Dodaj do ulubionych

Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno

IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 18:21
Oczywiście dzienikarz nie wpadł na pomysł, żeby napisać w jakiej okolicy znalazł się ten ptasznik. Powinniście pracować za darmo.
Obserwuj wątek
    • ada_adecka Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn 10.06.11, 18:39
      Zgadza się, moja pierwsza myśl, to jaka to okolica!
    • Gość: gołota Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 18:43
      Mężczyzna, który przebywał w tym czasie w mieszkaniu, pobiegł do kuchni i zabił zwierzę patelnią

Będzie "schabowy" w niedzielę?
      • Gość: gazeta bądź bohaterem w swoim domu IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 21:59
        zabij ptasznika patelnią :)
    • Gość: gołota Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 18:48
      Zrobiłem zdjęcie tego pająka...

www.youtube.com/watch?v=rzOsf15tFCI
    • Gość: gosc Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.multi-play.net.pl 10.06.11, 18:49
      to bylo w NH, przynajmniej tak twierdzi GK, ktorej dziennikarze nie lepsi
      • gazeta_mi_placi Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn 11.06.11, 20:10
        Wcale się nie dziwię, jaka dzielnica tacy mieszkańcy...
    • Gość: pająk Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:02
      Takie rzeczy tylko ... na Hucie
      • Gość: kris Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.blast.pl 10.06.11, 19:49
        buraku od....l się od NH gumioku
    • Gość: lol Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 19:06
      jakby mi cos takiego do mieszkania weszlo, to chyba - cytujac klasyka - obsralbym sie na mietowo . czy my zyjemy w afryce? co za debil to hodowal i nie zabezpieczyl terrarium?
    • Gość: ja Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.187.252.42.ip.abpl.pl 10.06.11, 19:08
      no chyba was posrało, teraz się będe bał okno otworzyć, jak sie udusze to wasza wina
    • Gość: z Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.cela.pl 10.06.11, 19:13
      właściciela patelni tylko strzelić w łeb....
    • Gość: ziuta Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.cela.pl 10.06.11, 19:17
      spora gotówka wlazła mu do domu a ten idiota ją zatłukł.
    • ibnalqq Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno 10.06.11, 20:16
      Pismak niech sobie zajrzy do słownika, co oznacza rzeczownik "zwłoki". Poziom pierwszej klasy szkoły podstawowej (specjalnej - na dodatek).
      • Gość: Tinky-Winky Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: 77.236.28.* 10.06.11, 20:56
        Czego się spodziewać po Gazecie Wyborczej? Poziom Faktu, a do tego dwa razy większe zaangażowanie polityczne. Doliczyć należy także jakikolwiek brak obiektywizmu.

Przykre.
      • Gość: gość Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 02:12
        skoro zwłoki pająka, to logiczne byłoby napisanie, że pan z patelnią zamordował tegoż pająka - nieprawdaż "redaktorze"?

Polska język - trudna język... Za trudna dla redaktor GW ;)
    • Gość: spid(er) Co za niedokształcony tępak. IP: *.compower.pl 10.06.11, 20:25
      Z patelnią na pająka. Żbika pewnie by rozjechał ciężarówką idiota;-)
    • Gość: POLAK Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 20:50
      Powinno się zakazać tego typu chodowli pod karą 100 tyś zł jednorazowej natychmniast egzekwowanej grzywny - zamienianej bezwzględnie na więzienie.
      to jest prawie terroryzm !

• Gość: prawdziwy POlak Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 21:44
        POlska dla POlaków! Żydzi precz! Geje i Masoni precz! Murzyny precz! Michnik WON!
      • Gość: eeeaaaeee Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: 77.236.26.* 10.06.11, 22:10
        Gość portalu: POLAK napisał(a):

> Powinno się zakazać tego typu chodowli [...]

Dodatkowo, wszystkie słowniki powinny być za darmo.
      • Gość: POLOK CHodowli kategoritsznie powinno sze zakazacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.11, 10:38
      • Gość: Damien Re: POLAK IP: 94.158.230.* 12.06.11, 00:12
        Powinno się zakazać pisania tego typu idiotyzmów pod karą 200 tys. grzywny - zamienianej bezwzględnie na dobrego psychiatrę.
        Nie Chodować - BO CO? Bo CI się to nie podoba? Aż tak gaciami trzęsiesz przed pająkiem, że chcesz zakazywać hodowania tych wspaniałych zwierząt? Widziałeś kiedyś ptasznika na żywo, miałeś z nim kontakt, że tak się unosisz?
        Douczyć się, albo nie pisać idiotyzmów, kolego.
        Takie posty, jak twoje to jest prawie terroryzm!
        Więcej wiary pismakom o straszliwych szalejących włochatych potworach. Dziwne, że te same potwory u mnie w hodowli zachowują się jak baranki, będąc wdzięcznym obiektem obserwacji. I jakoś jeszcze nigdy nie próbowały mnie pożreć.
    • Gość: arachnofobia jutro idę kupić patelnię ... IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 21:21
      ... w razie czego
    • Gość: Ptaszek Zabili mojego pajęczaka ... IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.11, 22:43
      To nie było groźne zwierzątko. Zjadało najwyżej trzy DZIEWICE na miesiąc. Ale tylko Dziewice. Gatunek wymarły. Szkoda, ze jacyś ZMUTOWANI faceci, co nie potrafią posłużyć sie NORMALNIE patelnią, zabili mojego POdopiecznego. A ON tylko miał pilnować, by WYGRAŁA Platforma ... Jakaś Tam (pewnie ŁObywaTellSka), czy cóś tam.
      • Gość: a10 krakauer, nudny jesteś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.11, 10:40
        do wyrzygania. Bez mała.
    • Gość: artus Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.home.aster.pl 10.06.11, 23:27
      Przejdźcie się na Dni Owada na Akademii Rolniczej (już były w tym roku), to się odstresujecie. Można takiego potrzymać na rękach i pogłaskać. Generalnie są niegroźne. Szkoda, że go zabili, bo pewnie w zoologicznym by go przyjęli z otwartymi rękami.
    • Gość: Saphira Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: 94.158.230.* 11.06.11, 01:03
      Biedne zwierzę, szkoda, że nie trafiliśmy na siebie wzajemnie, mam na codzień do czynienia z tymi wspaniałymi stworzeniami, bardzo wdzięczni i ciekawi w obserwacji pupile.
      A artykuł - stek bzdur.
      • Gość: Calmwater Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.pabianice.msk.pl 11.06.11, 10:34
        Ale widzisz, Saphirko, ty umiesz upilnować swoich podopiecznych, a jego właściciel - nie. Szkoda pająka, ale rozumiem, że ktoś zielony w terrarystyce mógł spanikować. W sumie częściowo to uzasadnione - ustawa zakazująca trzymania zwierząt niebezpiecznych da nam plagę wałęsaków, gabonek, grzechotników i innych niebezpiecznych zwierzaków, które niepoważni hodowcy wypuścili "na wolność". A ci poważni i tak będą je hodować, bo raczej nigdzie nie zgłaszali faktu ich posiadania. Poziom artykułu żenujący, dobrze, że autor nie napisał, że pająk jest płazem...
        • Gość: Saphira Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: 94.158.230.* 11.06.11, 19:52
          Przyznaję Ci w pełni rację, człowieka który nigdy nawet na oczy ptasznika nie widział mogłoby to doprowadzić pewnie do zawału, lecz wszyscy powinniśmy uczyć się zachowywać zimną krew, a nie od razu "tłuc zwierzę patelnią", bo weszło do domu.
          A jak już bierzemy się za hodowlę tych pięknych pajęczaków to cóż - zamykajmy terraria i nie bawmy się w spacery po ogrodzie.
    • Gość: wika Moskitiery są OK! IP: *.60.citypartner.pl 11.06.11, 11:05
      Moskitiery w oknach są najlepsze na muchy , komary i ... pająki ptaszniki .
      Odkąd mam moskitiery we wszystkich oknach w mieszkaniu, nareszcie latem śpię spokojnie.
      Nic mi nie brzęczy za uchem, nie gryzie. No i żaden ptasznik mi nie wlezie do mieszkania :)
    • Gość: lol Jak ja wyjmuję ptasznika, to kobiety raczej nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.11, 12:25
      wpadają w panikę - zamiast go zatłuc patelnią, zazwyczaj chcą go bliżej poznać ;)
    • gazeta_mi_placi Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno 11.06.11, 20:08
      [i] [i] [i]
    • Gość: józef Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.cela.pl 13.06.11, 08:05
      3 lata za zabójstwo ptasznika to mało dla takiego durnia,,
    • Gość: Masakra Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.swinoujscie.vectranet.pl 14.06.11, 13:57
      Po pierwsze większośc ptaszników ma jad porównywalny z jadem osy, po drugie co znaczy że spec sprawdził czy pająk nie zostawił trujących substancji ? Pajęczynę? Hodowlą ptaszników zajmuję się od 10 lat żaden z nich nigdy nie uciekł, te stawonogi nie zbliżają się do ludzi w celu zaaplikowania jadu ;) Komentarze ludzi są komiczne wychodzi brak wiedzy i zacofanie komentujących oraz pana który musiał użyć wielkiej patelni na pająka czającego się na jego życie ;) Ludzie macie mózg , po co robicie sensacje piszecie głupoty i robicie środowisku terrarystów negatywną opinie. Proponuje wzbogacić się o wiedzę na temat ptaszników następnie zabierać głos , po co robić raban dla hecy. Autor art. pokazał tylko jak dobrym jest pismakiem i co sobą reprezentuje.
      • fear Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn 17.06.11, 21:12
        wiesz jak się tym zajmujesz to widok takiego "potwor" nie robi na Tobie wrażenia, ale gdybym zobaczył u siebie w domu takiego pająka (tymbardziej że wszelakie owady napawają mnie odrazą w ogóle) to albo bym spieprzał albo też go utłukł od razu. Taki odruch, a czy akurat patelnią to nie wiem ;)
      • miau_weglowy Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn 06.07.11, 23:15
        nie no spoko, facet pwinien do dracej sie zony powiedziec: zaczekaj kochanie, tylko pojde wzbogacic moja wiedze na temat ptasznikow (w koncu kazdy laik na pierwszy rzut oka rozpoznalby, ze to ptasznik). ty tu postoj i go popilnuj tymczasem.
        rotfl
        • Gość: xyz Re: Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okn IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 12:17
          dokladnie. tylko wielcy terarysci sie oburzaja bo biedny niewinny i bezbronny pajak zostal ZAMORDOWANY. omg
          gdzie tu jakiekolwiek zrozumienie dla przerazonego czlowieka?
          to takie trudne zrozumiec ze drugi czlowiek ma prawo bac sie twojego pajaka, weza czy psa? ze ze strach paralizuje i nie mysli sie w sposob logiczny
          dopoki pajak nie jest na moim terenie nic mu nie grozi. sasiad hoduje takie stwory i gdyby mi jakis przedostal sie na balkon bedac szczera zatluklabym pajaka a i jeszcze zglosilabym na policje ze ich nie pilnuje
    • Gość: elżbieta Pająk ptasznik wszedł do mieszkania przez okno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.11, 08:36
      Pralnie 5asec za kartę stałego klienta pobieraja opłatę 40 zł ważną przez rok.Robią to pytając czy chcesz kartę bez informowania o tym ile kosztuje . patrzysz na rachunek i zdziwienie ,oczywiście już przepadło wycofać nie można . To jest zwykłe naciąganie bo karty lojalnościowe są bezpłatne.Zaszło to w pralni w Bonarce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka