Dodaj do ulubionych

Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic?

• Gość: Artur Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.satfilm.net.pl 04.07.11, 10:36
      Już , natychmiast powinni stracić pracę finansowaną z NASZYCH podatków !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Municypalni potrafią tylko zakładać blokady na auta , nic więcej.
      Kuźwa, co za pier....prawo !
    • Gość: szef Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.home.aster.pl 04.07.11, 10:40
      Policja to zwykle ciecie, a po za tym to nieuki.
    • Gość: alik To wymaga natychmiastowej reformy! niestety IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.11, 10:40

władze też chcą mieć spokój i przetrwać spokojnie do końca kadencji.

• davee policja umie dawać tylko mandaty!! 04.07.11, 10:41
      i też nie wszystkim!jak widzie źle zaparkowany samochód jakiegoś polityka,urzędnika etc.to ucieka.taką mamy policją w Polsce!!
    • Gość: wujek Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: 80.79.208.* 04.07.11, 10:41
      Tych sk_urwysynow w mundurach powinno sie wiszac. To cholota byla i bedzie cholota, gorsza banda od kriminalistow. Oni sami lubia kogos napasc, pobic, wyludzic pieniadze, a podatnik ich utrzymuje.
    • Gość: POLICJANT Obrona pijanego "artysty" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sml.pl 04.07.11, 10:43
      Wszyscy "rzygacie" na Policję ale ciekawe co by było jakby tak pewnego dnia w ogóle nie było Policji- na kogo wtedy byście wszyscy narzekali ?! " PAN ARTYSTA" gdy się upił -"wypiłem tylko pół butelki wina" ? (koniowi na Helu może to powiedzieć!) a potem biegał jak "kot z pęcherzem" to to jest "normalne" zachowanie pokrzywdzonego!!?? Znam takie przypadki z autopsji, delikwent gdy jest pijany żąda wysłania helikoptera i natychmiast ma być na miejscu Policja bo przecież płaci podatki - ja tez płacę podatki !! - a gdy racjonalnie mu się tłumaczy jakie jest postępowanie to przechodzi do gróźb i zwalniania z pracy !!, a gdy już wytrzeźwieje i żeby się dalej nie błaźnić to wysyła skargi, fałszywe oskarżenia i pretensje a na koniec wpisy na blogach internetowych. Gratuluję takiego "ARTYSTY" jakiego ma teraz Kraków, który zna "międzynarodowy znak pokoju" - środkowy palec !! Proponuję utworzyć teraz fundację pokrzywdzonego "ARTYSTY Z KRAKOWA" obiecuję wpłacić pierwsza stówę darowizny i będę odprowadzał jeden [procent podatki. Pozdrawiam wszystkich takich samych pokrzywdzonych funkcjonariusz Policji Państwowej RP /-/
      • Gość: hetero sapiens Nie wy, posterunkowy, decydujecie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 18:49
        kto jest artystą, bo się znacie na tym tyle, co krowa na pomarańczach. Milczeć i do roboty.
    • Gość: xxx W Poznaniu czekałem póltorej godziny ... IP: *.ktr.pl 04.07.11, 10:43
      po zgłoszeniu burd przed knajpą a jak już przyjechali (po trzecim chyba telefonie), to ... samochód policyjny wolno przejechał i odjechał ... imprezowali kibole i dzielni policjanci bali się chyba wysiąść ... :).
    • Gość: niebieski Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:44
      A ja chciałbym bardzo przeprosić Pana Reżysera.
      To żenujące, że funkcjonariusze nie rozpoznali co za persona zaszczyciła ich swoja osobą, taki zaszczyt! tylko potraktowali jak zwykłego pijanego gnoja który zam wszczyna awanturę a później chowa się za plecami innych.
    • Gość: ozby reżyser - chojrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:45
      No oczywiście, że policjanci nie byli w porządku.. ale sorki. To jakieś takie szczylowate. Jak jesteś koleś taki chojrak by pokazywać innym "f uck you" to bądź konsekwentny i miej odwagę sie z nimi zmierzyć, a nie biegnij jak spłoszona panienka na skargę do panów policjantów.
      A jak jesteś kulturalnym gościem, to nie pokazuj palca tylko zlekceważ. Weź się zdecyduj - jesteś chamem jak oni, albo nie jesteś. Tragedia z tymi młodymi artystami. Hłasko by się załamał ;-)
      • kcramsib Re: reżyser - chojrak 04.07.11, 11:14
        Hłasko to by takiemu jeszcze poprawił ;]
        • Gość: Hlasko-nie Re: reżyser - chojrak IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 16:06
          Prosze, bez Hlaska. On spedzil 3 lata w psychiatryku a wytwory jego palpitujacych synaps sa wciaz uwazane za wielka sztuke.
      • Gość: kot Re: reżyser - chojrak, ale nie van damme IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.07.11, 11:57
        Taaa, niech się zmierzy z trzema sterydami na amfetaminie;) Obrażają - odpowiedział palcem;), ale na szybki cios z pięści i psiknięcie gazem ciężko jest odpowiedzieć, jak się jest samemu.
        Niestety pewnie dawno reżyser nie był w naszej "cywilizacji", gdzie trzech z gazem na jednego to społecznie akceptowana norma.
        Mam nadzieję, że to jasne, że nie miał najmniejszych szans. Co lepsze - gdyby on miał gaz i by z partyzanta zaatakował dwóch pierwszych to jego szanse by się zwiększyły, tutaj niestety był w położeniu beznadziejnym
        • Gość: hetero sapiens Re: reżyser - chojrak, ale nie van damme IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 20:52
          To nie jest społecznie akceptowana norma. Ale takie sytuacje się zdarzają, jak widać. I wtedy dobrze jest ocenić stosunek sił szczególnie, że mogło się to dla p. reżysera skończyć dużo gorzej. Gdyby się tym dresom nie wyrwał. Gdyby trafił na prawdziwych bandytów. Wtedy być może reakcja policji by była. Jak np w przypadku pobicia ze skutkiem śmiertelnym.
      • Gość: hetero sapiens Słusznie IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 20:47
        Albo - albo. A że policja nie jest tu w porządku to inna rzecz.
      • zablokowany-obrazliwy-nick Re: reżyser - chojrak 05.07.11, 17:33
        miał nadzieję że mu kolesie pomogą, a oni sie pochowali za kieliszkami
    • Gość: welcometohell palca nie wolno pokazywać a gaz jest legalny w PL IP: *.t-mobile.pl 04.07.11, 10:47
      ... a policja ma za mało zasobów by się takimi pierdołami zajmować.

wg prawa można odpowiedzieć siłą na poniżające zachowanie czy słowa.
      zwykłe bijatyki po alkoholu nie są ścigane bo zabrakło by miejsc w aresztach a na Sybir jeszcze nie eksportujemy więźniów...

tyle.
    • Gość: kaaiooal Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 10:48
      Porządni ludzie ie szwendają się po nocach a następnie lecą jak dostaną w mordę i wykrzykują, że kuku im się stało, a jak jest kuku to lecą do kolegów z gazetki aby opisać swoje bohaterskie zachowania. Jedyne co zwraca uwagę w tym artykule to opis zasług na wstępie i jak można było potraktować takiego zasłużonego ludka merytoryka jak z poprzedniej epoki. No i jak to możliwe że na posterunku nie wykonywali poleceń "trzeźwego misia"
      • Gość: Gabi Re: Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja n IP: *.compower.pl 04.07.11, 10:55
        Mam szczerą nadzieję, porządny człowieku, że kiedyś gdzieś w DZIEŃ dostaniesz w mordę. Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: gol Re: Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja n IP: *.toya.net.pl 04.07.11, 13:19
        Kolejny mentalny dres, który się cieszy, jak ktoś lepszy od niego dostanie po ryju. A co! Było nie wychodzić z domu! "Porzondne ludzie w domu siedzom"! Jakby dostał po ryju za dnia, to byś powiedział, że trzeba było nie chodzić po ulicy X. Albo że był nieodpowiednio ubrany, albo że krzywo patrzył. Jak się jest drechem, to każdy argument jest dobry, żeby komuś obić gębę albo żeby wytłumaczyć innego drecha. Taka wasza mentalność.
    • Gość: małs Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: 78.146.207.* 04.07.11, 10:49
      czekam z uteskneniem na pelna kompromitacje pt. euro 2012

wtedy dopiero wysypia sie kredki, jaka to mamy kondycje sluzb w kraju
      i dobrze
    • Gość: xxx Re: Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja n IP: *.xdsl.centertel.pl 04.07.11, 10:50
      kiedyś kierowca autobusu należącego do reala zaatakował mnie metalową rurką na parkingu przed marketem, wezwałem policję ale zanim radiowóz przyjechał kierowca wraz z autobusem uciekł, policjanci stwierdzili, że w zasadzie to jest parking hipermarketu i ich to nie interesuje, powiedzieli, że mogę zawiadomić ochronę hipermarketu, od tego momentu stwierdziłem, że żeby nie wiem co nie zawiadamiam policji tylko załatwiam sprawy na własną rękę, przecież i tak mi nic nie zrobią bo ich nic nie obchodzi
    • Gość: gabi Moi ulubieni policjanci to ci spod ambasady IP: *.compower.pl 04.07.11, 10:51
      amerykanskiej. Pracuje w poblizu, wiec Stolarska przechodze kilka razy dziennie. Zapracowany olicjant w radiowozie z lapem na kolanach siedzacy w necie (najczesciej na Facebooku) to standard.

• Gość: gabi Re: Moi ulubieni policjanci to ci spod ambasady IP: *.compower.pl 04.07.11, 10:52
        Właśnie teraz mine olśniło! Przecież on na tym facebooku szuka przestępców!
    • Gość: paula Re: Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja n IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 10:51
      Mój nieletni syn został pobity ,, pałką gumową'' oraz wielokrotnie był bity w twarz przez policjantów, gdy został zatrzymany za tzw.wygłupy. Nie mogłam nic zrobić bo bałam się zemsty ze strony policji , jest to mała miejscowość i każdy się zna.
    • sosiu-1 Kraków Bandycki!!! 04.07.11, 10:52
      Kraków to bandyckie miasto, strach tam chodzić nocą, mimo opinii, że jest spokojnie. Spokojnie to jest tylko w statystykach policyjnych!
    • Gość: rav Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.play-internet.pl 04.07.11, 10:53
      Gdyby powiedział że jakaś szalona kobieta po 50-ce zaatakowała go, to natychmiast wyruszył by konwój!!!!! ze trzy radiowozy i pokazali by co potrafią!!!
      Jak to było niedawno opisane.
      Ale, że to byli regularni bandyci, zdrowi, silni...cóż...Policja to tchórze!!!
      Byłem za utrzymaniem im przywileju emerytalnego,a le po tym co ostatnio widać i słychac. Jestem przeciw. Na co dzień inni naprawde pracują i narażają swe życie i nei mają przywilejów. Jestem więc przeciw tym tchórzom, którzy nie chcą pomagać poszkodowanym!!!!
    • Gość: Leon Jak zwykle winna tylko policja IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.11, 10:53
      Piękna, wzruszająca historyjka.
      Panu reżyserowi gratuluje wyobraźni i ułańskiej fantazji!
      Zwykle pijani twierdzą, że wypili kieliszek winka – w tym wypadku skoro mowa o połowie butelki – to grubo musiało być. Pokazywanie środkowego palca miało powalić tych trzech młodzieńców na asfalt, czy też był to gest bezradności?? W każdym przypadku taki gest nie powoduje, że ludzie stają się radośni i pokojowo nastawieni. Twarz w gazie pieprzowym a pokrzywdzony był w stanie biec i wykonywać goniącym go napastnikom zdjęcia komórką – jak na dobrym filmie.
      Osobiście nie dziwię się policjantowi i strażnikowi takiej reakcji.
      Gdy ktoś wpada do posterunku jak „po ogień”, wbiega i wybiega, krzyczy, grozi zwolnieniem a po chwili znika w pobliskim lokalu – to chyba o czymś to świadczy.
      Wiadomo, że nie można wymagać grobowego spokoju od ofiary przestępstwa – tym bardziej przestępstwa o tak dynamicznym przebiegu – ale czasami potrzebne jest parę chwil dla złapania oddechu i zebrania myśli, aby sensownie opisać zdarzenie. Tymczasem pan reżyser pewnie chciał zakrzyczeć wszystkich na posterunku a gdy to nie przyniosło spodziewanego rezultatu – zaczął już ich zwalniać ze służby…
      Moim zdaniem pan reżyser myślał, że załoga posterunku wybiegnie razem z nim jak na ustawkę i będzie biegać zygzakiem w poszukiwaniu sprawców tego niecnego czynu.
      Niestety ( dla pana reżysera ) na całym świecie obowiązują podobne procedury w każdych służbach ( straż pożarna, pogotowie, policja, itp.) – najpierw trzeba ustalić pewne fakty, aby można ocenić sytuację i podjąć stosowne działania.
      Równie dobrze można mieć pretensję do lekarza, że ten natychmiast nie skierował na stół operacyjny pijanego pacjenta, który wbiegł do szpitala i krzyczał, że go brzuch boli…
    • Gość: mac Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.radom.vectranet.pl 04.07.11, 10:54
      cała prawda o tym śmiesznym państewku i jego organach..
    • Gość: Kron Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.starachowice.vectranet.pl 04.07.11, 10:55
      Generalna zasada kontaktów ze Strażą Wiejską i Policją to nagrywanie ich pracy i oficjalne poinformowanie ich o tym przy powitaniu, są np takie długopisy z nagrywaniem lub mini kamery, gwarantuję wam że i wieśniak będzie się umiał przedstawić i zacznie poważnie traktować swojego rozmówcę. Niestety ale do puki te tępe łby nie nauczą się że to my ich utrzymujemy to trzeba ich nagrywać bo mamy takie prawo.
    • Gość: Kłopot Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.195.broadband13.iol.cz 04.07.11, 10:58
      Gdyby na ten posterunek co sekundę wchodził ktoś nowy i próbował zgłosić cokolwiek, panowie policjant i strażnik miejski musieliby każdemu z osobna tłumaczyć, że to nie tu, że zgłoszenia przestępstwa na szerokiej. Gdyby przez cały dzień musieliby przyjmować ludzi i nie mieli chwili spokoju, odśpiewując regulaminy, artykuły itd. to może ocknęliby się z tego bez ludzkiego zachowania. Wszyscy jesteśmy ludźmi. Jeśli tylko na szerokiej można zgłaszać przestępstwa to niech przeniosą jeden etat na rynek.
      Jak nie od dawna wiadomo krakowianie przyjaźni nie są, czy to bandziory, czy policjanci jeden czort. Nie lubię spędzać czasu w Krakowie, wszędobylska egzaltacja jest nie do zniesienia.
    • Gość: kamil ślimak Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.11, 11:00

Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów dostatecznie obelżywych aby takie zachowanie określić
    • Gość: Marian Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.sepulka.net 04.07.11, 11:01
      Jak na reżysera, to się trochę słabo na semiotyce zna.
    • odchudzacz Artycha musial byc mocno pijany, 04.07.11, 11:04
      zeby trzem karkom pokazac srodkowy palec.
    • Gość: my Reżyser pobity w centrum Krakowa. A policja nic? IP: *.krdc.pl 04.07.11, 11:04
      to skandaliczne zachowanie policji,w zasadzie powinni stracic pracę ,przecież tacy funkcjonariusze nie są potrzebni społeczeństwu.O tym posterunku już wiele razy słyszeliśmy podobne opinie i kierownictwo powinno chyba zareagowac ,wyciągnąc konsekwencje za tak neprofesjonalne zachowanie-pożal się Boże-stróżów porządku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka