Dodaj do ulubionych

Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na mężcz...

IP: *.n4u.krakow.pl 17.05.04, 21:37
w ochroeni zawsze pracowali i beda pracowac kretyni - czego wymagac za 3,50
zl za godzine?? inteligentnych profesjoinalistow? wiadomo ze ten smietnik
przyciaga smieci i tak bedzie jeszcze dlugo.
Obserwuj wątek
    • Gość: KupaCru Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.compower.pl 17.05.04, 21:46
      Bez przesady. Raz dostał w pysk i od razu pobicie. Masakra. Jakby tak liczac to
      pobic jest znacznie wiecej niz sie wydaje...
    • Gość: BMK Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:48
      Jesli chodzi o to co maja w tych globusach.. to mozna odwaznie powiedziec
      ze "trociny"...
    • Gość: jukot Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.wegrzyce.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 21:49
      ..............a nie ma na ich pseudodzialnosc ochoroniarska odpowiedniego
      paragrafu?............
    • Gość: Pająk DWIE KWESTIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:06
      Sprawa jest niezwykle prosta. Po pierwsze, jeżeli ochroniarze naruszają
      przepisy o ruchu drogowym, to należy ich za to karać, bo o ile się nie mylę
      mamy od tego w naszym cudnym kraju policję. Ponadto z budżetu miasta utrzymuje
      się straż miejską, która najchętniej zajmuje się nakładaniem mandatów na babcie
      handlujące rzodkiewkami. Po drugie, jeżeli w klubie GORĄCZKA zdarzają się tego
      typu ekscesy to po prostu nie należy tam chodzić. Brak klientów skutecznie
      ukarze właścicieli lokalu. Proponuję, aby Gazeta prowadziła stały ranking
      niebezpieczych "przybytków rozrywki" - ku przestrodze właśnie.
      • Gość: KR Re: DWIE KWESTIE-Za proste dla GW IP: *.interserv.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 23:50
        Wyciągnąć wnioski z cząstkowego faktu to za dużo dla redakcji
    • Gość: DJ justus vs juventus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 22:32
      Ostatni akapit artykułu jest najlepszy! Brakuje tylko jednego zdania: Taką extra
      firmą ochroniarską jest Juventus (firma w której udziały ma Agora). Ech Gazeta
      schodzi na psy.
      Pewnie mój komentarz się nie pokarze, gdyż "godzi w dobre imię Gazety".
    • Gość: jsp Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: 5.2.* / *.chello.pl 17.05.04, 22:39
      Uspokajam. Bywa, że wpadną gdzie nie powinni. Za tych bidoków jeszcze nie raz
      dostaną w...(?) twarz np. Paprobujem! Tą są cienkie bolki, wpuśćież ich na
      chwile na Bieżanów w dobrej chwili, ilu ich musiałoby byc, żeby se poradzić.
    • Gość: konradm Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.net.autocom.pl 18.05.04, 00:02
      Dobrze, dobrze. Jedno pytanie tylko - jakie są konkretne uprawnienia tych
      odpadów z policji. Bo mam wrażenie, że dowolnie szerokie. I że praktycznie nie
      ma sposobu na ich ograniczenie. Zresztą Gazeta kilka razy wspominała o
      wspólnych akcjach Justusa i policji - przy eksmisjach, a jakiś czas temu
      przy "uspokajaniu" pracowników okupujących zakład. Wątpię, czy to zgodne z
      prawem.

Czym pracownik ochrony ma jakieś większe uprawnienia od zwykłego obywatela?
      Jeśli zdzielę kijem w łeb gościa, który wejdzie mi na działkę, on mnie
      zaskarży. A jeśli zrobi to ochroniarz - nic?
    • Gość: kobieta Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.bis.krakow.pl / 81.21.194.* 18.05.04, 08:38
      Cytuje fragment arykułu:
      "Wystarczy spojrzeć na dumnych pracowników Justusa z lotnych patroli, by
      zrozumieć, że bardzo im w smak wykonywany zawód i poczucie władzy. Mundur,
      mocne buty, szybkie auto - czy to nie wspaniałe narzędzia do bezkarnego
      porządkowania świata po swojemu?"
      No właśnie. Nie dalej jak wczoraj widziałam samochód Justusa z dwoma na łyso
      wygolonymi mięśniakami , kórzy ledwo mieścili się obok siebie na przednich
      siedzeniach. Nieprowadzący rozwalony na siedzeniu, wzrok obu pogardliwy.
      Przyznam, ze choć jestem prawomyślna i nie powinnam się ich bać to dostałam
      gęsiej skórki. Podobnie bywa gdy wchodzę do jakiegoś lokalu z ochroną. Boję sie
      tych "stróżów porządku" na równi z "szalikowcami".
    • Gość: betka Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: 80.48.253.* 18.05.04, 11:14
      ...no lanos to rzeczywiście szybkie auto
    • Gość: obserwator Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: 81.186.237.* 18.05.04, 11:19
      w justusie jest to standart ,a w gorączce to norma byłem swiadkiem jak
      mięsniaki profilaktycznie wynosili goscia który potem wpadł na ich buty!!!
      widziałem tez jak wpuszczali dziewczyny a gosci juz nie ,jak padalo pytanie
      dlaczego to odrazu było w...........
    • Gość: H56 Ochroniarze Justusa boją sie komórek IP: *.comnet.krakow.pl 18.05.04, 11:34
      Gdyby chcieli im wtrąbić to by im przyłożyli i ten bohaterski zasraniec nie
      zdążyłby zadzwonic po Policję. Co do wygladu ochraniarzy to co niektórzy
      chcieliby aby wygladali jak wymoczki i mozna ich by było kopać po dupie przy
      byle okazji.
      • Gość: simplus Re: Ochroniarze Justusa boją sie komórek IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 18.05.04, 14:38
        Nikt nie chce, żeby ochroniarze wyglądali jak wymoczki, ale, żeby poza masa
        mięśniową mieli jeszcze choć odrobinkę oleju w głowie. Dobrze byłoby jeszcze
        jakby przestali się zachowywać jak panowie miasta.
    • Gość: kr Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 11:36
      A co się dzieje w Kameleonie. Justus siedzi na krześle a za jego plecami
      zarzyna się ludzi.
      • Gość: Trol Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 12:37
        Dlatego wlasnie najlepiej isc z wlasna ekipa:P I pokazac tym z Justusow i
        innych ze naprawde sa malutcy :P
    • Gość: maxi Billboard IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 18.05.04, 13:09
      A na billboardzie niemowlak w bezpiecznych rękach pracownika firmy J... :)))))
      rotfl
      • Gość: Moby1 Re: Billboard IP: *.elbud.krakow.pl 18.05.04, 16:22
        Ale nie tej tylko Juwentusa !!
    • Gość: RafałX456 Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.um.krakow.pl 18.05.04, 13:10
      Byłem świdkiem jak w knajpie zroniła się awantura - ekspendientka wezwała -
      własnie Justusa wpdali chłopcy i co? okazało się, że demolujący knajpę
      chuligani - to kumple z osiedla! poprosili znajomych aby poszli gdzie indziej
      bo inaczej oni wylecą z roboty...
    • Gość: Redorion Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 15:17
      Ja również miałem do czynienia z "panami" z bramki w Gorączce, kiedyś wyszedłem
      sobie na chwilę na górę, około 3 w nocy (nawet nie wyszedłem z bramy), a kiedy
      chciałem wrócić facet o posturze goryla i takim samym mózgu, powiedział że nie
      mogę wejśc z powrotem, bo go nie poprosiłem o zgode na wyjście. Moją kurtkę z
      dołu przyniósł mi kumpel, a ja od tej pory nie chodzę do Gorączki.
    • Gość: gośc Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.euro.ge.com / 193.173.33.* 18.05.04, 16:23
      a co to za predyspozycje i kwalifikacje na "ciecia" trzeba mieć... teraz zawod
      ten dumnie nazywa się "ohroniarz", he, he...
    • Gość: Redlof Ojoj, biedactwo IP: 5.2.* / *.chello.pl 18.05.04, 17:00
      Nie wierzę, że to tak wyglądało. Nie wierzę, że chłopaczek dostał za nic. Wiele
      razy miałem na koncertach, czy w pubach drobne przejścia z ochroną i nigdy nikt
      mnie nawet nie szarpnął. Zawsze zaczynało i konczyło się na krótkiej wymianie
      zdań. Inna sprawa, że widziałem też wielu cwaniaków, którzy pyskowali np. do
      Justusa i na własną prośbę dostawali po mordzie. Jak ochroniarz nie chce
      wpuścić do pubu, to nie wejdziesz i basta! Ale oczywiście niektórym się wydaje,
      że są cholernie ważni i że mogą dyskutować z ochroniarzem. No i tak to się
      kończy. Powtarzam: chłopak na pewno nie dostał za nic. Musiał nieźle wkurzyć
      Justusa. Na przyszłość będzie już wiedział.
    • ewany Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż 18.05.04, 17:43
      Gdyby to sie zdarzylo u nas w Nowym Yorku,firma stracilaby koncesje.
    • ewany Justusowe bezmozgowia..... 18.05.04, 17:58
      gdyby to sie zdarzylo u nas w Nowym Yorku firma stracilaby koncesje,w
      koncu to jej szefowie przyjmuja do pracy na podstawie jakichs zasad chyba ze
      jaki pan taki kram''..............
    • Gość: re wcale mnie to nie dziwi IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 18.05.04, 18:24
      skoro najważniejszym kryterium kwalifikacyjnym do pracy w podobnych firmach
      jest wzrost, mięśnie i najwyżej wykształcenie zawodowe
    • Gość: obywatel Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.aine.pl 18.05.04, 20:05
      opisywane zdarzenie to nie jedyny taki przyapdek.Sam kiedys idac przez rynek
      wraz ze swoja zona bedąca wówczas w widocznej ciąży uniknelismy wspólnie dzieki
      mojemu refleksowi rozjechaniu przez rozpedzonego lanosa justusa.Skończyło sie
      na bezsilnym wymachiwaniu piescia teraz juz wiem ze byc moze uniknelismy
      podobnego incydentu. Na miesvcie wielokortoniemialem okazje spotkac sie z
      kultura osilkow z justusa w ruchu ulicznym którzy chyba jako jedyni w miescie
      nie musza stosowac sie do przepisow o ruchu drogowym przy tym nie poruszajac
      sie pojazdami uprzywilejowanymi, no bo kto o zdrowych zmysłach dalby im zgode
      na niebieskie sygnaly.wtedy strach byloby wyjsc na ulice a i tak teraz trzeba
      na nich uwazac.Moze ktos sie w koncu by przygladanal licencjom tych panów ich
      niekaralnosci i innym wymogom kktóre trzeba spełnic zgodnie z ustawa aby zostac
      pracownikiem ochrony?W kazdym badz razie czas najwyzszy przygladanc sie w jaki
      sposob parcuja ochroniarze ktorzy w wiekszosci nie maja zielonego pojecia o
      prawie a tym bardziej o tym po co sa?Jak na razie to w wiekszosci przypadkow
      dzialaja co najmniej na pograniczu prawa jesli nie jest gorzej.Podobnie ma sie
      sytuacja z innymi firmami jak np, tymi z marketów co zdazylem zaobserwowac
      podczas zakupów.panowie z justusa to ledwie wierzchołek góry lodowej.Nie mam
      wątpliwosci ze ten zawod jest bardzo potrzebny i chyle czoła przed tymi których
      nie dotycza moje uwagi ale naprawde czas cos z tym zrobić bo to skandal aby
      takie incydenty mialy miejsce wogole.
    • Gość: 56 Re: Ochroniarze Justusa w Krakowie napadli na męż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 20:09
      justus byl i bedzie w Krakowie panem
      • Gość: wienek justus to mięsniaki i nic więcej !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.04, 20:40
        a "56" jest pewnie jdnym z nich !!!!
        tez widziałem tych debili przy pracy, typowi kretyni bez wyobraźni i krzty
        rozumu, przed knajpą sprawdzają małolatów i panienki, żeby sobie tylko
        podotykać, zboczency !!!!
        • Gość: piotreksc Re: justus to mięsniaki i nic więcej !!!! IP: *.enetwork.pl 23.05.04, 19:50
          A w Goraczce sie juz wycwanili.
          Postawili sobie ochroniarza w cywilkach.Siedzi sobie taki steryd i łysol pod
          schodami i pije red bulle.
          A jak cos jest grane to dostaje cynk od spokojnej bramki JUSTUSA i dziala
          incognito.
          A to ze jest z JUSTUSA , to jestem pewny,bo go pare razy widzialem w mundurze.
          • Gość: 01 Re: justus to mięsniaki i nic więcej !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 14:18
            No.56 to numer sluzbowy agenta Leszka . Taki wiejski cwok .
            Wkrotce ktos kompetentny sie im dobierze do dupy,a wtedy bedzie placz i
            zgrzytanie zebow.
            A koles,o ktorym piszesz to byly pracownik justusa.
            I ma przeslanki do tego aby tej firmy nie lubic,wiec napewno im nie pomaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka