Bo to co masz w domu to aksiomat, dogma (przynajmniej dla mnie), ale ciezko zyc w czasach kiedy nikt wiecej na miano autoryteu nie zasluguje. Wiecej ludzi typu Owsiak (dla LPR najwiekszy dywersant RP - bo robta co chceta) , Staszewski, Malenczuk - to jest kierunek dla dzisiejszej mlodziezy - troche gimnastyki umyslowej... Kocham moich bliskich za to co oni dla mnie a ja dla nich mniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Tandeciarz IP: *.nitka.net.pl 03.10.03, 23:17 Tez uwazam , ze nam Polakom brak autorytetow.Turowicz nie zyje ks. Tichner tez , to sa autorytety moralne.No jest jeszcze ojciec swiety J.P II i ks.Boniecki z Tygodnika Powszechnego , tak wiem oni nie porwa mlodzierzy no i ta skorumpowana beznadziejna "klasa" polityczna - zenada i dno totalne. Pozdro;-) Kto slucha usprawiedliwien ,gdy widzi czyny? Odpowiedz Link Zgłoś
black.night Re: dzieci K ogoś 04.10.03, 03:04 Widać dogmat rodziców nie dał Ci reakcji pokory. A szkoda bo widać okres buntu czyli negacji poglądów rodziców, tak naturalny w rozwoju, przegapiłeś. To błąd. >To nie jest kwestia tego czy to ma >podloze polityczne czy spoleczne w odniesieniu do synow miernych politykow Uzyte przez Ciebie sformułowanie syn miernego Polityka Twoim zdaniem dotyczy tej osoby, a zdaniem innych może dotyczyć innego syna "miernego polityka" np : Marka Runowicza, a może Roberta, Karoliny itd ... itd. Wielu tak żle, dogmatycznie wychowanych jak Ty, kogo innego uważa za "miernego polityka". Mądrzy z tego grona dzieci K ogoś w Szczecinie po prostu nie używają tego rodzaju sformułowań bo to względne i obrażliwe pojęcie. Poza tym sprawia olbrzymią przykrość właśnie dzieciom tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tandeciarz Re: dzieci K ogoś IP: 213.25.47.* 04.10.03, 15:33 A czy ja napisalem , ze jestem madry ?????? pozdro Tandeciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Dobry tekst IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:15 Nie jestes synem....kolego tylko skurwysynem,a to subtelna roznica....na dodatek tchorzem,zwykla tchorzliwa lajza,skoro go znasz to mu to powiedz,ale OSOBISCIE w oczy,jak mezszczyzna a nie jak szmata zza wegla....rzygac sie chce na te zawistne pozbawionwe honoru miernoty.Swoja droga bohaterze, kiedy mu ostatnio dupe lizales.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tandeciarz Re: Dobry tekst IP: 213.25.47.* 04.10.03, 15:28 Widze chlopcze, ze ci lekko psycha siadla, ale ok. Nie musialem lizac niczyjej dupy... a co do tego czy mowilem mu to w oczy czy nie to mysle, ze taka zacieta wesz jak ty moze wiedziec najwiecej. Co do skurwysyna to raczej pudlo bo o ile sobie przypominam to moja mama nie swiadczyla tego typu uslug, a skoro mowa o bohaterstwie to wyslij mi emila gdzie i kiedy chcialbys sie spotkac zeby o tym porozmawiac nie zza wegla (no chyba ze jestes mala slabiutka weszka i stad ten jad). Czekam moj ty prawdziwy bohaterze t_andeciarz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: Obraził policję IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:21 Skoro sa jeszcze tacy ludzie jak Ty,to nie wszystko jeszcze stracone w tym morzu gowna,skorumpowanych pseudogliniarzy ( dla jasnosci,jest tam tez wielu porzadnych ludzi)i bezinteresownej zawisci miernoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ozi Re: Komendant Pok .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:33 Kto napisal ze komendant POK.... , z tego co wiem to dr. Jacek Pok jest od 3 lat na emeryturze a jest to najlepszy specjalista od spraw ruchu drogowego w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś