viki2lav 14.12.10, 09:01 Mariola, rozpromieniona, pakowala prezenty, jeszcze tylko pletyzmograf dla Leosia i gotowe.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bassooner Re: shopKa 17.12.10, 17:40 ale jaki?! ale jaki?! volumetric air chamber czy circumferential transducer Mariola pobiegła po radę do sprzedawcy... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: shopKa 31.10.11, 10:11 w tym roku rozsądek nakazywał zadbać o prezenty wcześniej. w związku z zazielenieniem się wyspy klienci masowo szturmowali placówki amazonki i merlińskiego. mariola postawiła na prostotę i praktyczność. pstryknęła 'enter' przy artykule: "poręczny pejcz z prawdziwej skóry. uchwyt ozdobiony siedmioma kryształami skurkovskiego". - a co! też mogę coś z tego mieć - pomyślała, nieudolnie maskując wyrzuty sumienia. debet na karcie rzucał złowrogi cień, jak w tragedii greckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: shopKa 31.10.11, 10:29 Leon czknął, beknął i wsłuchując sie w radosny szmerek płynacego żótym stumykiem moczu wstchnął: "Ja zawdy jak nie bekom, to bzdze..." A nad nim szalała złotym lisciem jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: shopKa 11.11.11, 15:01 -J edenascie mgnien jesieni- myslala Mariola, dosztukowujac jedenasty, maly, palec. Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: shopKa 11.11.11, 22:59 jutro jest dziś... a ja walę łiski z lidla... świat schodzi na psy... pomimo że wyprodukowana w GB... ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: shopKa 13.11.11, 12:37 A co z Dog in the Fog. Niby piwo co na psy.. a całkiem smaczne :) Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: shopKa 13.11.11, 22:37 już nawet zapomniałem jak smakuje... teraz rozkochałem się (jako piwosz zawodowy) w Ciechanach, jednak z racji sraczki którą w suwenirze przywlekła mi domu starsza córka z przedszkola leczę się z żoną łiskaczem z lidla i kolą... noc przed nami a pampersy za małe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: shopKa IP: *.elblag.vectranet.pl 14.11.11, 07:59 zawsze możesz zawiązać nogawki piżamy, np gumkami do włosów córki. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: shopKa 16.11.11, 09:46 koniec z koncem zwiaz tez, nigdy niz nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: shopKa 17.11.11, 00:41 zrobiłem jak doradziliście... zawiązałem nogawki od piżamy ale też i rękawy, dla pewności... z rana żona zakulała mnie do piwnicy i wykarczerowała aktywną pianą... teraz już jest dobrze a w uszach dźwięczy mi wodospad niagara Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: shopKa 17.11.11, 09:53 dla pewnosci wykap sie jeszcze w bielince czy innym K/acze/, ale ja nie po to , wlos anielski na chionke potrzebuje, gdzie Aniela? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: shopKa 17.11.11, 23:28 Chcesz ją wyskubać ? Nie jestem pewien czy to nie jest gatunek chroniony Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: shopKa 18.11.11, 22:50 Czy gatunek chroniony podlega ochronie również pośmiertnie ? Ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
biedny_i_glupi Re: shopKa 19.11.11, 10:57 Jak najbardziej, dobrym przykladem jest L.K Odpowiedz Link Zgłoś