Dodaj do ulubionych

Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt

• rypalski [...] 21.06.11, 01:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aaa Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt IP: *.adsl.inetia.pl 21.06.11, 10:56
      Czy dziecko tez byscie oddali rodzinie, ktora je wczesniej maltretowala, tylko dlatego, ze powiedzieli, iz to sie wiecej nie powtorzy?! Jednym zwierzeciem walono o sciany , inne mialy ubytki w uzebieniu i rany na ciele , jakiego dowodu jeszcze potrzebujecie na odbior tych zwierzat?! Kazdy czlonek tej rodziny powinien miec dodatkowo zakaz posiadania jakiegokolwiek zwierzecia do konca zycia! Tak wiem, niestety, tego jeszcze nie ma u nas w prawie. Ale jest mozliwosc odbioru tych zwierzat, wiec zrobcie to! Nie rozumiem na co Wy czekacie?! Wystarczy, ze jakis oprych, swir czy ktokolwiek bedzie sie kajal i problem z glowy?! UM Krakow wstyd i hanba!
    • Gość: petent Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt IP: *.cdma.centertel.pl 21.06.11, 14:17
      no cóż, urzędnik jaki jest, każdy widzi
      bezduszny, niezaangażowany, bez polotu
    • Gość: Fryga43 Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 03:20
      Dosłownie nie mam słów, aby wyrazić to co czuję po usłyszeniu w tv tej wiadomości jak i po przeczytaniu artykułu- czy naprawdę nie ma nikogo normalnego wsród osób - urzędników jak i w sądzie - dlaczego tak się dzieje ??? pytam się - czy te zwierzaki na zasłużyły na wreszcie spokojne życie ? przecież one też mają serca i czucie - a tutaj co - powrót do oprawców - powrót do przeszłości i do okrucieństwa!!!
      A jaka to kara tych oprawców spotkała ? ludzie dosłownie w głowie to się nie mieści - powinna być o wiele wyższa i tak samo jak to jednego starszego też i tego młodszego jak i do rodziców - konsekwencja odpowiednia i surowa.
      czyżby znowu zadecydowały odpowiednie układy i znajomości, a zwierzęta niestety są jedynie uczciwe i dostają ponowną pokutę. Słowa o wiele cięższe cisną mi się na usta jak i też do napisania - ale powstrzymuję się od tego.
      Jestem wściekła, jestem bardzo oburzona - jedno co tylko wyrażę - mam dosyć tego kraju i stosunku wielu ludzi - do naszych mniejszych braci - do zwierząt.
      Mam jeszcze jedno zapytanie czy będzie jakaś akcja z podpisami - aby powstała apelacja w tej sprawie. Ludzie pomóżcie tym zwierzakom - nie pozwólcie na ponowny tam powrót !!!
      Ja przyłączę się w każdej postaci pod taką apelacją czy akcją w tej sprawie.
      Pozdrawiam
      Fryga43
      • Gość: ? Re: Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt IP: 77.236.16.* 01.07.11, 06:35
        dziwne

święte prawo własności jest świętością w GW - gdy dotyczy mienia po/żydowskiego

mienia właścicieli kotków - czyli kotków - już nie :-)

ciekawe czemu nie są kasowane chamskie wpisy kocichmam na mój temat
        /debil, idiota itd ???
        • boobooo Re: Cała Polska pisze i dzwoni w obronie zwierząt 15.08.11, 15:47
          > ciekawe czemu nie są kasowane chamskie wpisy kocichmam na mój temat
          > /debil, idiota itd ???

BO SA PRAWDZIWE
      • boobooo Napisz list 01.07.11, 21:25
        Ja to zrobilam - Im wiecej oficjalnych listow, komentarzy .... tym bardziej politycy beda wiedziec ze dla opini publicznej jest to wazne.
        Nie ludzmy sie polityka i prawo zawsze idzie tam gdzie wyborcy chca. Jak wiekszosc manifestuje ze ma w nosie problem, polityk ani urzednik dOOpy nie ruszy aby cos zmienic. Jak sie okaza ze wiekszosc Polakow chce nadzoru na sadyzmem wobec zwierzat, kazdy polityk bez znaczenia z jakiego ugrupowania stanie sie milosnikiem zwierzat i ich zazartym adwokatem.
        To od nas zalezy - od malego datku na rzecz ochrony zwierzat i listu czy telefonu wyrazajacego nasza opinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka