Gość: Oskar IP: 82.150.228.* 19.04.13, 16:56 I w dodatku zabija wszystkie male zwierzeta w tym tez te pozyteczne jak jeze czy zaskronce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioł Re: Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.13, 18:40 Mam nadzieję, że spali się kolejny podpalacz-debil. Na wsiach wciąż średniowiecze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Co ma do tego wieś? IP: *.starnettelecom.pl 20.04.13, 09:51 Co ma do tego wieś? Wypalanie traw jest bardzo popularne w miastach. Na zdjęciu też widać miasto / miasteczko. Czy w Krakowie lub Warszawie nigdy nie było zdarzenia - wypalania traw? Puknij się w główkę! To Ty zyjesz w średniowieczu, oceniają wszystko wg stereotypów gamoniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator trzeba być burakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 15:04 Trzeba być burakiem aby wypalać trawę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads Re: trzeba być burakiem IP: 149.156.124.* 21.04.13, 12:32 Czerwonym czy pastewnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.13, 19:34 Może to zabrzmi podle - ale dobrze mu tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienioszpenio A co on winien? IP: *.starnettelecom.pl 20.04.13, 09:54 A dlaczego tak uważasz? Może on się tylko trochę więcej napił, zasnął, a ktoś inny podpalił łąkę. Na jakiej podstawie uważasz, że ten co zginął był podpalaczem? To może małe gryzonie, też są współwinne podpalanie? Ogarnij się chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iG Re: A co on winien? IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 12:00 gienioszpenio głębszy sens wypowiedzi, którą komentujesz jest taki - podpalacze łąk zasługują na to, żeby się zjarać wraz z nią zatem hipotezy dot. podpalenia, które tutaj snujesz, są merytorycznie bezwartościowe (a analogia z gryzoniami - już zupełnie bez sensu). jeśli jest tak jak mówisz i dziadek rzeczywiście był alkusem, a nie piromanem, to istotnie go szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłośnik kremacji Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: *.nstream.pl 19.04.13, 20:45 Gwałcona natura sama wymierza sprawiedliwość,bo w Krośnie straż miejska nawiedza posesje gdzie na ogniskach ludzie pieką kiełbaski, ale nigdy nie widziałem patroli na podpalanych co roku w tych samych miejscach łąkach. Może się boją ??? tęgie chłopy a tylko pilnują fotoradarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pon na morgach w imie lojca IP: *.tktelekom.pl 19.04.13, 21:00 lod wieki wiekuw my palili te trawska. i na polu i na przykopie. lod pradziada i dziada. se palimy bo to nase nie panskie. lonegdaj nom gawiedzil cosik proboszcz coby nie polic ala lon nie zewsi ino z miosto lalwerni pochodzi to cu lon tam wi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenge Krytykujcie dalej, ale chłop swój rozum ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 03:09 Jak to wszystko zależy od tego co wam powie "autorytet". No biedna ta ziemia wypalana, jeże, krety, zaskrońce, itd.. Drżyjcie nad biednymi zwierzątkami i CO2 które zniszczy naszą ziemię! Nie widziałem jeszcze wyjałowionej ziemi z powodu "wypalania"! Za to 25 lat temu (przed kampanią "antywypaleniową") nie wiedziałem co to kleszcz, a o boleriozie słyszałem z TV, ale austriackiego. To tylko przykład taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenge Re: Krytykujcie dalej, ale chłop swój rozum ma! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.13, 03:15 Palił dziad, palił ojciec, a wam została chemia kupiona w sklepie, wizyty u lekarza i później pytanie dlaczego wasze dzieci chorują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Pierwsza ofiara wypalania traw w Małopolsce IP: 77.236.28.* 20.04.13, 21:15 Szkoda faceta. Moze to nie on podpalil... Z drugiej strony, wychodzi, ze palenie trawy jest jednak szkodliwe... Odpowiedz Link Zgłoś