Dodaj do ulubionych

Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie..........!!

16.07.04, 02:29
Czyli poniedziałek od 19.00 !!.OK.Noc wyszła barowo,a ja zastanawiam się czy
jestem sukinsynem????.Wyobrażcie sobie ,że zawiozłem dzisiaj świnkę morską na
operację usunięcia guza do weterynarza,zapłaciłem za to sporo kasy,nic nie
byłoby w tym szczególnego,gdyby nie fakt ,że sprzedała mi w dniu
przyniesienia jej do domu przez młodszego astmę alergiczną!!.No cóż muszę z
nimi obiema żyć,jednej i drugiej się nie pozbędę,jedna jak esperal mam w
niedostępnym miejscu/oczywiście diabła za skórą nie mam !!;o{)))/a drugą
kocha mój syn więc....jest i będzie!!!.tylko astma razem s sreduszkiem dają
mi w dupsko!!!.Cholera ,niech ktoś powie ,że nieszczęścia nie chodzą parami!!.
Zapowiadają sakramenckie upały na koniec tygodnia...podejrzewam ,że na forum
w weekend będzie pusto jak na księżycu!!!.Więc tym co na morzu,pomyśnych
wiatrów,tym co będą wcinać grilla pomyślnych wiatrów!!!.
Obserwuj wątek
    • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 16.07.04, 05:23
      Cześć!!!
      zastanawiam sie czy już nie śpisz,czy jeszcze nie śpisz ? Świnka to żaden proble
      jak słyszałem to w jakimś kraju jest przysmakiem. Ja mam dwa kocury ale te są
      chyba niejadalne.ha,ha W żaden inny sposób nie potrafiłbym sie pozbyć tych
      moich kumpli tym bardziej,że moja ukochana córcia, chyba by sie mnie wyrzekła.
      Ty masz astme a ja mam kłaki i co rusz któregoś z artystów na klawiaturze.
      Własnie wzeszło słoneczko,pieknie spiewają ptaszki za oknem,bedzie ładny
      dzionek. Alleluja i do przodu.
      • Gość: MICHAL SPOKO mowi szefo!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.skane.se 16.07.04, 05:28
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 16.07.04, 05:36
        Witaj H56!!!!
        Teoretycznie zakończyłem spanie o 1.30 i tak sobie siedzę,kużwa!!!.Mam dzisiaj
        huk pracy,wizyty u lekarzai kupę jazdy po mieście.katastrofa!!!.Wiesz jak się
        jeżdi w piątek po Krakowie,te matoły jeżdżą zamyślone,nie patrzą co się
        dzieje,o dzwona nie trudno.Pogoda jeszcze nie tak hoop do przodu,niby słońce
        ale chmur też trochę jest!!!.Mogłoby dzisiaj byc tak na pół gwizdka-dla tych co
        pracują !!.Dla tych co na plaży jak najwięcej słońca życzę!!.A tobie udanego
        porannego wybiegu!!.
        • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 16.07.04, 05:52
          już jest piątek ? mamuniu jak to leci. Życzę również miłego dnia.
          • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 16.07.04, 06:17
            Ja jeszcze nie spie, ale niedlugo zawola mnie lozeczko...
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 05:52
      Zapowiada się piękny ,upalny lipcowy dzień.....Wakacje,wyjazdy,powroty.Dzisiaj
      miasto napewno wyludni sie do póżnego popołudnia,tak jak nasze forum!!.Ja też
      zaraz wyjeżdżam nad pięknoe jezioro,ze 100 ha wody,najwyżej 20-30 osób wkoło 10
      km od Krakowa>Bajka,spokój,las,trawa,piasek na plaży,trzeba coś
      wiecej???.Grillek aż będzie furczał,szaszłyczek,bitki schabowe w sosie
      borowikowym,ze świeżymi borowiczkami w sosiku.Grecka sałatka,świeże
      bułeczki,zimne piwko,i mineralna.Kocyklub leżaczek.w południe do wody,i
      moczę.....!!.Więć moi drodzy jjaaaaaaaaaazzzzdaaaa!!!.
      • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.07.04, 06:25
        uwazaj na pijawki..
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 06:26
        Ja jeszcze nie spie- wlasnie wrocilam z pracy... I sie nie wyspie, bo jutro
        rano wyjezdzam w gory. Co prawda pogoda podla sie zrobila - caly dzien zarowa,
        teraz deszcze, ale nie dam sie. Kupilam sobie dzis buty do lazenia po gorach,
        wiec nie ma takiej opcji, zebym ich nie wyprobowala.
        Pozdrawiam:)))
        • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.07.04, 06:43
          czy ciekawa chociaz ta nocna praca?
          • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 06:52
            Pijawki ,pijawkami ,ale tam się rybki
            łowi.Karpik,sczczupaczek,okonek...prima!!!.
            Tak,że zabawa na całego,a na koniec moczenie kija!!.
          • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 06:56
            Gość portalu: Antypod napisał(a):

> czy ciekawa chociaz ta nocna praca?

Czy ja wiem, czy ciekawa?? Managerowanie...
            • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 18.07.04, 07:13
              a klienci zadowoleni aby?
              • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 13:37

> a klienci zadowoleni aby?

Wracaja... Wiec chyba nie jest zle!:)
                • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 19.07.04, 00:23
                  >Wracaja... Wiec chyba nie jest zle!:)

a moze tylko cierpia na bezsennosc?:)
                  • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 19.07.04, 05:39

> >Wracaja... Wiec chyba nie jest zle!:)
                    >
                    > a moze tylko cierpia na bezsennosc?:)

Moze... Kto wie. Najwazniejsze, ze wracaja, zawsze szefom moge to powiedziec i
                    dalej ja jestem na plus;)))
        • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 06:56
          Witaj mika 1!!
          A gdzież to tak leje????.........
          • Gość: H56 Re: Trzeba podpisać listę obecności IP: *.comnet.krakow.pl 18.07.04, 08:02
            a gdzie Ty Longi masz jezioro koło Krakowa ? chyba nie okreslasz mianem jeziora
            tych glinianek na Kryspinowie gdzie miejsce trzebA sobie zajmować od szóstej
            rano. Polecam tereny na pojezierzu pomorskim.
            • longwehicle Re: Trzeba podpisać listę obecności 18.07.04, 18:27
              Z tymi 50 ha to przesadziłem ale 10 ha jest,cudowne wyrobiska koło Przeginii!!!.
              Cholera dzisiaj i tam zjechało się narodu,ale było cudownie!!.Grill odjazd!!!!.
          • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 13:37
            longwehicle napisał:

> Witaj mika 1!!
            > A gdzież to tak leje????.........

W Nowym Jorku lalo... Ale teraz jest w miare spoko, wiec pakuje moje sliczne
            nowe buty i jaaaade:)))
            Milego dnia, a w zasadzie juz u Was, popoludnia...:)
            • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.07.04, 18:25
              Wiesz Mika ,ja sklerotyk jestem!! ;o{))).Przecież.......
              • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 19.07.04, 05:41
                longwehicle napisał:

> Wiesz Mika ,ja sklerotyk jestem!! ;o{))).Przecież.......
                No problem:))) Zawsze moge przypomniec;)

Ja dzis w gorach bylam. I nad rzeka:) Najpierw dotarlam na wierzcholek gory, a
                potem, po zejciu na dol i po obiedzie, zasiadlam na plazy nad brzegiem rzeki i
                bylo boooooosko:)
                Niestety, jutro do pracy... Ale jeszcze mam noc przed soba - wyspie sie:))

Long, a Ty gdzie jestes??? Prawie szosta i Ty spisz???? SKANDAL;)))
                • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.07.04, 04:25
                  Niedziela ,nie tylko mnie przyłożyła.Tak upalnego dnia nie było jeszcze w tym
                  roku.Wczoraj ,też nie było lepiej a kilka burz w ciągu dnia zrobiło
                  swoje.Powietrze zrobiło się b.wilgotne,ciężko będzie dzisiaj złapać oddech.Mam
                  nadzieję ,że obęjdzie się dzisiaj bez deszczu ,a jednocześnie o parę stopni się
                  ochłodzi.To nie złośliwostki,upały są dobre na wczasach,ale dla pracujących w
                  mie.ście to zmora!!.
                  • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.07.04, 06:32
                    U mnie padalo...:(
                    Ide spac. Long - trzymaj straz;)
                    Milego dnia:)))
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 21.07.04, 05:54
      Upały spowalniaja!!!
      Wszystko zaczyna toczyć się na "pół gwizdka",wczorajszy dzień był tego
      doskonałym przykładem.Przysnąłem oglądając Shreka 2 z polskim dubbingiem-to
      katastrofa!!!.Jazda po mieście,to też wczoraj była jatka na całego.Kierowcy
      zachowywałi się jak błedne owce!!.Dzisiejszy dzień też ma być podobny choć jest
      nadzieja na burze.
      • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 23.07.04, 00:35
        jak tu usnąć,przy takiej parówie. Już myślałem ,że pokropi.
        • arcus_sk Nareszcie chłodna noc - ale nie w Krakowie... 23.07.04, 01:23
          A 100 km na zachód od Waszego grodu sobie popadało, pogrzmiało, poooowiało i
          ten okropny upał rozegnało. Nareszcie pierwsza noc bez tej okropnej parówy!
          ...a mimo to spać się nie chce, w taką rześką noc :-]

Wysyłam strumień chłodu do Was, ale kiedy dotrze to nie wiem - może w
          niedzielę...

Ukłony i współczucia
          ARC
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.07.04, 05:52
      Złe dni dla sercowców,znowu nasze urządzenia działają jak nasza gospodarka,czyli
      do d......!!!.Otrzymałem najnowsze badania z mojej branży spadek produkcji od
      68% do nawet 96% w Polsce półn-wsch.Yo jest katastrofa ,która odbije się nam
      dopiero głeboko z żoładka na przednówku przyszłego roku.Jaki rząd nie nastąpi
      po obecnym,to i tak miasto wyjdzie na ulicę.Bieda jest już
      nieprawdopodobna,lombardy tłuką niesamowite obroty,idzie zwłaszcza stare
      złoto,czyli ludzie starsi nie mają już pieniędzy i pozbywają się rodzinnych
      precjozów!!.Tylko wieś ma się dobrze,i będzie się miała jeszcze lepiej,do
      tego stopnia ,że za dwa lata przestanie sie pchac na studia do miasta-jedynie
      na rolniczo-ogrodnicze kierunki będzie dalej popyt.Ale się probiło,jestem
      pewny,że w pierwszych wrześniowych badaniach OBOP-U LPR będzie już na pierwszym
      miejscu.Wtedy daję SKKS-OWI lagą w łeb i "uśpionego" wywoże do Portugalii,lub
      Grecji.Tragiczny kraj,kraj bez przyszłości,perspektyw,kolejne następujące po
      sobie stracone pokolenia.Kolejne też pokolenia politycznych OSZUSTÓW,którzy
      mamią i oszukują nas Polaków.Wieje zgrozą,smiertelnym pomorem,nocą długich noży
      i kolejnym 2-metrowyn prawie Adolfem!!!.Ale mi w maju ubliżaliście,gdy pisałem
      że sprzedano nas Francji i Niemcom,że Unia nam wyjdzie bokiem.Teraz "wielki
      Adolf" zbija na tym polityczny kapitał,a my odmawiamy sobie i naszym dzieciom
      kolejnej rzeczy.Jeszcze tak dalej,nie będzie z czego i czego sobie odmówić!!!
      W tym nastroju,życzę Wam usanego ,słonecznego i refleksyjnego weekendu!!!.
      Udanych wakacji,pogody i możliwości powrotu do pracy po urlopie-dużo się zmieni
      na koniec sierpnia-niestety!!.
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.07.04, 06:27
        Bedzie dobrze... Kiedys w koncu musi byc lepiej... Poki co - niech sie pogoda
        poprawi, bo leje okrutnie...:(
        • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.07.04, 10:38
          >bo leje okrutnie...:(

pozdrawiasz nas z lejlandii ??
          • longwehicle Re:Antypodku!!,to ja się cieszę że Żyjesz!!!;o{))) 24.07.04, 11:44
            Witaj myśliwy,bałem się ,że uszkodziłeś się na polowaniu własnym sprzętem!!!.
            Oj przydałby się tutaj,wtedy tak jeden po drugim stukalibyśmy tych sqsynów!!!.
            Postudiowałem dzisiejszą GW-jestem przerażony,jak nas oszukuje i rząd i
            Gazeta!!!.Zatracili już instynkt samozachowawczy i rzną nas prosto w oczy i
            odbyt!!!.To jest nieprawdopodobne,upodlono nas do szpiku kości.Ten naród już
            nigdy nie powstanie !!!.
      • Gość: Antypoo00OOOd dziekujemy, ze zyjesz!! IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.07.04, 10:36
        a Michcik i Acidowski beda sie spowiadac za swoje grzechy oraz wasze i nasze, a
        takze psa Fafika, nie mowiac juz o Unych
        • Gość: H56 Re: dziekujemy, ze zyjesz!! IP: *.comnet.krakow.pl 24.07.04, 11:42
          to nie Unia Europejska jest winna, przecież to nasi rodacy nas okradają i ci z
          lewa i ci z prawa. Jedyną grupą która wyszła pozytywnie na transformacji, to
          oszuści i kościół katolicki. Łudziłem się ,że po zjednoczeniu Polskę najadą
          różnego typu kontrolerzy i zrobią porządek z tymi wszystkimi przestepcami w
          białych kołnierzykach, ale niestety nic się nie zmieniło. W skali tak duzego
          kraju jakim jest Polska, ludzi skazanych za przestępstwa gospodarcze można
          policzyć na palcach. No ale kto ma egzekwować prawo które chroni przestepców i
          przestrzeganiem tego prawa zawiadują przestępcy.Pozostaje tylko sie upić i wyć
          z bezsilności do księżyca. Niech tą czerwono-czarno-zieloną mafię jak
          najszybciej szlag trafii.
          • longwehicle Re:H 56 następny raz pijesz z nami obowiązkowo!!!! 24.07.04, 11:46
            Inaczej Twoje "brylanty" zostaną poddane dezintegracji i Będzieśz
            cienkopisał!!!,cienkopisiał,cienkopiskał!!! ;o{))).
          • Gość: Aleksander WZIĄŚĆ SPRAWYW SWOJE RĘCE ... IP: *.krzeszowice.net.pl / 213.199.198.* 24.07.04, 11:48
            Ja też jestem wkurzony na to co dookoła się dzieje . Musimy wziąść sprawy w
            swoje ręce ( ja np. 3 lata temu przejałem maleńką szkołe przewidziana do
            likwidacji i prowadzę na zasadzie działalności gospodarczej i .. istniejemy ,
            ba , nawet stac mnie raz w tygodniu wozić dzieci na basen za darmo , ale to
            tylko przykład )tzn. wstępowac do jakiejś partii i leczyc od środka ( powiecie
            utopia ) . Pytanie tylko do jakiej ? Patrząc na scene polityczną dzis to chyba
            do żadnej która jest w sejmie , może Unia Wolności ...
            Miłego dnia
    • Gość: greta Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:35
      ..ja juz wstalam, i smialo moge chlonac dzisiejszy dzien..a zapodiada
      sie..ciekawie
      ..tak mysle..
      • ligia12 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.07.04, 11:39
        u mnie też zapowiada b.ciekawy dzień.........
      • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.07.04, 11:46
        nie mysl, tylko chlon, chocby wezlami chlonnymi.. !! a na naszej polkuli dla
        odmiany zimnica.. nawet snieg pada gdzie niegdzie!!
        • longwehicle Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). 24.07.04, 11:49
          Ty sobie robisz śnieżno-jajeczne kulki z kolegi na drugiej półkuli!!.
          • Gość: Antypod Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.07.04, 11:52
            hej Longi!! wybrali cie dawno temu premierem nowej zelandii.. do tej pory do
            ciebie nie dotarlo?
          • Gość: greta Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 11:54
            a zapowiadalo sie ciekawie..
            • longwehicle Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). 24.07.04, 12:03
              Czy Nowa Zelandia jest na tyle mocna ,żeby daćw tyłek .......!Jeśli tak
              obejmuję premierostwo i natychmiast atakuję desantem Wiejską!!!;o{))).
              • Gość: greta Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:07
                ..tak trzymac Panie Premierze..;))
                • longwehicle Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). 24.07.04, 12:11
                  Cholera tylko nie za bardzo wiem co??? :o{))).
                  • Gość: greta Re:Nie Rób ze mnie bałwana !!!;o{))). IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 12:19
                    ..jak to mozliwe..czyzby nie wszystko pod kontrola.. ???
                    ;))..
                  • Gość: Antypod legendarny premier new zealand IP: *.nsw.bigpond.net.au 24.07.04, 12:32
                    Lange, czyt. Longi
                    www.primeminister.govt.nz/oldpms/1984lange.html
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.07.04, 05:49
      Witajcie!!
      Niedziela,wypadałoby pospać trochę dłużej-nic z tego!!.Organizm budzi i domaga
      się kolejnej dawki lekarstw,kolejnej jak codziennie czyli moje ciało nie reaguje
      inaczej na niedzielę.Dusza tak,odczuwa potrzebę cotygodniowego
      misterium.Misterium które z mlekiem matki zostało mi dane i jest do dzisiaj
      we mnie.Wracając do ciała,także inni tak samo to odczuwają,ale ich dusze mają
      lub nie inne potrzeby,o których nie można się rozpisywać bo znowu ściągniemy
      na Forum K.całe rzesze czubków i kosmitów!!!.Jak na razie pogoda jest
      niewyrażna,niebo zasnute chmurami nic nie wskazuje na totalną lampę jak wczoraj
      prognozowano.Ja wychodzę z domu aby zaszyć się gdzieś do cienia i chłodziku!!.
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.07.04, 05:59
        Ja tez, ja tez... Ale dopiero jutro. Teraz noc przede mna... A jutro - gory:)))
        Milego dnia i dobrej pogody zycze:)
        • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 25.07.04, 09:28
          cholera ale mi się spało, ledwo zdążyłem na program Moniki Olejnik '7 dzień
          tygodnia'. To mój ulubiony program publicystyczny. Podczas jego słuchania
          wyobrażam sobie jak nasze gwiazdy sceny politycznej z pełną gębą, prowadzą boje
          na widelce i noże.
          • Gość: struś Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.gdynia.mm.pl 25.07.04, 09:42
            ..sorry, to jest poranek czy popoludnie ..? cholernie duzo piasku na tej
            pustyni...nie moge swego łba wyciagnac...
            • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.07.04, 10:03
              Noooo ładnie znowu Zabaciarzyłeś!!!.Która tym razem???Pierzyna???.
              • Gość: staruszek portier Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.gdynia.mm.pl 25.07.04, 10:12
                ..szczescie,ze dunczyk odlecial...cholernie podobala mu sie pierzyna...gadal,ze
                jak juz bedzie w aarhus to se sprawi...ale pono nie ma juz pierzyn...dzis
                prawdziwych pierzyn juz nie ma....
                • Gość: greta Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.04, 13:52
                  wszyscy na nogach ,a ja niedawno wstalam po11:)- ale glowa mnie boli..
                  • to.ya Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.07.04, 13:55
                    nie śpicie!!! od 6tej rano nie śpicie!!!
                    Jaskółki latają, dzioby drą i ludzi budzą!!! ;PP
                    Ale to miła pobudka bądź co bądź :)
                    :D
                    • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 26.07.04, 06:31
                      Ja ide spac... Milego dnia:)))
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.07.04, 03:50
      Coś siętrybiki zacinają,chyba to konsekwencja ostatnich upałów,mika 1
      podejrzewam,że u was teraz pogoda się poprawi!!.Na FKstraszny ogór,nic się nie
      dzieje!!.Zycze Ci dobrej nocy i miłych snów.
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.07.04, 06:05
      Świt rozwiał moje wątpliwości,pada i bedzie chyba padać cały dzień niebo
      zaniesione chmurami aż na koniec horyzontu.Może to i dobrze niech się powietrze
      oczysci.Pikawka przypomniała mi o sobie dzisiejszej nocy,chyba na mieście
      dzisiaj będzie jatka,erki będą kursować jak szalone.sercowcy-Alert-uważajcie
      dzisiaj na siebie!!!.
      • ligia12 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.07.04, 06:26
        Za to mnie będzie cudownie się spać przy takiej pogodzie.
        Long Ty tez uważaj na Siebie!!!
        dobranoc!!!
        • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.07.04, 06:29
          Witajcie:)
          Ide spac - kolorowych Antypodowi...
          A Wam - milego dnia:)))
    • leas Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.07.04, 12:15
      Ach, te nocne rozmowy... Kłopoty ze snem, ze zdrowiem? Wyrzuty sumienia? A
      moze to praca zmusza niektórych do nocnej aktywności - dyżur w elektrowni,
      szpitalny dyzur, praca w drukarni?
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 29.07.04, 04:59
        He,he,he ,leas jesteś w błędzie,to nerwy,bezsenność,czasem choroba,ciężki
        stres,obawa przed.... .To głowne powdy,i tak błache jak różnice czasowe,powroty
        z pracy.W moim wypadku to efekt spustoszenia organizmu przez chorobę,ja
        poprostu śpię parę godzin i to jest wystarczające!!.Bezsprzecznie stale na
        FK.pisze o tej prze cztery może pięć osób i to wszystko!.
        Pogoda chyba dzisiaj niedopisze,deszczyk siąpi,niebo zachmurzone.Pozdrawiam
        przyjaciół na drugiej półkuli.życzęWam dobrej nocy,a krajanom miłego dnia.
        • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 29.07.04, 05:24
          Dziekuje za pozdrowienia:) Przesylam "repozdrowienia";) Szczegolnie goraco
          pozdrawiam Longa i Antypoda - bo prawie zawsze sie tu pojawiaja:)
          U mnie pogoda w kratke, ale humor dobry - to najwazniejsze. Nie spie jeszcze,
          bo mam przesuniecie czasowe w stosunku do Polski - ot, i caly powod...
          Gotuje wlasnie leczo, planuje wycieczke do Chicago - mam nadzieje, ze uda mi
          sie spotkac z Prokocimiem i wujkiem Magazynem - tutejszymi forumowiczami. Ech -
          juz sie nie moge doczekac wyjazdu.
          Zycze Wam wszystkim milego dnia:)))
          I duzo usmiechu:)))
          • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.07.04, 12:15
            pozdrawiam rowniez, choc spozniony jestem.. przesuniecie fazowe.. kiedy wy
            piszecie o polskiej 5am, to ja juz w pracy jestem i stamtad sledze co sie
            dzieje na forum, ale nie odpisuje, bo mam obawy.. otoz kiedykolwiek wchodze w
            biurze na Forum GW, pojawia sie u dolu ekranu przekreslony znak drogowy 'zakaz
            wjazdu'.. nie wiem co o tym myslec; moze red. michnik, jako byly komunista, nie
            jest jeszcze do konca czlowiekiem zaufania dla konserwatywnego australijskiego
            establishmentu?... wole nie ryzykowac
            • Gość: embargo Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.04, 12:59
              .. otoz kiedykolwiek wchodze w biurze na Forum GW, pojawia sie u dolu ekranu
              przekreslony znak drogowy 'zakaz wjazdu'.. nie wiem co o tym myslec; moze red.
              michnik, jako byly komunista, nie..
              ----------------------------------------------------------------

...to twoj pryncypał zamknal szlaban...maniery komusze sa uniwersalne i
              stosowane na wszystkich wspolrzednych globu.. nawet Mac Carthy je stosowal..
              • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 29.07.04, 23:46
                od kiedy padla komuna, kapitalizm stopniowo przejmuje jej metody na polu
                niewolenia spoleczenstwa.. u mnie w pracy indywidualne pecety zastapiono
                zcentralizowanym systemem amerykanskim Citrix, a wiec mamy powrot do tego co
                juz kiedys bylo
                • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 31.07.04, 05:32
                  Jeszcze spicie?? Skandal;)))
                  • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 31.07.04, 07:59
                    Witam wszystkich pięknie. Słonko ładnie świeci trzeba jechać nad Hańczę
                    odwiedzić dzieci. Miłego dnia wszystkim życzę.
                    • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 03.08.04, 05:29
                      Spicie???
                      Ja jeszcze czuwam. Kto przejmie warte???

:)
                      • arcus_sk Re: SEN TO FURTKA DUSZY... 03.08.04, 23:44
                        "Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces, trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba
                        wstawać w dobrym humorze"
                        - M.Achard

I właśnie dobrego humoru życzę, szczególnie tym co muszą wstawać, a lubią
                        pospać.
                        • mika_1 Re: SEN TO FURTKA DUSZY... 04.08.04, 03:19
                          Uwielbiam spac, ale sen to dla mnie luksus... Moze kiedys sie wyspie. Mam taka
                          nadzieje. Poki co - pedze przed siebie:)
                          Czuwam tu nad Waszym spokojnym snem... Mam nadzieje, ze za kilka godzin, ktos
                          mnie zmieni i bedzie czuwal nad moim snem...
                          Kolorowych snow. Niech Was anioly pieknie utula do snu...

:)))
                          • mika_1 Re: SEN TO FURTKA DUSZY... 04.08.04, 06:21
                            Hmmmm... chyba Long wzial to sobie do serca i spi...
                            Skandal!! Nie byc na posterunku!!!

Ja sie juz oddalam do spania. Zycze wszystkim milego dnia:)
                            • mika_1 SEN wieczny?? 06.08.04, 07:08
                              Helooooooooooooo..........
                              • longwehicle Re: SEN wieczny?? 08.08.04, 18:53
                                Witaj miko!!!
                                Mój komp wziął sobie do serca Twoje słowa o wiecznym śnie i
                                zastrajkował!!.Niczym powstańcy kanałami dostałem się do netu!!!.
                                Pozdrawiam ,jednocześnie życzę zdrowia i dobrego samopoczucia na ten tydzień!!!
                                • mika_1 Nareszcie:))) 08.08.04, 22:14
                                  Long!!! Cale wieki Cie tu nie bylo... Juz sie balam, ze przepadles na amen. I
                                  nawet wybieralam sie kupic sobie czarna koszule w ramach zaloby... Ale na
                                  szczescie jestes. Mam nadzieje, ze masz sie dobrze i ze humor dopisuje.
                                  Ja jednak sie teraz oddalam - mimo wszystko ide nabyc czarna koszule... Ale juz
                                  nie z powodu zaloby;) Ot - tak sobie, taki caprys;))
                                  Do "zobaczenia"
                                  :)))
                                  • longwehicle Re: Nareszcie:))) 08.08.04, 22:21
                                    Mikusiu,to ja się cieszę!!!.Złośliwość rzeczy martwych przekracza wszelkie
                                    granice!!.Teraz wierzę ,że scenariusz "terminatora" to nie fikcja,komputery
                                    nas terroryzują,chcąc zawładnąć naszym światem i uczuciami!!.;o{))).
                                    • mika_1 Re: Nareszcie:))) 09.08.04, 05:28
                                      Long, badz dzielny i sie nie daj!! Nie beda nam kompy wlazily na glowe! I
                                      chociaz interenet to straszne dranstwo, trzeba miec do niego dostep. Chociazby
                                      po to, zeby powiedziec "dzien dobry"...:)
                                      Mam nadzieje, ze niedlugo przejmiesz warte. Ja zaraz oddalam sie do spania,
                                      dzis chcialabym wyjatkowo wczesnie - przed 1 w nocy, nie wiem, czy mi sie to
                                      uda... A tak swoja droga, nie wiesz moze, co sie dzieje z Wujkiem Magazynem???
                                      Zniknal gdzies, w Ciupagowie go nie widac... CO sie dzieje???

Antypod, a Ty gdzie jestes?? Tobie chyba komp nie zastrajkowal?? Daj znac, jak
                                      sie ma Australia:)))

Pozdrawiam wieczorowo:)))
                                      • mika_1 Re: Nareszcie:))) 10.08.04, 05:35
                                        Dobranoc.............
                                        • longwehicle Re: Nareszcie:))) 13.08.04, 06:30
                                          Trzynastego ,piątek,Burza jak "stodziesięć",trochę wyczyści atmosferę po
                                          ostatnich upałach.Dalej borykam sie z awarią komputera,kużwa złośliwa bestia.
                                          Dopijam kawkę i do pracy!!.Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję ,że to moje
                                          elektroniczne świństwo się uspokoi!!!;0{))).
                                          • Gość: ANTYPOD witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.08.04, 07:44
                                            a ja z kolei borykam sie z przeziebieniem.. wot awstralia.. zima.. wzialem
                                            chorobowe dzisiaj i slucham pro-aborygenskich piosenek Midnight Oil (leader tej
                                            grupy, slynny lysy 2-metrowy Peter Garrett, zostanie ministrem jak Labour Party
                                            wygra wybory z poplecznikami Busha), hej..!!
                                            • longwehicle Re: witaj, so long 13.08.04, 20:18
                                              Muszę Ci przyznać,że słuchasz dobrej muzyki!!.Nie narzekaj na zimę!!,powiedz
                                              kotku ile stopni jest w dzień-wszyscy się uśmieją!!!.......Ja też!;0{))).
                                              • mika_1 Re: witaj, so long 14.08.04, 05:37
                                                Proponuje wymieszac pogode wszedzie i bedzie dwadziesciakilka stopni,
                                                slonecznie, acz z kilkoma chumrkami, wilgotnosc w normie...
                                                Ach, pomarzyc...
                                                Kolorowych snow:)
                                                • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.08.04, 05:44
                                                  >Kolorowych snow

ze szkoly pamietam, ze jak wymieszasz wszystkie kolory, to powstanie bialy, he,
                                                  kiedys wymieszalem wszystkie kolory plasteliny mojego synka i powstal, he, jaki
                                                  kolor, no jaki??
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 14.08.04, 05:55
                                                    szarobury!!!!
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.08.04, 06:08
                                                    prawie trafilas - brazowy.. a szarobure kotki juz dawno spia
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 14.08.04, 06:12

> prawie trafilas - brazowy.. a szarobure kotki juz dawno spia...

I pieknie sobie snia...:)
                                                    I na mnie juz pora. Oddalam sie w kraine nocnych lowow;) (nie mylic z
                                                    wiecznymi...;))
                                                    Kolorowych! A innym - milego dnia:)
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.08.04, 06:17
                                                    jak nie pomieszali to i kolorowo snia.. czego i tobie zycze
                                                  • longwehicle Re: witaj, so long 14.08.04, 06:25
                                                    Matko Boska!!
                                                    Antypod,Ty nawet w zimie spać nie możesz!!.Witam i pozdrawiam.Wy tu o
                                                    kolorach,a to temat jak w życiu/szarobure!/,kotki też!!.
                                                    Wyobraż sobie ,że te genetyczne Vous pas,najbardziej widoczne jest u nas w
                                                    polityce,kolory się zmieszały do tego stopnia ,że nikt nie wie jakiej rasy są
                                                    te "kocury",raz bure,zielone,czerwono-białe innym razem krwistoczerwone.Taki
                                                    oto mix zgotowała nam Rzeczpospolita.Tak samo jest u nam na FK,poczytaj
                                                    uważniej,Wejdż nad podfora. Zobaczysz jak to wygląda w rzeczywistości.
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 14.08.04, 06:37
                                                    bo pija renskie, czyli podsladzane glikolem od renki
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 05:30
                                                    Antypod, doczytalam sie gdzies tam, ze Ci jednak te renskie nie posluzyly...
                                                    Biedaku... A teraz co? Kurujesz sie i tez spac nie mozesz??

;)
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 05:49
                                                    zadne renskie, ja renskich nie pijam i tobie tez nie polecam, bo to wina w
                                                    bardzo zlym niemieckim guscie, dosladzane glikolem (lub plynem antifreeze od
                                                    samochodowej chlodnicy) od renki; stad renskie
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 06:34
                                                    Topsze...
                                                    Ja lubie kalifornijskie...:)
                                                    A jutro - sushi, mniam... (znudzila mi sie fasolka;))
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 06:59
                                                    do sushi a jeszcze bardziej do sashimi to najlepsza jest lampka prawdziwego
                                                    koniaku duzo lepsza do tego celu niz podgrzewana sake
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 07:02
                                                    Sake calkiem dobrze "wchodzi";) A koniaku nie probowalam, bo tu "prostaki";)
                                                    nie maja takiego czegos w karcie;)
                                                    I czlowiek musi sie w luksusie mordowac;)
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 07:11
                                                    a mnie teskno do fasolki po bretonsku.. zeby tak ktos przyrzadzil.. albo
                                                    pierogi ruskie.. eech marzenia
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 07:18
                                                    Ech... Mnie sie marzy domowy rosol... Mmmmm, fasolke i pierogi to mozna tu
                                                    kupic... Ale rosolu, jaki robi mama - never ever... Nie ma lekko!!
                                                    Poki co - dobre i sushi.
                                                    Antypod, tak daleko mieszkasz, ze nawet UPS wiozlby Ci te pierogi ze trzy dni...
                                                    Nietopsze!
                                                    A steki z kangurow jadasz;)
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 07:41
                                                    z mies to potrafie jesc tylko ryby, ptaki oraz swinie.. wstyd, bo raz
                                                    sprobowalem ogon kangura, ale nie stalem sie fanatykiem.. mieso kangura trzeba
                                                    jesc krwiste, bo jak za dlugo smazysz, to sie robi twarde jak podeszwa.. ale
                                                    emu za to smakuje dokladnie jak swinia, a te wolno jesc.. jako taurus nie biore
                                                    wolowiny do ust.. woly sa dla mnie swiete jak konie
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 07:45
                                                    No prosze - ja jako ten z koziolkowatych, nie jadam koziolkow;) Inne - czemu
                                                    nie. I steki nawet lubie... Medium rare:)
                                                    Z ostatnich doswiadczen moge wymienic osmiornice z grilla. Jak zamknelam oczy -
                                                    calkiem niezle weszla:) Ale nie wiem, czy to powtorze... Wole sushi:)
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 07:52
                                                    no jesli ty koziorozec, to sie nie masz czego obawiac, bo takiego zwierza nie
                                                    ma na ziemi.. istnieje tylko w gwiazdach.. a jesli ty Aries, to co innego..
                                                    jestem blisko, to wiem, bo 21 kwietnia
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 07:53
                                                    W Krakowie byla kiedys taka ulica... teraz sie Krolewska nazywa...;)
                                                    Wiec moge chyba spac spokojnie...
                                                  • Gość: Antypod Re: witaj, so long IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 08:02
                                                    byla tez taka Piwnica w Rynku :-)
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 08:02
                                                    Ja nie baran;)
                                                  • mika_1 Re: witaj, so long 15.08.04, 08:15
                                                    OK, juz straaasznie pozno sie zrobilo. Uciekam do spania. Zycze kolorowych
                                                    snow, a reszcie - milego dnia:)
                                                  • Gość: Antypod wstawaj Longi IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.08.04, 08:26
                                                    juz pora, co tak sie dzis ociagasz??
    • Gość: greta Witam wszystkich... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.04, 11:43
      już wstałam, zjadłam i niedługo pójdę opalać się na balkonik:)))
      • longwehicle Re: Witam wszystkich... 15.08.04, 12:50
        Ty chyna ostatnie wpisy,miałem wylew prawie nie mogę mówić.To nie jest już mowa
        tylko tylko bulkot!!.Nie prawodobodobne stało stało się faktem!! .Nie mam
        jeszcze 50-tki!!.Pozdrawiam!!!.
        • mika_1 Re: Witam wszystkich... 15.08.04, 18:30
          Long... CO Ty tu za dziwne rzeczy wypisujesz?? To chyba pogoda... Albo jeszcze
          cos innego... Wez sie w grasc!!!
          Milego dnia - alez sobie pospalam:)))
          • longwehicle Re: Witam wszystkich... 16.08.04, 01:11
            Nie żartuje,dzisiaj rano,lub w nocy miałem chyba wylew który praktycznie
            pozbawił mnie mowy .Cofnie może się może się to,lub nie nie .Zobaczymy !!!.
            Na razie jest tragicznie,praktycznie nie mówię.Co się porobiło!!!.
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 16.08.04, 05:55
      Mika 1.
      Już jest lepiej, powoli przechodzi !!.Mam nadzieję że nie będzie problemów na
      następny dzień.Chyba skoczy się na wielkim strachu!!.
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 16.08.04, 06:33
        Long, nie strasz!!! Bardzo prosze!!!
        Trzymam kciuki, zeby bylo lepiej. Pomyslalam sobie jednak, ze jesli dotarles do
        kompa to nie moze byc najgorzej:) Tak czy inaczej, mam nadzieje, ze poczujesz
        sie lepiej.
        Dawaj znac co i jak. Musisz wydobrzec, bo jak wroce szczesliwie do Krakowa, to
        mam nadzieje, ze jakies piwo da sie zaliczyc:))))
        • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 17.08.04, 05:24
          Long, odzywaj sie prosze - mow co i jak, bo sie martwie...
          • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 17.08.04, 20:35
            Pozrdrawiam Miki 1!!
            Miałem w niedzielę wylew,mam problemy z mówieniem.Po dwóch dniach jest trochę
            lepiej,ale dalej jest to grożne!!!.Bardzo dziękuję za Twoją troskę i dobre
            słowo,bo tego dzisiaj najbardziej potrzebuję!!
            Pozdrawiam!!!
            • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.08.04, 04:53
              Long!!! Sciskam Cie serdecznie i trzymam kciuki za wyzdrowienie. Mam nadzieje,
              ze szybko odzyskasz mowe. Gupkiem, mam nadzieje, nie bedziesz, bo piszesz
              calkiem normalnie...:) W kazdym razie - odzywaj sie!
              Mam nadzieje, ze Antypod nie zatrul sie jakims stekiem z emu i jego nieobecnosc
              na forum spowodowana jest tylko i wylacznie brakiem czasu.
              Ja zjadlam dzis wysmienite sushi za Wasze zdrowie.
              Badzcie wiec zdrowi i do "uslyszenia".
              Pozdrawiam,
              Mika:)))
              • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.08.04, 06:03
                Witam!!
                Nowy dzień zastał,niewiem ćzy jest lepiej czy nie !!.Wstałem jeszcze nie
                powiedziałem ani słowa,wiec nie wiem czy jest poprawa.Dzięki jeszcze raz,
                dobrze mieć przyjaciół,którym nie jest wszystko jedno ,co stało się z
                człowiekiem !!.
                Pozdrawiam!!!
                • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.08.04, 06:10
                  Buziaczki na nowy dzien:)
                  Long, zrob probe - sprobuj cos do lustra powiedziec!! Bedzie dobrze. Trzymam
                  kciuki.
                  I uciekam spac.
                  Milego dnia:)
    • herman.brunner Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 17.08.04, 09:25
      Szanowny.... kup jakis wiatraczek do domu skoro upaly daja Ci sie we znaki....;)
      ukłony
      hb
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 17.08.04, 20:28
        nie wierzę Herman!!!
        Nie rób sobie z jaj ,miałem wylew w niedzielę.Nie wiem ,czy niezostanę głupem
        do końca życia!!!Ledwie mowię,katrastofa!!!!.Trochę się po dwóch dniach
        poprawiło ,ale tylko troszkę!!
        pozdrawiam!!!
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 18.08.04, 21:31
      Witaj Miki!!!!!
      dzieki za dobre słowo ,coraz lepiej jest z mową ale jednak zapomniałem ze 30%
      słów.Katastrofa!!!.Powoli do chodzę do siebie,to był szok myślałem już jestem
      na drugim świecie!!!.Ale podobno złego diabli nie biorą!!!.
      Mika!!!
      Dzięki!!Dzięki takim ludziom jak Ty-żyję dalej!!!!.Widzę sens,zabieram się za
      chorobę!!!.Dobrych snów!!!.Papatki!!!
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 19.08.04, 05:13
        Long - zawsze!!!
        Nie lubie, jak komus jest nietopsze i choruje. A mialam byc lekarzem...;) Chyba
        bym z pacjentami wszystkie choroby "przerobila";) Dobrze, ze zmienilam
        zdanie...
        Pozwol, ze zadam, moze glupie pytanie... Jak to jest, ze zapomniales polowy
        slow?? Pisac piszesz normalnie... Nie mozesz cih powiedziec czy jak? Sorry, ale
        bardzo mnie to nurtuje... (wiem, ciekawosc to pierwszy stopien do piekla...:
        (!!!)
        Dalej trzymam kciuki, masz wole walki, to dobrze. Bedzie topsze, musi byc!! Nie
        daj sie.
        Czekam na wiesci od Ciebie. Poki co, jeszcze jestem i czuwam:)
        Buziaki:)
      • lira_korbowa Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 19.08.04, 10:52
        Long, nie rób takich niespodzianek! Mam nadzieję, że udałeś się do wracza, a
        nie tak sam sobie znachorsko radzisz?? Bo nic o tym nie piszesz. Trzymaj się i
        się odzywaj!
        Pozdrav - Lira
        • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.08.04, 06:02
          Long, gdzie Ty??
          • tenzing_norkay Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.08.04, 06:06
            mika_1 napisała:

> Long, gdzie Ty??

moge ja?
            • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.08.04, 06:29
              Jesli zameldujesz co i jak u Longa, to spoko...;)

Ide spac. Milego dnia zycze:)
              • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 20.08.04, 19:18
                Witaj Miki 1!!!!
                Jak się Masz,jak widzisz z mam nie tylko z mową problemy ale dalej z kompem też
                coś się pieprzy!!!>Dzięki Mika za dobre słowo,tak mam problemy z
                mówieniem,faktycznie zapomniałem wiele słów,to cena jaką zapłaciłem za wylew!!.
                Naj gorsze w tym ,jest to że nie jestem w szpitalu,tylko pracuję,co można tylko
                jednym słowem nazwać-kamikadze!!!!.Dopiero w przyszłym tygodniu wraca z urlopu,
                doskonały neurolog i zaczynam leczenie na cały gwizek!!!.Mam nadzieję ,że
                przeżyję!!!.Cieszę się ,że za wielką wodą mam cudownego przyjaciela-Ciebie!!!.
                Nie bój się ,ze mną jest w miarę stabilnie,a alkoholu zapomniałem,2-3 papierosy
                na pół dnia.Pełny sukces!!!.
                Pozdrawiam i cudownych snów-jakie Sobie Zamarzysz- Ci życzę!!!!!
                • Gość: Antypod Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.08.04, 04:12
                  > ze mną jest w miarę stabilnie,a alkoholu zapomniałem,2-3 papierosy
                  na pół dnia

trzymaj sie Longi, ale papierosow nie pochwalam, to juz lepiej liznac raz
                  dziennie to Egri

• longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 21.08.04, 06:13
                    Pozdzawiam!!!
                    Antypodku jest już w miarę dobrze,życie zaczynam od nowa!!!.Ten epizod zmusza
                    do nowego życia -na "pół gwizdka".Brakuje mi słów ,poprostu "zresetowałem się".
                    Do słuszenia,może Będziesz w weekendzie Miał więcej czasu,aja będę miał już
                    więcej do powiedzenia!!.;0{))).
                    • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 21.08.04, 06:47
                      Czesc chlopaki:)
                      Wreszcie w komplecie, co mnie bardzo cieszy:) Antypod(ek);) zyje, wiec jest
                      cool.
                      Long, mam nadzieje, ze ten lekarz bedzie jakis sensowny i rzeczywiscie wezmie
                      sie z kopyta za robote... Niestety, mam wrazenie, ze wiekszosc z nich sama
                      potrzebuje pomocy...:(
                      Ale bedzie dobrze... Popatrz na to z innej strony... Zwolnisz bieg, zaczniesz
                      dostrzegac i cieszyc sie rzeczami, ktorych wczesniej nie widziales, ktore
                      umykaly Twojej uwadze... To tez cos!! Szklana jest w polowie pelna!!

Usmiechnij sie:) I badz dobrej mysli:)))

Milego dnia!!
                      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 22.08.04, 06:54
                        Sciskam serdecznie z rana...:)
                        A ja uciekam spac:)
                        Duzo slonca zycze!!!
                        • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 22.08.04, 21:01
                          Witaj Mika!!
                          Dobrze zrobił mi weekend,jest lepiej-chociaż z mówieniem jest dalej nie dobrze.
                          Nie obejdże się bez szpitala i neurologa!!.Mam to gdzieś!!;0{))).W niedziele
                          nie było mi do śmiechu,myślałem że to już koniec!!.Ale wyszedłem z tego,chyba
                          jeszcze nie mam całkiem porobione u Pana Boga!!!.
                          Cieszę się Że u Ciebie wszystko po staremu,pozdrowko!!!
                          • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 23.08.04, 05:49
                            Long kochany:)))))
                            Bedzie dobrze, coraz lepiej, tylko sie nie daj i walcz dzielnie! Trzymam
                            kciuki!!
                            A u mnie dzis piekna pogoda byla... Slonecznie, niebo bezchmurne, goraco, ale
                            nie bylo tak wysokiej wilgotnosci powietrza. Jednym slowem - cuuudnie:) Po
                            niebie lataly male samolociki, ktore - za pomoca odpowiednio czesto wyrzucanego
                            kolorowego dymu - robily napisy. Oczywiscie byly to reklamy, ale nie zmienia to
                            faktu, ze bylo fajowe:)
                            Wieczorem bylam na sushi - mniam:) Bez Egri, ale tez bylo super.
                            Jutro, niestety, do pracy. jakos mi sie straaasznie nie chce;) Pocieszam sie
                            jednak mysla, zeza dwa tygodnie lece do Chicago. Bilety kupione, samochod
                            wynajety... Bedzie super:)
                            Pozdrawiam serdecznie i zycze milego dnia.
                            A ja zbieram sie do spania... Dobranoc...
                            • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 23.08.04, 20:11
                              Witaj Mika!!
                              Ja już prawie wyszedłem z tego świństwa,nie ukrywam jeszcze nie całkowicie- ale
                              prawie normalnie mówię-nazwałem to że zresetowałem się!!!;o{))).Teraz dla mnie
                              też jest piękne niebieskie niebo,wogóle to życie jest piękne!!!;o{))).
                              Pozdrawiam i życzę błękitnych snów!!
                              • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.08.04, 03:43
                                Witaj Long:)
                                Bardzo sie ciesze, ze system powoli wraca do porzadku:) Mam nadzieje, ze bedzie
                                dzialalo to ustrojstwo tak, jak powinno!! Tylko poki co, nie trzeba oliwic...;)
                                Powoli i spokojnie. Wszystko bedzie dobrze. Uwazaj na siebie.
                                U nas powoli robi sie takie lato, jak w zazwyczaj w Polsce. Czyli goraco, ale
                                sucho. Zaraz wrzesien, a dopiero mozna zaczac spokojnie cieszyc sie sloncem.
                                Dobre i to, nie bede narzekac. Slonce przypieka wiec rowno, ja wystawiam buzie
                                do slonca i mysle sobie... ze pieknie jest:)))
                                Przesylam Ci 5 kilo tego sloneczka! Ekspresem. Coby milo bylo:)
                                • herman.brunner Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.08.04, 09:27
                                  Trzymaj Sie LOng - mysle, ze juz nawet te 2-3 papieroski dziennie rzuciles
                                  precz...
                                  jak zdrowie na dzien dzisiejszy?
                                  • Gość: gość Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.radio / *.radiokrakow.pl 24.08.04, 12:43
                                    Z wielu wypowiedzi Longa na KF wnioskuję ,że potrzebny jest mu psychiatra albo
                                    baba
                                    • mi.ka.n Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 24.08.04, 13:31
                                      Longwehiclu!Nie przejmuj sie takimi ludzmi jak mój przedmówca gość.Masz w nas
                                      wielu przyjacieli,ktorzy ze szczerego współczucia zycza Ci jak najlepiej i
                                      oczywiście powrotu do pelnego zdrowia.Widze,że jest juz coraz lepiej.I musi
                                      być.Jestes za dobrym czlowiekiem ,żeby bylo inaczej.Oczywiście uwazaj na Siebie
                                      i zacznij sie intensywnie leczyc.Dobry neurolog powinien Ci pomoc.Mam
                                      nadzieje ,że takim bedzie.Przesylam ze Śląska pozytywne fluidy oraz ciepłe i
                                      mile pozdrówka.
                                      • Gość: wielbicielka Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.radio / *.radiokrakow.pl 24.08.04, 14:54
                                        Longwehiciu!!! ja również życzę szybkiego powrotu do zdrowia !!!
                                        jestem przekonana,że wszystko będzie w porządku ,tylko musisz teraz trochę
                                        zwolnić tempo "Zdrowie mamy tylko jedno"
                                        Trzymaj się LONG!
    • Gość: submarine Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.dip.t-dialin.net 24.08.04, 16:46
      ..long, ta pierwsza to longwehicle, druga to mika po porannym powrocie do bazy
      .....no ladnie, ladnie...
      www.greendevils.pl/militaria/sailor_op/Kilo/kilo877_8.jpg
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.08.04, 19:27
        Witam gorąco!!!
        Dziękuję za dobre słowa,bardzo w tej chwili ich potrzebuję!!!.Jestem w tej
        chwili bardzo zagubiony.Niestety mam problemy z mówieniem ,doszedłem do granicy
        możliwości leczenia domowym sposobem ,dalszym etapem niestety jest szpital bez
        niego nie wrócę do dawnego stanu.Czuję się jak" resetowany komp",nie jest to
        zabawne ,czasem mam wilgotne oczy!!!.Wydawało mi się że jestem mocnym
        facetem ,który przetrzyma wszystko,jednak się myliłem!!!.Praca ,to nie wszystko-
        dom to też nie wszystko,jest jeżcze coś,a o tym zapomniałem!!!
        • lira_korbowa Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 25.08.04, 20:49
          Long - jesteś mocnym facetem! I wierz mi, cieszę się, że idziesz do szpitala -
          bo domowe sposoby na wylew wydają mi się tyleż podejrzane, co nieskuteczne.
          Napiszę.
          • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 26.08.04, 06:08
            Cale szzcescie, ze juz Ci lepiej, ale jak mowi Lira - takie rzeczy lepiej
            zostawic specjalistom i nie leczys sie "po domowemu". Tak wiec - do dziela!!
            A swoja droga - szkoda, ze w takich momentach, ale zawsze jednak to cos!!
            Zobacz Long, ile ludzi trzyma za Ciebie kciuki!! Nie jestes sam!! Sam musisz
            powalczyc ze swoim "zresetowanym" cialem, duchem jestesmy z Toba!!
            Nie daj sie!
            Pozdrawiam!
            • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 26.08.04, 20:37
              Witaj Mika!!
              Ja także wiem że robiłem nie niedorzecznie-to robota dla neurologa - nie dla
              lekarza "po godzinach"!!!;o{))).!!!.W dołku mnie ciśnie ,jak widzę ilu mam
              przyjaciół !!!.;o{))).Dzięki Wam można wyjść z każdej choroby!!.Tak dalej!!;o
              {)).
              • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.08.04, 04:28
                Long - buziaczki!!!
                Kiedy wybierasz sie na to leczenie?? I czy bedziesz tam mial dostep do kompa???
                To bardzo wazne!!!!;)
              • vizga Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.08.04, 08:54
                Wehiclu mily,dopiero teraz dowiedziałam się że z Toba coś nie tak
                było...Wierzę, że już jest duzo lepiej - a wszystko razem zmierza do
                całkowitego odzyskania zdrowia!Trzymaj się dzielnie - to najważniejsze, a
                wszystko dobrze się poukałada. Najważniejsza jest wewnętrzna siła i chęć.
                Trzymam kciuki, pozdrawiam Cię serdecznie!!!
    • Gość: submarine Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.dip.t-dialin.net 26.08.04, 13:01
      Long, kazdy z nas jest zatapialny, ale do licha sprez siê i nie popadaj w panike...
      jestem przekonany, ze po malym przegladzie technicznym i malym remoncie,
      dostaniesz klase plywalnosci na dalsze, dlugie lata....
      spotkamy siê pewnego dnia na kei...
      over a glass of wine...ahoj...
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 26.08.04, 20:28
        Mam taką nadzieję,że po przeglądzie będzie dobrze,czego Tobie tak samo życzę, a
        przedewszystkim Abyś nie płynął dnem do góry!!!
        • lira_korbowa Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 27.08.04, 09:37
          Long, jak zdrówko dziś? Odebrałeś może pocztę?
          Pozdrawiam - Lira
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 28.08.04, 06:46
      Pozdrawiam Wszystkich!!!
      Jest coraz lepiej,niedługo będzie jeszcze lepiej ,ale to niestety już nie
      ten sam Lengwehicle.Choroba pomoże człowieka rzucić na kolana,tylko odemnie
      teraz zależy co się ze mną porobi!!!.Nikomu nie życzę tego momentu,kiedy
      z ust tylko wychodzi bełkot!!;o{(((.
      • Gość: H56 Re: Ja też już nie lulam IP: *.comnet.krakow.pl 28.08.04, 07:49
        cześć Longi ! cieszę się ,że wracasz do zdrowia, nie przejmuj się trudnością
        wymowy,ważne ,że żyjesz bracie. Miejmy nadzieję, że rehabilitacja przebiegnie
        pomyślnie i wrócisz do dawnej formy. Niestety musisz troszkę odpuścić dawny
        tryb życia i bardziej zwwrócić uwagę stan swojego zdrowia.Myślę, że zaprzestałeś
        się alkoholizować i używek typu laski,fajki, bo to w chwili obecnej nie jest
        wskazane. Życzę zdrówka i pozbycia się kłopotów które zawsze przy takich
        okazjach się potęgują.
        • longwehicle Re: Ja też już nie lulam 29.08.04, 15:48
          Pozdrawiam wszystkich!!!
          Taki piękny ,może ostatni tak ciepły weekend pozdrawiam wszystkich bardzo.
          Cieszy mnie wrzesień ,bo powrócicie do Krakowa i zaraz będzie gorąco na FK.
          co wam i sobie życzę!!!.;o{)))).
          • mika_1 Re: Ja też już nie lulam 29.08.04, 17:51
            Widze, ze humor Ci dopisuje - bardzo mnie to cieszy:)
            Mam nadzieje, ze "zamowisz" tez ladny grudzien, bo wlasnie wtedy pojawie sie w
            Krakowie. Duuuzo sniegu, malo chlapy i bedzie OK;)
            Milej niedzieli i duzo radosci:)
    • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 06:06
      Witaj Mika!!
      Znowu kolejny tydzień,jakże podobny do poprzedniego!!.
      Praca,praca ,kiedy będzie urlop?.Weekend tylko zmaga zmęczenie,to jest jak
      całowanie przeż szybę!!!.
      • mika_1 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 07:07
        Ja swoj weekend prawie caly przespalam tym razem... Jakos tak wyszlo...
        Ale za to w sobote lece do Chicago i zostane tam cztery dni!! Moze i wujek
        Magazyn gdzies tam sie pojawi??
        W kazdym razie, mam nadzieje, ze nie bedzie to calowanie przez szybe, ale zycie
        pelna piersia:)) Wiatr we wlosach i te pe....
        Ide spac, milego dnia:))))
        • Gość: H56 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.comnet.krakow.pl 30.08.04, 07:27
          Cześć Longi! to Ty przy takim stanie zdrowia pracujesz ? do czego to doszło ,że
          człowiek nawet spokojnie nie może wyzdrowieć. Mam nadzieję, iż czujesz się
          coraz lepiej, czego życzę Ci z całego serca.
          • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 20:39
            Mika !!!
            Pozdrawiam Was bardzo,szkoda że nie jesteśmy bliżej,że tak wielka woda nas
            dzieli.Jest jednak coś co nas zbliża i cieplej na sercu odrazu...to
            FK.Kliknięcie,już jesteśmy "razem" a w tym momencie rażniej!!;o{))).
            Cieszę że wybierasz się do Szikago,zobaczysz rodaków-doładujesz się pozytywną
            energią dla was samotnych "misiów"!!!;o{))).
          • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 20:45
            Heniu 56!!!
            Pozdrawiam Cię gorąc,nic nie rób sobie z kolesi z FK.My jesteśmy POWER,a w
            kolejnym semestrze otwierają na UJ.nowy kierunek:.."czyszczenia butów"""!!!.
            Pojawi się dużo znajomych twarzy !!!;o{))).
            • ligia12 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 20:53
              Jak dobrze Longwehicie,że masz koło Siebie tylu wspaniałych ludzi z FK i nie
              tylko, a zwłaszcza jest Ci to teraz potrzebne!!!
              pozdrawiam
              • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 21:13
                Ligia!!
                To nie jest tak jak Myślisz!!
                My jesteśmy rodziną tu....w wirtualu,to się lubimy lub nie,ignorujemy czy też
                nie!!!.Jednym kliknięciem zamykamy i wtedy dopiero widzisz jak jesteś sama!!;o
                [(((.
                • ligia12 Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 21:48
                  Często wchodzę na KF i nie wchodzę w dyskusję , a świetnie sie bawicie .Trzymać
                  tak dalej!!!
                  • ligia12 Ja jeszcze nie śpię!!! 30.08.04, 23:02
                    • ligia12 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 30.08.04, 23:07
                      Longwehiciku!!! czy Twoje oczka odczuły już zmęczenie...
                      • ligia12 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 31.08.04, 00:17
                        Dobranoc!!! Zyczę miłego Dnia i dobrego samopoczucia
                        • mika_1 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 31.08.04, 06:27
                          Witajcie:) U Was juz rano, ja zaraz ide spac... Mam nadzieje, ze bedzie to
                          kolejny dobty dzien:)))
                          Long, to chyba nie do konca jest tak jak mowisz z tym klikaniem... Jasne, duzo
                          jest pozornych relacji, przyjazni w necie... Ale z drugiej strony tak duzo
                          znajomosci przechodzi do reala i jest cool. Mam duzo znajomych poznanych w ten
                          sposob. I bardzo to sobie chwale. Wcale nie uwazam, ze jest to pozorne czy
                          nieprawdziwe. Jasne, nie wszystkie znajomosci okazaly sie takie, jak sobie
                          wyobrazalam. Ale jest tyle ludzi, z ktorymi po prostu dobrze sie czuje i na
                          ktorych, co wazne, wiem, ze moge liczyc. Tak szczerze mowiac, wiekszosc zmoich
                          znajomosci tutaj nawiazalam w taki wlasnie sposob i bardzo sie z tego ciesze.
                          Mam ludzi, ktorzy sa dla mnie wtedy, kiedy ich potrzebuje. I mysle, ze oni tez
                          maja mnie - kiedy potrzeba...
                          Troche mniej czarnowidztwa... Bedzie dobrze:)
                          Milego dnia i dobranoc:)))
                        • longwehicle Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 31.08.04, 06:30
                          Witaj!!
                          Zmiana pogody spustoszyła mnie do tego stopnia,że tylko usiadłem na fotelu
                          padłem jak świstak!!.Zmęczenie,brak urlopu robi swoje-szukasz chwilę snu.
                          Nawet wczesne wstawanie staję się problemem.Życzę wam ,abyście nie mieli
                          tych problemów i rześko wstawali do pracy.
                          • mika_1 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 31.08.04, 06:33
                            Witaj Long:)))
                            No widzisz, ja ten problem mam !!! Pogoda do bani - goraco i okropnie duszno.
                            Nie wiem, co jest grane - nie moge sie dobudzic przez caly dzien:((( Mam
                            nadzieje, ze wraz z nadejsciem wrzesnia zniknie ta okrutna wilgotnosc i bedzie
                            dobrze:))) Oby!!!
                            A dzis piekna pelnia!
                            Ide spac, bo jutro bede spac na stojaco...
                            Usmiechu zycze:)
                            • mika_1 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 01.09.04, 04:41
                              Kolorowych snow:)
                              • longwehicle Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 01.09.04, 06:23
                                Witaj Miko!!!
                                Zabieram się za leczenie.Parę dni robię sobie urlop z internetem !!!.
                                Muszę się zabierać za siebie,bo za chwile mogłoby być za póżno!!.
                                Gdzieś za dwa dnie tygodnie, ponownie melduję się!!.
                                Pozdrawiam!!!
                                • mika_1 Re: Ja jeszcze nie śpię!!! 01.09.04, 06:51
                                  Long!!!
                                  Sciskam Cie serdecznie - na zapas na te dwa tygodnie!!! I trzymam kciuki. Kuruj
                                  sie, zebys znowu byl w formie!!! Zacisnij zeby, nawet jak bedzie ciezko, to sie
                                  nie dawaj!!!
                                  Ja lece w weekend do Chicago. Obiecuje, ze wybawie sie tez i za Ciebie, zebys
                                  mogl z czystym sumieniem oddawac sie "uciechom" leczenia. W planie mamy
                                  odwiedzenie wszystkich znajomych (nie wiem kiedy;)), czeska knajpe, polska
                                  knajpe, tajska knajpe... I jeszcze multum innych atrakcji:) Bedzie fajowo.
                                  Trzymaj sie, uwazaj na siebie i po powrocie melduj sie na tym watku!
                                  Bede czekac na znak zycia od Ciebie.
                                  Pozdrawiam i dobranoc:)
    • Gość: greta Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:42
      witam wszystkich ktorzy nie spia, a zegnam tych , ktorzy poszli lulu..
      • longwehicle Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... 30.08.04, 20:50
        Witam Cię serdecznie!!!.Mam ochotę dzisiaj posiedzieć trochę z przyjaciółmi!!!.
        Tak piękny sierpniowy wieczór ,piękny księżyc nie można spać,tylko spątkać się
        na FK.!!!;o{))).
        • Gość: greta Re: Ja już nie śpię od godziny,a Wy śpicie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:52
          rzeczywiscie cudowny....zwlaszcza ze to juz ostatnie dni sierpnia...buuu...a ja
          we wrzesniu mam poprawke...buuu..
          • Gość: H56 Re: Longi ! tylko po kuracji ,nie wyjedż do miki IP: *.comnet.krakow.pl 01.09.04, 17:09
            bo Cię wykończy wycieczkami po knajpach.
            • mika_1 Spoko spoko 02.09.04, 06:50
              Nie musi... Ja wracam:)))
              • longwehicle Re: Spoko spoko 25.09.04, 18:55
                witam!!
                pd dłuższej przerwie ,która prawdopodobnie była potrzebna do poprawy zdrowia,
                na krótko wszedłem na F.K. pozdrawiając przyjaciół!!!.Ogólnie nie jest
                żle,podobno ma być jeszcze lepiej!!!.
                • to.ya Re: Spoko spoko 25.09.04, 18:57
                  longwehicle napisał:

Ogólnie nie jest
                  > żle,podobno ma być jeszcze lepiej!!!.

Obiecałeś bądź co bądź, że się postarasz, by było bardzo dobrze, czyż nie :))) ?
                  • longwehicle Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:12
                    a górale mówią,że będzie lepiij.....Panie lepiijjj....to się koszula do tyłka!!!
                    • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:16
                      Looooooooooooooooooong:)
                      Jak milo, ze jestes!!!!! I dobrze, ze masz sie lepiej!!!!!!!!!! Tak trzymaj!!
                      Bardzo bym chciala dotrzec na spotkanie, ale niestety, ciagle za woda jestem:
                      ((( Nic to - dzis ide kupic bilet do POlski, mam nadzieje, ze uda nam sie
                      spotkac i pozniej!!!
                      Generalnie - bardzo sie ciesze, ze jestes i masz sie dobrze:)
                      Buziaczki:)))
                      • to.ya Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:17
                        mika_1 napisała:

> Nic to - dzis ide kupic bilet do POlski,

I nie u mnie go zanabywasz? Buuuu ;)))))
                        • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:18
                          A co? Masz do opchniecia???
                          • to.ya Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:20
                            Mogłabym jakiejś taryfy Ci poszukać:) Ale dopiero w poniedziałek:(
                            • longwehicle Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:22
                              to.ya no,no,no!!!.najpierw nasza sprawa!!,potem buissnes!!!;o))).
                              • to.ya Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:26
                                To nie interes, to ew. pomoc.
                                A sprawa? Hmmmmm ---> masz jakieś wieści od Starego?
                                • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:26
                                  I czy cos ponizej $480 one - way da sie znalezc?
                                  • to.ya Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:28
                                    Dlaczego one way???? Nie wracasz???
                                    Przypuszczam, że taniej będzie Ci return...
                                    • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:36
                                      Troche taniej, rzeczywiscie by wyszlo. Ale ja jeszcze nie wiem, kiedy sie bede
                                      znowu do NY wybierac. POdejrzewam, ze potrwa to troche... Poki co - opcja jest
                                      taka, ze wracam i zostaje, jak cos mi sie zmieni, bede sie wtedy zastanawiac...
                                      Tak wiec - one way:)
                                      • longwehicle Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:37
                                        Miło...że Wracasz!!.nie ma to jak w Krakowie!!.
                                        • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:43
                                          :)
                                          Long - wtedy obowiazkowo jakies spotkanie:))))))
                                          • to.ya Re: Spoko spoko / bilet dla Miki 25.09.04, 19:49
                                            Jak chcesz to Ci poszukam.
                                            Ale coś na czuja mi mówi, że w całkiem przystępnej cenie mogą być roczne bilety
                                            BA...
                                            Ale mogę się mylić
                                            • mika_1 Re: Spoko spoko / bilet dla Miki 25.09.04, 19:58
                                              Hmmm - sounds good. I tak nie zalatwie dzisiaj nic, bo panie w Locie nie
                                              pracuja w soboty... Tak wiec, jesli mozesz sie zorientowac, to bede wdzieczna:)
                                              • to.ya Re: Spoko spoko / bilet dla Miki 25.09.04, 20:03
                                                Ty do LOT-u?????????????????????????????????????????????/
                                                Bosz....
                                                Do Agenta jakiegoś, któren wszystko co lata ma idź!!!!
                                                Panie w LOT powiedzą Ci tylko swoje ceny... chyba, że chcesz bez przesiadki do
                                                W-wy lecieć- to zupełnie inksza inszość... :))))

Daj na privie jakiś nazwisko/imię namiar, a w poniedziałek z ranka zacznę
                                                poszukiwania :)
                                                O ile chcesz:)
                                                • mika_1 Re: Spoko spoko / bilet dla Miki 25.09.04, 20:29
                                                  Sprawdzalam w necie - najtanszy LOT jest. TO jest najsmieszniejsze wlasnie. Jak
                                                  lecisz z Polski to jest najdrozszy, jak lecisz ze Stanow - to jeden z
                                                  tanszych. Mnie nie straszne przesiadki - moge sie przesiadac...
                                                  OK, daj znac na priva.
                                                  Thx:)
                                                  • mika_1 Re: Spoko spoko / bilet dla Miki 25.09.04, 20:29
                                                    Dam znac na priva - mialo byc
                                • longwehicle Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:27
                                  Przecież ja prawie dziewiczy...,to.ya -czyli 16.00 vis'vis????.
                                • stary71 Wieści od Starego 26.09.04, 10:51
                                  Wieści te sa takie, że postara się ón - tj. Stary, przybyć choć na 10 minut!
                                  • lira_korbowa Re: Wieści od Starego 26.09.04, 11:38
                                    Tak, Stary, przybywaj! - to i ja się odważę...
                                    • mika_1 Re: Wieści od Starego 26.09.04, 17:31
                                      Chyba juz sie bawicie. Bawcie sie wiec dobrze. A ja wznosze toast zielona
                                      herbata z zenszeniem:)
                              • to.ya Long 25.09.04, 19:27
                                przed chwilką dostałam SMSa od V.- prosi, by Cię serdecznie pozdrowić. Jak
                                zdąży wrócić do Krakowa o ludzkiej porze, to się spotka :)
                            • mika_1 Re: Spoko spoko 25.09.04, 19:25
                              Wiesz, to takie smieszne. Tutaj, co znalazlam, to najtanszy LOT jest wlasnie. I
                              tak sie wybieram w koncu, zeby kupic, bo na ten termin, kiedy chce wracac, to
                              podejrzewam, ze straszny sajgon bedzie... A jakie masz mozliwosci...?

to.ya napisała:

> Mogłabym jakiejś taryfy Ci poszukać:) Ale dopiero w poniedziałek:(
                              >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka