Dodaj do ulubionych

Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS?

IP: *.mynet.com.pl 30.10.11, 16:26
Z tego co wiem i z wyliczeń mi wynika to prawie 2/3 ludzi zdradzi Zbyszka. Pierwszym będzie ten Pan, co donosił na swojego ojca i niestety reszta będzie tego Pana podawać za przykład i się zastanawiać i raczej zostanie. Ot "prawdziwa próba" nikt nie chce stracić pracy i przywilejów, bowiem będą się warzyć losy całych rodzin. ( co Zbych powinien był przemyśleć)
hmmmm.
Obserwuj wątek
    • Gość: t3 Bolo, Olo, Bronio, Bynio IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 16:58
      poczet zyrandolistów
      • Gość: robert lula szczec Re: Bolo, Olo, Bronio, Bynio IP: *.centertel.pl 31.10.11, 13:04
        Podobno jaki kraj, jacy ludzie- takie afery i problemy. Ten buraczany melodramat z obrzydliwymi dwoma karrzelkami, gdzie jeden jest wart drugiego to ilustracja szerszego problemu: przecietny kartofel w tym kraju jest tak tepy i obojetny, tak malo zainteresowany czymkolwiek,procz- nazrec sie i nachlac, ze w polityce maja szanse zaistniec takie ZERA. Sluchajac mowy tych dwoch wartych sie pokrak, dochodze do wniosku ,ze ten przyglup bialostocki... {zapomnialem nazwisko!} chodzi o tego prostaczka w swetrze, bylby swietnym "kontrkandydatem" do sejmu ,i mialby zapewnie rowniez swoj "zelazny" eloktorat. Niestety, prawda jest taka, ze b. wielu z nas w tym kraju nie jest w stanie ani analizowac polityki, ale nawet sensownie wypowiedziec sie na jakikolwiek temat. PRZYKLAD? prosze bardzo- jakikolwiek program z pytaniami do przechodni czy swiadkow wydarzen.NIEMAL WSZYSCY nie sa w stanie sklecic poprawnie zdania, ani wydac opinii!!!Powszechnie opisujac wypadek, przestepstwo,itp. masowo uzywacie 2-3 slow opisu: "to jest niemozliwoscia", "to sie nie miesci w glowie" itp. truizmy. Jestescie w swej masie po prostu tepakami , a takie mendy jak Ziobro i Kaczyniaki przy korycie sa tylko konsekwencja debilizmu czesci spoleczenstwa ,gdzie "mgla" i "rozpylany hel przez ruskich" ,jest pelnoprawna wersja zdarzen. Wizerunku polandii dopelniaja niepelnosprawni umyslowo: przyglupie fatygi i zupelne downy maciory i vice.
      • Gość: motyla noga Jarek, Jarek!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 31.10.11, 15:38
        Gowin, ma się rozumieć. Idealnie by się nadał. :)

Na następcę Wassermanna w PiS. Od samego Smoleńska go promuję.

No dobra, często nie chce mi się pisać. :P
    • jakubdiduch Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 30.10.11, 19:17
      Womit się na usta ciśnie. Soczysty. Schabowo, niedzielno tradycyjny...
    • Gość: 03730 Czy Zbigniew Ziobro odłączy ryja od koryta ? IP: *.dynamic.chello.pl 30.10.11, 22:22
      uwikłany w różne niejasne układy
    • terleo Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 11:17
      Fotyga odłączy Trójmiasto, Jackórski Szczecin, Palikot Ziemię Lubelsk-Rzeszowską przyłączy do Ukrainy, Kutz dokona anszlusu do Niemiec. Pozostaną: Mazowsze i Ziemia Sieradzko-Łęczycka do wzięcia. Piotrków Trybunalski zostanie wkrótce stolicą Wschodniej Prowincji Wielkiego Mocarstwa Chińskiego.
      • tykaczor Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 16:13
        Zapomniałeś O Rydzyku, który przekarze Toruń i okolice Watykanowi !
    • jurber1 Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 11:24
      Kurski zawsze umiał kalkulować: i wtedy gdy zaczynał w Samoobronie Leppera i gdy za grosze kupował leśniczówkę, gdy "kupował" Cugier Kotkę i ... ... Teraz wie (i Ziobro i Cymanski też) że koniec kadencji w europarlamencie, to koniec ich karier i FORSY !!! A więc dopóki kilkunastu "ich" posłów jest w Sejmie, doputy mogą coś zarobić. I na pewno utworzą zalążek nowej - prorydzykowej - partii. A więc koniec komedii Jaroslawa - jak ponoć mawia Ziobro - ŻAŁOSŁAWA ! A było tak śmiesznie... Szkoda
      • terleo Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 11:29
        jurber1 napisał:

> Kurski zawsze umiał kalkulować: i wtedy gdy zaczynał w Samoobronie Leppera i gd
        > y za grosze kupował leśniczówkę, gdy "kupował" Cugier Kotkę i ... ... Teraz wie
        > (i Ziobro i Cymanski też) że koniec kadencji w europarlamencie, to koniec ich
        > karier i FORSY !!! A więc dopóki kilkunastu "ich" posłów jest w Sejmie, doputy
        > mogą coś zarobić. I na pewno utworzą zalążek nowej - prorydzykowej - partii. A
        > więc koniec komedii Jaroslawa - jak ponoć mawia Ziobro - ŻAŁOSŁAWA ! A było tak
        > śmiesznie... Szkoda
        Ich Partia będzie odwrotnością pisu, czyli SiP - Spokój i Pazerność.
        Niech nam żyją *żebryści*! Niech im się wszystko ziści!

Victor Dynger von Stettin.
        • 1zorro-bis Czy Ziobro podzieli PIS? 31.10.11, 11:42
          NIE! Bo ZERO nie dzieli......
          • terleo Re: Czy Ziobro podzieli PIS? 31.10.11, 11:46
            1zorro-bis napisał:

> NIE! Bo ZERO nie dzieli......

Świnto prowda! *Pamiętaj, cholero, nie dziel przez ZERO!
      • pisdode Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 12:55
        jurber1 napisał:

> A więc dopóki kilkunastu "ich" posłów jest w Sejmie, doputy
        > mogą coś zarobić. I na pewno utworzą zalążek nowej - prorydzykowej partii<

Partię można założyć tylko co dalej? PJN juz sie przejechał , nawet 3% nie dostał i nie finansowania. Tworzenie partyjek na prawicy juz było- z jakim skutkiem? Powrót do przeszłości. To jednak świadczyłoby o braku inteligencji tych ludzi i braku kwalifikacji na bycie politykami. Jaro nie jest wieczny a tym panom brak jednej cnoty przydatnej w polityce: cierpliwości.
    • kociewiak2 Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 12:28
      .....toniemy PISowcy toniemy,wszystkie brzytwy gotowe do ratunku ...
    • pisdode Zanim to nastąpi to... 31.10.11, 12:47
      Zanim ziobrysci odłączą Małopolskę, to predzej kaczyński odłączy ich od prądu czyli finansowania i będzie po krzyku. Kolejni głupcy a nie politycy. Lepiej więc jeżeli sobie pójdą.
    • 6.smiech Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 12:56
      Ciegle mam nadzieje ze sie pozagryzaja.
      • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 13:13
        6.smiech napisał:

> Ciegle mam nadzieje ze sie pozagryzaja.

Ja tez ,ja tez !
    • sphinxpinastri 146 31.10.11, 13:21
      I bardzo dobrze: Galicja dla Austriaków. Warszawa dla Moskali. Poznań dla Prusaków. A wyborcza dla kosmitów.
      • antropoid Re: 146 31.10.11, 21:03
        No to sie masz kosmito.
    • mietek2346 Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 13:33
      liczylem ze ziobro i tzw,"kaczynski" jak SZurkowski i oni dwa pedaly rusza ostro do tylu
    • bezspokoju Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 13:42
      LUDZIE, A KOGO OBCHODZI ZIOBRO ?
    • wolny_polak A kogo to wlasciwie obchodzi? 31.10.11, 14:11
      Co zrobi PiS? Banda nieudacznikow i miernot bez szans na zwyciestwo w wyborach kiedykolwiek.

Who gives a fuck?
      • Gość: Jarek Re: A kogo to wlasciwie obchodzi? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 16:22
        Powiadasz że to miernoty? To ty pokarz na co cię stać, wygraj mądralo wybory! Zasmarkańcu umiesz tylko ujadać.
        GazWyb:
        "słyszymy od jednego z małopolskich posłów PiS"
        Co to ma być, mam wierzyć w te bzdury? Tak jak w kłótnię Błasika zarejestrowaną kamerą:)
        • wolny_polak Re: A kogo to wlasciwie obchodzi? 31.10.11, 17:08
          Ja juz wygralem, czekam na ciebie i twoj PiS ukochany.
        • Gość: Teść Jarka Gość portalu: Jarek IP: *.netcologne.de 31.10.11, 18:46
          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Powiadasz że to miernoty? To ty pokarz na co cię stać, wygraj mądralo wybory! Z
          > asmarkańcu umiesz tylko ujadać.

"Pakaż", mądralo, a nie pokarz. Pokarać to cię może los.
          Jak nie potrafisz, nie pchaj się na afisz.
          • Gość: Jarek Re: Gość portalu: Jarek IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 19:16
            Racja byk jak nic:) Dzięki że poprawiasz.
          • Gość: Jarek Re: Gość portalu: Jarek IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 19:37
            Teść niech już przestanie, nie dość że buntuje przeciw mnie swoją córkę to jeszcze śledzi mnie na różnych forach i błędy wytyka. Teściu opanuj się porozmawiajmy przez telefon a nie na forum GW:)
    • zdybka Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 15:01
      Ziobro w jednym ma racje, z Kaczynskim sa same porazki .
      Winnego juz mamy, ale skad pomysl ,ze
      z nim Pis wygra nastepne wybory ?Cieszy mnie wojna w Pisie,
      ale milczenie prezesa, troche zastanawia.
      • Gość: a Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 15:40
        zdybka napisała:

> Cieszy mnie wojna w Pisie, ale milczenie prezesa, troche zastanawia.

Pewnie ładują mu baterie. Biedaczek był ostatnio w tak fatalnej formie, że bredził jeszcze więcej niż zwykle, a problemem dla niego było już nawet wyjście bez pomocy ze studia TVP.
        • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 16:07
          Gość portalu: a napisał(a):

Pewnie ładują mu baterie. Biedaczek był ostatnio w tak fatalnej formie, że bre
          > dził jeszcze więcej niż zwykle, a problemem dla niego było już nawet wyjście b
          > ez pomocy ze studia TVP.

Myslisz o jakims specjalnym TURBO ?????

• Gość: a Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 19:33
            A dlaczego nie? W końcu ma teraz TURBO-zadymę w swojej sekcie.
            Nareszcie...
          • 1ewkas Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 01.11.11, 01:02
            Bo jedynym sportem, jaki w życiu uprawiał było szczucie i jątrzenie, więc teraz łatwiej go przeskoczyć, niż obejść.
            Wątrobę ma zjedzoną przez żółć, wszystkie inne jego organy, a zwłaszcza mózg zatrute są jadem. Mogę się założyć, że on nawet swojej matki staruszki nie da rady przeżyć.
            Dwa razy zdarzyło mu się zagrać normalnego człowieka, ale ile z tym wytrzymał, kilka dni ? I wrócił do swojej wilczej skóry.
            Ten przypadek nie rokuje poprawy.
      • 6.smiech Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 20:45
        zdybka napisała:

> Ziobro w jednym ma racje, z Kaczynskim sa same porazki .
        > Winnego juz mamy, ale skad pomysl ,ze
        > z nim Pis wygra nastepne wybory ?Cieszy mnie wojna w Pisie,
        > ale milczenie prezesa, troche zastanawia.

Nie odbieraj preze-sikowi odwagi. Z nim pisszambo, nastepne, i nastepne wybory przegra.
        • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 21:03
          Nie odbieraj preze-sikowi odwagi. Z nim pisszambo, nastepne, i nastepne wybory
          > przegra.

To, ze nastepne i nastepne wybory przegraja, maja to jak w banku,
          ale z czym nowym wyskoczy Kaczor,chcialabym wiedziec.No chyba ze,
          da Ziobrze klapsa i bedzie po krzyku.
          • nerwus0 Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 21:59
            Nas już nie będzie, a prezes dalej będzie wygrywał jednocześnie
            przegrywając. Czyli będzie odnosił, jak on to nazywa,
            zwycięstwa moralne.
            • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 22:06
              Znajomi robia zaklady ,delfin poplynie ,czy nie ?
              Teraz po tym cyrku ,nie moge sie zdecydowac ?
              Jakie jest twoje zdanie ?
              • nerwus0 Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 22:11
                Zioberko już dawno podpadł, więc jest tylko kwestią
                czasu ( góra dwa tygodnie) jak go wywalą.
                Za duża konkurencja dla konserwatyzmu i zamordyzmu prezia.
                • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 22:28
                  Tylko Rydzol tak naprawde nie stanal, po niczyjej strony i tego wlasnie nie
                  potrafie przyblizyc.Sadze ze to on rostrzygnie spor.Chcialoby sie wygrac.

Ps.Wyjazd udal sie ?
                  • nerwus0 Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 22:47
                    Fajnie było. Góry Westerwald i śliczna jesień.
                    Bajecznie kolorowo.
                    • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 22:54
                      Ja jutro odpalam moje dwa kola i jade szalec do Schwarzwald !
                    • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:02
                      Ja jutro odpalam moje dwa kola i jade szalec do Schwarzwald.
                    • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:16
                      nerwus0 napisał:

> Fajnie było. Góry Westerwald i śliczna jesień.
                      > Bajecznie kolorowo.

Dziwne ,moje posty znikaja ,wiec jeszcze raz.
                      Jutro odpalam moje dwa kola i jade poszalec w Schwarzwald.
                      • nerwus0 Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:22
                        Rok temu byłem przez miesiąc w Gailingen. To przy granicy ze Szwajcarią.
                        Też było pięknie. Warto jesienią wybrać się w góry.
                        • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:26
                          Jest pieknie ,ja na jutro nie mam zadnego planu ,jade przed siebie.
                          Do Szwajcari mam niedaleko ,moze tam ?
                          • nerwus0 Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:42
                            Rheinfall może być fajny o tej porze. Wprawdzie w zeszłym roku było mało
                            wody, ale okolica piękna.
                        • zdybka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 23:40
                          Moje niebiesciutkie oczeta sa zmeczone ,czas je zamknac.
                          Zycze ci milej nocy.I cos spokojnego wysylam.

www.youtube.com/watch?v=6A_lshTYdCo
    • ludwikpp Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 15:09
      Całe szczęście, że nie mieszkam w Małopolsce. Rozważania o podziałach PiS świadczą o jednym: ci ludzie nie są przygotowani merytorycznie, żeby sprawować jakiekolwiek funkcje publiczne. Jest to zbieranina przypadkowych nieudaczników i frustratów. Nie rozumieją otaczającego świata. Nie potrafią zdefiniować rzeczywistości i określić, co tak naprawdę jest ważne dla Polaków. Zajmują się sobą, swoimi małymi, głupimi sprawami. Ziobro to pyszałek i facet kompletnie niedojrzały intelektualnie i emocjonalnie. To samo można powiedzieć o pozostałych bohaterach artykułu. Jedyna pociecha jest taka, że przegrają kolejne, siódme wybory. Zatruwają tylko atmosferę w kraju nienawiścią i agresją a niemądre media mają o czym pisać.
      • wolny_polak Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS 31.10.11, 17:24
        ludwikpp napisał:

> Całe szczęście, że nie mieszkam w Małopolsce. Rozważania o podziałach PiS świa
        > dczą o jednym: ci ludzie nie są przygotowani merytorycznie, żeby sprawować jaki
        > ekolwiek funkcje publiczne. Jest to zbieranina przypadkowych nieudaczników i fr
        > ustratów. Nie rozumieją otaczającego świata. Nie potrafią zdefiniować rzeczywis
        > tości i określić, co tak naprawdę jest ważne dla Polaków. Zajmują się sobą, swo
        > imi małymi, głupimi sprawami. Ziobro to pyszałek i facet kompletnie niedojrzały
        > intelektualnie i emocjonalnie. To samo można powiedzieć o pozostałych bohater
        > ach artykułu. Jedyna pociecha jest taka, że przegrają kolejne, siódme wybory. Z
        > atruwają tylko atmosferę w kraju nienawiścią i agresją a niemądre media mają o
        > czym pisać.

Dlatego tez mowie (patrz wyzej) kogo to obchodzi co zrobi PiS, Ziobro, Jarek? Jak na moj gust to moga sie nawzajem pokopcic, Jarek zreszta moze by to polubil...Jesli o mnie chodzi, PiS jest na rowni pochylej do smietnika historii, tak jak Samoobrona. Partia oparta o belkot prawicawo-patriotycznawo- katolickawy. buk-chonor-i ojcyzna.
    • Gość: a Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 15:37
      "Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS?"

A co to za państwo - PiS?
      • Gość: Teść Jarka Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS IP: *.netcologne.de 31.10.11, 15:45
        Chętnie wyjaśnię co to PiS.
        Paranoicy i S....syny.
        • Gość: Jarek Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS IP: *.197.158.213.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.10.11, 19:52
          Teść niech weźmie leki, to nie jest prawda, że Jarosław Kaczyński kazał Teścia córce wyjść za mnie. Moja żona mnie kocha, ale teść nas nie rozumie my za sobą szalejemy:)
          Dobra koniec tych głupot, Teść jesteś w porządku:)
    • jurek4491 Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 31.10.11, 19:27
      Białostockie, lubelskie i rzeszowskie oraz wolne miasto Toruń przekazać PiSdzielcom bo tam zamieszkuje betonowy elektorat PiSu tak samo ograniczony umysłowo jak ich wybrańcy do Sejmu, zamknąć granice i wprowadzić wizy dla małpiszonów z tamtych terenów. Zdobyli prawie 30 % głosów to chyba będzie sprawiedliwe jeśli chodzi o terytorium jaki by im się należało, co prawda nie będą mieli dostępu do morza ale po co im słona woda kąpać mogą się w święconej. Będą mieli swoją IV RP i dożywotniego szefa państwa Yarkacza, mogą tam zagryzać się nawzajem jako Prawdziwi Patrioci i Prawdziwi Polacy i nie przynosić wstydu naszemu narodowi w kraju i na arenie międzynarodowej.
    • sir_fred Groteska małopolska 31.10.11, 20:18
      Rany, co za zgraja i cóż za podział. Zwolennicy PRL-owskiego prokuratora i zwolennicy pana Zero...

Pytanie zasadnicze: kto, a przede wszystkim kiedy wreszcie, odłączy Wolskę od Polski?
    • Gość: ajatollah_rydzyk Zagadkowa i mroczna jest rola Rydzola! IP: 87.206.34.* 01.11.11, 10:39
      Ten cyniczny typ jest inspiratorem "insurekcji ziobrystowskiej", ale jest zbyt cwany, aby otwarcie popierać Yara lub Ziobera. Ociec Muchomor czeka na rozwój wydarzeń i wynik przesilenia. Wtedy zwycięzcy powie: "alleluja i do przodu!", a przegrany otrzyma: "alleluja i od tyłu!". Jeśli Zbynio polegnie (co jest wysoce prawdopodobne), podzieli los Marka Jurka i straci stałą przepustkę do twierdzy w Toruniu. Rydzol bowiem od zawsze stosuje zasadę: "chwała zwycięzcom, hańba pokonanym!"
    • annastasia [...] 02.11.11, 01:10
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • zdybka Re: List otwarty do prezesa i Komitetu Polityczne 02.11.11, 08:53
        Annastasio,
        zastanowilo cie, dlaczego Pis przegral szosty raz ? Przypadek to napewno nie byl !
        " Niech Wielki Bóg oświeci prezesa PiS" i przeprosi Polakow ,tego od niego oczekujemy,
        choc ja osobiscie, stracilam calkowite zaufanie dla calej parti Pis .Z listu Twojego
        wywnioskowalam ,ze glosowalas na Kaczynskiego ,Twoj wybor ,ale prosze cie
        zaakceptuj zdanie wiekszosci .Kierujac sie nienawiscia do ludzi o innych pogladach ,
        czego chce nadal Kaczynski ,uwazam za bessensowne ,nie chcemy zadnego podzialu,
        wszyscy jestesmy rowni ,mamy prawo do wyrazania swojego zdania ,ale prosze cie
        nie wysylaj ludzi na pohybel w imieniu ,
        "Niech żyje Najjaśniejsza Rzeczypospolita Polska, Najukochańsza Ojczyzna Nasza.
        Tak nam Dopomóż Bóg."
        Na koniec dodam ,Boze chron nas przed Annastasia ,ktora nas dzieli i sieje nienawisc
        wsrod nas .
    • abdank27 Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS? 03.11.11, 23:46
      Żeby się tylko nie zapędził i nie odłączył Małopolski od Polski. Już tyle dziwnych pomysłów miał, to cholera wie, co mu strzeli do łba.
    • Gość: HH Re: Czy Zbigniew Ziobro odłączy Małopolskę od PiS IP: *.gemini.net.pl 04.11.11, 22:09
      NIE

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka