Dodaj do ulubionych

Kraków - Wsei na ul.Filipa

IP: w3cache.* / 81.219.246.* 04.07.04, 22:20
czy ktos z Was tam studiuje <informatyka w zarzadzaniu> ,bede wdzieczna za
informacje
iza
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzycho Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 04.07.04, 22:28
      Czesc! Moja kumpela studiuje tam zarzadzanie nieruchomosciami i ogolnie mowi ze
      uczelnia jest bardzo fajna. Na pewno mowi ze lepsza niz Frycz bo w sumie obie
      sa prywatne i sie placi ale we Fryczu to podobno kasa sie tak liczy ze szkoda
      gadac. Idz na WSEI. :d
      • Gość: iza Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: w3cache.* / 81.219.246.* 04.07.04, 22:32
        a jakie oplaty?
      • Gość: Ania Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: 195.150.115.* 04.07.04, 22:42
        A co to za cudo WSEI? Frycz może nie jest najlepszy, ale przynajmniej wiadomo
        co to jest.
        Nie kończ szkoły, o której nikt nie słyszał. Będziesz potem szukac pracy i co
        powiesz? Że skończyłas takie coś?
        • Gość: Krzycho Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 04.07.04, 23:16
          WSEI ma podpisane jakies umowy z AE Kraków wiec potem sie tam jakos przechodzi
          i robi magistra a ta szkola jest nawet znana, a co do Frycza to jakies mi to
          nie odpowiada i wole isc na WSEI. Oplaty :/ hm.. cos kolo pewnie 1600 - 1800
          semestr. Jutro jade sie wlasnie dowiedziec co i jak tam.
          • Gość: iza Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: w3cache.* / 81.219.246.* 05.07.04, 22:25
            no juz wszystko wiem.Szkola jest znana,istnieje juz kilka lat <slyszalam o
            niej jeszcze bedac w LO a to nie bylo 1 czy 2 lata temu:-)>.Oplaty ok,bo 300 zl
            miesiecznie.Ale na rozowe zdecydowalam sie w WSH:-)
            iza
            • Gość: Ania Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: 195.150.115.* 05.07.04, 23:39
              Mylisz się... szkoła jest może znama wśród uczniów, ale na pewno nie wśród
              pracodawców.
    • Gość: ktos z wsei Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: *.mixelectronics.pl 12.07.04, 08:53
      szkola jak szkola ... koncze wlasnie 1 rok informatyki i powiem ze moze poziom
      nie jest najwyzszy (czytaj dogodne formy zaliczeń) ale i dość duża ilość
      wykładowcow na odpowiednim poziomie. Zdarzają się perełki które nie mają
      pojęcia o nauczaniu ... ale w większości przypadków jest ok.

Jeśli chodzi o fajność uczelni to okreslam ja na poziomie 4 w skali 5
      stopniowej.

Uczelnia dodatkowo ma podpisane umowy z AGH i AE wiec mozna tam kontynuuowac
      nauke.

Poziom zajęć z informatyki na pierwszym roku jest bardzo marny, lecz podobno
      dopiero w 3 semestrze zaczyna sie jazda.

Pozatym miły pub w uczelni pozwala na dogodny odpoczynek miedzy wykladami:-)

i jeszcze jedno ... cena, jeśli studiujesz zaocznie to miesieczne czesne
      wyniosi 320pln

pzdr
      tomek
    • Gość: aj Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: 195.150.92.* 12.07.04, 16:33
      rok temu myslalem nad studiowaniem informatyki w tej szkole ale zdecydowalem
      sie na WSZiB. Co prawda kosztuje troche wiecej ale pojawia sie na dosc dobrych
      miejscach w rankingach (Rzepa) i ma calkiem niezly poziom. Z tego co wiem to we
      Wsei wiekszosc wykladowcow jest z AE, natomiast we WSZiB na informatyce
      wiekszosc wykladowcow jest z AGH. Poziom nie jest za wysoki (za trudno) ale tez
      nie siega bruku pod tytulem informatyka AE i pokrewne.
      polecam. jak chcesz wiecej info napisz na mil@hotmail.com
      • Gość: A Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: 195.150.115.* 12.07.04, 22:10
        Poziom nie jest za wysoki (za trudno) ale tez
        >
        > nie siega bruku pod tytulem informatyka AE i pokrewne

Znowu ktoś kto nie dostał się na porządną, państwową uczelnię leczy swoje
        kompleksy.
        • Gość: aj Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: 195.150.92.* 15.07.04, 17:36
          co prawda nie studiowalem info na AE ale od 10 lat pracuje miedzy innymi z
          ludzmi po tej uczelni - wypadaja szczegolnie blado w porownaniu z absolwentami
          innych szkol (np. AGH). Nie twierdze ze AE jest nieporzadna uczelnia ale
          informatyka (przynajmniej jakis czas temu) na AE to porazka.
          • Gość: wsei Re: Kraków - Wsei na ul.Filipa IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 22:03
            Niestety ja nie polecam szczerze tej uczelni, co prawda jeśli chodzi o poziom nauczania oceniam na w miarę dobry, ale jeśli chodzi o opłaty to robią przekręty których padłam niestety ofiarą i jedyne co po tej uczelni się ma to że poszło się z torbami. Jak chcesz wybrać WSEI to lepiej zawróć z tej drogi i wydaj pieniądze na jakąś porządną uczelnie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka