Dodaj do ulubionych

AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE

IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 22:38
Piszę wkurzony i chcę się Wam wszytskim poskarżyć na to co wyrabia krakowska
kablówka AUTOCOM. W piątek w trakcie transmisji otwarcia Igzysk Olimpijskich
w Atenach wyłączyli sygnał na ponad pół godziny, akurat w tym czasie kiedy
maszerowała polska reprezentacja. Teraz z kolei sygnału nie ma juz od ponad
pół godziny i właśnie mija ostatni odcinek mojego ulubionego serialu :(
Abonament wynosi juz prawie 50 zł, a za tę sumę człowiek ma super atrakcje:
brak telewizji co drugi wieczór!!!! Czy w związku z tym mam im zapłacić tylko
pół abonamentu????? Czy jest tutaj jeszcze ktoś wkurzony na AUTOCOM? Co o tym
sądzicie???
Obserwuj wątek
    • Gość: mona liza Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: *.autocom.pl 15.08.04, 22:43
      a u mnie caly czas dziala i chociaz wlasnie rozwiazalam umowe bo sie
      przeprowadzam to z ich uslug bylam zadowolona. Poki co przerwe w nadawaniu
      mialam chyba tylko 1 raz i to juz po 1 w nocy.
    • Gość: ja Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: *.pl / *.77.classcom.pl 15.08.04, 23:13
      ja mam autocom i jestem zadowolona:) nic mi nie przerywa;) to moze nie wina
      autocomu tylko ty masz jakis trefny tv...
      • Gość: MAC Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.04, 23:37
        chyba was oboje AUTOCOM nasłał zebym wyszedl na glupiego. Informuje: mieszkam
        na Kurdwanowie i mam sprawny odbiornik. To po prostu chamstwo myslec ze mi sie
        telewizor zepsul i od razu robie larum na forum!!!!
        • Gość: ja Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: *.classcom.pl / *.77.classcom.pl 16.08.04, 11:01
          to moze to tak tylko na kurdwanowie, bo ja od 10 lat na prawde nie mialam takiego przypadku...
          • Gość: krakus Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.08.04, 16:44
            BO PAN NIE WIESZ JAKI W 21 WIEKU POWINIEN BYĆ IDEALNY I PIĘKNY OBRAZ W
            TELEWIZORZE W TAK DUŻYM MIEŚCIE JAK KRAKÓW, GDZIE NAOKOŁO SĄ PRZEKAŻNIKI
            TELEWIZYJNE, A TAKI OBRAZ JEST W KAŻDYM MIESZKANIU W BLOKU GDZIE SĄ ZBIORCZE
            ANTENY KTÓRE ALE NIESTETY SĄ LIKWIDOWANE BO SPÓŁDZIELNIE NIE CHCĄ MIEĆ TAKIEGO
            PROBLEMU JAK KONSERWACJA TYCH ANTEN
    • Gość: JAGA Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: *.ramtel.com.pl 15.08.04, 23:54
      Mnie najbardziej wkurzyli 2 lata temu nie biorąc do oferty polsatu sport,a na
      moje telefony z zapytaniem DLACZEGO (MŚ w Japoni i Korei)????? Opowiadali, że
      UPC musi drastycznie podnieść abonamet do końca roku, co jak mi wiadomo nie
      nastąpiło. Z drugiej strony jakie pensje mają tam dyrektorzy i jakie bonusy, to
      wszystko jasne, każda kablówka ogranicza, ale co zrobić?? :(
    • Gość: osioł z krakowa Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.08.04, 10:08
      tak to jest prawda byłem na imieninach w mieszkaniu przy ul Siemaszki odbiór
      jak kiedyś w Birczy w Bieszczadach nie lepiej jest również na Kurdwanowie
      ciągły brak programów jak są burze śnieżne albo ulewy w ciągu roku naliczyć
      można setki przerw w nadawaniu programów najlepiejn to należy znaczyć na
      kalendarzu a po roku skserowac i wysłac do Warszawy i nie płacić podpowiadam
      również że tylko masowa rezygnacja z takiego luksusu doprowadzi do obniżenia
      usługi za taką lipe
    • Gość: mieszkaniec osiedl Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.08.04, 16:29
      JA NIE CHCĘ MIEC NIC WSPÓLNEGO Z TĄ FIRMĄ NAWET ZA 10 ZL MIESIĘCZNIE DOTYCZY
      RÓWNIEŻ I TEJ DRUGIEJ FIRMY PTK
    • Gość: krakowianka Re: AUTOCOM NAJGORSZĄ KABLÓWKĄ W KRAKOWIE IP: w3cache.* / *.2-0.pl 16.08.04, 18:19
      na nich jest jeden sposób jak zrezygnuje z ich usługi cały blok to zaproponują
      taniej o połowe oplaty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka