garg_ul Najlepiej 07.06.04, 19:13 o tym i o owym. Od czasu do czasu może być też tamto i siamto ;P _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Najlepiej/ Garg_ul... 07.06.04, 19:14 zajrzyj no, Słonko, do wątku o deszyfratorze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Ależ zaglądam ;) 07.06.04, 19:17 Tylko nie zawsze spływa natchnienie na me palce, żeby odpowiedzieć. Bo ja kawy nie pijam i tak bez kofeiny to pod wieczór mało mam w sobie energii życiowej ;P _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Ależ zaglądam ;) 07.06.04, 19:19 To idź na spacer, a energii przybędzie- zobaczysz!!! Ja właśnie wróciłam ze spaceru z psem i zaraz idę na jeszcze jeden :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja kan Re: Ależ zaglądam ;) IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 19:26 wez mnie ze soba, otworz i kliknij ENTRADA i nastroj stworzymy ,nie tylko na spacerze.. www.herrkan.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul A jeszcze a propos tych i owych.. 07.06.04, 19:21 Przypomniała mi się mruczanka Kubusia Puchatka, która mam skądś, zapewne z którejś książki o misiu, ale bladego pojęcia nie mam, z której: W poniedziałek, w chmurny dzień, Rozmyślałem idąc lasem: "Czemu tym jest zawsze ten, A ów owym - tylko czasem?" A we wtorek myślę tak: (Było ciepło i słonecznie) "To na pewno, tak czy siak, Ale tamto - niekoniecznie." Znów we środę padał deszcz, Więc rozważam z niepokojem: "Wasi naszym mogą też, Lecz nie mogą twoje moim." W czwartek znów był mróz i szron... Pomyślałem: "Coś tu będzie... Bo choć tutaj dzisiaj on, Ale oni zawsze, wszędzie." W piątek... I tu się urywa. Ogłaszam zatem konkurs na piątek, sobotę i niedzielę :))) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: A jeszcze a propos tych i owych.. 07.06.04, 19:23 garg_ul napisał: > I tu się urywa. Ogłaszam zatem konkurs na piątek, sobotę i niedzielę :))) Ale też ma to być mruczanka? I czy koniecznie po polsku text? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul No tak.. 07.06.04, 19:24 to dalszy ciąg ma być ;P Więc w konwencji i po polsku musi być, obawiam się ;) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Hmmmmm... 07.06.04, 19:27 garg_ul napisał: > to dalszy ciąg ma być ;P > > Więc w konwencji i po polsku musi być, obawiam się ;) To ja czasu i natchnienia potrzebuję... a dzisiaj nic z tego obawiam się nie będzie, buuu BTW: masz GG? Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Si ;)) nt. 07.06.04, 19:28 _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś
garg_ul Jak się chce, 07.06.04, 19:38 to się zawsze znajdzie ;)) Ale najpewniej szukałbym w gazetowej skrzynce ;)) _________________________________ Bądź altruistą - szanuj egoizm innych! Wirusy - bo gdzieś się muszę reklamować ;o Odpowiedz Link Zgłoś