Gość: magg IP: *.14lo.lublin.pl 05.07.04, 12:36 Dostalam sie na AE, ale nie wiem jak i do kiedy potwierdzic, ze chce tam studiowac.Czy dostane jakies zawiadomienie poczta? Czy ktos cos wie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luqazs Re: AE IP: *.pradniki.sdi.tpnet.pl 05.07.04, 13:15 Powinnas dostac potwierdzenie poczta, tak mi sie przynajmniej wydaje i tam bedzie wszystko napisane co dalej. Na jaki kierunek sie dostalas i ile mialas punktow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek_Rz Re: AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 16:02 No pytalem sie poprzez maila i mi napisali ze dostane zawiadomienie poczta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magg Re: AE IP: *.14lo.lublin.pl 05.07.04, 21:17 na stosunki miedzynarodowe. mialam 76 punktow. Nie wiem od ilu przyjmowali ale to juz chyba bez znaczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karla Re: AE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:42 gratuluję :-) na bank zawiadomienie dostaniesz pocztą już na dniach. Ja też sie dostałam na AE na finanse i bankowość, miałam 80 pkt. jestem bardzo ciekawa od ilu pkt przyjmowali na ten kierunek, od ilu na stosaunki miedzynarodowe i od ilu wogóle mozna sie było dostać na AE (na cokolwiek). jak ktoś ma takie info, ale w miare pewne, to bardzo prosze :-))) pozdrowienia dla wszystkich przyszłych studentów AE Odpowiedz Link Zgłoś