Dodaj do ulubionych

Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce

IP: 82.150.228.* 19.04.13, 16:56
I w dodatku zabija wszystkie male zwierzeta w tym tez te pozyteczne jak jeze czy zaskronce.
Obserwuj wątek
    • Gość: pioł Re: Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 18:40
      Mam nadzieję, że spali się kolejny podpalacz-debil. Na wsiach wciąż średniowiecze...
      • Gość: janek Co ma do tego wieś? IP: *.starnettelecom.pl 20.04.13, 09:51
        Co ma do tego wieś?
        Wypalanie traw jest bardzo popularne w miastach.
        Na zdjęciu też widać miasto / miasteczko.
        Czy w Krakowie lub Warszawie nigdy nie było zdarzenia - wypalania traw?
        Puknij się w główkę!
        To Ty zyjesz w średniowieczu, oceniają wszystko wg stereotypów gamoniu.
        • Gość: obserwator trzeba być burakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 15:04
          Trzeba być burakiem aby wypalać trawę
          • Gość: ads Re: trzeba być burakiem IP: 149.156.124.* 21.04.13, 12:32
            Czerwonym czy pastewnym?
    • Gość: kk Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 19:34
      Może to zabrzmi podle - ale dobrze mu tak!
      • Gość: gienioszpenio A co on winien? IP: *.starnettelecom.pl 20.04.13, 09:54
        A dlaczego tak uważasz?
        Może on się tylko trochę więcej napił, zasnął, a ktoś inny podpalił łąkę.
        Na jakiej podstawie uważasz, że ten co zginął był podpalaczem?
        To może małe gryzonie, też są współwinne podpalanie?
        Ogarnij się chłopie!
        • Gość: iG Re: A co on winien? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 12:00
          gienioszpenio

głębszy sens wypowiedzi, którą komentujesz jest taki - podpalacze łąk zasługują na to, żeby się zjarać wraz z nią

zatem hipotezy dot. podpalenia, które tutaj snujesz, są merytorycznie bezwartościowe (a analogia z gryzoniami - już zupełnie bez sensu). jeśli jest tak jak mówisz i dziadek rzeczywiście był alkusem, a nie piromanem, to istotnie go szkoda.
    • Gość: miłośnik kremacji Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.nstream.pl 19.04.13, 20:45
      Gwałcona natura sama wymierza sprawiedliwość,bo w Krośnie straż miejska nawiedza posesje gdzie na ogniskach ludzie pieką kiełbaski, ale nigdy nie widziałem patroli na podpalanych co roku w tych samych miejscach łąkach. Może się boją ??? tęgie chłopy a tylko pilnują fotoradarów.
    • Gość: pon na morgach w imie lojca IP: *.tktelekom.pl 19.04.13, 21:00
      lod wieki wiekuw my palili te trawska. i na polu i na przykopie. lod pradziada i dziada. se palimy bo to nase nie panskie. lonegdaj nom gawiedzil cosik proboszcz coby nie polic ala lon nie zewsi ino z miosto lalwerni pochodzi to cu lon tam wi.
    • Gość: wenge Krytykujcie dalej, ale chłop swój rozum ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 03:09
      Jak to wszystko zależy od tego co wam powie "autorytet".
      No biedna ta ziemia wypalana, jeże, krety, zaskrońce, itd.. Drżyjcie nad biednymi zwierzątkami i CO2 które zniszczy naszą ziemię!
      Nie widziałem jeszcze wyjałowionej ziemi z powodu "wypalania"!
      Za to 25 lat temu (przed kampanią "antywypaleniową") nie wiedziałem co to kleszcz, a o boleriozie słyszałem z TV, ale austriackiego.
      To tylko przykład taki.
      • Gość: wenge Re: Krytykujcie dalej, ale chłop swój rozum ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 03:15
        Palił dziad, palił ojciec, a wam została chemia kupiona w sklepie, wizyty u lekarza i później pytanie dlaczego wasze dzieci chorują.
    • Gość: :( Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: 77.236.28.* 20.04.13, 21:15
      Szkoda faceta. Moze to nie on podpalil...
      Z drugiej strony, wychodzi, ze palenie trawy jest jednak szkodliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka