Gość: ross IP: *.xdsl.centertel.pl 14.05.12, 14:43 Trzeba być niemądrą dziewczyną, by pchać się w nocy do pokoju nieznanego mężczyzny. Ta pani powinna dostać mandat za lekkomyślność. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pempek Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: *.static-net.stream.pl 14.05.12, 15:04 Niech zgadnę...nie miał kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.blich.krakow.pl 14.05.12, 16:23 Myslala,ze calki razem beda liczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
rikol [...] 14.05.12, 17:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
carlose Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... 14.05.12, 15:05 No chyba wiedziała po co idzie do faceta w środku nowy. Nie zapłacił jej to się obraziła i poszła na policję Odpowiedz Link Zgłoś
maximus_t2 Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt 14.05.12, 15:06 no pewnie myslala ze beda omawiac tworczosc cervantesa. przezciez to jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
ele_gancki Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt 14.05.12, 15:08 Piękna płeć - głupia płeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt IP: 194.42.110.* 14.05.12, 16:38 Nie generalizuj, Kolego! Przeproś swoją Mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt IP: 77.236.24.* 14.05.12, 15:09 dokładnie!!! jak poleciała na Hiszpana w knajpie bo stawiał drinki i szukała przygody to o co jej chodzi??? chyba logiczne że jak obcy facet zaprasza cię w środku nocy do siebie to nie na herbatę i żeby pokazać swoją kolekcje znaczków... trzeba logicznie myśleć a nie głupia baba poszła w środku nocy do gościa i jeszcze się dziwi !!! o co mu chodzi? trzeba być głupią i naiwną małolatą żeby robić takie rzeczy!!! a gość myślał po protu że za "darmo" sobie poru... a ta go na policje podała :) Odpowiedz Link Zgłoś
kuzynmichnika Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt 14.05.12, 15:46 nie mierzcie wszystkich swoją miarą. można mieć duże przypuszczenia o co chodzi.. ale wiadomo, jest młoda, a ja znam wielu takich szmaciarzy. kiedyś byłem barmanem w centrum Krakowa i naprawdę naoglądałem się mnóstwa bardzo sympatycznych gości, którzy adorowali moją (wtedy narzeczoną, obecnie żonę) i jedni chcieli jakiejś pomocy, bo rzekomo ciężko im było w realiach polski, inni z kolei bajerowali na pomoc w języku polskim etc. Ci goście byli naprawdę bardzo wiarygodni. Kiedyś jednemu szkotowi powiedziałem, że za takie teksty do "zajętych" w Polsce dziewczyn dostaje się po ryju, to gość nagle dostał metamorfozy, stał się agresywny i zadziorny, a nie zagubiony szkocik.. Nie oceniajcie jak nie znacie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenge Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałtem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 15:42 3 w nocy, celem "kontynuacji znajomości" poszła do kogoś do mieszkania? Z dopiero co zapoznanym mężczyzną? Po co tam szła? Słuchać płyt? Jestem ostatnią osobą, która "usprawiedliwiałaby" gwałt z powodu "sprowokowania sprawcy". Nie hołduję zasadzie, że "jak kobieta mówi nie tzn. być może, ...". Gwałt uznaję za jedno z najbardziej ochydnych przestępstw. Ciśnie się jednak na usta pytanie: czy przypadkiem nie był to gwałt na życzenie? Areszt dla sprawcy? Policja musiała mieć "twarde dowody" aby ten czyn został przez prokuraturę uznany za gwałt, chyba że aresztem nazywamy 48 godzinne zatrzymanie do wyjaśnienia. Słyszałem o wielu gwałtach brutalnych, z pobiciem, dokonanych na niepełnoletnich, niejednokrotnie zbiorowych, gdzie sprawcy po złożeniu wyjaśnień wracali do domów, pomimo jednoznacznych dowodów. W tym przypadku, jednak ciężko będzie udowodnić dokonanie tego czynu jako przestępstwo, chyba że był to brutalny gwałt z pobiciem, świadkami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eminox zimna ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 15:42 Zastanawiam się, jak długo polskie społeczeństwo będzie tłumaczyć gwałt lub próby gwałtu jako winę kobiety ( bo za krótka spódnica, bo za mocny makijaż, bo lekkomyślna itp.). Ludzie, obudźcie się - to nie kobieta jest winna - tylko sprawca! Dzięki takiemu rozumowaniu setki ofiar przemocy seksualnej nie szuka sprawiedliwości, bo wie, że właśnie ich przypadek spotka się z komentarzem typu np. miała za wysoki obcas czy zbyt mocny makijaż. Podkreślę, że każdy z nas chce żeby otaczały go piękne, seksowne kobiety, a nie panie w habitach. Gdzie więc logika??? Potrzeba nam większej świadomości, dojrzałości w podejściu do tematu. Do osób komentujących przypadek - wiedziała, po co szła itp: wyobraźcie sobie, że to wasza koleżanka, przyjaciółka lub siostra znalazła się w takiej sytuacji. Co wtedy? Zacznijmy może oceniać sprawcę, a nie poszkodowanego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: zimna ocena IP: *.tvsat364.lodz.pl 14.05.12, 16:06 jeśli jesteś kobietą i byłabyś np. moją siostrą czy koleżanką to nie chciałabyś usłyszeć tego co miałbym do powiedzenia... a słychać by mnie było w Szczecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenge Re: zimna ocena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 16:32 To oceniam. Sprawca miał ochotę na przygodny seks. Udał się do pubu celem poznania osoby o podobnej potrzebie. Poznał tam osobę, z którą spędził przyjemny wieczór, następnie zaprosił ją do siebie do domu. Nie pobił jej, nie podał pigułki gwałtu itd. W domu odbył z nią stosunek seksualny, po którym smacznie zasnął. Poszkodowana w myśl cywilizowanych zasad o 3 w nocy postanowiła spędzić ze sprawcą pozostałą część nocy, przyjmując zaproszenie do bycia sam na sam u niego domu, celem kontynuacji dopiero co rozpoczętej uroczej konwersacji. Oczywiście poszkodowanej, ani przez chwilę na myśl nie przyszło, że sprawca może oczekiwać od niej czegoś więcej niż flirt w angielsko-hiszpańskiej nowo-mowie. Była zauroczona tym, że ktoś zwrócił uwagę na jej inteligencję i elokwencję w relacjach z innymi ludźmi. Zapomniała o bożym świecie. Dopiero po odbyciu stosunku seksualnego ze sprawcą zauważyła, że odbyło się to wbrew jej woli, więc udała się do najbliższego komisariatu policji by zgłosić przestępstwo jakie się na niej dokonało. Noszenie krótkiej spódniczki, brak habitu, mocny makijaż, wysokie obcasy, nie zwalniają od myślenia. W tym przypadku "potrzeba (było) większej świadomości, dojrzałości w podejściu do tematu" . Przed faktem, nie po fakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
sbek Re: zimna ocena 14.05.12, 18:21 Oceńmy dwie strony,ale obiektywnie. Nie przepadam za "angolami" czy innymi nacjami przyjeżdżającymi na tani alkohol i kobiety darmowe.jeżeli dziewczyna-kobieta o 3 w nocy zgadza się iśc z przygodnie poznanym do jego lokum ,to zapewne nie na TV , tylko w konkretnym celu.może jej się wydawało że zostanie obsypana pieniędzmi,aby sobie kupic waciki?a on u siebie musiałby dużo zapłacic takiej GRANDE-PUTANOS.a tu darmo .A co ciekawe, mieszkam przy Plantach, w Rynku Głównym policja zwraca uwagę na zachowanie Polaków, a "angoli" nie rusza bo to nadludzie, jak niemcy z banditenlandu.natomiast dziewczynom wydaje się że Boga za nogi chwyciła, że będzie królową-chyba jednej nocy -chwili. ale pracuję w PUBach w centrum, widzę DNO, dziwczyny może po 16-20 lat,a słownictwo to mnie nawet zaskakuje, nie przytoczę.muszą byc "trendy" czyli tatuaże na pośladkach i kolczyk na pochwie , ona jest trendy PUTANOS. a gdzie własne zdanie, własny pogląd, w butach? żadnego poczucia dumy, tylko pokazac się , a potem niechciane dzieci cierpią. obcokrajowiec darmo myślał o przygodzie, ale ona też ale o kasie. marzyła że ją porwie, naiwna do cna, to ma byc materiał na żonę? darmo bym jej nie chciał , lubię byc zdrowy.mnie wystarczy jak się odzywają, jakie słownictwo i nic dodac nie muszę.nie usprawiedliwiam jednej i drugiej strony, jak taka porządna to nie szlaja się o 3 w nocy, a potem żałuje dziewictwa ,co go dawno już nie ma, nawet nie wie z kim? popularne słoneczka? a potem taką szanuj? tylko za co? tego sięnaoglądam to mi wystarczy , nie chcęsię rozpisywac, bo temat dla mnie stary już jest. szkoda dziewczyn ,ale szanujcie się, bo potem co z was za mateiriał nas żonę? żaden , dla mnie nie, pozdrawiam, więcej zdrowego rozsądku, życzę Odpowiedz Link Zgłoś
kurkawodna007 Re: zimna ocena 14.05.12, 17:13 No wreszcie głos rozsądku! Jestem w szoku czytając komentarze ewidentnie zrzucające odpowiedzialność za ten gwałt na ofiarę!!! LUDZIE - gdzie WY macie głowę?!!!!!!!! Jak się na ulicy przewróci staruszka i wypadnie jej portmonetka to mogę sobie ją ( portmonetkę ) wziąć bo mogła staruszka uważać i się nie przewracać? Na plaży lepiej więc siedzieć okutanym w ręcznik, bo nie wiadomo co któremu przyjdzie do głowy? Macie fiuty zamiast umysłu czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gwalcicielom Re: zimna ocena IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.12, 19:36 Macie fiuty zamiast umysłu czy co? Nie, oni reprezuntuja zdanie, ze slabszy - w tym wypadku kobieta - jest zawsze winny. Tak ich uczono na religii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: zimna ocena IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 20:51 ja reprezentuję zdanie, że za głupotę się płaci czego oczekiwała ta panna ruszając w środku nocy z przygodnie poznanym mężczyzną do jego domu? to że ona chciała buzi-buzi a on chciał do buzi trzeba zrzucić na karb bariery jezykowej :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupota czy smród? chyba: głupia ocena IP: *.ksi-system.net 15.05.12, 08:15 to nie jest problem kto słabszy, tylko problem dowodów. Jedynym świadkiem jest niestety rzekoma pokrzywdzona, która na dodatek sama w środku nocy udała się z podejrzanym do jego domu. Coś tu śmierdzi na kilometr - śmierdzi brakiem wiarygodności takich zeznań. Niestety bardziej wygląda to na szantaż na nieznającym polskich realiów cudzoziemcu, który po prostu "nie dofinansował". Dobrowolne udawanie się z nieznajomym do jego mieszkania raczej nie wskazuje na przymus w dalszej części wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: zimna ocena 14.05.12, 23:43 kurkawodna007 napisała: > No wreszcie głos rozsądku! > Jestem w szoku czytając komentarze ewidentnie zrzucające odpowiedzialność za te > n gwałt na ofiarę!!! LUDZIE - gdzie WY macie głowę?!!!!!!!! > Jak się na ulicy przewróci staruszka i wypadnie jej portmonetka to mogę sobie j > ą ( portmonetkę ) wziąć bo mogła staruszka uważać i się nie przewracać? > Na plaży lepiej więc siedzieć okutanym w ręcznik, bo nie wiadomo co któremu prz > yjdzie do głowy? > Macie fiuty zamiast umysłu czy co? Aż mi szcęka opadła. Gdyby tak ta panna przypadkiem (jak babcia) podknęła się i upadła a spódnica nawijając na głowę odsłoniłaby jędnrne pośladki zaś przechodzący młodzieniec skorzystałby z okazji to bez dwóch zdań uznałbym to jako gwałt. Jak jednak mozna pokazywanie się w stroju plażowym nad morzem porównywać do cichodajstwa o 3 w nocy w kawalerce faceta poznanego kilka godzin wcześniej w pubie??? To jest dopiero fantazja, buahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
sbek Re: zimna ocena 15.05.12, 01:42 Nie oceniajcie stronniczo, gdyż popatrzcie obiektywnie. czy materiałem na żonę i matkę jest kobieta która o 3 w nocy łazi po pubach , sama szuka okazji? po kilku drinkach lezie do lokum obcokrajowca, bo taki jej imponuje, a potem jak widzi że nie wyjedzie do espanioli, to do policji? zakładam teoretycznie,że szukam żony. to co mam szukac po knajpach z piwkiem, białym prochem? co na bramce element wytatuowany? aż strach tam wejśc, a wiem co piszę, gdyż od początku lat 80-tych, pracuję po knajpach ,ale tam przygód nie szukam , bo materiał uważam za kiepski i zepsuty do cna.przykład- dwie ładne dziewczyny , ale jak się odezwały słownikiem "....." to czar prysnął, a tu obrońcy ofiary? porządna dziewczyna nie idzie z przypadkowym fagasem od razu na lokum, logicznie przecież wiadomo po co tam poszli. na DVD Z OTVC ? mnie wystarczy jak zobaczę tatuaże, kolczyki na ciele, słownictwo z rynsztoka to już czar pryska. żal mi dziewczyn co nie mają tu żadnych perspektyw, mimo wykształcenia,ale to nie usprawiedliwia ich postawy i zachowania.materiał na żonę? nie dla mnie. chyba dla recydywy co ją będzie "puszczał na miasto ,na układ z klientem aby zarobic" , obcokrajowca nie bronie, sram na nich, a mieszkam między Plantami a Alejami, to co jest codziennie około 1-3 w nocy, krzyczą "turyści" -fakają- po angielsku, jeden to wystawił interes i załatwiał się na środku jezdni, a idzie ich kilku kopiąc puszki po piwku, wrzeszczą na całego, oj co się będzie działo na Euro 2012, to samo i lepiej .Szkoda tej kobiety, ale prawda jest pośrodku niestety.baba zalana d... sprzedana kochana, dawniej było to samo, skoro facet nie ważne czy z obcego kraju idzie do knajpy, upatruje towar, potem stawia drinki, a naiwny by wiedział po co. ale teraz ma kłopoty, a ona ma traumę moralną, tylko po co łazi o 3 w nocy? dziewica? po Słoneczku? materiał na porządną żonę? żal mi , ale prawdę pisząc, to w czasie jednej imprezy -ja pracuję nie baluję, to się do mnie sama blondyna przystawiała, najpierw usiadła obok mnie, potem się zbytnio przytulała, ja na to że jestem w pracy, oj jaka zdziwiona była, tak jakoś nie zwracałem uwagi i dała sobie spokój, inny na moim miejscu zaraz by się umówił w celach itp.Obiektywnie należy to ocenic, a widzę inne dziewczyny co bronią, ofiarę(?), czyżby? same były cnotliwe? staram się tą kobietę-dziewczynę zrozumiec, tu nie ma żadnych perspektyw, a może by tak wyjśc za mąż za obcokrajowca, co udaje bogatego ,a ma tylko jedne buty. podrywa na klamken-gold, stawia drinki, w celu zaspokojenia swojego ego, ale skoro porządna to z przypadkowo poznanym facetem nie pcha się do jego lokum-wynajętego.Pamiętam że w latach 70-tych też była nawet piosenka o takich naiwnych dziewuchach i dla nich, -ragazzo da napoli, zajechał mirafiori itd.cały tekst długi,ale sprowadza się do jednego ,do naiwności takich pustaków-dziewczyn, co im się za dużo wydaje, chcą się przed innymi pustakami pochwalic, jaka to z niej laska, do tego to jeszcze dziewczyny same przed sobą chwalą się ile to facetów zaliczyły, jest się czym chwalic? DNO. jedna osoba napisała ,że układ z klientem się nie udał ,bo kasy nie było, też możliwe, ale skoro była sama to cichodajka, bez alfonsa -mena swego, co ją puszcza na układ z klientem , też możliwe, może wchodzi w ten stary biznes, ale jest początkującą, ale już jest notowana na własne życzenie. Nie wierzę i nie uwierzę że porządna dziewczyna, to co napisano to mi wystarczy aby miec dokładny o niej osąd, z jednej strony żal mi jej i jej podobnych ,ale to nie obrona, lecz litośc.szkoda dziewczyn, jedna osoba pisała co się na Euro 2012 będzie działo, już widzę te zakazane mordy z wysp, sikające gdzie popadnie, znowu dzieci tylko niechciane na tym ucierpią i matki takich dziewczyn co wychowywały ,ale potem środowisko "galerianek" je przygarnęło, podwórko i zepsuta szkoła zrobiła swoje, szkoda, naprawdę szkoda.lecz dobrze inna osoba napisała ,że wystarczy przejśc się, o pólnocy Rynek i okoliczne ulice, ile takich dziewczyn -pustaków łazi od knajpy do knajpy , skąpo ubrane, ze słownictwem z rynsztoka.każda chce byc "trendy" czyli dno do potęgi n-tej.bronic? przed nią samą chyba. ktoś napisze że racji nie mam, wolno mu, lecz mam od lat zasadę -gdzie mieszkasz i pracujesz tam mieczem nie wojujesz. wątpię w to że Nasze wpisy na forum ,coś pomogą , zmienią, nauczą, niestety ale obserwuję i takich pustaków jest niestety co raz więcej, żadna nie chce byc gorsza przed drugą i musi byc trendy z tatuażami na pośladkach i kolczykiem na pochwie, z komóreczką , w mini, stringach ,co przytula się sama do facetów, bo wiele razy to obserwuję, a potem rżnie dziewicę co ją gwałcic obcokrajowiec czy krajowiec chciał, same się szmaty -pustaki niewychowane proszą, a potem jak kasy nie ma, to może policja coś wydębi? ot początkująca-cichodajak, bez alfonsa. Odpowiedz Link Zgłoś
aarvedui zimna ocena - hiszpan nie chciał zapłacić 14.05.12, 17:28 zimna ocena - hiszpan nie chciał zapłacić. kobieta, o 3 rano, po wielu drinkach, dobrowolnie wraca z imprezy klubowej z zapoznanym tam atrakcyjnym cudzoziemcem, dobrowolnie przyjmuje zaproszenie do jego mieszkania. tam, straszliwy macho dokonuje pod przymusem "innej czynności seksualnej" (domyślnie - seks oralny), po czym pozostawia ofiarę straszliwego gwałtu samą sobie i idzie spać. kiedy straszliwy gwałciciel smacznie śpi, poszkodowana od razu wymyka się i w try-miga jest na posterunku (jeszcze jest ciemno). czy jest to typowy scenariusz gwałtu, czy też scenariusz zemsty nieopłaconej prostytutki albo spanikowanej dziewczyny, która nad ranem uświadomiła sobie, że po pijaku zdradziła chłopaka ? oceńcie sami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francjosef aarvedui IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.12, 19:21 Scenariusz nieopłaconej prostytutki...nie zapłacił, bo zasnął pijany, ta go budziła, on dalej spał, przeczesała portfel, nic nie znlazła ( moze kartę, ale bez pinu ) więc...na policję. I nie zdrada...raczej "fizycznej cnotki" w ustach się nie ma, więc jak się nie wygada, chłopak nic by nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie gwalcicielom Re: zimna ocena IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.12, 19:31 Rozsadnie piszesz eminox. Ale to kk ze swoja maryja dziewica teraz i zawsze wyrobil mentalnosc kobiety winnej zawsze w Polsce. Nic nie usprawiedliwia gwaltu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahhaha Re: zimna ocena IP: *.noc.fibertech.net.pl 24.05.12, 02:01 koło zimnej oceny to to nawet nie stało. tak, ja zawsze o 3 w nocy udaję się do nowo poznanych facetów. bo przecież to wcale nie jest jednoznaczne, skądże. ej sorry! to była jej wina. okej, może on chciał za dużo, ale gdyby nie poszła to wątpię żeby w klubie zmuszał ją do 'innej czynności seksualnej'. hiszpan, hiszpanem, ale sorry, też człowiek. jak Ci się w środku nocy ktoś kogo nie znasz do mieszkania, to myślisz że wpadł na herbatę? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiss A zaraz EURO a wtedy.. masówka ;) IP: 204.27.196.* 14.05.12, 15:49 ile glupich Polek wlezie w ręcę zagranicznym kibolom.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enkey Oj będzie... masóweczka drogie panie ;) IP: *.free.aero2.net.pl 14.05.12, 18:14 Lepiej niech prokuratury uruchamiają stanowiska obsługi klientek :) będą wtedy szybko i sprawnie mogły składać zawiadomienia o przestępstwach, potem pobranie wymazików do badań DNA - wiadomo oco kaman a dalej to wiadomo samo już jakoś pójdzie. Oj będą chodzić po hiszpanach, egipcjanach, turkach i innych nacjach nasze kochane gwiazdeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: *.aster.pl 14.05.12, 16:22 Może to był Doktor Hiszpan ;-))) Głupia dziewucha i tyle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4g63 Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: 217.153.61.* 14.05.12, 16:40 dawno nie czytałem takich bredni Odpowiedz Link Zgłoś
macha71 Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... 14.05.12, 17:25 Można myśleć/mówić/pisać, że ta dziewczyna jest głupia, że z obcym facetem poszła do jego mieszkania, w nocy, najprawdopodobniej będąc pod wpływem alkoholu. Każdy myślący człowiek jest w stanie sobie wyobrazić, jakie konsekwencje może mieć taka decyzja. Również jestem zdania, że dziewczyna wiedziała, że na piciu herbatki się nie skończy. ALE ! Nawet jeśli kobieta/mężczyzna godzi się na seks z drugą osobą, to w każdej chwili ma prawo się wycofać !!! Jeśli ta dziewczyna będąc w mieszkaniu tego Hiszpana stanęłaby przed nim naga, a po chwili by się rozmyśliła i chciała wyjść, to on nie ma żadnego prawa jej zatrzymać, a tym bardziej zmuszać do czynności seksualnych !!! Koniec, kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
kurkawodna007 Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 14.05.12, 17:39 Otóż to! Dokładnie o to chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Oczywiście macie rację IP: *.aster.pl 14.05.12, 17:54 winy tego faceta - nie umniejsza fakt że dziewczyna ewidentnie "szukała guza" Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Oczywiście macie rację 16.05.12, 15:45 I co z tego? Mam prawo zgłosić kradzież tylko wtedy jak w biały dzień w bezpieczniej okolicy jakiś menel wyrwie mi torebkę ale jeśli torebkę wyrwie mi menel w środku nocy i w nieciekawej okolicy (np. Nowa Huta) to już nie mam prawa zgłaszać kradzieży lub mam mniejsze prawo do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: 31.187.13.* 14.05.12, 17:58 Świetne. Jak rozumiem ma za to prawo po (jak się wydaje) nieudanych negocjacjach ceny (cóż, najwyraźniej zbyt późno zapoznała gościa z cennikiem) albo nagłych i niespodziewanych wyrzutach sumienia złożyć fałszywe oskarżenie na policji. Ogarnijcie się trochę - nawet w solidarności jajników są granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.aster.pl 15.05.12, 13:01 O, kolega to jak czytam robił tam za prześcieradło skoro tak świetnie wszystko wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg0.75 Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.ceramika.agh.edu.pl 14.05.12, 18:22 Ależ oczywiście, że może rozmyślić się przed czy choćby w trakcie - ale gdyby hipotetycznie rozmyśliła się po fakcie, to by to jednak trochę inaczej wyglądało... Odpowiedz Link Zgłoś
