Dodaj do ulubionych

long nie zna historii

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:20
słask w dawnych czasach zawsze był czeski a chwilami niemiecki lub Polski a
ty chlopie o cieszyn nienawidzisz czechow, no wez przestan.
Obserwuj wątek
    • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:29
      Zamiast na historię chodziłem na jabłka!! ;o{))).
      • Gość: Czechy Re: long nie zna historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:30
        no to mow tak a nie pisz ze nam cieszyna nie zwrocili.
        • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:33
          Za ci... przepraszam !!,ale jestem dzisiaj fest wku....ny!!!.Wejdż głebiej w
          historię...dobra rada!!!.
    • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:31
      Czesi byli pierwsi do wchodzenia do Polski w związku z wprowadzeniem stanu
      wojennego .Havel to nie wszystko,Zapamiętaj.Schowaj "żołnierza wolności"i
      pogrzeb parę wieków wstecz to Zrozumiesz!!!.Ciponiu!!!
      • Gość: Czechy Re: long nie zna historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:33
        a czyje wojska pierwsze wjechaly do pragi? przypomnij sobie to bedziesz
        wiedzial dlaczego czesi tu tez jako pierwsi chciali.
        • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:35
          My mieliśmy być wentylem bezpieczeństwa!!!.Polacy pierwsi zginęli w
          Pradze,wpadli czołgiem do Wełtawy nie chcąc najechać na Czechów!!.
          • Gość: Czechy Re: long nie zna historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:37
            to jest takie tlumaczenie, wiadomo za wszystko byli ruscy winni i gdby nie
            ruscu to ani my bysmy nie mieli nic do czechow ani oni do nas.
            • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:39
              Wbrew pozorom nie!!!.Ruscy chcieli nas pominąć to był 1968 rok.może już żyłeś
              to powinieneś pamiętać co się u nas działo,my jako naród dla ruskich byliśmy
              niepewni!!!.
              • Gość: Czechy Re: long nie zna historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:41
                no bylismy nie pewni ale im tez nie wypadalo wjezdzac pod ruskimi flagami do
                czech wiec powysylali polakow aby czasi do nas mieli zale.
                • longwehicle Re: long nie zna historii 02.07.04, 00:47
                  Te antagonizmy nie powstały w 68 ,one nabrzmiewały od wieków.To był i jest
                  husycki naród/mnie to wali/,to wystarczyło do powstania waśni ,które ciągnęły
                  się i ciągną jak warkocz komety!!!.
                  • Gość: Czechy Re: long nie zna historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:50
                    ale im przeszlosc chyba lata z gory na doł
                    • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 00:54
                      Pierdzielicie gupio
                      • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 00:55
                        A ty kolego, cham do towarzystwa!!!
                        • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:10
                          Ja nie curwuje
                          • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 01:14
                            Jak dostaniesz dowód osobisty i czynne prawo wyborczew to zaczniesz
                            curwować!! ;o{))).
                            • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:16
                              A ile razy już głosowałeś. miałem na mysli wybierałeś.
                              • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 01:18
                                tyle razy co nie zaczynałem dnia od curwowania!!1
                                • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:20
                                  1 słownie jeden? a na referendum (to 3x TAK)
                                  • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 01:25
                                    3x tak to Twój tata głosował!!!!
                                    • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:27
                                      no i z kąd to przypuszczenie ?
                                      jednak jak w tytule.
                                      • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 01:30
                                        Wiesz co wybrałem dla Ciebie-chyba najbardziej pasuje.... buc z wyboru longa!!
                                        • Gość: czech Re: long cham z wyboru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:30
                                          ide spac
                                          • longwehicle Re: long cham z wyboru 02.07.04, 01:31
                                            Chyba najrozsądniejsza decyzja!!!.Miłych snów!!.
                                          • Gość: SMART Re: long cham z wyboru IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 01:32
                                            ja też.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka