Dodaj do ulubionych

Motel Jurajski Modlnica

IP: *.centertel.pl 22.02.13, 10:38
Hej, niecały miesiąc temu pilnie poszukiwałam sali do wynajęcia w okolicach Krakowa. Postawiłam na motel Jurajski w Modlnicy gdyż polecono mi to miejsce ze względu na atrakcyjne warunki wynajmu. Jakież było jednak moje zdziwienie gdy okazało się, że właściciel tego miejsca z profesjonalizmem nie ma nic wspólnego. Tak aroganckiego zachowania ze strony drugiej osoby jeszcze nie spotkałam, ale do rzeczy. Cały myk polegał na tym, że w ostatniej chwili szanowny właściciel zerwał umowę, a potem bezczelnie mnie zbywał i wręcz obrażał robiąc ze mnie głupią. Myślę, że nie na tym polega robienie wspólnych interesów. Wydaje mi się, że niektórym ludziom woda sodowa odbiła do głowy i kompletnie zapomnieli na czym polega kultura osobista. Szczerze ODRADZAM to miejsce każdej zainteresowanej osobie. Mam nadzieję, że żadna para poszukująca sali weselnej nie zostanie potratowana w ten sposób, bo to byłby już szczyt bezczelności ze strony właściciela "lokalu".
Obserwuj wątek
    • Gość: Janka Re: Motel Jurajski Modlnica IP: *.static.icpnet.pl 22.02.13, 13:34
      Zgadzam się z poprzedniczką. Ja co prawda byłam na z dziećmi, gdy musiałam prznocować w drodze do zakopanego. Było późno i właściciel zanim nas przyjął nieźle nam nagadał, tzn. mi jaka to ja jestem nieodpowiedzialna i że po nocy ciągam dzieciaki. Głupi typ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka