Dodaj do ulubionych

Obraził policję

IP: 217.153.5.* 01.10.03, 18:38
zainteresowali by sie jakimis bandziorami...
Obserwuj wątek
    • Gość: ferd Re: Obraził policję IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.03, 20:12
      jak widać jednym już się zainteresowali.
    • Gość: rado Re: Obraził policję IP: 111.111.51.* 01.10.03, 20:13
      Gość portalu: ArAb napisał(a):

> zainteresowali by sie jakimis bandziorami...

wlasnie sie zainteresowali. co na to tatus? pozdrawiam rado
    • Gość: Forumowicz Re: Obraził policję IP: *.proxyplus.cz / 192.168.0.* 01.10.03, 20:30

A jesteś pewien, że młody Łuszczewski to nie bandzior?
      Arogancja to jedna z głównych cech bandyty...
      • Gość: zwykly czlowiek Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 04:15
        Kto dal wam prawo nazywania bandziorem czlowieka ktorego nawet nie znacie?
        Nie rozumiem skad taka pasja i zajadlosc ?? Czy naprawde juz nie potrafimy
        porozumiewac sie jak ludzie bez napastliwosci i obrazliwych okreslan?
        JESLI NAWET MLODY CZLOWIEK ZACHOWAL SIE NIEZBYT POPRAWNIE TO MUSI ZARAZ
        BYC BANDZIOREM ?? Ciekawe ile promili mieli policjanci w wydychanym powietrzu?
        a ile autor/autorka ???
      • Gość: myslacy Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 04:20
        Jesli agresja to cecha bandyty to kim jest Forumowicz, czyz nie wykazal w swej
        wypowiedzi prawdziwej agresji ??? Gdybym byl Mariuszem pozwal bym cie do sadu
        za obraze , jesli myslisz ze trudno cie bedzie zidentyfikowac to sie mylisz .
        • Gość: PAblo Re: Obraził policję IP: 217.98.232.* 03.10.03, 08:22
          Gość portalu: myslacy napisał(a):

> Jesli agresja to cecha bandyty to kim jest Forumowicz, czyz
          nie wykazal w swej
          > wypowiedzi prawdziwej agresji ??? Gdybym byl Mariuszem pozwal
          bym cie do sadu
          > za obraze , jesli myslisz ze trudno cie bedzie zidentyfikowac
          to sie mylisz .
          Mam pytanko.Jeśli to takie proste to proszę napisz mi jak
          zidentyfikujesz Forumowicza jeśli korzystał on z usług którejś z
          kafejek internetowych;););) Mam nadzieję, że nie spędzi Ci to
          snu z powiek ponieważ odpowiedź jest prosta - NIE
          zidentyfikujesz i basta.
          • Gość: Czlowiek Re: Obraził policję IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:04
            Nie jest istotne,czy mozna Cie zidentyfikowac,czy nie.Jestes pospolitym
            gatunkiem dawno juz rozpoznanym....szczurem,szczury sie tepi,ale to plugastwo i
            tak sie rozmnaza.Jedyna roznica pomiedzy szczurem a toba,to
            inteligencja...szczura oczywiscie.
            • Gość: PAblo Re: Obraził policję IP: 217.98.232.* 04.10.03, 10:38
              Nie jestem pewien czy dobrze zrozumiałeś mój post Człowieku.Ja nie
              usprawiedliwiam Forumowicza ani nie popieram formy, w której komentuje on
              zachowanie bohatera artykułu...tym bardziej sam tego nie napisałem, co możnaby
              wywnioskować z Twojego ataku wobec mojej osoby. Na przyszłość uważniej czytaj
              to co ludzie piszą i WSZYSTKO co piszą bo wyrywając z kontekstu poszczególne
              wypowiedzi możesz przez przypadek dać świadectwo swojego IQ. Tak na marginesie
              to jestem szczurem czy nie jestem????Szczury to BARDZO inteligentne stworzenia
              i bardzo wytrzymałe:)Pozostaję z pozdrowieniami.
        • Gość: Ania L. Re: Obraził policję IP: 212.14.63.* 03.10.03, 08:58
          ooooo następna groźba, cos wam się w głowach poprzewracało chłopcy
        • Gość: Antyknajak Michnik był wczoraj agresywny wobec Kolendy Z. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 09:09
          Michnik bardzo agresywnie potraktował wczoraj kobietę, dziennikarkę Kolendę
          Zalewską. Dlaczego nie sprawdzono ile ma we krwii promili. Jak znam to o tej
          godzinie już powyżej 1.00 promila. Ten młody człowiek (domyślam się, że
          bogaty) dał się zapewne sprowokować, a nie powinien.Spacerujący Policjanci
          uwielbiają tego typu akcje. Ma nauczkę. I mam nadzieję, że wyciągnie z tego
          jakieś wnioski. Inaczej wyrośnie z niego osoba agresywna i zachowująca się po
          chamsku jak Adam Michnik wobec dziennikarki Kolendy Zalewskiej.
    • Gość: mirek Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:01

właśnie się zainteresowali
      • Gość: Gryf Re: Obraził policję i mnie !!!!!!!!!!!!!! IP: *.nitka.net.pl 01.10.03, 21:23
        Wszyscy rowni w/g obowiazujacego prawa.Mamy szanse zaobserwowac co tez
        uczyni "wladza".Jezeli to byl pierwszy raz tego mlodego czlowieka to powinno
        sie potraktowac jego tak jak wszystkich obywateli , natomiast jesli jest
        to "recydywa" to tez tak jak przecietnego obywatela.A zreszta dobrze
        oplacony "papuga" da sobie rade.
        Bardzo zaciekawilo mnie zdanie ; co moze bogaty czlowiek zrobic z
        policjantami,no,no!!!

Mozna rownie dobze snic nie spiac, jak spac nie sniac.
        • Gość: autor Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 21:47
          No i będzie następna pomrozność jasna
    • Gość: Arteq Re: Obraził policję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 03:12
      ...może się w końcu ukróci "wożenie się synusiów",m.in. Marka
      Runowicza???
    • Gość: logo Komendat Pok zapewne już biega w tej sprawie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.03, 07:56
      Bombaj to tylko przykrywka, podobnie jak handel szmatami z indii
      • Gość: Luki Re: Komendat Pok zapewne już biega w tej sprawie IP: 217.153.158.* 02.10.03, 08:56
        ... powinno byc jak za komuny... kilka pal na dupe, do
        radiowozu... na glebokie tam jeszcze kilka razow... i wracaj
        gnoju z buta, a bryke na lawete i na parking strzezony
        hihihi... zartuje oczywiscie... synalek sie wywinie jak nic...
        nic tez wiecej o tej sprawie nie uslyszymy, chyba ze niuchacze
        GW beda obserwowac sprawe zza wegla... :) POzdr
    • Gość: gryffin Re: policjanici na służbie się nie obrażają, mogą się IP: *.comnet.krakow.pl 02.10.03, 10:25
      wk....ć.Smarkacz takie wychowanie wyniósł z domu.Gdyby było
      inaczej, ojciec zareagowałby, przepraszając za zachowanie
      swojej pociechy.
      • Gość: Arteq Re: policjanici na służbie się nie obrażają, mogą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 18:18
        Co mnie udzerzył w tej sprawie to,to,że jak napisano był pod wpływem
        alkoholu,zmusił policjantów do odstąpienia czynności służbowych i tym podobne
        ale NIE WYLĄDOWAŁ NA IŹBIE WYTRZEŹWIEŃ.Uwierzycie w to?Każdemu z nas po takim
        czynie groziła Izdebka i minimum 24h na Komendzie.A on jak gdyby nic wyszedł!!!
        • black.night Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 03.10.03, 05:55
          >Każdemu z nas po takim
          > czynie groziła Izdebka i minimum 24h na Komendzie.A on jak gdyby nic
          >wyszedł!!!
          Co Ty opowiadasz ? Izdebka przy 0.66 ? W niektórych krajach przy 0.66 można
          prowadzić jeszcze auto. 0.66 nie jest żadną nietrzeżwością to może być 1- 3
          piw.
          • Gość: PAblo Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: 217.98.232.* 03.10.03, 08:20
            Zdziwiłbyś się z jaką zawartością w wydychanym powietrzu ludzie
            trafiali na izbę.Jeśli będziesz pyskował funkcjonariusze zabiorą
            Ciebie na Dąbrowskiego nawet trzeźwgo gdzie pracownicy Izby
            oskubią Twój portfel i będzie dobrze jak nie dostaniesz
            wpier.....
            • Gość: MK1 Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.apcc.com 03.10.03, 12:32
              Sadze, ze dobrze sie stalo - nie lubie gnoi ktorzy zaslaniaja sie tatuskami i
              kasa...Jakbym byl glina to jeszcze bym go skul i wpieprzyl na komende na
              24godzinki, zabral buty, pasek i wpieprzyl do celi z jakims grypsujacym gadem
              (tak coby mu profilaktycznie dal w pierdol lub zeby zrobil z niego cwela...::))
              moze wiecej nie bylby taki odwazny...

• absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 03.10.03, 13:04
                No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie w
                ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pasa, a
                przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam.
                • Gość: stasiek Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 10:49
                  absztyfikant napisał:

> No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie w
                  > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pasa,
                  a
                  >
                  > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam.

Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci
                  polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebie!
                  Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełomie
                  1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest sposob
                  na zdobycie kapitału !
                  To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych
                  sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś !
                  • Gość: Ana Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 12:37
                    Absztyfikancie,ja również się z Tobą nie zgadzam.W tym konkretnym
                    przypadku,"rodzina polityka"przywaliła sobie sama...A tak na marginesie,z
                    łuszczewskiego taki polityk,jak z jego syna gentleman...
                  • absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 05.10.03, 15:18
                    Stasiu, przyznam, ze rodzice maja dosc ograniczony wplyw na wychowywanie swoich
                    dzieci, ktore w najwiekszym stopniu ksztaltuja szkola i koledzy. Jesli nie
                    podoba ci sie dzialnosc p. Luszczewskiego to krytykuj jego, a nie jego syna,
                    psa czy ew. kochanke, jesli ja ma. Kazdy odpowiada za swoje czyny. Nawet
                    prezydent USA ma problemy z pijanstwem swoich corek i jakos nie slyszalem, zeby
                    te fakty byly wykorzystywane w krytyce wojny w Iraku. A idealow sierpnia czy
                    1989 r. do tego nie mieszaj. Pozdrawiam.

Gość portalu: stasiek napisał(a):

> absztyfikant napisał:
                    >
                    > > No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez walenie
                    > w
                    > > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy ponizej pa
                    > sa,
                    > a
                    > >
                    > > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawiam.
                    >
                    > Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci
                    > polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebie!
                    > Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełomie
                    > 1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest
                    sposob
                    > na zdobycie kapitału !
                    > To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych
                    > sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś !
                    • Gość: stasiek Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 15:48
                      absztyfikant napisał:

> Stasiu, przyznam, ze rodzice maja dosc ograniczony wplyw na wychowywanie
                      swoich
                      >
                      > dzieci, ktore w najwiekszym stopniu ksztaltuja szkola i koledzy. Jesli nie
                      > podoba ci sie dzialnosc p. Luszczewskiego to krytykuj jego, a nie jego syna,
                      > psa czy ew. kochanke, jesli ja ma. Kazdy odpowiada za swoje czyny. Nawet
                      > prezydent USA ma problemy z pijanstwem swoich corek i jakos nie slyszalem,
                      zeby
                      > te fakty byly wykorzystywane w krytyce wojny w Iraku. A idealow sierpnia czy
                      > 1989 r. do tego nie mieszaj. Pozdrawiam.

