Dodaj do ulubionych

Czy zamkną bar Pod Filarkami?

IP: 83.16.133.* 28.05.04, 16:58
Temat godny Wybiórczej -na pierwszą stronę!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ragejm Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.broker.com.pl 28.05.04, 18:04
      Dla wielu ludzi jest to temat na pierwszą stronę, kto był zmuszony korzystać z
      tego typu lokali na pewno zna wagę sytuacji, zamykając bar, wielu ubogich ludzi
      ucierpi w znaczny sposób, sam będąc biednym studentem często korzystałem z
      kilku takich miejsc gdzie mogłem zjeść porządny obiad za niewielką cenę.

Może dzięki właśnie pierwszej stronie coś się zmieni, i bar nie zostanie
      zlikwidowany.
    • Gość: Mała Mi Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:55
      ojoj, zamykają go ? Serio ? Lecę powiedzieć Robertowi, on żyje głównie na
      pierogach stamtąd !!!
      • mekes Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 28.05.04, 23:26
        To straszne! Połowę studiów się tam żywiłem. A te ruskie pierogi! Albo kopytka
        z kefirkiem! No i to niezapomniane towarzystwo!!! Sprzedawała tam kiedyś
        piękna ,zawsze cudownie umalowana pani i wszyscyśmy się w niej kochali na
        zabój.Ech, łza się w oku kręci. A czy ktoś pamięta "Barcelonę" pod UJ?
        • piter_vel_pior Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 29.05.04, 00:54
          Hmm a czemu mają zamknąć??
          odnośnie barcelony to chyba jest teraz na lubicz??
        • Gość: TGIF Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.snvacaid.dynamic.covad.net 29.05.04, 08:23
          Stara "Barcelona" serce sie sciska gdy wspominam te czsy. Fasolka po bretonsku
          i piwo. To byly czasy.
          • Gość: sentymet barcelona :) IP: *.inversas.jazztel.es 29.05.04, 11:33
            a pierogi ruskie w barcelonie, to bylo to.
            Do tego widok Pan, ktore lepily je na zapleczu, to naprawde wiecej niz sentyment.

To, ze przeniesli sie na Lubicz to inna sprawa, ale to juz nie jest ten bar, z
            tymi cenami, z ta obsluga, tylko ta sama nazwa.
            Zas z anegdotek, gdy zamykano "barcelone" na szybie wisiala kartka: "bar
            przeniesiony www.barcelona.krakow.pl" i to mnie najbardziej bawilo.

Bary mleczne nalezy otwierac, a nie zamykac !!!
    • peteen Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? 29.05.04, 10:04
      tak umiera historia...
      niedługo trzeba będzie jakiś skansen otworzyć, albo co, żeby dzieciakom
      pokazywać bary mleczne, budki z lodami bambino, saturatory...
      wszystko to było kolorytem, ale chyba już minionej eopki...
    • Gość: Harlej Re: Czy zamkną bar Pod Filarkami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 22:51
      Dlaczego nareszcie nikt nie rozwali te Władze Krakowa. W szczególności pewnego
      wielkiego doradce prawnego byłego SBeka.Bo mało mu kasy i zasiada w róznych
      greniach gospodarczych.A Pan Prezydent nie ma czasu bo na pewno jest na kolejnym
      przyjeciu. Zapomniałbym przecież ten bar mieści się zaledwie 200 m od byłej
      siedziby biura wyborczego Wielkiego Księcia Krakowa.
      Sad ni jak lece od lekarza do lekarza to przynajmniej tam maja dobre naleśniki,
      czy solidarnościowy szlycer z kapustą.
      Ale ludzie jest nowy bar na Capówku.
      Ostatnio tam byłem i w miejsce chinskiej knajpy z jedzeń z psa zrobiono nowy
      bar ponoć za 5,oo mozna coś zjeść. Mieści się nie daleko przejścia,podziemnego
      Na Kozłówku. Chyba to ul.Wylotowa czy coś takiego. Ale obok jest aż pięć knajp
      z pywem, i wodka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka