Gość: ATLAS IP: *.60.citypartner.pl 25.11.11, 17:53 To do której piaskownicy nasypać wam piasku ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jozek Parlamentarzyści rozmawiali z Majchrowskim o pr... IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 18:49 Jacek trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balusz Parlamentarzyści rozmawiali z Majchrowskim o pr... IP: *.ists.pl 25.11.11, 19:03 Majchrowskiemu nie pomogą bo nie mają w tym najmniejszego politycznego interesu. A mieszkańców Krakowa mają głeboko w d..... Liczy się wynik politycznych zagrywek i tyle. Jacek obudź się !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzymaj się Jacek, Jacek !!! IP: 193.164.255.* 25.11.11, 19:14 czekamy na kolejny stadion ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Jacek, Jacek !!! IP: 193.164.157.* 25.11.11, 20:04 Tego miasta się nie oddłuży przez 200 lat po takim Prezydencie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weneda Re: Jacek, Jacek !!! IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 20:32 nie miasta ale kraju, nie po takim prezydencie ale po PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Parlamentarzyści IP: *.sferanet.pl 25.11.11, 21:50 Moja opinia jest taka, że ci parlamentarzyści nie będą mieć niestety nic do powiedzenia w obecnym rządzie. Minister Gowin szybko się zbłaźni i będzie po sprawie. Kraków nadal będzie ostatni w kolejce do wszelkich imprez, inwestycji i rozdawania nagród. Wszyscy stąd uciekają i nadal będą uciekać, bo zapyzienie Krakowa staje się coraz wyraźniejsze nawet dla najbardziej zauroczonych "magią" Krakowa ludzi. Jeszcze ta kadencja Majchra i po Polsce będą krążyć dowcipy o krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Lokos widzieliście fotkę Grodzkiej ja pier...!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.11, 22:08 zobaczyć takie coś na swojej drodze to nie wiadomo czy uciekać czy śmiać się. Nie bardzo rozumiem jak to coś może o cos wałczyć w sejmie dla Krakowa, jak ma podstawowy dylemat przy wyborze toalety (kółeczko czy trójkacik)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaggg Re: widzieliście fotkę Grodzkiej ja pier...!!! IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 22:37 To "takie coś" to człowiek pajacu.Ja jestem kobietą od urodzenia i mi z tym cudownie, przy tym życzę każdemu aby żyło mu się spokojnie i dobrze. Ciebie z krawatem w kropeczki lub też apaszką w serduszka nikt nie poparł i nie wybrał, więc nie martw się o to co ma w głowie Grodzka. Za "takie coś" powinna zgłosić sprawę o odszkodowanie i odpowiednie służby powinny namierzyć twoje IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek dajcie spokój IP: *.sferanet.pl 26.11.11, 00:29 I o to chodzi, żeby nie rozmawiać o prawdziwych problemach tylko o jakiejś Grodzkiej. Z całym szacunkiem dla niej jako istoty ludzkiej, ale posłanka z niej będzie raczej 4-rzędna. A kłótnie o jej tożsamość płciową uważam za stratę czasu. Ludzie, najgorsze jest to, że oni wszyscy nic dla krakowa nie zrobią, bo są za słabi jako politycy. To jest prawdziwy dramat! A nie jakaś Grodzka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Los Lokos Irek zgadzam się z Tobą IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.11, 01:23 masz racje i tyle w temacie. Zobaczymy co zrobią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Irek zgadzam się z Tobą IP: *.play-internet.pl 26.11.11, 08:52 A poseł Grodzka i tak ma już swoją ulicę w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś