Dodaj do ulubionych

Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g...

IP: *.ghnet.pl 08.04.13, 08:17
Sam sie pod pale wepchal, no glupek normalnie :) Nikt ze zdrowym rozsadkiem nie chce miec do czynienia z policja czy panstwem a on nawalony na komisariat z roszczeniami transportowymi przyszedl ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... IP: *.ghnet.pl 08.04.13, 08:21
      I bardzo dobrze, niech nie beda bezkarni. Ja nie raz widzialam jak przyjezdza policja wysiada z auta i bije kogos po przystankach;/ a pozniej wciaga do samochodu...! Mysla ze im wszystko wolno... dobrze,że chlopak pomyslal i zakrwawil tapicerke i zostawil po sobie ślad w samochodzie!!!
      • Gość: wdeqa Przecież na izbie mają raport w jakim był stanie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 08:53
        Poza tym jeśli są jego ślady krwi i moneta to jest dowód. Prawda jest pewnie taka że po pijaku się sadził no to dostał. Policja to niestety nie dobre wujki. Ostatnio zresztą była sprawa gdzieś w Anglii. Kobieta prosiła policję o powiezienie, ci nie chcieli a po drodze ktoś ją zabił. No i jest sprawa.
        • Gość: Necro A co z dziewczyną? IP: 195.85.249.* 08.04.13, 09:57
          Co się stało z dziewczyną? Trzeba było zaplanować powrót, albo nie pić, nie wychodzić. Gość udaje odpowiedzialne zachowanie, kiedy to zabrał dziewczynę na imprezę, narąbał się, nie miał kasy na powrót i spowodował awanturę na policji. Co za jełop! Na jej miejscu, to bym go zostawił.
          • Gość: ... Re: A co z dziewczyną? IP: *.165.enf.pl 08.04.13, 10:12
            Oj co ty tam wiesz o kobietach... Jak pół-Algierczyk to ma odpowiedni rozmiar i go nie zostawi żeby nie wiem co robił...
            • von_seydlitz Nie masz głowy - nie pij.... 08.04.13, 11:21
              masz głowę- też nie pij bez sensu.....

A jak będziesz pracował w tej "resocjalizacji" to uważaj, bo też ci się coś przytrafi..... jak nie nauczysz się postępować z ludźmi....
              • Gość: mmmmmm Kuraś nie pluj, nie pluj IP: *.skarzysko.vectranet.pl 08.04.13, 11:55
                Czy red Kuras dlaczego nie rozmawiałeś z dziewczyną tego nawalonego małolata?
                Co UFO porwało ją z komisariatu?
                Czy red Kuraś był w Izbie Wytrzeźwień i rozmawiał z obsługą?
                Czy widział nagranie z przyjęcia do Izby i rozmawiałeś z lekarzem przyjmującym zapijaczonego ryja do wytrzeźwienia?

Kuraś weź się ogarnij i napisz też to co mówią normalni i trzeźwi ludzie a nie relacja tylko jednej strony.

To się stronniczość nazywa?

• Gość: Necro Jednak MPK winne. IP: 195.85.249.* 08.04.13, 16:48
                  Doszedłem do wniosku, że winę ponosi MPK i ZIKiT, które to są najbardziej niesolidnymi instytucjami. Jak człowiek korzysta z MPK, to często prowadzi go to do desperacji, bądź przynajmniej skrajnych emocji.
          • dybko2 Re: A co z dziewczyną? 08.04.13, 11:00
            Myślę że twoja wersja jest 100% A jeszcze jedno .Kto nie ma miedzi nich w domu siedzi ,albo zapieprza po girach .Radiowóz to nie taksówka dla nawalonych ubogich!
          • Gość: nawrotth Re: A co z dziewczyną? IP: *.echostar.pl 08.04.13, 11:41
            Oj, panowie, nigdy nie rozczarowaliście swojej kobiety własnym stanem? Jeśli tak, to przepraszam, ale proszę o dane do wszczęcia procesu kanonizacyjnego po Waszym odejściu (oby jak najdalszym!)...
            • Gość: :/ Re: A co z dziewczyną? IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 18:27
              Jakby mnie mąż zostawił w nocy samą na ulicy i pojechał na wytrzeźwiałkę to już by nie był moim mężem. Bez żartów, jak idziesz pić to zostawiasz sobie pieniądze na taksówkę, chyba że jest lato i pijesz z kolegami. Wtedy niech sobie śpią w rowie.
          • kamil_brahmi Re: A co z dziewczyną? 08.04.13, 18:51
            kontakt24.tvn24.pl/artykul,powiat-telefony-uratowaly-przed-zamarznieciem,780675.html
            Poza tym Humanitaryzm:
            NIE UDZIELONO MI POMOCY PRZEZ 12 GODZIN CO JEST POGWAŁCENIEM WSZELKICH PRAW!!!
            NIE MÓWIĄC JUŻ O TYM IŻ ZAMKNIĘTO MNIE W IZBIE BEZ ŻADNYCH PODSTAW PRAWNYCH ORAZ NIE POWIADOMIONO MOJEJ NAJBLIŻSZEJ RODZINY!
            art 4 Ustawy o ratownictwie:
            NIE UDZIELONO MI POMOCY PRZEZ 12 GODZIN CO JEST POGWAŁCENIEM WSZELKICH PRAW!!!
            NIE MÓWIĄC JUŻ O TYM IŻ ZAMKNIĘTO MNIE W IZBIE BEZ ŻADNYCH PODSTAW PRAWNYCH ORAZ NIE POWIADOMIONO MOJEJ NAJBLIŻSZEJ RODZINY!
            • Gość: karolek_darwin Re: A co z dziewczyną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 20:01
              Stary, za ten wyczyn nagradzam Cię nagrodą mego imienia,
    • Gość: Sanktum Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.fil12.petroinform.pl 08.04.13, 08:38
      Polska policja to zwykli bandyci i chamy. Ostatnio chciałem zgłosić kradzież- nie dość że musiałem czekać 5 godzin na komisariacie, to Ci ludzie powinni przejść jakieś minimalne kursy empatii czy umiejętności rozmowy! Z góry zostałem potraktowany jak intruz który przeszkadza im w nic nie robieniu (4 siedziało tam i oglądali tv). Na dzień dobry gość od którego waliło nomen omen alkoholem zaczął sugerować, że nie zostałem okradziony tylko sam jestem winny zagubieniu. Generalnie chciał udowodnić że ma racje - i oni nie są potrzebni, a na argumenty jeden do reszty mówił (filozof sie trafił) - mam zero szacunku do tych ludzi. Bezpieczniej sie czuje w ciemnej ulicy - bo tam przynajmniej wiem, że ktoś może coś zrobić.....Ludzie żywcem wyciągnięci z PRLu i te swoje metody przekazują kolejnym pokoleniom...masakra.
      • Gość: Ania Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ghnet.pl 08.04.13, 08:46
        haha, tez kiedys bylam na komisariacie w jednej sprawie, otepiona paniusia spisywala protokol - ludzie jak ona to robila!!! jednym paluszkiem pisala na klawiaturze laptopa!!! babsko siedzi tam 40 godzin tygodniowo pewnie od 10 lat i tylko tym sie zajmuje!!!! i pisze jednym palcem!!! siedzialam tam dwie godziny a naprawde chodzilo o pie...! dobrze zrobil bohater ze zostawil ta monete i krew! moze ktos sie im wreszcie przyjrzy
        • Gość: rastuch Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 08.04.13, 08:49
          a będzie jeszcze gorzej, bo coraz głupszych przyjmują, specjaliści odchodzą a jednostki są źle zarządzane...
        • Gość: Zenio Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 09:09
          Naprawdę wydaje Ci się ze 10 lat temu na komisariatach były komputery ? ;-) Obecnie zdaje się ze na 30 procent komisariatów kompów nie ma. Kiedyś jeszcze były komputery bo je policjanci z domów przynosili ale teraz niewolno bo jest kłopot z legalnością oprogramowania.
          • Gość: Bitro Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 11:32
            ale teraz niewolno bo jest kłop
            > ot z legalnością oprogramowania.

Hahaha, słowem policjanci mają złodziejskie nawyki używania w pracy nielegalnego oprogramowania...
            • Gość: Zenio Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 12:09
              > Hahaha, słowem policjanci mają złodziejskie nawyki używania w pracy nielegalneg
              > o oprogramowania...

Polacy je maja ;-) Nie tylko policjanci. ;-) poza tym to co jest legalne w domu niekoniecznie jest legalne w pracy.
        • Gość: rfv Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: 149.156.124.* 08.04.13, 12:47
          A ty cwaniaro jednym palcem robisz zapewne co innego, bo nie masz chłopa!
    • Gość: Piotr Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 08:51
      Wierze mu. Do policji coraz czesciej trafiaja typy spod ciemnej gwiazdy. Rzecznik policji nie powinien ferowac wyrokow, bo te sformuluje sad. Jezeli rzecznikowi zalezy na dobru formacji i jej dobrym imieniu, to powinien dokladac wszelkich staran by policja oczyszczala sie z elementu patologicznego.

Niezaleznie od wszystkiego obie strony potwierdzaja ten sam fakt: gostek przyszedl na komisariat i poprosil o podwozke. Policja nie musiala mu pomagac, ale zawiezienie sila obywatela, ktory nie sprawia zadnych problemow, na izbe wytrzezwien to jest skrajny przejaw zlej woli.

Policja nie sluzyc obywatelowi, a nie mu szkodzic, przy kazdej nadarzajacej sie okazji.
      • Gość: Zenio Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 09:35
        > Policja nie musiala mu pomagac, ale za
        > wiezienie sila obywatela, ktory nie sprawia zadnych problemow, na izbe wytrzezw
        > ien to jest skrajny przejaw zlej woli.

Bzdura. Skoro obywatel jest pod wpływem alkoholu , i obawia się ze zamarznie w drodze do domu to zawiezienie go na izbę jest czymś normalnym. Przecież nie mogą go wystawić za drzwi żeby zamarzł ? prawda ? Natomiast nie powinni go po drodze lać.
    • Gość: aqq Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 08:58
      Najlepsze jest tłumaczenie - godne idioty - że koleś zgłosił się dopiero o 19 następnego dnia.
      A jak niby wcześniej miał to zrobić, skoro sami go na izbę zawieźli?
    • Gość: alfred Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... IP: *.elpos.net 08.04.13, 09:03
      hahah co za typ. T o zwykly beszczel. Sory ale zajście na policje z prośbą aby stała sie taxi to przesada, Ciekawe jak by wszyscy komentowali gdyby chłop zaszedł na pogotowie z prośbą o podwiezienie.
      Tak na marginesie to tytuł sugeruje podtekst rasistowski. Pół krwi polak pół arab i jest gotowy artykuł.
      Ostatniu gazeta opisała kola redaktorka co zaparkował samochód pod hotelem a poszedł przeprowadzić jakis wywiad .Później jeszcze chciał aby hotel umył mu samochód . Bezczelność ludzi nie zna granic.
      • Gość: Zenio Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 09:23
        Tytuł Ci sugeruje podtekst rasistowski ? A zdarzenie nie ? Mogli mu normalnie odmówić" podwózki" , mogli go odwieźć na izbę. ale Ci go zlali wcześniej. Ciekawe dlaczego ? Co było w nim takiego specjalnego co mogło wywołać agresje ? I Owszem mogło to być wiele rzeczy. mógł policjantom coś powiedzieć, mógł coś zrobić co ich sprowokowało wyjaśnień może być wiele, ale jednym z nich jest właśnie wątek rasistowski. Ciapaty z białą laską chce podwózki do laski do domu. Są podchmieleni, wracają z imprezy, ciekawe co będą tam robic ? Wielu matołków coś takiego wkurza. W policji też matołków nie brakuje.
      • szats69 Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła 08.04.13, 09:52
        Cokolwiek ten chłopak by nie zrobił to usprawiedliwiasz pobicie ze złamaniem przez policję?
      • Gość: gosciu Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 13:25
        W normalnym kraju policja ułatwiłaby mu wezwanie taksówki. Jeśli nie miał przy sobie pieniędzy, to powinien wypisać zobowiązanie zapłacenia za przejazd następnego dnia.
    • kordian1849 Agresywna policja pobiła 08.04.13, 09:05
      Nie wiadomo. co naprawde stalo sie, ale sam incydent ilustruje pozycje policji w spoleczenstwie, ktora dystansuje sie i barykaduje jak moze, bo wciaz ma cos na sumieniu. Typowa swiadomosc policjanta to byc przeciwko obywatelom, a nie byc z i dla obywateli. Dlatego ta agresja i podejrzliwosc.
      Jesli ci policjanci pobili Kamila , to oni powini byc ukarani i napietnowani przez sama policje, w przeciwnym razie to bedzie zacheta dla innych agresywnych i nie na poziomie pracownikow policji.
      • emeryt21 Re: Agresywna policja pobiła 08.04.13, 09:17
        Swiete slowa....
    • drzewko_szczescia Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... 08.04.13, 09:06
      Wszystko fajnie, tylko po co w tytule na pierwszej stronie umieszczać info, że to pół- Polak, pół- Algierczyk? Jakie to ma znaczenie dla sprawy?
      • dziodu Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła 08.04.13, 09:17
        Żadne - ale to jest takie mrugnięcie okiem "wicie, rozumicie, pół - Algierczyk, pobili, bo ma inny kolor skóry". A to, że dorosły facet będąc "pod alkoholem" idzie na komisariat i żąda podwiezienia to jest śmieszne. Powinni go poczęstować śmiechem i wystawić za drzwi a nie wozić na myjkę.
      • Gość: czytacz Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.183.234.251.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.04.13, 09:19
        dokładnie! to takie multi-kulti a jednak rasistowskie. chcą coś zasugerować czytelnikom i przy okazji wykazać się supertolerancyjnością, a tkwią w stereotypach i kryptorasizmie.
      • Gość: Korekta Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.tvsat364.lodz.pl 08.04.13, 09:47
        Bo w pisaniu tego wzięło udział pół redaktora. W wymyślaniu tytułu została użyta tylko połowa mózgu.
      • Gość: Sav Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 09:47
        A takie że teraz gazetka będize mogła pisać że to pobicie "RASISTOWSKIE" bo wszyscy polacy to rasiści! i powinnismy całować stopu muzułmanom bo oni są tacy mili
      • Gość: laczek polski Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: 78.10.84.* 08.04.13, 09:57
        Bo polaczkowie są ksenofobami i nie chcą płacić odszkodowań za szkody, które wyrządzili w czasie wojny razem z nazistami. Trzeba więc im wciąż przypominać o ich złym charakterze.
      • Gość: ax Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 11:39
        Bo gdyby był całym-Polakiem, a nie pół-Polakiem, to nie miałby złudzeń, że polska policja może życzliwie podejść do obywatela. Teraz będzie wiedział. Poczuł w kościach (dosłownie), czym jest polskość. Stuprocentowa.
      • Gość: major Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: 149.156.124.* 08.04.13, 12:50
        W protokole o pobiciu wszystko musi być dokładnie opisane. Takie są procedury.
        • drzewko_szczescia Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła 08.04.13, 15:46
          Co musi być opisane? Narodowość ojca? Chyba nie.
    • Gość: Michał Braki w tekście. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 09:14
      OK, kwestia monety i śladów krwi jest mocna i przekonuje mnie. ALE, dlaczego w tekście nie ma słowa o relacji dziewczyny (choćby tego, że odmówiła rozmowy)? Przyszli na komisariat razem i co? Rozpłynęła się w powietrzu? I druga sprawa - aż się prosi o relację kogoś z izby wytrzeźwień. Przecież z tekstu wynika jasno, że pobity został przywieziony do izby. I co? Zero reakcji? Zero komentarza? Potem z niej wyszedł i sam się pobił? Relacja pracowników izby ma tu spore znaczenie. Braki warsztatowe dziennikarza.
      • ariels Re: Braki w tekście. 08.04.13, 09:19
        mnie także zastanawia, że o dziewczynie w drugiej części tekstu nie ma ani słowa. Jakby jej nie było.
        • Gość: gosciu Re: Braki w tekście. IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 13:26
          Dowiedziała się, że chłopak nie ma pieniędzy, więc się ulotniła. Jak to porządna dziewczyna.
      • Gość: Zenio Re: Braki w tekście. IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 09:28
        Pracownicy izby wytrzeźwień nie udzielają informacji dziennikarzom. Nie mogą. Nie powodzą, dziennikarzom , kto był, w jakim stanie , i czy był pobity. Obowiązuje ich tajemnica lekarska i ustawa o ochronie danych osobowych.
        • Gość: Krzyś Ohrona danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.13, 10:48
          A jeśli ten Algierczyk napisze oświadczenie, że zwalnia pracowników Izby Wytrzeźwień z ochrony jego danych? To wtedy mogą powiedzieć? Kiedy i czy go przywieźli itp.?
      • peterpan6661 Re: Braki w tekście. 08.04.13, 09:37
        Chcecie zyc na poziomie europejskim, a standardy zachowan macie z glebokiej azji. Nawet jesli kotos sie awanturuje, to policja jest od tego by go obezwladnic a nie `wytrzaskac` po ryju. Pol zycia cwicze tae kwon do i ju jitsu, wiec nie mowcie mi, ze obezwladnienie kogos bez pobicia nie jest mozliwe.
        • peterpan6661 Re: Braki w tekście. 08.04.13, 09:41
          Sorry, w pierwszym wersie mialo byc `ktos` zamiast `kotos`.
    • robert28l Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... 08.04.13, 09:15
      I tak byli uprzejmi . Mogli przecież zabić , jak tego niewinnego w Poznaniu.
    • Gość: misia Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... IP: *.dynamic.chello.pl 08.04.13, 09:22
      dopiero by ludzie gadali jakby naprawdę policjanci zawieźli biednego studenciaka z laską do domu a gdzieś na mieście potrzebny byłby radiowóz bo by sie mordowali itp. a tu niema radiowozu bo wiezie biedaka ,który pił na imprezce i wiedząc że niema kasy a na dworze mróz nie wyszedł na ostatni autobus ........ja niewiem co się z tymi młodymi ludźmi dzieje, wydaje im się że są Panami i wszystko im się należy !!!
      ciekawa jestem jaki będzie finał tej sprawy,kij ma zawsze dwa końce ......zobaczymy ,napewno studenciak trochę pokory nabierze i przekona się że pępkiem świata nie jest i nie można sobie iść na policję i poprosić o podwózkę do domu hahahah.....
    • Gość: Emeryt Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 08.04.13, 09:24
      Napraszał się to ma. W Algieri to by go całkowicie połamali , albo zabili. Ma tupet po ojcu.
      • eaglegolf66 Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła 08.04.13, 10:06
        Jak dla mnie to raczej ułańską fantazję po mamie, domieszka polskiej krwi i mamy mieszankę wybuchową.
      • kamil_brahmi Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła 08.04.13, 19:04
        W ALGIERLI TO MOZE BYS TY PRZEZYL ALE NIE SADZE:P
    • Gość: haha Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... IP: *.opera-mini.net 08.04.13, 09:25
      Przychodzi nawalony burak na komisariat w środku nocy i robi awanturę, żeby go zawieźć do domu bo zmarzł. A dla GW to bohater, bo półalgierczyk. Szkoda że nie student z Afryki albo jeszcze lepiej z Izraela, dopiero by była radośc w redakcji i smakowite kawałki o rasiźmie i przemocy policji przez cały tydzień.
      • Gość: Zenio Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 09:31
        Bo w normalnym państwie jak przychodzi nawalony burak to się go wyprasza. Jak jest agresywny czy nadmiernie pijany to albo się go zatrzymuje, kara mandatem/ wnioskiem do sądu albo wiezie na izbę. Natomiast nie bije się go. Nigdy.
    • Gość: ekolog Re: nie ma dnia ,aby kogoś w Krakowie nie zabili IP: *.izacom.pl 08.04.13, 09:27
      lub nie potraktowali nożem czy maczetą , aby ktoś nie zaginął - do tego ten smród palonych śmieci........
    • litrbezpopitki Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... 08.04.13, 09:28
      A jakie znaczenie ma czy jest pół arabem czy pół mongołem?
      Chyba że lali "za pochodzenie"
    • Gość: sunrydz Kamil Brahmi - pół-Polak, pół-Algierczyk IP: *.superkabel.de 08.04.13, 09:37
      Ciekawe, która to jego połowa jest polska? Górna, czy też dolna?
      • Gość: ... Re: Kamil Brahmi - pół-Polak, pół-Algierczyk IP: *.165.enf.pl 08.04.13, 10:19
        Górna, dolna jest natomiast algierska więc może mieć każdą Polkę, tak jak i tatuś.
    • zdzisiek66 Co za idiota 08.04.13, 09:41
      Rozumiem, że wóda nie poprawia procesów myślowych, ale żeby coś takiego wydumać...
      Iść na policję i nie prosić, a żądać, darmowych usług taksówkowych. Dziwne, że nie zażądał do tego kolacji i masażu.
      Koleś ma szczęście, że był w Polsce. W Algierii pewnie by zdobył Nagrodę Darwina.
      Inna sprawa, że żadne okoliczności nie upoważniają policji do bicia ludzi
      • Gość: rdy Re: Co za idiota IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.13, 15:22
        Widać że jesteś starym cepem wychowanym według radzieckich metod.
        Na zachodzie w cywilizowanych krajach policja jest po to żeby pomagać obywatelom.
        To że masz doświadczenie i wiesz że u nas możesz od nich tylko w morde dostać nie znaczy że tak powinno być ....
      • Gość: gosciu Re: Co za idiota IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.13, 13:23
        Przecież dostał masaż.
        • Gość: xyz Re: Co za idiota IP: *.free.aero2.net.pl 25.04.13, 16:47
          co za debil Panie K. Niech sie pan trzyma nie dopuscimy by to zatuszowano!!!!
    • Gość: 100% Pół Polak pól Arab IP: *.c201.msk.pl 08.04.13, 09:41
      ....Kamil Brahmi - pół-Polak, pół-Algierczyk - został brutalnie pobity w Krakowie.... Czy gdyby był 100% Polakiem to można byłoby mu spuścić łomot?

• Gość: Boddoxx Pomoc u polskiej policji? IP: 194.8.126.* 08.04.13, 09:42
      Jak nie ma okazji, zeby wypisac mandat, to marne szanse, że przyjadą.

Kilka lat temu zglosiłem, że do sąsiadów ktoś wchodzi przez okno. Policja nie przyjechała przez 45 minut, dłużej nie czekałem, bo nie było sensu. Za to są pierwsi do łapania rowerzystów.
    • Gość: K Rasistowski dziennikarz. IP: *.pools.arcor-ip.net 08.04.13, 09:43
      Przepraszam co to za różnica czy to pól Polak cały Polak czy ćwierć Szwed ? Stała sie krzywda człowiekowi (tak wynika z historii). A nawet jeśli to on byłby sprawcą, to jego narodowość tez nie ma znaczenia poza podgrzewaniem rasistowskich trendów.
      • Gość: Zenio Re: Rasistowski dziennikarz. IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 10:10
        To wszystko zależy od tego dlaczego policjanci zdecydowali się go zlać. Jedną z możliwości (oczywiście nie jedyną) jest to ze zrobili to z powodów rasistowskich.
    • Gość: Jonek To się kupy nie trzyma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.13, 09:43
      Nawalony poszedł na komisariat i zażądał aby policjanci jak taksówka zawieźli go do domu. Policjanci postanowili go zabrać na izbę wytrzeźwień ale wcześniej powozili go po mieście (bo nie mieli nic innego roboty) i tak dla zabawy spałowali. Tu nie ma żadnej logiki.
      Dostał wpierdziel od kiboli ale od kiboli nie wyegzekwuje odszkodowania wiec oskarżył policjantów bo na tym można zarobić.
      Jak można idąc na imprezę nie sprawdzić wcześnie połączenia powrotnego? Jak można nie zabrać paru zeta na taksówkę?
      Srutu tutu kłębek drutu.
      • Gość: luka Re: To się kupy nie trzyma IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 23:56
        Znam osobiście Kamila i on jest z tego typu ludzi. Jest znany z tego ,że tylko wypisuje skargi na forach, do sądów i prokuratorów.
        Nie zdziwiłbym się, gdyby sam sobie to zrobił i teraz chce prowadzić batalie o kasę.
        • Gość: Rutinoscorbin Re: To się kupy nie trzyma IP: *.free.aero2.net.pl 13.04.13, 06:28
          a ja znam wiele podobnych przypadkow gdzie prokurATORZYchcieli kolegow z policji wybielac. prawda jest taka ze za duzo sie niezgadza w wersji policji i maja teraz problem z tym ze gosc chce wariograf przeciez kazdy kto klamie sam by sie wkopal nie:P
    • Gość: Emeryt Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 08.04.13, 09:45
      otóż to ! Dobrze mu tak ! Pochlał i bezczelnie żada taksówki. Jego ojciec przed 89r. za 2 dolary Polki ruchał, to i on myśli , że może być tak samo bezczelny.
      • Gość: anonim Re: Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła IP: 2.25.185.* 08.04.13, 14:35
        puknij się w łeb a potem pisz te pierdoły
    • Gość: anonim Re: Brawo Policja IP: 2.25.185.* 08.04.13, 09:48
      puknij się w głowę
    • Gość: gość portalu Re: Brawo Policja IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 08.04.13, 09:49
      Zgadzam się. Jakie ma znaczenie jego pochodzenie, zwłaszcza że nie wygląda jakoś specjalnie egzotycznie. Ze zdjęcia nie wygląda na Araba, w końcu w połowie Polak. Skoro wychował się w Polsce i mówi bez akcentu to skąd policjanci mieliby wiedzieć, że to pół Arab? Co do faktu pobicia to mu wierze. Mnie tez kiedyś pobili policjanci, wpierw napadnięto mnie na Plantach, owszem byłem pijany, w wyniku pobicia straciłem przytomność i miałem złamany nos. Ktoś zadzwonił na policję, ci mnie zawieźli na pogotowie, ale byłem w szoku w wyniku wcześniejszego pobicia i utraty przytomności, i uciekłem policjantom a ci mnie dorwali i tak spałowali, że byłem przez tydzień w szpitalu z sinymi plecami.
      • Gość: alibaba Re: Brawo Policja IP: *.elpos.net 08.04.13, 09:56
        do gościa portalu . To żeś się naimprezował 2 razy w ciągu jednego dnia.
        HAHAHAHAHA dobry z ciebie kolo.
        Ten szok pewnie nie przeszedł ci do dnia dzisiejszego.

A tak na marginesie to ta wersja jest jego tego pół krwi polaka pół algierczyka. ciekawe co mówią policjanci.
        Pewnie chłop był bardzo nie przyjemny w obejściu. Co oczywiście nie tłumaczy pobicia jeżeli takowe bylo.
      • Gość: Zenio Re: Brawo Policja IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 10:06
        > Zgadzam się. Jakie ma znaczenie jego pochodzenie, zwłaszcza że nie wygląda jak
        > oś specjalnie egzotycznie. Ze zdjęcia nie wygląda na Araba, w końcu w połowie P
        > olak. Skoro wychował się w Polsce i mówi bez akcentu to skąd policjanci mieliby
        > wiedzieć, że to pół Arab

Na przykład po nazwisku mogli by się domyślić. ;-) Są też inne możliwości. wylegitymował się algierskim paszportem ;-) albo na komisariat przybył w turbanie ;-) mógł też sam się do arabskich korzeni przyznać ;-) i to bez bicia ;P
    • czoper62 Nocny powrót po imprezie. Twierdzi, że pobiła g... 08.04.13, 09:53
      Niech się cieszy, że go o tej 19ej drugi raz nie pobili.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka