Gość: nefil IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:33 Koncert akustyczny zagraja 9 kwietnia w klubie Re. A tak przy okazji, gdzie jest ten klub, jestem z Warszawki, a jade na ten koncert, pomozcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzaaa Re: New Model Army w Krakowie 26.03.02, 16:44 "Klub Re ul. Sw. Krzyza 4, tel. 431 08 81. Open 12:00 - 02:00, Sat, Sun 17:00 - 02:00. While the music sometimes dips into distracting post-punk alternative rock, Re usually constitutes a spacious place for a drink and a chat. The Hungarian white wine Tokaj on draft certainly helps to facilitate conversation and we have to commend their foresight for installing two women's bathrooms." Internet oknem na swiat:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: New Model Army w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 23:31 Thank u! NMA mialo grac tez w stolicy, ale widac Szczecin zrobil na nich wieksze wrazenie i ostatecznie tam przyczaduja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: New Model Army w Krakowie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.02, 21:07 Ja jestem drugi ze Stolycy co jadzie na ten szoł, a Wy krakusy nie lubita Tej kapeli? Szkoda dudków? Odpowiedz Link Zgłoś