Dodaj do ulubionych

Händel dla dorosłych, czyli Capella w MOS-ie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 21:09
Czyli burdel na kółkach ! zamiast wykonawstwa gołe cycki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Olek Händel dla dorosłych, czyli Capella w MOS-ie IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.13, 10:22
      na goło czy jak? Może więcej szczegółów?
    • wymie_sza Re: Händel dla dorosłych, czyli Capella w MOS-ie 15.02.13, 15:45
      czyli zupełnie jak tutaj:
      forum.ioh.pl/graficzki2/1272566033_bouher.jpg?
    • Gość: Fankaaaaa!!! Händla IP: *.play-internet.pl 15.02.13, 16:29
      Jest Agnieszka jest super :> Agaaaa <333
    • dama_ze_stolycy_w_krakowie Capella zaprasza w sobotę do MOS-u na Händla dl... 15.02.13, 16:54
      Zapewne na premierze będzie nasz JE kardynał...
    • tommms Moda na rzutnik 15.02.13, 23:26
      Niesamowicie irytuje mnie cały czas utrzymująca się moda na użycie obrazów z rzutnika jako elementu scenografii; jest to tak nadęte, tandetne i amatorskie, że już slajd ilustrujący takowe zjawisko odrzucił mnie, żeby się nań wybrać.

(W teatrach na zachodzie europy już dawno od tego odeszli, kicz niestety jest w dużej mierze pierwiastkiem ponadczasowym)
    • Gość: maestrozo Jakas porażka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 23:40
      Albo się robi poważne wykonanie albo odlotowy spektakl!
      A tu nic !
      Śpiewać to te baby nie potrafią.
      To w takim razie niech zamiast nich wystąpią nago jakieś sexy lale
      a nie te tłuste maszkarony.
      • Gość: marek Re: Jakas porażka IP: *.dynamic.chello.pl 16.02.13, 14:25
        i po co z naszych podatków utrzymujemy taką bandę zwyczajnych debili?
    • Gość: Pan Tautolog To jest Moja opinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.13, 23:54
      Zbyt wiele tu dezynwoltury w stosunku do publiki.
      Czas chyba skończyć te egzospory w Capelli i wziąć się do roboty !
    • Gość: Listek Re: Händel dla dorosłych, czyli Capella w MOS-ie IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.02.13, 00:06
      Oł jea, gołe baby!
    • Gość: krakowianka Capella zaprasza w sobotę do MOS-u na Händla dl... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.13, 16:10
      Nikt nie widział ani nie słyszał produkcji (bo dzisiaj premiera), ale każdy ma wyrobione zdanie. Poziom dyskusji - co najmniej Himalaje.
      Życzę Państwu miłego wieczoru przed telewizorem.
      • Gość: maestrozo Re: Capella zaprasza w sobotę do MOS-u na Händla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 16:17
        Na goliznę to ja chodzę do nocnych klubów. Przynajmniej gołe laski tam nie próbują śpiewać bo przecież nie po to się rozbierają przed publiką. Więc na taką udawaną sztukę szkoda czasu i kasy.
    • Gość: krakowianin Pani niedopieszczona kulturalnie cyca nie widziała IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.13, 18:38
      Pani niedopieszczona kulturalnie myśli, że nikt gołego cyca w życiu nie widział i musi "spektakl" zobaczyć by się o gołym cycu wypowiedzieć?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka