Dodaj do ulubionych

Opóźnienia przy przetargu na remont Rynku Głównego

IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 04.08.04, 22:31
A dlaczego nie zdecydowano sie wybrukowac Rynku Glownego jak to mialo miejsce
zanim prof. Zinn nie zdewastowal calej powierzchni.Przeciez to podobno byl
jego pomysl zastapienia kocich lbow plytami granitowymi, ktore pasuja do
Rynku jak kwiatek do kozucha.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona290 Re: Opóźnienia przy przetargu na remont Rynku Głó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 07:48
      Mam nadzieję że Rynek pięknie im wyjdzie bo ja już się boję żebyśmy znowu w
      porównaniu na przykład do wrocławskiego nie wypadli nawet nie blado ale mało
      gustownie... Zgadzam się z tym że można by wrócić do kocich łbów ale nie wiem
      co na to panie na obcasikach ;)
      Podobał mi się kiełkujący kiedyś pomysł ze szklaym choćby kawałkiem płyty który
      miał odsłonić to co zostało dokopane ale ten pomysl chyba upadł... Bardzo bym
      chciała żeby było na rynku coś co będzie oryginalne i gustowne a kwiaciarek
      parasole i stragane na pewno do tego nie należą! Powinny mieć piękne gustowne i
      zgrabne stoiska ale kogo to obchodzi... A tak nawiązując do wrocławskiego
      rynku... Fontanne mają przepiękną :) i mimo że nowoczesna pięknie pasuje...
    • Gość: Pe Analizujmy! IP: *.crowley.pl 05.08.04, 09:08
      "koniecznością dokładnych analiz proponowanych przez wykonawców analiz"
      Przeanalizowałem analizy GW analiz komisji analiz kamieni i wmoim analitycznym
      umyśle narodził się chaos...
      • Gość: g Wpolczuja paniom w szpilakach, dzieciom w wozkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 21:34
        niepelnosprawnym i wszystkim ktorzy beda buksowac w zimie i w deszczu juz nie
        tylko na siennej ale na calym rynku jesl zrobia tam kocie lby
        • zielonki Re: Mam biznes-plan 06.08.04, 01:16
          Można zrobić duże lodowisko. Będzie równo i praktycznie. UMK mógłby wydawać koncesje na wypożyczanie łyżew w pobliżu kwiaciarek. A nieporządani goście nie będą się kręcić. Chyba, że podwójny axel.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka