Gość: exStudent IP: *.merkursoft.com 16.12.11, 13:24 Gratulacje Panie Profesorze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AGH Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.zax.pl 16.12.11, 13:56 Zgadzam się, cudowny człowiek !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 14:02 Racja, jest taki miły, publikuje razem ze studentami (tj przylepia swoje nazwisko do książek których rozdizały zleca studentom) i ma 2x więcej doktoratów honorowych niż jego wielki idol Albert Einstein (ktory mial ich tylko 5). Zwykły hochsztapler pozorujący naukę, którego nieścislośc wypowiedzi i egzaltowanie zraziły mnie do teorii uczenia sie na długie lata zanim odkrylem że w tej dziediznie są też kompetentni ludzie, nie tylko znajacy sie na wszystkim łże-wizjonerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:28 sam bym tego lepiej nie ujął nie wiem tylko jak to się dzieje, że wszyscy zawsze w samych superlatywach i tak się cieszą, a może nie poznali go jeszcze osobiście i dlatego to tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepepe Re: Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jest IP: *.multimo.pl 16.12.11, 15:16 Ale długi ten wywiad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Prof. Tadeusiewicz: Naukowcem w domu nie jestem IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.11, 17:11 nadęty bufon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctk Pani Małgorzato bardzo się cieszę,że przestała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 18:55 pani pisać o klechach.Kolana przestaną boleć-zobaczy pani jaka to ulga:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ovo_sapiens Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profesorem 16.12.11, 22:11 Zdaje się że to ten sam pan, który niedawno w wywiadzie w Radiu Kraków stwierdził że "Celowo obniżamy poziom kształcenia studentów, żeby nasi absolwenci w przyszłości nie dokonali jakichś wynalazków niebezpiecznych dla ludzkości, np. w dziedzinie wojskowości..." Polscy naukowcy mają takie osiągnięcia, że obdarowują się nawzajem nagrodami i załatwiają posady na uczelniach krewnym i znajomym. No i sprzedają dyplomy ukończenia studiów wszystkiemu co nie ucieka i płaci czesne... Żałośni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:27 tak powiedział? To może być w jego stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz1 Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.11, 07:27 W tym mieście też jest dyskusja nad poziomem nauczania forum.gazeta.pl/forum/w,72,131594883,131594883,Studenci_chca_naprawy_uczelni_wladze_obiecuja_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kragon Re: Prof.Tadeusiewicz: Jakim cudem zostałem profe 07.07.15, 19:57 no wlasnie!!! jakim cudem zostales profesorem? a nawet doktorem??? tylko agh robi z bufonow i hochsztaplerow doktorow, choc... z ludzi normalnych ... tez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kontakt-gw Poglady JMR Tadeusiewicza 19.12.11, 22:39 "Fetyszyzowanie publikacji zagranicznych, a zwłaszcza tzw. listy filadelfijskiej, jest poważnym błędem merytorycznym i politycznym." Ryszard Tadeusiewicz zrodlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eso Re: Poglady JMR Tadeusiewicza IP: *.net.autocom.pl 21.12.11, 11:27 słownictwo iście profesorskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Poglady JMR Tadeusiewicza IP: *.gemini.net.pl 22.12.11, 23:20 Sam pisząc to politykuje........ Odpowiedz Link Zgłoś