madziaa10 24.06.05, 09:19 Czy ktoras z Was moze go uzywala i dostrzegla jakies malo korzystne zmiany w swoim organizmie np tycie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: Duphaston 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:41 Zaczęłam brać Duphaston z powodu plamień kilkudniowych poprzedzających okres oraz bardzo długich cykli. W czasie brania tabletek, czułam sie spuchnięta po prostu (piersi) a brzuch mnie pobolewał jak przed okresem, okres poprzedzony był plamieniem (tu bez zmian) ale za to trwał 2 razy dłużej i był bardzo obfity jak nigdy i potem jeszcze ślimaczył się kilka kolejnych dni. Myslę, że nasze reakcje na te tabletki są kwestią indywidualną i trudno wyrokować jak będzie w Twoim akurat przypadku. Siostra brała te duphaston znacznie dłużej, nie zaobserwowała u siebie żadnych zmian ani z cerą, ani z wagą, za to udało jej się zajść w ciążę, a wcześniej przy cyklach od 30 do 60 dniowych miała z tym spory problem Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Duphaston 10 24.06.05, 21:11 ja przytyłam 5 kilo, do tego puchłam jak balon, nawet na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milutka31 Re: Duphaston 10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 21:25 Ja biore juz 3 opakowanie Duphastonu i jedyną rzeczą był ból piersi, no i moze apetyt jest troszke większy, ale to sie da wyrównac przez resztę cyklu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś