Gość: ad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 11:51 To pewnie przyjezdne sloiki... w krakowie nikt nie wie jak wygladaja widly... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: He Uciekali przed policją, wyrzucali z auta maczet... IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.13, 11:56 Zapomnieliscie dopisac ze nad ranem zostali zwolnieni do domow bo Policja ma uklad z tymi bandziorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbrodniarz Re: Uciekali przed policją, wyrzucali z auta macz IP: *.14.vie.surfer.at 20.09.13, 14:19 Gość portalu: He napisał(a): > Zapomnieliscie dopisac ze nad ranem zostali zwolnieni do domow bo Policja ma uk > lad z tymi bandziorami. A ja nie uklad to zadzwonil ktos, kto ma uklad, nie wazne, wazne, ze wobec chlopcow nie zostanie dokonana Zbrodnia Na Narodzie Polskim, polegajaca na pozbawieniu ich wolnosci na pare godzin i nie przeszkodzi im to w machaniu maczetami. Ciekawe, czy IPN wszczal by sprawe o taka zbrodnie wobec zatrzymanej chuliganerii nie rozniacej sie niczym od tamtej w czasach "nieslusznych" a wobec ktorej IPN-owcy szaleja i dostaja orgazmu?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibicuję Krakowowi Uciekali przed policją, wyrzucali z auta maczet... IP: *.compower.pl 20.09.13, 12:55 Jeb.... Wisłę i Cracovię .. POLICJA!!! Zacznijcie do nich strzelać albo używać paralizatorów.Niech ludziska przestaną się ich bać. Oni jak zwykle najmocniejsi są tylko w gębie albo w grupie.Kiedyś widziałem jak trzech takich oszołomów kopało jednego z okrzykami na ustach. Wziąłem dwóch kumpli, za nami pobiegło jeszcze ze dwóch przechodniów... już nie byli tacy odważni.Był płacz,lament i inwokacje do mamy ,że to już ostatni raz...Nie bójcie się wzywać policję, to nie znaczy że jesteście konfidentami, społeczniakami. Wręcz przeciwnie , jesteście obywatelami tego miasta i macie obowiązek to robić za każdym razem jak widzicie takich tępogłowych matołów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L) Prześladują patriotów IP: *.tktelekom.pl 20.09.13, 15:13 niczym żołnierzy wyklętych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Uciekali przed policją, wyrzucali z auta maczet... IP: *.ip.gronet.pl 20.09.13, 16:46 Chłopaki wracali pewnie z pola, wycinali chaszcze i przekopywali glebę , a tu za niebezpieczne narzędzia kara ich spotka, a że praca ciężka to narkotyki na wzmocnienie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral bagienny Re: Uciekali przed policją, wyrzucali z auta macz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.13, 22:19 Muszę czym prędzej wypieprzyć na śmietnik wiertarkę i szlifierkę, bo jak się dzielnicowa dowie że trzymam taką niebezpieczną broń w domu to nie ma zmiłuj, pójdę siedzieć jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Uciekali przed policją, wyrzucali z auta macz IP: *.gemini.net.pl 21.09.13, 08:34 Uważaj jednak w drodze do śmietnika, bo wtedy przez kilka chwil będziesz miał przy sobie te narzędzia w miejscu publicznym. Odpowiedz Link Zgłoś