kremoofka 27.05.04, 08:31 i słonce niesmialo wygladac zaczyna wiosna, wiosna )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 08:34 a jak Twoj eksport? no i fakt: cieplej:) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 08:37 no, w zwiazku z tym, ze wiosna nastraja rozleniwajaco.... permanentny brak checi ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 08:38 biedni eksporterzy. chociaz moze ich tez wiosna rozleniwila Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 08:48 a mi cos w kubku wlasnie plywa. jakby ktos nieuprawniony z niego korzystal. to temat na komisje sledcza, bo ja zawsze myje kubek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 08:57 i tak bez pozwolenia sie to "cos" w tym kubku kapie? bardzo nieladnie Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 09:01 juz nie kapie. wypilem. ale na moje oko ktos sobie w nocy goracy kubek zrobil. a na drugie oko to byl rosol;) no i slabo kubek umyl. skandal. Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 09:16 hehe no ladnie wypiles odwaga miliadr (bo przeciez nie wiadomo co(jakie miesko) tam plywalo)) ) i faktycznie - ktos zachwal sie skandalicznie nie dosyc, ze pil w nie swoim kubku (rosol, czy cokolwiek;)), to jeszcze nie umyl Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 09:29 kremoofka napisała: > hehe > no ladnie > wypiles > odwaga miliadr (bo przeciez nie wiadomo co(jakie miesko) tam plywalo)) ) miesko to najwyzej jakies muchy, bo gorace kubki miesa nie zawieraja;) > i faktycznie - ktos zachwal sie skandalicznie > nie dosyc, ze pil w nie swoim kubku (rosol, czy cokolwiek;)), to jeszcze nie > umyl Departament Bezpieczenstwa juz sie tym zajal.wynik sledztwa powinien byc znany do konca tygodnia. a kara jest tylko jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 09:49 > miesko to najwyzej jakies muchy, bo gorace kubki miesa nie zawieraja;) wlasnie takie miesko mialam na mysli )) > Departament Bezpieczenstwa juz sie tym zajal.wynik sledztwa powinien byc znany > do konca tygodnia. a kara jest tylko jedna... a zdradzisz, jaka kara nalezy sie za uzywanie cudzego kubka? ba, nawet (po czesci) zezwolenie na dostanie sie do niego cial obcych?;) ps. pogoda sie chrzani (( Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej ;) 27.05.04, 09:55 kremoofka napisała: > wlasnie takie miesko mialam na mysli )) bialka nigdy za wiele, choc ja nic nie wypatrzylem. > a zdradzisz, jaka kara nalezy sie za uzywanie cudzego kubka? ba, nawet (po > czesci) zezwolenie na dostanie sie do niego cial obcych?;) hm, przyjezdzaja smutni panowie. zawzyczaj dwoch. choc bywa ich trzech a czasem czterech, a podobno kiedys ktos widzial pieciu. choc ja w to osobiscie nie wierze. no i konczy sie przygoda zwana praca. dalszy los bywa rozny. cial nigdy co prawda nie odnaleziono, ale to nic nie znaczy. znajduja sobie nowa tozsamosc, ukladaja zycie na nowo. > ps. > pogoda sie chrzani (( wlasnie widze:\ choc drzewo mi zaslania, ale szarosc nieba przedostaje sie przez zielone listki. no ale od soboty bedzie juz ladnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 10:10 a ja widze szare niebo i zastanawiam sie, czy nie zacznie padac... ps. jakie to szczescie, ze sobota juz pojutrze brak slonca zaczyna mi doskwierac Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 10:16 padac? dzis? niemozliwe. nie dzis. a w sobote pewnie pojade na Czorsztyn pozeglowac, to musi byc ladnie. tak BTW to slonce caly czas jest, jego brak moglby byc bardziej szkodliwy niz mozna sobie wyobrazic;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 10:30 Czorsztyn - piekne miejsce (uwielbiam zamek w Niedzicy)) ) z zaglowaniem nie mam wiele wspolnego. Kiedys, jako dziecko, plywalam z tata (juz nawet nie pamietam gdzie))) ). Wspomnienia - z dzieciecego punktu widzenia - iscie traumatyczne;) Ciemne chmury, mala zaglowka, widmo burzy... i woda do pasa ;))) (na swoje usprawiedliwienie moge dodac, ze nie umialam wtedy plywac) a dzis - burze lubie bardzo, plywanie rowniez a w odniesieniu do Panskich sobotnich planow - pogoda musi byc bezwarunkowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 10:37 kremoofka napisała: > Czorsztyn - piekne miejsce (uwielbiam zamek w Niedzicy)) ) zgadzam sie bardzo ladnie tam jest. szczegolnie jak sie do przystani dojezdza: u gory Tatry widac na dole zalew:) > z zaglowaniem nie mam wiele wspolnego. Kiedys, jako dziecko, plywalam z tata > (juz nawet nie pamietam gdzie))) ). Wspomnienia - z dzieciecego punktu > widzenia - iscie traumatyczne;) Ciemne chmury, mala zaglowka, widmo burzy... i > woda do pasa ;))) hm mysle ze z niedzieciecego rowniez nieciekawe, ale wszystko zalezy od tego z kim i na czym sie plywa. ale ogolnie mowiac, jezeli sie robi to z rozsadkiem to jest to super zabawa:) > (na swoje usprawiedliwienie moge dodac, ze nie umialam wtedy plywac) > a dzis - burze lubie bardzo, plywanie rowniez aaa wlasnie, czy w wiosne to nie burze wlasnie powinny byc? dawno nie bylo burzy... > a w odniesieniu do Panskich sobotnich planow - pogoda musi byc bezwarunkowo ;) Piotrek mam na imie:) ostatnim razem w zeszlym sezonie caly dzien prawie nic nie wialo, bylo pochmurno dopiero jak zaczelo kropic (kolo 16) zeszlismy z lodki. przestalo w 25 minut, potem zaswiecilo slonce i super wiater. ale lodka byla na brzegu juz:\ tym razem bedzie caly dzien pieknie wiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:01 > zgadzam sie bardzo ladnie tam jest. szczegolnie jak sie do przystani dojezdza: > u gory Tatry widac na dole zalew:) a jakie pstragi plywaja (i jak smakuja!) > hm mysle ze z niedzieciecego rowniez nieciekawe, ale wszystko zalezy od tego > z kim i na czym sie plywa. ale ogolnie mowiac, jezeli sie robi to z rozsadkiem > to jest to super zabawa:) plywalismy z rozsadkiem, ja chyba mam po prostu sklonnosc do niepotrzebnego wyolbrzymiania pewnych rzeczy ;) > aaa wlasnie, czy w wiosne to nie burze wlasnie powinny byc? > dawno nie bylo burzy... mhm, ale ja stawiam na slonko ;) (a burza wieczorem...i to swieze powietrze) echhh Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:08 pstraga tam nie jadlem. ale skoro tak mowisz to moze sprobuje tym razem. i wlasnie wyszlo slonce. rozswieca sie ale do wieczora jeszcze duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:21 polecam - sa przepyszne ))) a poza tym, nigdzie nie smakuja tak, jak w pieninach Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:28 jak pojade, to zjem. no i chyba rozpogodzilo sie juz na dobre. jak eksport?;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:31 powiedzmy, ze na 90% )) a praca... no coz pcha sie pomalutku do przodu )) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:40 juz 91% naslonecznosci. a tymczasem kolejny skandal: kupilem sobie paluszki slone i tam konkurs jest. po zlozeniu opakowania pokazuje sie obrazek i mozna wziac udzial w losowaniu nagrody ktory przedstawia. ale skandal polega na tym ze konkurs skonczyl sie 31.12.2003! a moglem ałto wylosowac;) kto sprzedaje stare paluszki... Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:43 ;)))))) nie patrzysz na date waznosci? ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 11:53 nalezy spozycz przed: 23.07.2004r. ktos tu klamie... ide zaraz oskarzyc pania ze sklepiku o probe wyludzenia gotowki. a BTW wlasnie sie dowiedzialem ze na 14 ide na jakies szkolonko przeciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:21 szkolenie? przeciekawe? a zdradzisz szczegoliki? Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:23 bedzie dotyczyc systemu billingowego. sam dokladnie nie wiem o czym bedzie. napisze jutro. ale wg wstepnych informacji, radosc przedwczesna, bo moze to chwile (3h) potrwac i (podobno) ma byc nudne. ale przynajmniej sobie z Blekitka na krakow popatrze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:29 mhmm, zatem zycze szerokich i przyjemnych widokow;) (nie przeslonietych chmurami)) ) i cierpliwosci (skoro ma byc "nieciekawie") Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:32 no to sie okaze czy ciekawe czy nie. a i zalezy jeszcze na ktorym pietrze to bedzie. bo jak nisko to sobie nie poogladam nic. no ale dziekuje:) i znowu sie zachmurzylo z tego co widze.. Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:43 no wiec bez wzgledu na pietro i pogode i widok i cala reszte - milego szkolenia (a raczej udanego) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 12:46 hm przed chwila sie okazalo ze 15. to juz mniej rozowo. no nic dziekuje bez wzgledu na pietro, pogode i widok i czas. Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 13:04 nie smuc sie ))) bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: dziś jakby cieplej? 27.05.04, 13:31 aaa nie smuce sie, bo wlasnie obiad (schaboszczaka) zjadlem;) na zupe byl barszcz, ale watpie ze to byl barszcz;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka wątek obiadowy ;) 27.05.04, 13:40 a to bardzo dobrze, ja tez jestem po obiadku, co prawda bez zupy, ale obfitym i zrobilo sie spiaco i blogo echhh, teraz przydalby sie lezaczek, kawalek cienia pod drzewem (moze lipa - jak u Kochanowskiego)) ) i spanko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: wątek obiadowy ;) 27.05.04, 13:53 hm Ty cos senna jestes non stop. pracowac trzeba;) pogoda coraz ladniejsza. czas na spanie bedzie potem. BTW co mialas na obiad? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: wątek obiadowy ;) 27.05.04, 14:18 kotlet - nie chcabowy a drobiowy ))) zupki nie bylo a barszcz czerwony baaardzo lubie (zwlaszcza taki zabielany z ziemniaczkami (wlasnej produkcji)) co do sennosci ... meteopatka ze mnie totalna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: wątek obiadowy ;) 27.05.04, 14:28 moj mial byc ukrainski. w sumie nie byl zly, ale nie wygladal na barszcz. wczoraj koperkowa byla no i w tym barszczu rowniez koperek sie znajdowal;) a wracajac do pogoy: to kiedy Ci sie nei chce spac? jak zimno to senno, jak cieplo to tez zle;) Odpowiedz Link Zgłoś
kremoofka Re: wątek obiadowy ;) 27.05.04, 14:41 to nie jest tak, ze zle bo zimno czy cieplo ostatnio jestem chyba troche zmeczona cierpie na permanentny brak czasu (wolnego oczywiscie) i chyba biometr jakis kiepski Odpowiedz Link Zgłoś
asdfjkl Re: wątek obiadowy ;) 27.05.04, 19:03 jest takie cos jak urlop:) no chyba ze ni ma jak... ale łikend idzie to bedzie troche spokoju glowa do gory, bo tam slonca coraz wiecej:)) Odpowiedz Link Zgłoś