Gość: sad IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 14:07 fajny wymyślony artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witt Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikołaja IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 14:15 Też tak uważam, niezbyt często widzę tu teksty z polotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikoła IP: *.agora.pl 04.12.11, 15:10 sam jesteś wymyślony, jak naprawdę schudłem! Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikoła IP: *.agora.pl 04.12.11, 15:12 miało być: ja naprawdę schudłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampan Re: Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikoła IP: *.nsystem.pl 04.12.11, 23:12 pozdrawiamy dziennikarzy (vide serwer agora.pl) którzy pisali powyższe wypociny. To jak studenci dziennikarstwa, zaliczenie się dostało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> I jutro takie pierdoly, bedziemy czytac... IP: *.adsl.inetia.pl 04.12.11, 15:44 w gazetce wyborczej. W sumie mnie juz nic nie zdziwi, wzmianki prasowe redlowskiej renatki nie sa najwyzszych lotow. Coz taki poziom dzisiejszego dziennikarstwa, napisac o g.... i przypudrowac, wierszoweczka zawsze do kieszonki wpadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: I jutro takie pierdoly, bedziemy czytac... IP: *.agora.pl 04.12.11, 16:40 w sobotę można było przeczytać, wierszóweczki nie mamy, a ty bardzo odważny/a jesteś wypisując głupoty i się nie podpisując bez przesadnego szacunku Ryszard Kozik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: I jutro takie pierdoly, bedziemy czytac... IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.11, 17:58 a ty to kto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :> Gość portalu: Ryszard Kozik napisał(a): IP: *.adsl.inetia.pl 07.12.11, 10:17 > w sobotę można było przeczytać, wierszóweczki nie mamy, a ty bardzo odważny/a j > esteś wypisując głupoty i się nie podpisując > bez przesadnego szacunku > Ryszard Kozik Czemu klamiesz, wierszoweczki w GW sa, zreszta sa w kazdej gazecie klamczuszku. Nie wypisuje glupot rysiu, to jest poprostu moja opinia, podpisywac sie nie musze. Zastanawia mnie fakt, czy ty nie powinienes zajmowac sie innymi sprawami gazety (widac twoje IP, praktykancie, studencino dziennikarstwa), a nie pisac komenatrzy na forach, no chyba, ze teraz tak zalicza sie praktyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvv chudemu mężowi IP: *.ists.pl 04.12.11, 19:25 można doradzić, że jak włoży poduszkę pod strój to zyska na mikołajowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Kozik Re: chudemu mężowi IP: *.agora.pl 04.12.11, 19:48 o, i to rada słuszna, dzięki Ryszard Kozik (nie taki znów strasznie chudy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mellbaa Artykuł o krasnalu, a nie o Świętym Mikołaju. IP: 62.233.160.* 04.12.11, 22:04 Prawdziwy Mikołaj nie ma nic wspólnego z durnowatym krasnalem wołąjacym hohoho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikołaja IP: 77.236.16.* 05.12.11, 05:40 Pani Ałtorko Radłowska... Mikołaj się pisze z dużej litery /imię ciekawe że piszecie Tygrysek, Coca-Cola itd... i mikołaj... jakieś wytyczne cadyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beeellaa Re: Ho, ho, ho, ho, ho! Czyli jak szukałam mikoła IP: *.2.pxs.pl 06.12.11, 10:39 Ona nie pisze o Mikołaju (świętym biskupie Myry), ale o cocacolowym podszywaczu w czerwonym kostiumie. Odpowiedz Link Zgłoś