missy3 18.10.05, 18:03 No właśnie jak myslicie, czy znajomości z internetu są fajne??? czy można poznac kogoś fajnego??? czy może być z tego miłość?? w końcu miejsce jak kazde inne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kali Re: znajomosci a internet IP: *.ztpnet.pl 18.10.05, 19:00 No to w koncu jesli miejsce jak kazde inne to po co te pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: znajomosci a internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:18 no ja rowniez mysle, ze jest to miejsce jak kazde inne wiec mozna tam spotkac takich samych ludzi jak na twojej uczelni, w bibliotece, na imprezie czy w kinie, z tym ze na internecie staje sie to duzo latwiejsze i bardziej przystepne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: znajomosci a internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 19:55 mozna wszystko, były juz wątki, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momoza Re: znajomosci a internet IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 18.10.05, 20:29 Lubicie Kubę Przezywacza?????????????Bo ja go normalnie kocham, za co???????-no za wszystko.........Najwieksza inteligencja na forum nawet Agatka jakaś tam się umywa, a to wszystko dzieki internetowi:*:*:*Kuba-wyjdzisz za mnie, nawet przez internet, proszę cię-pobierzmy się, mam nadzieje że nasze dzieci będą ładne,ba - piekne!!!a na dodatek niezwykle inteligentne.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: znajomosci a internet IP: 195.69.82.* 22.10.05, 18:29 > Lubicie Kubę Przezywacza????????????? "My name is Arthur", pozwole sobie zacytowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: znajomosci a internet IP: *.telpol.net.pl 22.10.05, 19:49 dla mnie chore... tandetne, głupie debilne... niemzoan sobei kikogo normalnie znaleźć? To trza naprawe juz byc strasznym pod kazdym wzgledem... dla mnie takei wyrzygane... naiwne... bark odwagi, brak inwencji.... bark czegokolwiek i jakichkolwiek zasad... dl amnie beznadzija... P.s. a wyjatki? To prrównajcie sobie te kilka ślubów z liczba tak zapoczatkowanych związko- gwałtów.... i co? wynbik fajny? ludzie leczcie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: znajomosci a internet IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 22.10.05, 20:31 > dla mnie chore... tandetne, głupie debilne... niemzoan sobei kikogo normalnie > znaleźć? To trza naprawe juz byc strasznym pod kazdym wzgledem... dla mnie > takei wyrzygane... naiwne... bark odwagi, brak inwencji.... bark czegokolwiek i jakichkolwiek zasad... dl amnie beznadzija... P.s. a wyjatki? To prrównajcie > sobie te kilka ślubów z liczba tak zapoczatkowanych związko- gwałtów.... i co? wynbik fajny? ludzie leczcie sie... Ty masz dziecko jakies kompleksy, zdaje sie. Pytanie brzmialo, czy mozna poznac kogos "fajnego", natomiast twoja reakcja jest zupelnie nieadekwatna do jego tresci. Jesli tak usilnie chcesz to zanegowac to automatycznie stwierdzasz, ze z internetu nie korzystaja "fajni" ludzie. A teraz wez te dwie grupy: korzystajacych z internetu i niekorzystajacych, i sprobuj sie do ktorejs z nich zaklasyfikowac (to dosc trywialne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smak.moich.ust Re: znajomosci a internet IP: *.telpol.net.pl 22.10.05, 20:39 jestem korzystajava z netu,a le mzoja wypowiedz dotyczy poznawania miłosci, faceta czy kobiety przez net, anie na korzystaniu z owego. I niemów do mnie dziecko- niejesteś moim ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Przezywacz Re: znajomosci a internet IP: 195.69.82.* 23.10.05, 09:28 > mzoja wypowiedz dotyczy poznawania miłosci A wiec zakochac sie mozna tylko podstawie fizycznego kontaktu i cech powierzchownych? O co chodzi? > I niemów do mnie dziecko- niejesteś moim ojcem. Nie musze byc twoim ojcem, zeby tak mowic, a w nawiazaniu - gdyby moje dziecko pisalo tak jak ty to bym je pobil Odpowiedz Link Zgłoś
mika858 Re: znajomosci a internet 23.10.05, 09:13 jasne ze mozna poznac kogos fajnego:)ja poznalam swojego chlopaka przez neta dwa i pol roku temu i jestesmy zareczeni:))pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś