Dodaj do ulubionych

Spotkania krakowskiej policji z mieszkańcami os...

IP: *.comnet.krakow.pl 24.06.04, 21:49
Pan Komendant Komisariatu III nadkomisarz Popiołek współpracuje tylko z
dzielnicą III Prądnik Czerwony, gdyż jak mówią prowadził kampanie wyborczą
panu przewodniczącemu tej dzielnicy, który odwdzięczył mu się przeforsowaniem
decyzji o budowie komisariatu na swoim terenie. Niestety z uwagi na całkowity
brak zainteresowania problemami Dzielnicy IV Prądnik Biały, Zarząd Dzielnicy
cofnął dotację finansową dla Komisariatu. Jak długo bedzie trwał ten stan
rzeczy ? Na terenie byłego Komisariatu Prądnik Biały nikt w porze wieczorowej
nie uświadczy patrolu policyjnego. Strach wyjść na ulicę.
Obserwuj wątek
    • Gość: zły dotyczy tylko dzielnicy III IP: *.comnet.krakow.pl 24.06.04, 21:51
      Pan Komendant Komisariatu III nadkomisarz Popiołek współpracuje tylko z
      dzielnicą III Prądnik Czerwony, gdyż jak mówią prowadził kampanie wyborczą
      panu przewodniczącemu tej dzielnicy, który odwdzięczył mu się przeforsowaniem
      decyzji o budowie komisariatu na swoim terenie. Niestety z uwagi na całkowity
      brak zainteresowania problemami Dzielnicy IV Prądnik Biały, Zarząd Dzielnicy
      cofnął dotację finansową dla Komisariatu. Jak długo bedzie trwał ten stan
      rzeczy ? Na terenie byłego Komisariatu Prądnik Biały nikt w porze wieczorowej
      nie uświadczy patrolu policyjnego. Strach wyjść na ulicę.
    • Gość: gorszy Re: Spotkania krakowskiej policji z mieszkańcami IP: *.taunet.biz / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.04, 23:03
      Zapewne głos aktywnego działacza dzielnicy IV,który uczynił wiele w kierunku
      poprawy bezpieczeństwa i innych ważkich dziedzin życia mieszkańców Prądnika
      Białego...Byle do następnych wyborów.
    • zielonki Re: To brzmi jak z soclekturki: 25.06.04, 00:08
      Cytata: "Funkcjonariusze policji spotykają się z mieszkańcami Dzielnicy III i
      IV na klatkach schodowych i w szkołach, żeby lokatorzy nie musieli chodzić na
      komisariat. Zbierają informacje, poznają problemy, nawiązują kontakty".
      Śmierdzi mi to jakimś fałszem i pozorowanym działaniem.
      • Gość: H56 Anschluss IP: *.comnet.krakow.pl 25.06.04, 10:45
        Przewodniczący dzielnicy III Prądnik Czerwony chce wchłonąć pod swoja
        jursdykcję dzielnicę III Prądnik Biały. W chwili obecnej dokonuje się
        likwidacja b,Komisariatu przy ul.Radzikowskiego który stanowi jedynie bazę
        logistyczną dla dzielnicowych. W tym komisariacie już nikt nie złosi
        przestępstwa, bo cały wydział kryminalny p.komendant Popiołek przeniósł na
        ul.Pędzichów na terenie Śródmieścia, a w niedalekiej przyszłości mieszkańcy
        Bronowic,Azorów,Toń, Krowodrzej Górki,Pradnika Białego wszelkie nieprawidłowości
        będzie zgłaszać na ul.Strzelców /okolice Batowic/.Już teraz nie można uświadczyć
        na tym terenie policjanta, a co bedzie póżniej ?
        • Gość: fcf Re: Anschluss IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.06.04, 16:50
          A komisariaty na Mazowieckiej i Krolewskiej to co ?
    • Gość: dexter Re: Spotkania krakowskiej policji z mieszkańcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:12
      A ja słyszałem, iż przewdodniczący Dzielnicy III, Piotr Sularz dogadał się z
      Szatanem. W zamian za prezydenturę Krakowa Sularz pozwoli mu przenięść do
      Dzielnicy III siedem bram piekieł. Ludzie opamietajcie się.
    • Gość: dexter Re: Spotkania krakowskiej policji z mieszkańcami IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 17:24
      A ja słyszałem, iz przedowniczacy Dzielnicy III, Piotr Sularz dogadał się z
      samym Szatanem. Za prezydenturę Krakowa Sularz obiecał mu przeniesienie siedem
      bram piekieł na teren Dzielnicy III. Ludzie opamietajcie sie w Waszych teoriach
      spiskowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka