Dodaj do ulubionych

KomarOff - można?

03.07.13, 21:49
tzn. ja wiem, że nic nie można;), a potem okazuje się, ze jednak nie tak kategorycznie.
ad rem: to jest preparat głownie z witamin B. Skład: tiamina (chlorowodorek tiaminy), niacyna (kwas nikotynowy), kwas pantotenowy (d-pantotenian wapnia), witamina B6 (chlorowodorek pirydoksyny), witamina B2 (ryboflawina), kwas foliowy (kwas pteroilomonoglutaminowy), biotyna (d-biotyna), witamina B12 (cyjanokobalamina).
Substancje dodatkowe: cukier, celuloza mikrokrystaliczna (substancja wypełniająca), skrobia ziemniaczana (substancja wypełniająca), kwasy tłuszczowe (kwas stearynowy - substancja przeciwzbrylająca), stearynian magnezu (substancja przeciwzbrylająca), ditlenek krzemu (substancja przeciwzbrylająca).
Zatem mogę brać, czy nie? Komary niedługo zjedzą mnie żywcem, zresztą Karola też, a wiem że na brata i tatę doskonale działa. Ssak ma 7 miesięcy i je też 3 inne posiłki niż mleko.
Obserwuj wątek
    • mammajowa Re: KomarOff - można? 06.07.13, 19:59
      nikt nie wie? zeżrą mnie żywcem...
    • malwina.okrzesik Re: KomarOff - można? 12.07.13, 07:46
      skład preparatu imponujący, ale stosuje sie go miejscowo, nie zaszkodzi kp

bardzo polecam na komary zwykły olejek waniliowy (taki do ciasta)
      • mammajowa Re: KomarOff - można? 12.07.13, 11:19
        bardzo dziękuje za odpowiedź. no właśnie nie miejscowo tylko wewnętrznie. to tabletki (od 4.r.ż.). olejek waniliowy wypróbuję - jutro ruszamy nad morze.
        • malwina.okrzesik Re: KomarOff - można? 12.07.13, 21:02
          nie widzę przeszkód, żeby to łykać
          • mammajowa Re: KomarOff - można? 12.07.13, 21:51
            jeszcze raz dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka