Gość: ksu IP: 83.16.133.* 28.05.04, 16:58 Temat godny Wybiórczej -na pierwszą stronę!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ragejm Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.broker.com.pl 28.05.04, 18:04 Dla wielu ludzi jest to temat na pierwszą stronę, kto był zmuszony korzystać z tego typu lokali na pewno zna wagę sytuacji, zamykając bar, wielu ubogich ludzi ucierpi w znaczny sposób, sam będąc biednym studentem często korzystałem z kilku takich miejsc gdzie mogłem zjeść porządny obiad za niewielką cenę. Może dzięki właśnie pierwszej stronie coś się zmieni, i bar nie zostanie zlikwidowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:55 ojoj, zamykają go ? Serio ? Lecę powiedzieć Robertowi, on żyje głównie na pierogach stamtąd !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mekes Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 28.05.04, 23:26 To straszne! Połowę studiów się tam żywiłem. A te ruskie pierogi! Albo kopytka z kefirkiem! No i to niezapomniane towarzystwo!!! Sprzedawała tam kiedyś piękna ,zawsze cudownie umalowana pani i wszyscyśmy się w niej kochali na zabój.Ech, łza się w oku kręci. A czy ktoś pamięta "Barcelonę" pod UJ? Odpowiedz Link Zgłoś
piter_vel_pior Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 29.05.04, 00:54 Hmm a czemu mają zamknąć?? odnośnie barcelony to chyba jest teraz na lubicz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TGIF Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 29.05.04, 08:23 Stara "Barcelona" serce sie sciska gdy wspominam te czsy. Fasolka po bretonsku i piwo. To byly czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentymet barcelona :) IP: *.inversas.jazztel.es 29.05.04, 11:33 a pierogi ruskie w barcelonie, to bylo to. Do tego widok Pan, ktore lepily je na zapleczu, to naprawde wiecej niz sentyment. To, ze przeniesli sie na Lubicz to inna sprawa, ale to juz nie jest ten bar, z tymi cenami, z ta obsluga, tylko ta sama nazwa. Zas z anegdotek, gdy zamykano "barcelone" na szybie wisiala kartka: "bar przeniesiony www.barcelona.krakow.pl" i to mnie najbardziej bawilo. Bary mleczne nalezy otwierac, a nie zamykac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
peteen Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 29.05.04, 10:04 tak umiera historia... niedługo trzeba będzie jakiś skansen otworzyć, albo co, żeby dzieciakom pokazywać bary mleczne, budki z lodami bambino, saturatory... wszystko to było kolorytem, ale chyba już minionej eopki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harlej Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 22:51 Dlaczego nareszcie nikt nie rozwali te Władze Krakowa. W szczególności pewnego wielkiego doradce prawnego byłego SBeka.Bo mało mu kasy i zasiada w róznych greniach gospodarczych.A Pan Prezydent nie ma czasu bo na pewno jest na kolejnym przyjeciu. Zapomniałbym przecież ten bar mieści się zaledwie 200 m od byłej siedziby biura wyborczego Wielkiego Księcia Krakowa. Sad ni jak lece od lekarza do lekarza to przynajmniej tam maja dobre naleśniki, czy solidarnościowy szlycer z kapustą. Ale ludzie jest nowy bar na Capówku. Ostatnio tam byłem i w miejsce chinskiej knajpy z jedzeń z psa zrobiono nowy bar ponoć za 5,oo mozna coś zjeść. Mieści się nie daleko przejścia,podziemnego Na Kozłówku. Chyba to ul.Wylotowa czy coś takiego. Ale obok jest aż pięć knajp z pywem, i wodka. Odpowiedz Link Zgłoś