Gość: 123 IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 18:39 Mam nadzieje ze pójdzie siedziec!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ratler Re: Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata w IP: *.krakow.pl 31.07.12, 18:59 siedzieć ? za naszą kasę ? po co ? zrobić mu to , co on zrobił psu i obiecać , że za każdym razem ,gdy tylko jakaś niecna myśl mu przyjdzie do głowy, to nastąpi powtórka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kynolog Grożą mu 3 lata w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 19:58 nie przypalał... to taka nagonka tvno-ska- jak z madzia, srevikiem iin. dobrze sie sprzedaje. a psinka kłapneła juz dziecko nowego szczęsliwego właściciela, i nie ma morderczych instyktów- sięgnij po ciasteczko na ziemii gdy bulterier jest w tym samym pomieszceniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Grożą mu 3 lata w IP: *.ghnet.pl 31.07.12, 21:01 to idioto nie siegaj po ciasteczko,zwierze to zwierze, jak czlowiek nie umie nad nim zapanowac to sam jest zwierzeciem. jak ty sie źle zachowujesz to cie ktos leje prętem? może powinien to byś takich debilizmow nie wypisywal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Idiot poziom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 22:18 ja ta nie wiem, bo to nie ja się schyliłem odruchowo po ciasteczko , które mi upadło (podczas czytania, pisania czy ogładania przy okazji chrupiąc) i nie wiem jak by m się zachował (obronił) przed bulterierem. Swojego psa przy misce też nie głaszczę. natomiast przypalanie psa to wymysł, a czy kłapsnąl dziecko nowego (zachwyconego) własciciela -proszę dociekać na własną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domino Re: Grożą mu 3 lata w IP: *.swidnica.mm.pl 01.08.12, 15:35 Co ty KYNOLOGU - TROLLU pier...sz, że ugryzł dziecko nowego właściciela!!! Nic takiego nie zaszło, a pies na forum bulterierów ma swój temat i można poczytać wpisy nowego właściciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... IP: *.fema.krakow.pl 31.07.12, 20:49 Tak, może jeszcze dożywocie. Przy generalnie śmiesznie niskich wyrokach w Polsce - za takie coś trzy lata - to chyba jednak przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... IP: *.ghnet.pl 31.07.12, 21:11 Kundel nie bulterier ze mu lba nie odgryzl, powinien isc do wiezienia za zdrade swojej rasy rowniez do wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 21:52 sam mam psiaka i wiem że to jest wielki przyjaciel,a temu oprawcy dac maxa 3 lata i jeszcze wpie...ć tak jak on temu pieskowi robił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Nic mu nie zrobią IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.12, 22:10 Spokojnie, dla sędziów zwierzę to przedmiot, więc koleś może spać spokojnie. Sędziowie z Opola: Artur Grabowski, Waldemar Krawczyk i Andrzej Polański skandalicznie złagodzili wyrok Karolowi Urydze za zagłodzenie pięknej i łagodnej suczki Korby. Sędzia Artur Grabowski tak oto argumentował: "- Można wyobrazić sobie, że niejednokrotnie zetkniemy się z przestępstwami, które będą o wiele drastyczniejsze w formie, będą dotyczyły większej liczby zwierząt albo rzadszych gatunków. Dlatego też sięgnięcie do kary maksymalnej dwóch lat więzienia byłoby w tym przypadku nieuzasadnione". Bulterier to nie jest rzadki gatunek. Niestety, to my sami pozwalamy na to, by tacy sędziowie nas sądzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Ś Mam nadzieję... IP: *.79.77.194.atman.pl 31.07.12, 22:23 że tym razem trafi na sędziego, który choć trochę kocha zwierzęta i przywali mu solidny wyrok. Byle nie zawiasy, zawiasy są o d... potłuc. Nieuchronność kary, szybki wyrok, niekoniecznie długa odsiadka ale wykonana natychmiast, to jest to czego boją się ludzie, którzy łamią prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
daboni Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... 01.08.12, 06:32 Dlaczego my mamy płacić za jego pobyt w więzieniu? Kiedy wreszcie za takich gnoi sądy przestaną karać społeczeństwo a zaczną sprawców?! Zamiast pierdla zasądzić bardzo wysoką grzywnę (np. 10 tyś zł) na rzecz ośrodka, albo organizacji opieki nad zwierzętami + pokrycie wszelkich kosztów leczenia psiaka + upowszechnienie wizerunku. Kwestie finansowe oczywiście z bezwzględną ściągalnością, jak nie z gnoja, to z jego rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
jackers_ea Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... 01.08.12, 08:56 Nie gadać tylko karać i to w trybie przyspieszonym.Jestem za grzywną za takie przestępstwa i zakazem chowu zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto za? Bił i przypalał bulteriera. Grożą mu 3 lata wię... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 13:57 zrobic mu podobnie obezwladnic go potem twardym...narzedziem miedzy posladki az mu krew po nogach poleci potem przypalic krocze papierosem a za tydzien powtorka Odpowiedz Link Zgłoś