karim1972 Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 14.05.12, 18:54 Tylko mi wytlumacz jakie to ma znaczenie, czy ona prawo ma czy go nie ma, jesli zostanie zgwalcona? Odpowiedz Link Zgłoś
lukilukk Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 14.05.12, 23:52 macha71 napisała: > Jeśli ta dziewczyna będąc w mieszkaniu tego Hiszpana stanęłaby przed nim naga, a po chwili by się rozmyśliła i chciała wyjść, to on nie ma żadnego prawa jej zatrzymać, a tym bardziej zmuszać do czynności seksualnych !!! Koniec, kropka. Niedługo aby przespać się z jakąś laską będę musiał dysponować pełnym materiałem dowodowym z odbytego spotkania oraz oświadczeniem o dobrowolnym poddaniu się "innej czynności seksualnej". To jakaś paranoja. Laska pozwala sobie serwować drinki (to jeszcze jic nie znaczy), pozwala zapraszać się do domu o 3 w nocy (no dobra, może chciała pozyczyć soli), rozbiera się (i co to też nic nie znaczy???) Niby co mam myśleć, że rozebrała się aby wejść pod prysznic a potem do domu??? Ja pier... świat zwariował. Taka lafirynda niech lepiej siedzi w domu i ogląda seriale bo to mniej niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
seven Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 15.05.12, 13:11 > Jeśli ta dziewczyna będąc w mieszkaniu tego Hiszpana stanęłaby przed nim naga, a po chwili > by się ro zmyśliła i chciała wyjść, to on nie ma żadnego prawa jej zatrzymać, a tym bardziej zmuszać do czynności seksualnych !!! to jest tylko jej wersja, że została do czegoś zmuszona, a sytuacja jest co najmniej dwuznaczna. oczywiście nie twierdzę, że ona kłamie, ale rzucać oskarżenie o gwałt jest łatwo, facet ma nikłe szanse obronienia się (zresztą jak go puszczą i uniewinnią to się nawet o tym żadna gazeta nie zająknie, bo nie będzie już sensacji) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupia_c Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 17:52 Ciekawe czego się spodziewała - wspólnej modlitwy ? a może czytania lektur Cervantesa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.aster.pl 14.05.12, 18:59 Wedlug mnie bylo tak:poszla do niego zrobila mu loda(a on jej do tego nie przymuszal),po wszystkim powiedzial zeby spadala bo chce isc spac.Krolewnie sie to nie spodobalo,ze potraktowal ja jak szmate i poszla na policje.Ciekawe czy zatrzymali go czy rzeczywiscie dostal areszt.Generalnie gosc w takich sytuacjach jest na przegranej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x15 Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.bakernet.com 16.05.12, 16:15 Gość portalu: minio napisał(a): > Wedlug mnie bylo tak:poszla do niego zrobila mu loda(a on jej do tego nie przym > uszal),po wszystkim powiedzial zeby spadala bo chce isc spac.Krolewnie sie to n Prawie zgadłeś. Naprawdę było tak, że prosiła go, żeby nie kończył w buzi. On solennie obiecał, że tego nie zrobi, a na koniec zamiast dotrzymać słowa przytrzymał ją za włosy i wykorzystał ją do końca, w dodatku wyśmiewając ją jak w potem w łazience wszystko wypluwała złorzecząc. Ona się wściekła, a on tylko burknął "Oj tam, oj tam" i wywalił ją z pokoju. Nic dziwnego, że poszła na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enya Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.uznam.net.pl 14.05.12, 23:29 Rozumiem, że wg ciebie miał prawo ją przymuszać bo przecież "ona powinna się spodziewać". I to go usprawiedliwia? To rzeczywiście głupia jesteś. Dziewczyna oczywiście zapewne wiedziała, że pójdą do łóżka, skoro się rozmyśliła, to znaczy, że facet zabrać się do rzeczy musiał w sposób jej nie odpowiadający. Ona miała prawo się wycofać, on nie miał prawa do niczego jej zmuszać tylko dlatego, że do niego przyszła. Koniec kropka. Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 16.05.12, 15:43 A jak pójdę do sklepu i przymierzę kurtkę, ale dojdę jednak do wniosku że mi nie pasuje to czy właściciel ma prawo mnie zmusić do jej zakupu bo przecież sama poszłam do sklepu i w dodatku na pierwszy rzut oka kurtka mi się spodobała? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... 14.05.12, 20:06 Oni wszyscy tacy. Np. taki Portugalczyk Vincente Osculati: Portugalczyk Osculati Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Poznała w pubie Hiszpana. Skończyło się gwałt IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.12, 20:46 zamarzł jej się latino to ma z dopiero co po znanym polakiem tez by poszła od razu na chatę? nie żal mi tej laski, dostała tylko to o co się prosiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: *.ghnet.pl 14.05.12, 21:16 Przejdzcie sie w nocy po rynku w Krakowie, rzygać mi się chce jak widze te glupie szmaty latajace po klubach. Same szukają to nie żal mi takich, nie wyobrażam sobie tych mlodych k.... w rolach przyszlych matek. Babilon, upadek obyczajow. Dobrze sie zrobic przed impreza , ladnie wygladac, pokazac sie w klubie, wyrwac fajnego kolesia, pobawic sie, po imprezie szukac swoich zdjec na mynight-cie. To wszystko na co was stać pustaki na szpilkach? Odpowiedz Link Zgłoś
gazeta_mi_placi Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si 16.05.12, 15:41 Skąd wiesz jak zabawiała się Twoja matka za młodu? Może dawała na prawo i lewo zanim Cię urodziła i się ustatkowała. Może Twojemu ojcu rogi przyprawiała i dawała analnie komu popadnie. Możesz tego nawet nie wiedzieć bo nie wiele matek się do tego przyznaje swoim dorosłym dzieciom i może być szok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: espana ach te baby IP: *.Red-83-56-150.dynamicIP.rima-tde.net 14.05.12, 21:34 moze nie taka głupia, pewnie teraz kasę będzie chciała wyciągnąć. chciała MACHO to ma, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acotopo Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.183.157.70.dsl.dynamic.t-mobile.pl 15.05.12, 00:36 To był doktor Alban!!! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło si IP: *.dynamic.chello.pl 15.05.12, 06:08 nie zapłacił tyle co było umówione ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGW Niewiadomo jak to bylo IP: *.eset.com 15.05.12, 07:40 moze typiara faktycznie sama poszla, jak sie zaczela zabawa to powiedziala cene a koles stwierdzil ze nie zaplaci. Za to ona mu zaplacila wzywajac policje. Odpowiedz Link Zgłoś
zmija0480 Dożyliśmy czasów, w których jedno słowo kobiety 15.05.12, 08:26 wystarcza do zamknięcia mężczyzny w areszcie. Daje to olbrzymie pole do nadużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Poznała w pubie Hiszpana. Prawie skończyło się ... IP: *.89.98.101.static.crowley.pl 16.05.12, 15:13 e tam czepiacie się laski. Dobrze ze łatwe dziewczyny istnieją, bez nich świat nie byłby tak kolorowy. Może i poszła o 3ciej do domu latino ale może tylko chciała miziu-miziu a nie od razu penetrację albo głębokie gardło. My Polacy wiemy jak postępować z Polkami ale tutaj doszło do szoku kulturowego. ONI NIE SZANUJĄ NASZYCH KOBIET, nie wnikając czy łatwa czy trudna. Polki nauczcie się dawać im po mordzie! Nie sądzę żeby poszło o pieniądze. Studentki z reguły idą na dłuższy układ a nie tak... w ten sposób latino mógłby najwyżej wyrwać leciwą ukrainkę na placu. Chociaż nie wiem czy o 3ciej jeszcze stoją. Odpowiedz Link Zgłoś