Dodaj do ulubionych

Mężczyzna na przęsłach Mostu Piłsudskiego. Ruch...

IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 21:02
Znów ten sam? A w Kobierzynie strajk!
Obserwuj wątek
    • Gość: ZeSrak SKACZ! IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 21:06
      Mam nadzieję że te rozmowy wyglądają tak: "SKACZ! no dalej SKACZ!"
    • Gość: daredevil Re: Mężczyzna na przęsłach Mostu Piłsudskiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 21:38
      "Znów ten sam?" - to samo pomyślałem.

Nie można posmarować wejść masłem? Albo klejem? ;)
    • Gość: POLAK33 Mężczyzna na przęsłach Mostu Piłsudskiego. Ruch... IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 21:48
      po co tyle agresji ....

ok, niech wchodzi kto chce - trzeba tam zrobić barierki i normalne schodki - z dwóch stron ustawić bramki i postawić strażników, a na dole zatrudnić ratownika - całość wydzierżawić ... i niech wchodzi kto chce - ot gotowa od ręki super atrakcja turystyczna - lewe przęsło ruch z podgórza do centrum - prawe w drugą stronę - za przejście 1 zł :) dla dzieci 50 gr ...
      • Gość: mieszkaniec Re: Mężczyzna na przęsłach Mostu Piłsudskiego. Ru IP: *.opera-mini.net 24.06.12, 14:39

A jeżeli ktoś chce zabronić tam wejścia to należy je zabezpieczyć drutami pod wys. napięciem i będzie spokój.
    • Gość: A. Mężczyzna z Mostu Piłsudskiego już na dole. Ruc... IP: *.dynamic.chello.pl 22.06.12, 22:28
      O rany boskie, wszedł na przęsło jak wielu ludzi codziennie? Drogi redaktorze, przęsło to jest ta część mostu między podporami, po niej się zazwyczaj jeździ i chodzi.
      • zabieganab Re: Mężczyzna z Mostu Piłsudskiego już na dole. R 22.06.12, 22:50
        bu a ha ha ha haaaaaaa

no właśnie!
        po to się mosty, wiadukty i inne estakady buduje, co by po ich przęsłach właśnie odbywał się ruch (pieszych albo pojazdów)....

no to jeszcze raz:
        na co wlazł ten zagubiony człowiek?.....
    • big_gadu Moze czas na panie ! 22.06.12, 22:58
      To jest nudne !

Ten sam gość włazi kolejny raz,

czas na panie !!!
      • Gość: uhm Re: Moze czas na panie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 23:06
        Może jeszcze jakieś życzenia co do ubioru pań?
      • Gość: m. Re: Moze czas na panie ! IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.12, 00:32
        najlepiej w kieckach? ;)
    • Gość: Necro Powinniśmy nie wysyłać służb. IP: *.ksi-system.net 23.06.12, 07:02
      Każde wejście tego idioty na most bardzo dużo nas kosztuje. Błagam, nie wysyłajmy służb. Widziałem jak ten facet porusza się po moście na kolanach kurczowo rękami trzymając się konstrukcji. On nie ma zamiaru skoczyć. A że chodzi po moście tak długo, to raczej przypadkiem też nie spadnie. Niech se tam chodzi sam. Jak spadnie, to wtedy przyjedźmy go pozbierać i będzie spokój. No ile naszych wspólnych pieniędzy pójdzie jeszcze na tego debila?
    • Gość: jacus Mężczyzna z Mostu Piłsudskiego już na dole. Ruc... IP: *.77.classcom.pl 23.06.12, 07:20
      kładka bernatka
    • gazeta_mi_placi Mężczyzna z Mostu Piłsudskiego już na dole. Ruc... 23.06.12, 20:41
      Powinien zostać patronem tego mostu, to ten sam co miał skakać w latach : 1997-2012 kilka razy w roku, na ogół w ciepłych miesiącach?
      • Gość: ? Re: Mężczyzna z Mostu Piłsudskiego już na dole. R IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.12, 15:31
        Może artystka Cecylia z domu Malik teraz tam by pospacerowała ?

W stroju topless

I na koniec skok na bungie...

To by ci była dopiero PRAWDZIWA SZTUKA...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka