Dodaj do ulubionych

Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jestem

IP: *.merkursoft.com 16.12.11, 13:24
Gratulacje Panie Profesorze
Obserwuj wątek
    • Gość: AGH Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.zax.pl 16.12.11, 13:56
      Zgadzam się, cudowny człowiek !!!
      • Gość: gość portalu Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 14:02
        Racja, jest taki miły, publikuje razem ze studentami (tj przylepia swoje nazwisko do książek których rozdizały zleca studentom) i ma 2x więcej doktoratów honorowych niż jego wielki idol Albert Einstein (ktory mial ich tylko 5).

Zwykły hochsztapler pozorujący naukę, którego nieścislośc wypowiedzi i egzaltowanie zraziły mnie do teorii uczenia sie na długie lata zanim odkrylem że w tej dziediznie są też kompetentni ludzie, nie tylko znajacy sie na wszystkim łże-wizjonerzy.
        • Gość: eso Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:28
          sam bym tego lepiej nie ujął

nie wiem tylko jak to się dzieje, że wszyscy zawsze w samych superlatywach i tak się cieszą, a może nie poznali go jeszcze osobiście i dlatego to tak...
    • Gość: pepepe Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.multimo.pl 16.12.11, 15:16
      Ale długi ten wywiad
    • Gość: asd Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jestem IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 17:11
      nadęty bufon
    • Gość: ctk Pani Małgorzato bardzo się cieszę,że przestała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 18:55
      pani pisać o klechach.Kolana przestaną boleć-zobaczy pani jaka to ulga:))
    • ovo_sapiens Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profesorem 16.12.11, 22:11
      Zdaje się że to ten sam pan, który niedawno w wywiadzie w Radiu Kraków stwierdził że "Celowo obniżamy poziom kształcenia studentów, żeby nasi absolwenci w przyszłości nie dokonali jakichś wynalazków niebezpiecznych dla ludzkości, np. w dziedzinie wojskowości..."
      Polscy naukowcy mają takie osiągnięcia, że obdarowują się nawzajem nagrodami i załatwiają posady na uczelniach krewnym i znajomym. No i sprzedają dyplomy ukończenia studiów wszystkiemu co nie ucieka i płaci czesne...
      Żałośni ludzie...
      • Gość: eso Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:27
        tak powiedział?
        To może być w jego stylu...
      • Gość: angrusz1 Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 07:27
        W tym mieście też jest dyskusja nad poziomem nauczania

forum.gazeta.pl/forum/w,72,131594883,131594883,Studenci_chca_naprawy_uczelni_wladze_obiecuja_.html
        • kragon Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe 07.07.15, 19:57
          no wlasnie!!!
          jakim cudem zostales profesorem?
          a nawet doktorem???
          tylko agh robi z bufonow i hochsztaplerow doktorow,
          choc... z ludzi normalnych ... tez :-)
    • kontakt-gw Poglady JMR Tadeusiewicza 19.12.11, 22:39
      "Fetyszyzowanie publikacji zagranicznych,
      a zwłaszcza tzw. listy filadelfijskiej, jest poważnym
      błędem merytorycznym i politycznym."

Ryszard Tadeusiewicz
      zrodlo
      • Gość: eso Re: Poglady JMR Tadeusiewicza IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:27
        słownictwo iście profesorskie...
        • Gość: obserwator Re: Poglady JMR Tadeusiewicza IP: *.gemini.net.pl 22.12.11, 23:20
          Sam pisząc to politykuje........
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka