Dodaj do ulubionych

Bożyszcze Japonii i Piraci z Karaibów w Krakowie

IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 07:07
I co? Nikt nie pisze, że bez sensu, że dla kogo to, że za miejskie pieniądze? Ciekawe, że nagle Was zatkało.
Obserwuj wątek
    • Gość: góral Re: Bożyszcze Japonii i Piraci z Karaibów w Krako IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 08:48
      Jak - dla kogo ? - choćby dla mnie !!!
    • Gość: góral Bożyszcze Japonii i Piraci z Karaibów w Krakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.11, 08:49
      "Szczegółowy program w piątkowym wydaniu "Gazety. Co Jest Grane"" - dziękujemy za refleks - tyle że najlepszy koncert jest w czwartek
    • Gość: ka Bożyszcze Japonii i Piraci z Karaibów w Krakowie IP: 173.242.127.* 18.05.11, 10:04
      2 250 000 zł tyle kosztuje sama reklama FMF podobne liczby maja OE, MP i SP. Czy to nie jest przerażające w dobie kiedy na mecenat działań organizacji pozarządowych urząd przeznacza 2,8 mln? Za pieniądze wydane na samą reklamę tych festiwali można by zrobić 100 x tyle.
      • Gość: MA Re: Bożyszcze Japonii i Piraci z Karaibów w Krako IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 10:16
        czy nie chodzi przypadkiem o wartość reklamy jaką dają partnerzy medialni ? czyli praktycznie zerowy koszt dla organizatorow.
    • Gość: artus Hala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 11:42
      Już nie mogę się doczekać :-)

A przy okazji - fajnie by było, żeby w Krakowie powstało wreszcie miejsce na takie festiwale. Gniecenie się w hali ocynowni to porażka. A tyle milionów złotych idzie na stadiony Cracovii i Wisły. Szkoda gadać.
      • nick_othem Re: Hala 18.05.11, 12:13
        ocynownia akurat jest zajebista i inne miasta mogą nam tylko zazdrościć takiej lokalizacji
      • Gość: Pengos Re: Hala IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.11, 16:14
        Hala ocynkowni jest super - klimacik rewelacyjny, a w bonusie jest przejazd przez kombinat... Jak rok temu przenieśli koncert z Błoń do hali ocynkowni to się bałem jak będzie - a było rewelacyjnie :) Na pewno dużo lepiej niż gdyby przeniesiono koncert do jakiejś ślicznej pachnącej sali koncertowej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka