a_leppej 12.05.04, 21:15 Znudził mi się nick: skks i szukam se jakiegoś innego. było: skks mam_pryszcza prawdziwykomunista frustrat parę limanow dla nic mi do łba nie może strzelić POMOŻECIE? a_l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trudny2002 Re: ustanawiam nagrodę!! 12.05.04, 21:19 Nieznośny jesteś ... beznickowym winieneś zostać... może coś w kierunku trunku moze coś w kierunku upodobań a moze coś z lodu lub z lodem, lub z ludem, lub z krasno - ludem... a moze nie warto nagradzać ... trudny Odpowiedz Link Zgłoś
trudny2002 Dziwne, ale dotąd jakoś nie uzywane, to: 12.05.04, 21:31 Ćwiartka Półela Wstrząśnięty... żeby podjać jedną z nisz. Zwolennik Miłośnik Lubieżnik Libertyn żeby podjać kolejną. Można też przecież wykorzystać materię gotową, np. Głódź, Lisak, Pęk, Siemiątkowski - kazdy uzupełniając stosownym acz krótkim rodzajem przydomkowatym jak niegdysiejszy powiedzmy Bolesław Śmiały inny zaś Sprawiedliwy, czy nieodległy Cyrankiewicz zwany Kędzierzawym... Tak naprawdę to nicków można chyba namnazać w liczbie pokaźniejszej od postów płodzonych przez średniaktywnych forumowych bywaczy, nie? A wulgarne mogą być? trudny Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: Dziwne, ale dotąd jakoś nie uzywane, to: 12.05.04, 21:43 eee takie jakieś, wszystkie nie przymierzając do dupyś te nicki wymyślił:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 proponuje IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 12.05.04, 21:24 czystawyborowa albo miszcz nad miszcze, co ty na to?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: proponuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.05.04, 21:46 pisalem i tu i na kazimierzu, bys czytal ;P jest teges, licze, ze przynajmniej jeden ustny mi odpadnie /jak oba to dam na msze!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: proponuje IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.05.04, 22:52 na zbozny cel cos wysuplam!:D Odpowiedz Link Zgłoś
krakowska.konserwa pan premier z bozej laski - tylko obawiam się, 13.05.04, 01:01 że wobec braku polskich znaków diakrytycznych, może to nieco dwuznacznie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
skks Re: pan premier z bozej laski - tylko obawiam się 13.05.04, 08:53 Mówisz, że "panpremierzbozejlaski" - idiotycznie brzmi a jeszcze gorzej wygląda:)) ale 2012 się zbliża!!! dwie duże kampanie i..... zbieraj na gorzołe, zbieraj!! Odpowiedz Link Zgłoś
a_leppej Re: człowiek ze złotym zębem 13.05.04, 16:08 "czlowiekzezlotymzebem" "czlowiek_ze_zlotym_zebem" wihikly!!! posrało Cie? :-)))a_leppej Odpowiedz Link Zgłoś
peteen forumowy dziadek... 13.05.04, 16:16 miłośnik nastek tylko takie mi przychodzą do głowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: forumowy dziadek... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 13.05.04, 16:21 musi byc krotko i zajebiscie;) proponuje: alkohol albo cos w tych klimatach /jednowyrazowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut Re: ustanawiam nagrodę!! 13.05.04, 20:48 les_nick lapszanka kasimisz piwo_nick wybieraj ! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorrej. Re: ustanawiam nagrodę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 01:25 pyteen z bułą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: ustanawiam nagrodę!! IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 14.05.04, 04:23 KWS: (kobiety, wino, spiew), jeszcze kilka lat temu. Teraz: PSS (paciorek, siusiu, spac). Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya wymyśliłam dwa... :D 14.05.04, 11:38 Krakus_na_eksport Krakus_na_wydaniu Co wygrałam? ... ;) ;P :)))) P.S. Long, Skks, 7--> podejdźcie do emila... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Peteen, 14.05.04, 11:53 czyżbyś siedział w tej samej e-kawiarence? Hmmmmmmmm.... :)))) P.S. Pożyczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: wymys´li?am dwa... :D 14.05.04, 12:12 nie wiem co mi tam napisalas, bo ta p...lona poczta znowu sie sp...lila i nie moge odczytac zadnego maila Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya 7, e-mil 14.05.04, 12:19 1. Przeprosiłam za wczorajsze moje zachowanie. 2. Zapytałam kto zapłacił, bo ja skleroza jedna chodząca zapomniałam, za moje pifffa i śniadanio-obiado-kolację (zwei naleśniki). Pokarało mnie i tak, bo ostatni "autobiust" w stronę domu mnie nawiał i nogyma się przemieszczałam zastanawiając się dlaczego nie zostałam... (goopi czerwony kapturek ze mnie, co?) 3. Zapytałam także czy i ew. kiedy robimy powtórkę? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: 7, e-mil 14.05.04, 12:23 1. nie wiem o co chodzi 2. nie wiem 3. nie wiem sorki ale nie wiem po co w ogole do mnie pisalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: 7, e-mil / ;))) 14.05.04, 12:24 seven napisał: > sorki ale nie wiem po co w ogole do mnie pisalas:) Bo byłeś na spotkaniu... chyba, że już jakby nieobecny, czy cóś? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: ustanawiam nagrode!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 12:02 moze pan_premier, tak przyszlosciowo, ale musisz sie wczuwac hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: YA_BOLEK ! 17.05.04, 19:03 Ywentualnie tajemniczy skrot(moda teraz na agentow)J-23? I wcale nie o kapitana Klossa tutaj biega! Druga moja osobista propozycja to FRANCA! Slowo jakze czesto uzywane za naszych mlodziankowych lat mily skks-ie a od jakiegos czasu zupelnie zapomniane! Czy zauwazyliscie to? Francowate czasy nastaly niestety! Szikagowo zostanie nawiedzone w tym tygodniu przez dwoch Menrzuf Stanu,mianowicie bedom to Roman "Konski Leb" Giertych i Andrzej "Barbarzynca" Lepper! Manitou chyba krew zaleje!Howgh! Odpowiedz Link Zgłoś