>
                      >
                      >
                      >
                      > Gość portalu: stasiek napisał(a):
                      >
                      > > absztyfikant napisał:
                      > >
                      > > > No i kolejny raz zalatwiacie swoje porachunki z politykami poprzez wa
                      > lenie
                      > > w
                      > > > ich rodziny. Nawet ja nie wale w swoich politycznych adwersarzy poniz
                      > ej pa
                      > > sa,
                      > > a
                      > > >
                      > > > przyznam, ze niektorzy mowia, ze jestem chory z nienawisci. Pozdrawia
                      > m.
                      > >
                      > > Absztyfikant, tym razem nie zgadzam się z Tobą, takie postępowanie dzieci
                      > > polityków lub obojętnie jakich elit czy "elyt" nie bierze się samo z siebi
                      > e!
                      > > Jest wynik braku wpajania wartości etycznych i skutek głoszonej na przełom
                      > ie
                      > > 1989/1990 tezy że nie jest złem kardzież pierwszego miliona, tylko jest
                      > sposob
                      > > na zdobycie kapitału !
                      > > To co dla Ciebie obecnie jest waleniem poniżej pasa, moze być dla innych
                      > > sposobem na dochodzenie prawdy; sam być może tego chciałeś !

Absztyfikant mów i pisz mi stasiek; chyba ze dwa razy prosiłem o to na tym
                      forum, ponieważ nie lubię zrobnienia stasiu, to po pierwsze !
                      Właśnie ideałów sierpnia czy roku 1989 nie mieszam do tych "teorii
                      ekonomicznych" o kradzieży pierwszego miliona złotych; nie posądzam Ciebie
                      także o to, że do tych ideałów zaliczasz takie "teorie" . Przyznaję, że
                      niezręcznie sformułowałem twierdzenie o dziciach polityków i "elyt"
                      gospodarczych. Z własnego doświadczenia kontaktów ze szkołą wiem, że obecnie
                      aktualne są twierdzenia pedagogów, że nikt oprócz rodzicow nie ponosi
                      odpowiedzialności za wychowanie i ukształtowanie dzieci.
                      Po rodzicach, dzieci jako spadkobiercy mogą dziedziczyć z dobrodziejstwem
                      inwentarza lub bez i to zarowno w prawie polskim jak też amerykańskim !
                      A styropian z 1980 r. , na który obecnie nawet "dwudziestolatkowie się
                      powołują" też był nasz wspólny !
                      A apropos p.Łuszczewskiego, to nie znam człowieka ani jego działalności
                      politycznej czy tez gospodarczej, ale znam aroganckie zachowania młodych ludzi
                      będących zagrożeniem dla np przechodniow w "maszynach swoich tatusiów lub
                      kupionych dla nich przez tatusiów" !
                      • absztyfikant Re: Jaka Izdebka- 0.66 ? 05.10.03, 21:47
                        Ja tego malolata nie bronie. Dziwi mnie tylko, ze w dywagacjach na temat tego
                        ile mial promili alkoholu we krwi pojawilo sie nazwisko jego ojca. Tyle.
    • Gość: arbiter Re: Obraził policję IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 19:43

Ma racje absztyfikant, cos tu brzydko pachnie .... jakby nietolerancja i
      ksenofobia /bombaj, szmaty z indi /, zawiscia / kasa, tatus/ i zwykla glupota
      /wiekszosc napastliwych wypowiedzi/
      Ten smrodek znamy od dawna, ciagle jeszcze unosi sie nad Jedwabnym...moze po
      wejsciu do Unii zaczniemy tolerowac innosc i podziwiac ciezka praca zarobione
      pieniadze, choc napewno nie zrobia tego zyjacy z zapomog " pracowici "
      Wiecej szcunku dla czlowieka to jedyna recepta bysmy stali sie europejczykami
      • Gość: Ewa Dobry tekst IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.03, 19:53
        Ten smrodek znamy od dawna, ciagle jeszcze unosi sie nad Jedwabnym...
        • Gość: iza2 Re: Dobry tekst IP: 217.153.94.* 03.10.03, 19:55
          Jedwabne pojawilo sie tu jako wyszukane porownanie czy wskazanie na domniemane
          zydowskie pochodzenie Luszczewskiego ?
          • Gość: arbiter Re: Dobry tekst IP: *.pbc.adelphia.net 03.10.03, 22:32
            Gość portalu: iza2 napisał(a):

> Jedwabne pojawilo sie tu jako wyszukane porownanie czy
            wskazanie na domniemane
            > zydowskie pochodzenie Luszczewskiego ?
            Ani jedno, ani drugie ... myslenie meczy co?
            Jedwabne pojawilo sie jako niehlubne, historyczne napadanie na
            ludzi kierujac sie nienawiscia i ksenofobia, ktore do dzis
            pokutuje niestety rowniez wsrod mlodych Polakow, szkoda...
        • Gość: Tandeciarz Re: Dobry tekst IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 03.10.03, 21:44
          pozwole sie nie zgodzic z zadnym z was. To nie jest kwestia tego czy to ma
          podloze polityczne czy spoleczne w odniesieniu do synow miernych politykow....
          Jestem czlowiekiem, ktory zna mlodego łuszczewskiego jako czlowieka. Moge
          powiedziec o nim tylko jedno, zadufany w sobie bufon ktoremu obdarowane dobra (
          pieniadze VW passat i wiele innych) uderzyly do glowy... Sam jestem synem KOGOS
          przez duze K w szczecinskim "politycznym" swiatku i moge tylko powiedziec
          jedno... nigdy nie odwarzylbym sie na upublicznianie mojej osoby. Zrobilem w
          zyciu kilka glupstw ktorych zaluje ( vide mlody wiek, brak autorytetow) ale
          zawsze staralem sie robic to w ten sposob by nikt nie dowiedzial sie kim jestem
          by nie przysporzyc nikomu problemow. Cala ta sytuacja jest niczym innym jak
          osadem nad czlowiekiem, nad jego wartosciami... i nie robmy tutaj Jedwabnego
          jak ktos to powiedzial bo kiedy Indie rozkwitaly my schodzilismy z drzew -
          niedowiarkom polecam "Stara Basn"

Ktos kogo nie ma - a moglby byc !!!
          • Gość: Gryf Re: Tandeciarz IP: *.net.pl 03.10.03, 21:59
            Wiesz wszystko co napisales jest OK! Jeden wyjatek to brak tych autorytetow???
            A rodzice ???Ci ustosunkowani jak wspomniales???
            Pozdro:-)

Mozna rownie dobrze snic nie spiac, jak spac nie sniac.
            • Gość: Tandeciarz Re: Tandeciarz IP: *.asternet.pl / 212.14.1.* 03.10.03, 22:43
              Zle mnie zrozumiales... Ten ktos bedzie zawsze dla mnie niczym wyrocznia,
              niczym najwiekszy autorytet. Jest to kwestia pod osobna dyskusje ( dzisiejsza
              debata na temat szkolnictwa w sejmie), ale nie wystarczy rodzic !!!!! Musisz
              miec autorytety poza domem. Bo to co masz w domu to aksiomat, dogma
              (przynajmniej dla mnie), ale ciezko zyc w czasach kiedy nikt wiecej na miano
              autoryteu nie zasluguje. Wiecej ludzi typu Owsiak (dla LPR najwiekszy dywersant
              RP - bo robta co chceta) , Staszewski, Malenczuk - to jest kierunek dla
              dzisiejszej mlodziezy - troche gimnastyki umyslowej...

Kocham moich bliskich za to co oni dla mnie a ja dla nich mniej :)
              • Gość: Gryf Re: Tandeciarz IP: *.nitka.net.pl 03.10.03, 23:17
                Tez uwazam , ze nam Polakom brak autorytetow.Turowicz nie zyje ks. Tichner
                tez , to sa autorytety moralne.No jest jeszcze ojciec swiety J.P II i
                ks.Boniecki z Tygodnika Powszechnego , tak wiem oni nie porwa mlodzierzy no i
                ta skorumpowana beznadziejna "klasa" polityczna - zenada i dno totalne.
                Pozdro;-)

Kto slucha usprawiedliwien ,gdy widzi czyny?
          • black.night Re: dzieci K ogoś 04.10.03, 03:04
            Widać dogmat rodziców nie dał Ci reakcji pokory. A szkoda bo widać okres buntu
            czyli negacji poglądów rodziców, tak naturalny w rozwoju, przegapiłeś. To błąd.
            >To nie jest kwestia tego czy to ma
            >podloze polityczne czy spoleczne w odniesieniu do synow miernych politykow
            Uzyte przez Ciebie sformułowanie syn miernego Polityka Twoim zdaniem dotyczy
            tej osoby, a zdaniem innych może dotyczyć innego syna "miernego polityka" np :
            Marka Runowicza, a może Roberta, Karoliny itd ... itd.
            Wielu tak żle, dogmatycznie wychowanych jak Ty, kogo innego uważa za "miernego
            polityka". Mądrzy z tego grona dzieci K ogoś w Szczecinie po prostu nie
            używają tego rodzaju sformułowań bo to względne i obrażliwe pojęcie. Poza tym
            sprawia olbrzymią przykrość właśnie dzieciom tej osoby.
            • Gość: Tandeciarz Re: dzieci K ogoś IP: 213.25.47.* 04.10.03, 15:33
              A czy ja napisalem , ze jestem madry ??????

pozdro
              Tandeciarz
          • Gość: Lex Re: Dobry tekst IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:15
            Nie jestes synem....kolego tylko skurwysynem,a to subtelna roznica....na
            dodatek tchorzem,zwykla tchorzliwa lajza,skoro go znasz to mu to powiedz,ale
            OSOBISCIE w oczy,jak mezszczyzna a nie jak szmata zza wegla....rzygac sie chce
            na te zawistne pozbawionwe honoru miernoty.Swoja droga bohaterze, kiedy mu
            ostatnio dupe lizales....
            • Gość: Tandeciarz Re: Dobry tekst IP: 213.25.47.* 04.10.03, 15:28
              Widze chlopcze, ze ci lekko psycha siadla, ale ok. Nie musialem lizac niczyjej
              dupy... a co do tego czy mowilem mu to w oczy czy nie to mysle, ze taka zacieta
              wesz jak ty moze wiedziec najwiecej. Co do skurwysyna to raczej pudlo bo o ile
              sobie przypominam to moja mama nie swiadczyla tego typu uslug, a skoro mowa o
              bohaterstwie to wyslij mi emila gdzie i kiedy chcialbys sie spotkac zeby o tym
              porozmawiac nie zza wegla (no chyba ze jestes mala slabiutka weszka i stad ten
              jad).

Czekam moj ty prawdziwy bohaterze

t_andeciarz@wp.pl

• Gość: Lex Re: Obraził policję IP: 212.14.0.* 04.10.03, 09:21
        Skoro sa jeszcze tacy ludzie jak Ty,to nie wszystko jeszcze stracone w tym
        morzu gowna,skorumpowanych pseudogliniarzy ( dla jasnosci,jest tam tez wielu
        porzadnych ludzi)i bezinteresownej zawisci miernoty.
        • Gość: Ozi Re: Komendant Pok .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 11:33
          Kto napisal ze komendant POK.... , z tego co wiem to dr. Jacek Pok jest od 3
          lat na emeryturze a jest to najlepszy specjalista od spraw ruchu drogowego w
          Szczecinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka