Dodaj do ulubionych

Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franaszek

IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 22:02
leczyc Malików!!!!
Obserwuj wątek
    • labea Re: Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franasze 09.01.12, 22:14
      Mam nadzieję, że ich "choroba" zarazi nas wszystkich!
    • Gość: gość Re: Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franasze IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 22:39
      Sam się lecz
    • Gość: gosc Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franaszek IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.12, 23:11
      Zbiornik Kultury??? Ale się ubawiłem, naprawdę zabawne...
    • buraque Re: Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franasze 10.01.12, 08:47
      oj Cecylio, popieranie szkodzącego Krakowowi ekoterrorysty to delikatnie mówiąc żenada, akcja modraszkowa jakkolwiek barwna i udana jest kolejnym wykwitem tego pana

oby mniej takich "krakowian" z Koziej Wólki
      • Gość: imd oby IP: 77.236.24.* 10.01.12, 09:12
        oby mniej, racja: oby deweloperzy byli poza prawem, a miasto betonem stało bez piędzi wolnej ziemi.
      • Gość: gość Re: Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franasze IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.12, 13:44
        sprawdzałeś buraku, w jego dowodzie osobistym gdzie się urodził i mieszka? Bo z wywiadu w Dzienniku Polskim wynika że w Krakowie.
    • Gość: raj No nie, to już przesada IP: *.motorola-solutions.com 10.01.12, 12:52
      O ile do tej pory generalnie podobały mi sie działania pani Malik (akurat moze niekoniecznie modraszki, ale inne rzeczy które robiła), tak tą wypowiedzią zniechęciła mnie do siebie. Niezależnie od tego, co by nie sądziła o tej akcji, taka autopromocja i w pewnym sensie nominowanie samej siebie jest niedopuszczalne! Sama stwierdza "Długo się nad tym zastanawiałam, bo przecież nie wypada mi podać takiej kandydatury". Nie tylko nie wypada, droga pani, ale wręcz jest to absolutnie wykluczone! Zastanawiała sie pani - i na zastanawianiu się powinno sie skończyć. To, co następuje po tych słowach, to już przegięcie. Nie wychwala sie samej siebie, nigdy i pod żadnym pozorem.
    • Gość: gość Kulturalne Odloty. Modraszek, Bach i Franaszek IP: *.krdc.pl 11.01.12, 12:22
      Zgadzam się zupełnie z poprzednią wypowiedzią. Chcę dodać, że niestety, poprzez ten gest tracą wiarygodność pozostałe typy Pani Cecyli. Ciekawi tylko, jakie są jej intencje odnośnie Zbiornika i Pana Tomaszewskiego. Czas pokaże. Ale też nic nie dziwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka