azille 03.07.08, 19:43 Czy podajecie w upalne dni dzieciom lody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bubasio Re: Lody 03.07.08, 20:27 Kubas i my jemy bez opamiętania natomiast Kajek jakoś nie przepada za lodami- woli same wafelki Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Lody 03.07.08, 20:50 Ja chyba powinnam kupic Bartkowi cały wagon wafelków - to jedyne, co na spacerze zjada do końca, nie wyrzuca po dwóch kesach. Czasami mu maznę moim lodem, ale chyba mu nie smakuje, bo się nie dopomina.. Ale jakby chciał, to coś by tam dostał.. Odpowiedz Link Zgłoś
bubasio Re: Lody 03.07.08, 21:17 o to to to Ola Kaj ma tak samo zje wafelek o ile w nim są tylko resztki loda albo w cale a tak to niby kosztuje, ale się nie dopomina o ciąg dalszy, co w jego wypadku jest dziwne, bo on żarłok jest Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Moj nie lubi 03.07.08, 22:23 Czasem skubnie ode mnie, jesli jest to calypso, bo z lyzeczki mu daje i jakos jest bardziej do tego przekonany. On ogolnie slodkiego nie jada. Za to paluszki ladnie wcina. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Bartek też nie lubi słodkiego 04.07.08, 08:09 Ale Ula w tym wieku też nie lubiła, a teraz za słodycze da się pokroić.. Cały czas mam nadzieje, ze któreś z moich dzieci wrodzi się w brata mojego męża, a poczęsci też i w niego, i zapała nienawiścią do wszystkiego co słodkie. Kumacie, ze mój szwagier zjada 2 kostki czekolady rocznie i to tylko w celu podniesienia sobie poziomu cukru, bo inaczej jest rzyg.. I to ma od małego. I to po nim widać - chudy jak wiór i zero kłopotow z zębami.. Jak ja bym tak chciała.. Odpowiedz Link Zgłoś
azille Re: Bartek też nie lubi słodkiego 04.07.08, 08:46 Fajnie macie dziewczyny... Gerard zaczynał od moich cytrynowych sorbetów, rozkręcił się do tego stopnia że jak idziemy na lody to kupuje mu gałkę w waflu bo inaczej zliże z mojego polowe. Odpowiedz Link Zgłoś
thaigirl Re: Lody 04.07.08, 10:21 My mojego też oszukujemy bo lubi lody. Jak idziemy to kupujemy sobie a jemu wafelek i trochę mu nabieramy w ten wafelek od nas. Na ogół daje się oszukać Odpowiedz Link Zgłoś
ciaraciara Re: Lody 04.07.08, 11:06 póki co młody zaspokaja się wafelkiem, za lodami jakoś nie przepada... Odpowiedz Link Zgłoś