Gość: kachna IP: *.bphpbk.pl 23.06.04, 10:05 P.Roman Chochoł podobno fantsatycznie obcina wlosy - slaon ul. Radzikowskiego szukam opinii ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: josif Re: Roman Chochoł fryzjer - CZY WARTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 10:18 Chodziłem do tego zakładu zanim wyjechałem z Krakowa. (oczywiście sam Mistrz nigdy mnie nie strzygł). Byłem zadowolony. 4-6 lat temu był strasznie modny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Roman Chochoł fryzjer - CZY WARTO?? IP: *.bphpbk.pl 23.06.04, 10:39 Czyli ten Pan to sam MISTRZ???? a gdzie w Krakowie można dobrze obciąć włosy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Mi Re: Roman Chochoł fryzjer - CZY WARTO?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 19:28 Ja mogę powiedzieć, gdzie nie strzyc : ten koszmar, który mam na glowie, a który sprawia, że wygladam jakbym była po chemioterapii, zawdzęczam miłej pani z salonu przy ulicy Rakowickiej (taki wypasiony, schowany w podwórku). Więcej tam nie pójdę, o nie. Odpowiedz Link Zgłoś
indiaaa Re: Roman Chochoł fryzjer - CZY WARTO?? 23.06.04, 10:21 weż sobie kupe kasy do tego fryzjera, byłam tam raz, moja mama kilka razy, sam szef nigdy nas nie obcinał a wyszłam średnio zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia09 Re: Roman Chochoł fryzjer - CZY WARTO?? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.06.04, 21:55 Ja kiedyś przyszłam na swoją godzinę a "moja" fryzjerka była jeszcze zajęta,więc zaczął mnie obcinać sam szef,zrobił mi super grzywkę jakieś najmodniejsze ciecie jak sam powiedzial,a potem to już przejeła mnie tamta fryzjerka .Ogólnie bylam zadowolona (najbardziej z grzywki),ale nie była to zadna rewelacja.Było to kilka lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Cezary Pałucha na Rusznikarskiej 14 A IP: *.comnet.krakow.pl 23.06.04, 22:25 prowadzi salon fryzjerski,to uczeń Chochoła. tel 502 550 367. Rewelacja w przystępnych cenach. Zakłd przy kawiarence internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Cezary Pałucha na Rusznikarskiej 14 A IP: *.bphpbk.pl 24.06.04, 07:26 Dzięki i tam jest tez dobrze! ceny myslę, że inne niz tam u samego wodza! Można dzwonić i się umawiać?? dzięki K Odpowiedz Link Zgłoś