Dodaj do ulubionych

LPR chce referendum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 21:52
to skanadal ze parada ta byla w częsci finansowana z budżetu ja nie chce
dawac pieniedzy na promowanie dewijacji seksulanych, mówią, że od urodzenia
mają ale dlaczego wiekszość z nich miała doświadczenia seksualne z płacia
przeciwną
Obserwuj wątek
    • Gość: hetero Re: odpowiadam IP: *.2.12.vie.surfer.at 10.05.04, 22:09
      finansowana byla ochrona ktora potrzebna byla przed takimi z lpr gdyby nie oni
      nie gbylo by zadnych kosztow, pozdrawiam wszstkice lesby i geje trzymajcie sie
      nie dajcie sie tym psychichnym oszolomom
    • Gość: tomek Re: LPR chce referendum IP: *.102.11.tuwien.teleweb.at 11.05.04, 00:28
      Witamy w Europie!
      Swiatopogladowo mozemy sie porownac z Turkami. Jedyna roznica to fakt, ze u nich religia sie inaczej nazywa :-(
      • szut Re: LPR chce referendum 11.05.04, 07:37
        Czy w razie przegranej panowie z LPR zloza swoje mandaty, zrezygnuja ze stolkow radnych i rozwiaza swoja komiczna partie?
        Jesli tak, to popieram referendum i zachecam do udzialu.
    • iga53 Ligo - jestes wielka!!! 11.05.04, 08:40
      Swietny pomysl. Proponuje we wspomnianym referendum zawrzec jeszcze jedno
      pytanie: czy my podatnicy mamy ochote utrzymywac za swoje podatki cale to LRP-
      owiskie towarzystwo, ktore tak ochoczo (za nasze pieniadze) wyglasza swoje
      poglady. A swoja droga nie sadzilam, ze przyjdzie mi dozyc chwili, gdy bede
      popierac Prezydenta mojego miasta, ktory pochodzi z zupelnie obcej mi opcji
      politycznej. LPR - jestes wielka!!!
      • Gość: WojtekA przecież UW jest jeszcze bardziej na lewo niz SLD IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 11.05.04, 15:28
        wiec o jakiej obcosci mówisz.
        A od kiedy głoszenie pogladów, ma związek z wyciąganiem kasy z pieniedzy
        podatnika.
        To raczej spoleczenstwo musialo zaplacic za ochrone homofilów.
    • Gość: WojtekA to skandal, ze prywatna impreze ochraniala IP: *.29.221.203.acc11-dryb-mel.comindico.com.au 11.05.04, 12:07
      publiczna policja, powinni sobie wynajac za wlasne pieniadze ochrone. A nie
      naciagac na koszty tych ktorzy w ogromnej wiekszosci nie zyczyli sobie tej
      manifestacji.
      Brawo LPR, brawo Pęk!
      • kapitan.kirk Re: to skandal, ze prywatna impreze ochraniala 11.05.04, 12:15
        Każdy mecz ligowy pochłania wielokrotnie więcej wydatków i często wywołuje
        znacznie większe burdy. Wnioskujesz zatem jednoczesnie, jak rozumiem, żeby
        policja nie wtrącała się do tego? Ja byłbym za, bo mnie piłka koszmarnie nudzi,
        a muszę płacic na nią ze swoich podatków. Najlepiej chyba w ogóle, żeby
        zlikwidować policję, skoro wydaje się na nia państwowe pieniądze - w końcu jak
        ktoś chce być bezpieczny to sobie może wynająć prywatną ochronę za własne
        pieniądze.
        • Gość: WojtekA co do ochrony meczów jestem konsekwentny IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 11.05.04, 15:32
          niech płacą kluby, które mają z tego kasę.
          Wielu VIP-ów przeciez tak robi, wynajmuje sobie ochrone. Policja powinna
          ograniczyc sie jedynie do scigania groźnych przestepców i rozbijania mafii
          zagrażających panstwu.
          • kapitan.kirk Re: co do ochrony meczów jestem konsekwentny 11.05.04, 15:39
            Czyli łysole rzucający kamieniami i butelkami w ludzi nie są, jak rozumiem,
            groźnymi przestępcami?
      • Gość: PLUTO za obstawę powinni zapłacić kibole IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 11.05.04, 14:40
        bo to oni byli jej powodem
        • Gość: WojtekA powodem był strach przed konsekwencją IP: *.42.220.203.acc07-dryb-mel.comindico.com.au 11.05.04, 15:35
          obnoszenia sie ze swoja dewiacją.
          I słusznie powinni sie bac. Jak ktos wychodzi z agresją obojetnie czy to
          fizyczną czy psychologiczną powinien się liczyć, że ktoś może też grać nie fair.
          • kapitan.kirk Re: powodem był strach przed konsekwencją 11.05.04, 15:41
            Jasne jak słońce - tak jak to już napisałem na sąsiednim wątku. Obrzucany
            kamieniami jest sam sobie winien, bo przecież mógł siedzieć w domu.
      • Gość: tomek Re: to skandal, ze prywatna impreze ochraniala IP: *.102.11.tuwien.teleweb.at 12.05.04, 10:53
        Nie pojmujesz demokracji.
        W systemie takim kazdy ma prawo do demonstracji i do gloszenia wlasnych pogladow. -> Konstytucja RP
        Panstwo prawa powinno zagwarantowac to prawo kazdemu obywatelowi, bez wzgledu na jego wyglad, religie, przynaleznosc partyjna czy orientacje seksualna.
        Jesli "decydentom" demonstracja sie nie podoba ze wzgledow czysto swiatopogladowych i jej zabrania, to sie robi rezim.
        Jesli ktos atakuje fizycznie lub nawoluje do takowego ataku osoby pokojowo demonstrujace za _tolerancja_, to panstwo prawa powinno pociagnac go do odpowiedzialnosci karnej. Panstwo prawa. Ale Polska jest niestety fundamentalistycznym krajem wyznaniowym :-(

Ja tez musze wysluchiwac wymiotow Ludzi Pozbawionych Rozumu. Mimo ze mam ich za kompletnych idiotow, nigdy bym nie wpadl na pomysl, by atakowac ich fizycznie za to, co mysla. Taka jest moja cena demokracji...
        tomek
    • Gość: marcin Bardzo dobrze! IP: 149.156.34.* 11.05.04, 12:37
      Wkońcu coś trzeba zrobić. Nie można pozwolić, aby znów nam zrobiono podobną
      parade pedziów!
    • teofilo Re: LPR chce referendum (srutututu) 11.05.04, 12:47

• Gość: guest Re: LPR moze sobie krzyczec IP: *.ists.pl / *.ists.pl 11.05.04, 14:24
      LPR moze sobie tylko krzyczec, i tak jest stracona juz w krakowie. Twarogowi
      powinni odebrac mandat radnego
    • wielka_zyrafa ja chcę referendum za odwołaniem radnych LPR 11.05.04, 14:43
      bo zanim sąd ich powsadza do paki i dzięki temu straca mandat, to mogą jeszcze wiele zaszkodzić wizerunkowi tego miasta
    • Gość: Lidka Lepiej spalic na stosie !!! IP: *.cybernet.ch 11.05.04, 17:21
      ...wyjdzie taniej niz referendum !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka