Dodaj do ulubionych

IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!!

IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl 11.08.04, 01:10
ello :-D

Szukam fajnych ludzików, którzy tak jak ja zaczynają studiować w Kraku i
mają ochote na klubowe imprezki :-)))))))
Obserwuj wątek
    • skot2 Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! 11.08.04, 15:02
      Ja nie zaczynam (zacząłem już 2 lata temu...) ale mam ochotę... :-))))
      • Gość: trancegirl_ Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 11.08.04, 15:37
        to super :-DDDD w ogóle ciesze sie bardzo że ktoś sie odezwał :-)))) zostaw
        swoje gg to sobie pogadamy :)))

narazie jest ekipka 2 osobowa...większa by sie przydała :PP

• Gość: :) Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 15:43
          :)
          • Gość: trancegirl_ Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 11.08.04, 15:58
            :-))))))))))) hmmm..co za tajemniczy uśmiech :P
            • Gość: knower Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.clubnet.pl 11.08.04, 16:39
              ja jestem zainteresowany gg:3586447:)))) ale takich zainteresowanych imprezami
              w krakowie chyba nie brakuje:PP
              • skot2 Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! 11.08.04, 17:55
                moje GG: 4164182
                • Gość: trancegirl_ Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl / *.siec.sandomierz.gdc.pl 11.08.04, 18:26
                  knower ale chodzi o to zeby to nie byli ludzie z przypadku tylko Ci którzy
                  lubią (albo kochają jak ja :P ) , muzyke klubową :)))))
                  • Gość: hmm Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: 213.199.198.* 12.08.04, 00:34
                    jazda , jazda ja tez heheh zaczynam studia i kocham ta muze
                    • Gość: knower Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.clubnet.pl 12.08.04, 09:55
                      no t juz jest pare osob:))) trancegirl, moze sie spotkamy na jakiejs imprezce
                      wszyscy w pazdzierniku:))
                      pozdrawiam
                      • skot2 Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! 12.08.04, 17:53
                        Najlepiej by było jakbyśmy wymienili się wszyscy numerami GG, żeby się tam
                        kiedyś umówić....
                        • Gość: hmm Re: IMPREZKI CLUBBINGOWE !!!! IP: *.krzeszowice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 23:52
                          no dobry pomysl
                        • Gość: tara ty pierwszy, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 22:21
                          • Gość: trancegirl_ DO TARY IP: *.siec.sandomierz.gdc.pl 14.08.04, 23:04
                            hmm....nic nie napisałaś :((( wiec mam pytanko przyłączysz sie????

pozdr :)
                            • skot2 Re: DO TRANCEGIRL 15.08.04, 12:04
                              Co z twoim GG??? Podasz nam ten numer w końcu???? Narazie....
                              • cortezzo Re: DO TRANCEGIRL 18.08.04, 21:16
                                trancegirl? i Ty tez TUTAJ? :)))

greetz :*
                                • skot2 Re: DO CORTEZZO!!! 20.08.04, 16:26
                                  A może ty też się przyłączysz????? Mozżesz zostawić gg???
                                  • cortezzo Re: DO CORTEZZO!!! 20.08.04, 21:00
                                    gugu znajdziesz na stronie z sygnatury ;)
                                    • Gość: Tara Re: hmm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:37
                                      Pożyjemy zobaczymy..;)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka